Tarolt a The Avengers, és majdnem minden rekordot megdöntött
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vqsembernek és Hulknak volt 1-2 poénja, kb ennyit tudok én is mondani a filmrõl.Látvány jó volt,ásítás,és ennyi.Szuperhõsös mûfajban persze kiemelkedõ volt.
Szerintem is nagyon jó volt, bár én a Csatahajón is jól szórakoztam. Mindkettõ moziban. Burzsuj vagyok-e? 😄
Nejemnek is tetszettek, szóval nem csak a technokrata örökifjú lelkületû férfinépnek tetszik (legalábbis egy példa van erre 😊 ).
Nejemnek is tetszettek, szóval nem csak a technokrata örökifjú lelkületû férfinépnek tetszik (legalábbis egy példa van erre 😊 ).
Nem értem, miért áhítozik valaki komolyabb tartalomra, ha még egy ilyen faék-egyszerû film mûködésének felfogása is nehézséget okoz?
Nagyon lejjebb már nem fog csúszni, ami cirka százezer szavazatnál tarja a huszonkilencedik helyezést, ha pár helyezést lejjebb is csúszik, szerintem a top 50-ben marad elég sokáig. Ami óriási teljesítmény.
Hát izé...szerintem a Dark Knight Rises ezt a rekordot is meg fogja dönteni 3D nélkül is.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy majd 300000 szavazatnál is 8.5 fölött lesz-e ez a film.
A Dark Knight még ma is 8.9-es, 688000 szavazattal.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy majd 300000 szavazatnál is 8.5 fölött lesz-e ez a film.
A Dark Knight még ma is 8.9-es, 688000 szavazattal.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ebben a filmben mondjuk nincs ruhán kívüli alsógatyát hordó hõs, de majdnem bejött a fika.😊
Én nem szeretem a szuperhõsõs filmeket, az "agyonhájpolt" batmant sem bírtam végignézni, de ez furcsamód tetszett. Asszonnyal mozi közelében lébecoltunk és gondoltuk beülünk erre a filmre. 2D-re váltottunk jegyet, mert fos a 3D. Nem bánom a több mint 3 ezeret a jegyekre, egyszeri szórakozásnak jó volt, fõleg a humoros jelenetek ütöttek.
Szóval valakinek gyógyszert kell szednie azért, mert a szar filmeket szarnak tartja?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Most õszintén, de mi érdekli az embereket abban, hogy pizsamában, kívül hordott alsógatyában röpködnek a szuperhõsök?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Megérdemli. Remek lett. Nekem a gyerekkoromat jelentették a szuperhõsök, így nagyon is jó látni õket a vásznon. Már 10+ éve erre vártam 😊 Mellé a film is pazar egy-két kisebb dolgot leszámítva. Szinte egy az egyben hozza a rajzfilmek és a képregény hangulatát. Nem is kell ennél több.
Ezt meg honnan veszed? Tavaly sem voltak sehol a szuperhõs filmek bevétel tekintetében.
Sztem nem fog 50%-ot zuhanni, simán 100 milla fölött fog maradni.
Szuperhõs filmek aranykorukat élik nézettséget és bevétel tekintetében. Minõség már más kérdés.
Ez nagyon gagyi film volt. A Csatahajó szintjén lévõ buta látványfilm.
Kizárt, hogy ne zuhanjon 50%-nál kisebbet a második hétvégére, de még ha 75%-ot esik, akkor is 50 milliót fog hozni, ami még mindig elég, hogy a legjobb második hétvégék között legyen.
← ElőzőOldal 2 / 2