72
  • Skynet
    Bagoly mondja? Csak mert idiótának tartom az olyan embert aki megszól egy filmet azért mert látványmozi? Egy olyan filmet ami szimplán látványmozinak készült és annak tökéletes?:)
    Körülbelül annyi intelligenciára vall mintha a Titanic filmet valaki leszarozná azért mert elsüllyed a hajó....
    Értem én...:)
    Gratulálok:)
  • wraithLord
    Nem tudom, mennyivel jobb az, ha a fikázókat fikázzuk. :D Valakinek bejön ez, valakinek nem. Ha valaki szimplán annyit mond rá, hogy szar, az akkor is első körben annyit jelent, hogy neki nem tetszik. Ami viszont jó, az nem kell védeni. :D

Ezt még nem láttam, a szuperhírós filmek közül az Iron Man tetszett, többek között azért, mert nem próbálta komolyan venni magát. És szerintem Robert Downey Jr. jó választás volt. Kevés ember van, aki jó szuperhősnek, és nem lesz belőle alsógatyás, zsíroshajú, habtestű bájgúnár. Igaz, Iron Man kicsit más tészta... talán.

A The Avengers-t is csak Downey Jr. és Samuel L. Jackson miatt fogom megnézni.
  • anubys1984
    Meglett a végleges eredmény. 207 millás nyitóhétvége. 'Majd 40 millióval több, mint az eddigi rekorder! :)
    Az eddigi vélemények alapján a maga műfaján belül kiváló lehet.

Még a végén megnézem moziban. :D
  • Balumann
    Röviden: történet, akciójelenetek, humor, látvány. Bőven van, amiért érdemes megnézni annak, aki kedveli a stílust.

"Szóval valakinek gyógyszert kell szednie azért, mert a szar filmeket szarnak tartja?"

Willcoxtól már megszokhattuk az eféle intelligenciamentes hozzászólásokat, nade tőled?! Miért nem lehet úgy véleményt írni, hogy "Nekem nem tetszett( , mert )", vagy valami hasonló? Akik eddig megnézték, többségüknek mind nagyon tetszett, nekem is, akkor milyen alapon jelented te ezt így ki, hogy szar, mitől szar egy film? Mert neked, meg willcoxnak nem tetszik, vagy mi a fene? :D
  • Balumann
    Szerintem is nagyon jó film lett. Volt benne minden, nagyszerű akciójelenetek, humor, egy tipikusan jó szuperhősös történet, jó szinészek és karakterek (érdekesebbé tette szerintem az egészet, hogy több hős került bele, nem egynek az életéről szólt végig). Majdnem minden szuperhősös filmet láttam, eddig ez volt talán a legütősebb.
  • i robot
    Agyatlan fikázók=hétvégén letöltöm a mozis verziót és megpróbálom megnézni méltathatatlan minőségben, ezután sír a szám, hogy uuu de nem jó.

Naggggggyon jó film lett!
  • skinnyman
    Eszméletlenül jó film lett.
    Az agyatlan fikázók viszont látom ide is betévedtek, akik valahogy nem állják meg, hogy ne járassák le magukat és ne tegyenek teljes tanubizonyságot róla hogy mennyire fingjuk nincs arról amiről beszélnek...
  • willcox
    Bagoly mondja...
  • Skynet
    Na látom megjöttek a látványfilmek divatfikázói..... Avagy az idióták.:)
    Ez a film egy mezei egyszerű látvánnyal szórakoztató szuperhős mozi akart lenni, és annak tökéletes. Ha tartalmat vártok ilyen filmtől akkor nem a film a szar hanem a csökevényes gondolkodásmódotok....:)
  • vmiki88
    Te, az csak Superman...

De nem baj, egy-két fikázót el lehet viselni.
    Jó kis film volt, elérte a célját: az emberek szórakoztak rajta.
  • G22
    Vqsembernek és Hulknak volt 1-2 poénja, kb ennyit tudok én is mondani a filmről.Látvány jó volt,ásítás,és ennyi.Szuperhősös műfajban persze kiemelkedő volt.
  • wolruf
    Szerintem is nagyon jó volt, bár én a Csatahajón is jól szórakoztam. Mindkettő moziban. Burzsuj vagyok-e? :D
    Nejemnek is tetszettek, szóval nem csak a technokrata örökifjú lelkületű férfinépnek tetszik (legalábbis egy példa van erre :) ).
  • blessyou
    Nem értem, miért áhítozik valaki komolyabb tartalomra, ha még egy ilyen faék-egyszerű film működésének felfogása is nehézséget okoz?
  • blessyou
    Nagyon lejjebb már nem fog csúszni, ami cirka százezer szavazatnál tarja a huszonkilencedik helyezést, ha pár helyezést lejjebb is csúszik, szerintem a top 50-ben marad elég sokáig. Ami óriási teljesítmény.
  • Pretorian
    Hát izé...szerintem a Dark Knight Rises ezt a rekordot is meg fogja dönteni 3D nélkül is.
    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy majd 300000 szavazatnál is 8.5 fölött lesz-e ez a film.
    A Dark Knight még ma is 8.9-es, 688000 szavazattal.
  • skyhero911
    Moziba nézted?
  • WoodrowWilson
    Ebben a filmben mondjuk nincs ruhán kívüli alsógatyát hordó hős, de majdnem bejött a fika.:)
  • Kensin
    Ez rohadt jó volt, és egy ismerőssel megint megnézzük moziban!
  • immovable
    Én nem szeretem a szuperhősős filmeket, az "agyonhájpolt" batmant sem bírtam végignézni, de ez furcsamód tetszett. Asszonnyal mozi közelében lébecoltunk és gondoltuk beülünk erre a filmre. 2D-re váltottunk jegyet, mert fos a 3D. Nem bánom a több mint 3 ezeret a jegyekre, egyszeri szórakozásnak jó volt, főleg a humoros jelenetek ütöttek.
  • Doktor Kotász
    Szóval valakinek gyógyszert kell szednie azért, mert a szar filmeket szarnak tartja?
  • Doktor Kotász
    Most őszintén, de mi érdekli az embereket abban, hogy pizsamában, kívül hordott alsógatyában röpködnek a szuperhősök?
  • fergusonpapa
    mondtam már hogy szed a gyógyszereid..
  • DudeHUN
    Megérdemli. Remek lett. Nekem a gyerekkoromat jelentették a szuperhősök, így nagyon is jó látni őket a vásznon. Már 10+ éve erre vártam :) Mellé a film is pazar egy-két kisebb dolgot leszámítva. Szinte egy az egyben hozza a rajzfilmek és a képregény hangulatát. Nem is kell ennél több.
  • dresden1
    Ezt meg honnan veszed? Tavaly sem voltak sehol a szuperhős filmek bevétel tekintetében.
  • Alex Pécs
    Sztem nem fog 50%-ot zuhanni, simán 100 milla fölött fog maradni.
  • NovaTerra
    Szuperhős filmek aranykorukat élik nézettséget és bevétel tekintetében. Minőség már más kérdés.
  • willcox
    Ez nagyon gagyi film volt. A Csatahajó szintjén lévő buta látványfilm.
  • anubys1984
    Kizárt, hogy ne zuhanjon 50%-nál kisebbet a második hétvégére, de még ha 75%-ot esik, akkor is 50 milliót fog hozni, ami még mindig elég, hogy a legjobb második hétvégék között legyen.