24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Andrews2007
    Crownt a jatekba is lehet szerezni achievmentekkel vagy specko kuldikkel vagy csak talalni neha? Vagy csak venni lehet valos penzert euroert? LOTRO-ba lehetett.
  • PiszkosFred
    2. Hat akkor passzolom. Nezd meg a portokat, tuzfalat, stb., hatha. Nalam mindig jo sebesseggel frissul az ESO, ezzel nincs gondom. Igaz, reggelente szoktam kave kozben elinditani, aztan elvan maganak a hatterben.
  • Terawatt
    A telepítésnél nekem is NA-t írt, de ez ne tévesszen meg. [Ahogy Fred is mondta] Nincs már két külön kliens, hanem a főmenüben lehet váltani bejelentkezés előtt (ami most kicsit bugos, de jön már a hotfix elvileg) .
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.10.11. 10:18:53
  • Andrews2007
    Koszi, tegnap este akartam meg ejjel, de nagyon lassu volt Ok koszi!
  • PiszkosFred
    1. Ismert bug, NA-t ir de az csak egy regi rendszer maradvanya, nincs mar kulon EU-NA kliens (menubol lehet majd valasztani megaszervert a login korul)
    2. Nem bugos, ma is elvileg karbantartas van/lesz, rossz az idopont az installhoz.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.11. 09:16:11
  • Andrews2007
    Wowot is megvettme nehanz napja 2800 ft ert, de par na utan meguntam ez mar nem a regi WOW.....
  • Andrews2007
    Sziasztok tegnap a Kinguinrol e tudtam szerezni a jatekot 2700 ft ert mindossze/ Viszont mintha NA, azaz eszak amerikai klienst tenne fel pedig worldwide a kiadas. Kulfoldrol irok aert nincs ekezet. A install meg nagyon lassu s mintha bugos lenne.
  • Running
    Holnap lesz hotfix, a bejelentkezési gondokra és cyro group bugra is.
  • Running
    PVE, pvp-t még nem tudom.
    Magickás DK:
    Burning Spellweave Armor - City of Ash
    Grothdar Divines - Vault of Madness
    Mother's Sorrow - Deshan Zone
    Staminás DK:
    Velidreth - Cradle of Shadow
    Kragh - Fungal Grotto I.
    Magickás Sorci:
    Ilambris - Crypt of Hearts
    Staminás Sorci:
    Kragh - Fungal Grotto I.
    Magickás Templar:
    Staminás Templar
    Kragh - Fungal Grotto I.
    Magickás Nightblade:
    Staminás Nightblade:
    Kragh - Fungal Grotto I.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.10.10. 15:49:26
  • Terawatt
    City of ash-ben mit farmolnak a népet amúgy? Van ott valami jó kis set?
  • Running
    Patch 2.6.5
  • Terawatt
    Nagyon fincsi. Lehet kezdeni spórolni.

@RABBY7: 8 ezer forint körül meg lehet venni kulcs árusító oldalakon a Gold editiont.Ismertebb oldalak nem fognak átbaszni.
  • RABBY7
    Sziasztok!
    Egy jóbarátom ma akarja megvenni a játékot az össz kieggel együtt... tudtok adni egy linket ahol a legolcsóbban megszerezheti( ami egyben biztonságos is, szóval ne verik át, huzzák le, stb stb) ? :-)
    Köszönöm előre is!
  • Running

3 House sizes (small, medium, large) themed after each of the 10 races - 30 houses + DLC areas
    Free apartment through quest with housing launch
    Upgrade to bigger houses with in-game gold
    Houses account-wide for all characters
    New furniture crafting system for crafters to furnish their house and SELL the furniture they can make
    Invite players/guilds into your house
    Decorate your house with hundreds of housing items "any way you want"
    Own multiple homes
  • Terawatt
    Dióhéjban igen.
  • Running
    Eddig legalább volt progress a szintezéssel, most már annyi sem a skálázódás miatt. Valami low lvl arc írta, hogy a fejlődés annyi, hogy szerzed a skill pontokat és csökkennek közben az értékeid a skálázódás miatt.
    Nekem ebben már nem lesz tapasztalatom, de szerintem ez az új rendszer megint csak szar lett. Meg kellett volna hagyni az coldharbourig a szinteket, aztán a többi skálázódhatna, de így... szerintem elkúrták ismét, de nagyon, de majd pár hét múlva kiderül.
  • pjboy091
    Jaja, egy ideig én is kontrollerrel nyomtam, és tényleg sokkal jobban kézre áll. De nem tetszett az Interface, úgyhogy visszaváltottam egér+ billentyűre.
  • Terawatt
    Érdekes látni, hogy a lvl 4es karakteremnél is mekkora számok vannak.

Más: Xbox kontrollerrel kényelmes játszani, szerintem casual questelésekhez hátra dőlök a székben és úgy fogok játszani.
  • Aloe Vera
    Hali!

Túltárgyaltuk ha megsértettelek akkor elnézést kérek részemről lezárva.

ui. én is szoktam csak hirtelen sok volt :D

• PiszkosFred
    Akkor zarjuk is rovidre, mert itt valoszinuleg felreertes esete forog fenn. Elnezesedet kerem. Pont. Mentsegemre legyen mondva, nalam a fasz(sag) es barom(sag) kifejezes (sajnos) az alap szokincshez tartozik. A hetkoznapi eletben is, amennyiben a hely(zet) nem kovetel meg nemi visszafogottsagot. Nem szep dolog, tudom, de leszarom. Hja igen, a szart is surun hasznalom :D
  • Aloe Vera
    Végül is ez csak azért érdekes mert más "fórumokon" tudsz viselkedni:D
  • Aloe Vera
    Kedves Fred keresgess már trágárságokat ebben

"A beloggoláson kedves mindenttudó Fredó azzal lehetne javítani, hogy a patcheket követően egy hétig meg lehetne oldani több órás vacakolás nélkül de mivel érteni sem akarod felesleges ezen vitázni.

Elvonási tüneteim géptől utoljára 2001-ben voltak :PP Csak tudod ha nekem van egy nap 1 órám arra hogy játszam, akkor ezt nem szeretném 48 db. beloggolási kísérlettel eltölteni.

ui: nyugodtan kezdhetünk személyeskedni ha akarod de akkor tegyük priviben hátha mást untat."

Ha találtál faszság baromság kifejezéseket kérlek jel9ld meg hol.

Sokadszor mondom el bár látom hogy nem érted meg, hogy én nyugodt vagyok, de látom ez neked nem nagyon megy.
  • PiszkosFred
    Kedves Vera

Teljesen normalisan reagaltam a kommentedre, majd feltettem egy kerdest. A tobbi mar rajtad mult, eszembe sem jutott teged pont megbantani vagy megserteni, de ha fasz vagy velem (amit megertek az idegallapotodra valo tekintettel), akkor mar bocsanat, de vagyok annyira primitv fasz en is, hogy ugy reagalok, hiszen osi szittya mondas szerint, "amilyen adjon Isten, olyan a fogadj Isten!".
  • Aloe Vera
    Kedves Fred! 1 vegyél vissza az arcból erre meg én nem vagyok vevő, lehet faszozni csak nehogy megidd a levét és mint már utaltam rá priviben megtalálsz ha erre van igényed.

2 ha én fizetek valamiét elvárom hogy működjön, te nem ez ok, de ismét mondom lehet ezért faszozni egy ideig :)

3 én nem haragszom rád mert miért is haragudnék, bár kezded felbaszni a csőröm a stílusoddal, de ne magadból indulj ki, én semmilyen idegállapotban nem vagyok max leírom a véleményem akár ide is hogy basszák meg de ehhez meg jogom van.

watt rád már reagálni is kár.
  • PiszkosFred
    Ezek ott ulnek :D Orokzold pelda az, amikor a magyar teveben a adasszunet jel is 4-5% SHR-t hozott.
  • PiszkosFred
    Kedves Vera. Patch day van (volt), idestova 2 eve szopoagra kerul ilyenkor mindenki. MINDENKI. Vagy igy: M-I-N-D-E-N-K-I! Capisce? Sajnos az a helyzet, hogy a fejlesztok csinaltak egy olyan komplex egyedi rendszert, amellyel ok maguk sem birnak, kovetni sem tudjak mar szerintem. Arrol nem beszelve, hogy folyamatosan szetbarmoljak az egeszet minden 3 honapban, amely utan legalabb 2-3 patch kell, hogy mukodjon megint minden csak egy piciti bugosabban, mint korabban. Ez nem 2016 oktoberi dolog, ez baszki 2014es betak ota igy van.

Na de kerlek, az mar a te faszsagod, hogy 2 ev alatt nem tanulsz ebbol es a 0day jatszani akarsz. Hat - most kapaszkodj meg - jo esellyel nem fogsz! :D Mas sem fog. MAS SEM! M-A-S S-E-M!

Az kulon vicces, hogy a napi 1 orad kepes vagy elbaszni 0day loginokkal, irigyellek az optimizmusodert es a kitartasodert. En nem rendelkezek egyikkel sem, meg sem probaltam frissiteni, majd hetvegen, vagy majd a jovo heten az elso fix utan.

Haragudhatsz ram, nyugodtam johet a ragequit meg a szokasos "nem megy a szerver, kurvaanyatokat fejlesztok, tobbet engem nem lattok, amugy sem jatszik senki ezzel a fossal" hiszti - hidd el, telibeszarom. De a fejlesztok felkeszuletlensege mellett a te baromsagod is kellett ahhoz, hogy "idegallapotba' keruljel", ezt akar belatod, akar nem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.06. 16:39:06
  • Terawatt
    Ha a tv-ben hangya csata megy az egyik adón akkor ott ülsz amíg nem jön vissza a kép? Van más adó, átkapcsolsz, ennyi. Nincs idegeskedés.
  • Aloe Vera
    A beloggoláson kedves mindenttudó Fredó azzal lehetne javítani, hogy a patcheket követően egy hétig meg lehetne oldani több órás vacakolás nélkül de mivel érteni sem akarod felesleges ezen vitázni.

Elvonási tüneteim géptől utoljára 2001-ben voltak :PP Csak tudod ha nekem van egy nap 1 órám arra hogy játszam, akkor ezt nem szeretném 48 db. beloggolási kísérlettel eltölteni.

ui: nyugodtan kezdhetünk személyeskedni ha akarod de akkor tegyük priviben hátha mást untat.
  • Running
    A populációval utoljára 2014 nyarán volt kicsi gond, de azóta is temetik a játékot folyamatosan.
  • pjboy091
    Én kb egy hete játszok az ESO-val, így nem tudom hogy előtte mi volt a helyzet, de szerintem nincs baj a populációval. Szinte mindig van körülöttem egy tucat játékos, akár hova megyek. Tegnap este meg aztán főleg tumultus volt. Kb minden második ember nyomta a PVP-t a városok főterén/közelében.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.06. 11:55:29
  • Although
    Nem hiszem, hogy kitalálták azt az mmo-t amit folyamatosan lehet játszani. :) Persze szar dolog mert jó közösségek eshetnek szét az "üzemszünetben" de ez velejár. Ha lesz azt virtuális valóságnak hívják és személy szerint nem várom. :)
  • Running
    Nem én találtam ki, a fejlesztők nyilatkozták nyáron, hogy nő a bázis és elégedettek. Én tényeket írok, nem a saját véleményemet, de ha arra vagy kíváncsi én mit gondolok, akkor a következő:
    A játékosbázis persze, hogy nőtt, hiszen két konzolon is fut, ahol sok mmo lehetőség nincs. PC-n szintén sok a játékos, de mind kezdő, vagy nem túl nagy szintű. A kitartó, guildben gondolkodó, trial képes játékos, azok akik a játék gazdaságát viszik, azokból meg egyre kevesebb van. A játékot kb úgy játszák az értelmes guildek, hogy dlc után egy hónapig, majd 2 hónap lézengés, más játék, szünet, aztán dlc újra 1 hónap, és így tovább.

Nekem ez a mostani update egy sapka szart nem ért, sőt a napi craftot szétbarmolták, a gazdasággal együtt, minden más fejlesztést meg leszarok, így valszeg battlefield 1 marad a következő dlc-ig.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.10.06. 11:09:26
  • PiszkosFred
    Most erre lehetne linkelni, hogy juniusi adatok szerint 2014 tavasz es 2016 nyara kozott 7 millio jatekos (account) jatszott mar a jatekkal, akik kozott nem szerepelnek sem a beta idoszakos emberek, sem a trial hetvegeken krealt accountok. A szinten tetemes mennyisegu penzt hozo - de reszemrol kurvara gyulolt - Crown store szarsagrol nem is beszelve...

...de felesleges, mert a valasz ugyis az, hogy hazudnak, hogy kamuznak, hogy a kurvaanyjukat a fejlesztoknek, haldoklik az egesz, nincs jatekos, blah blah blah. Ennyi.

(Fel napig vacakol a belepes mar jonnek az elvonasi tunetek, elszabadulnak az indulatok es megy a hiszti. En sok ember helyeben erre fokuszalnek inkabb, mert nem tunik egeszsegesnek a dolog.) :)
  • PiszkosFred
    Belogolason mit kellene javitani?

• Aloe Vera
    Gondolom azt, hogy a játéknak egyre nagyobb a játékosbázisa te sem gondolod komolyan. A guildekben lézengenek az emberek. 2 pvp kampány megy, már ha szereted a 999-et figyelni a sarokba és 10 percenként reloggolni két bug közt A változtatások okát mindenki ismeri maradjunk annyiban. A pve területeken meg több szarvas van mint játékos, de mindegy, hagyjuk is mert nem ez a lényeg, hogy ekézzük a játékot, aki akar játszik, aki nem akar nem játszik, csak nem értem, hogy egy adott hibát, ami mondjuk a beloggolást érinti eddig nem volt idő javítani..évek.. vicc.

• Running
    Valótlanságot ne állítsunk. A játéknak egyre nagyobb a játékosbázisa. Attól, hogy te csalódásként éled meg a változásokat, sokaknak még bejön a sztori.
  • Running
    Tévedtem, ha nem jelennek meg a karik többszöri belépésre sem, akkor a sima live szerverre felmész, logout, majd az eu-sra. Ez segít.
  • PiszkosFred
    Ennyi ido alatt megtanulhattad volna mar, hogy DLC-k erkezese utan erdemes varni minimum egy hetet (de ketto is ajanlott), mert a 0day allapot a legtobb mmo eseteben - ESO-nal meg aztan foleg - tobb oldalas bugreportot vonz magaval, a tobbi technikai faszsagrol nem is beszelve. Jo sok jatekban megeltem mar sok frissitest/patcht/dlc-t, de komolyan mondom, olyan szintu kovetkezmenyeket (ertsd: kaoszt), amelyek az ESO frissitesekkel jarnak, sehol mashol nem tapasztaltam. Gondolom mas sem nagyon. Az egyetlen elonye ennek, hogy idovel az ember hozzaszokik. Illetve szokna, mert ahogy a peldad is mutatja, megint bantoan optimistan allt(al) hozza a dolgokhoz... Pedig aki kecskenek all, az tudhatna, mi var ra.
  • fluency
    Ránéztem én is a játékra és a belépéskor 2 szerver elérhető: Live (na) és Live eu. Ha valakivel új karaktert akar csináltatni az azért lesz szerintem, mert alapból a Live (na) szerverre csatlakozik ( ha jól rémlik régen is játszotta ezt a launcher, hogy az eu helyett na-ra akart menni ). Nálam az segített, hogy kijelöltem a Live szervert accept, majd utánna a Live eu-t accept és ment minden rendesen, megvoltak karaktereim.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.10.06. 09:14:53
  • Aloe Vera
    Tegnap éjfélig próbáltam, majd írtam egy kedves levelet a supportnak kiváncsi leszek a reakcióra. Csodálkoznak, hogy már csak a legelésző kecskék játszanak a játékkal :D Ez a patch sem más mint a többi megint mindent összefosni megvariálni, mire nagy nehezen összeáll egy build eltellik 2 hónap addig is piszkálgatja valaki a gamét.