24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• cactuarjumbo
    Megcsináltam ezeket, mondjuk nem vagyok biztos abban, hogy mit is kell nézni :D
    Tracing route to 195.122.154.1 over a maximum of 30 hops

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.1
    2 10 ms 8 ms 7 ms 10.100.15.254
    3 16 ms 8 ms 8 ms 10.250.0.1
    4 13 ms 18 ms 13 ms gw.deninet.hu [212.92.23.1]
    5 14 ms 15 ms 13 ms te-1-223.deninet.hu [217.113.61.223]
    6 14 ms 16 ms 20 ms 81.183.2.164
    7 21 ms 18 ms 19 ms 193.159.167.29
    8 31 ms 30 ms 28 ms 217.239.45.238
    9 32 ms 31 ms 32 ms 195.122.154.1

Trace complete.

Mobilnetről amúgy játszottam délután, és komolyan beszippantott. Van egy hangulata:)
  • Terawatt
  • Aloe Vera
    Hali!

Nem lehet, hogy a vírusirtód vagy a tűzfalad szarakodik? Nekem akkor volt hasonló gondom ezzel.
  • PiszkosFred
    Wow szerverek franciaban vannak (anno szidtuk is oket rendesen :D), az ESO-e nemetben. Egy tracert vagy pathpinget nyomnek a helyedben.
  • cactuarjumbo
    Úgy néz ki, mégiscsak a netemmel van gondja az eso-nak. Most a telefon mobilnetet megosztva teszteltem, és többször is ki-beléptem, gond nélkül. Más játékban viszont nincs gond a nettel, szóval nem tudom, mi lehet a probléma.
  • cactuarjumbo
    Más játékkal nincs gond, pl ff xiv online, wow.
    Böngészem a fórumokat, írták mások is ugyanezt a problémát loading error De megoldást nem írnak rá seholse
    Utoljára szerkesztette: cactuarjumbo, 2016.10.19. 14:17:20
  • PiszkosFred
    Hat vannak bugjai es itt-ott technikai marhasagai a jateknak, de nalad valami olyasmi zajlik, amelyrol en meg nem hallottam. Hasonlot en csak akkor tapasztaltam - de ez nem az ESO hibaja ertelemszeruen -, amikor a szolgaltatom szarakodott es kulfoldre a sav nagyon lecsokkent, es meg az a keves is szakadozott. Netradiot tudtam hallgatni, de pl az online jatekok folyamatosan kidobtak, legyen az barmilyen mmo vagy fps... Probald ki, hogy ha jatszol masik mmoval, azokban be tudsz e maradni stabilan.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.19. 14:02:59
  • cactuarjumbo
    Na, kemény fél órát bírta. Ahogy végeztem a tutoriallal, és kiszabadultam volna a börtönből, a töltő képernyő alatt kivágott, és megint nem enged be...
  • cactuarjumbo
    Közben sikerült belépni.:) Hogy mi oldotta meg, azt nem tudom, csak próbálkoztam, meg kérdés, hogy legközelebb is be tudok e lépni. De most a biztonság kedvéért estig ki nem lépek, az tuti. Így is elment már a fél szabadnapom :D Köszönöm a segítséget!
    Utoljára szerkesztette: cactuarjumbo, 2016.10.19. 12:58:52
  • PiszkosFred
    Hulye kerdes, de admin modban/joggal inditod?
  • cactuarjumbo
    Erről a problémáról pont nem írnak itt.:(
  • fluency
    itt is nézz körül
  • cactuarjumbo
    Újraindítottam a routert is, hátha... illetve csináltam egy másik karaktert is, de semmi, nem enged be a játékba.
  • cactuarjumbo
    An error has occurared. Please wait a few minutes, and try again.
  • PiszkosFred
    Valami hibauzenetet ir ilyenkor, amikor visszadob a loginhoz?
  • cactuarjumbo
    - igen, steamből indítom
    - a menüben a serveren belül az eu van kiválasztva, igen
    - user / pass beírom, elfogadja. már nem kér emailes kódot, csak az első alkalommal kért.
    - megcsináltam a karakteremet
    - amikor belépnék vele játszani: egy kis ablakban kiírja: logging in , requesting character load... ezt mutatja 1 percig kb, és kidob a bejelentkező képernyőre. szóval a töltő képernyőig se jutok el, ahol a sarokban a logo pörög
  • PiszkosFred
    Akkor, csak hogy pontosan lassuk a dolgokat :)
    - steambol inditod a klienst
    - eljutsz a login kepernyoig
    - kivalasztod az EU regiot (alul a message of the day ilyenkor idovel atvalt EU-ra, ezzel lehet tudni)
    - beirod a user/pass-t, amelyet elfogad (nem ker emailes kodot)
    - majd itt porog a loading felirat (sarokban a logo) es ennyi?
  • cactuarjumbo
    Konfigom: notebook i5 5200u, 8gb, gt 940m. Nem kifejezetten gamer lapos, de bőven elégnek kellene lennie. Futattam egy repairt, de még mindig nem enged be.
  • PiszkosFred
    Tuzfal es AVG nalam is van, az nem lehet gond. (bar mindkettoben erdemes engedelyeztetni az eso.exe-t).
    A minimum konfig (foleg a dx11-es kartya) megvan? Bar ez esetben valoszinuleg irna hibauzenetet.
  • cactuarjumbo
    Újraindítottam, kikapcsoltam az avg-t és a tűzfalat is, hátha az kavar be valamit, de semmi...
  • PiszkosFred
    Minden patch/telepites utan eljatsza ezt. Inditsd ujra a klienst es akkor mar beenged. Elvileg.
  • cactuarjumbo
    Sziasztok! Megvettem steam-en a játékot, de a karakter elkészítésénél nem tudok tovább jutni. A play gombra kattintva kiírja, hogy character load... kb 1 percig ez van, utána kidob a kezdőképernyőre. A character load error-ra rákeresve elég sok találat van, úgy tűnik ez egy a játék kezdete óta létező probléma, de megoldást nem találtam:( Van valami ötletetek?
  • Medwyn
    Sziasztok!
    Van esetleg egy még aktív magyar guild, ahová beléphetnék és tanulhatnék a játék eddig ismeretlen aspektusairól?
    Nemrég léptem champion levelre, egy Nord Templarral kóborlok és próbálom értelmesen fejlesztgetni.
    Cyrodiil nagyon tetszik, de úgy érzem, egy rakás dolog kimaradt nekem, amivel nem találkoztam, vagy csak nem kellett a szólózáshoz lv50-ig.
    Köszi!
  • Running
    igen
  • Running
    Jó kis cikk az ESO kezdetétől napjainkig
  • CS@
    Sziasztok,
    Azt jól értem, hogy a Dreugh King Slayer set 5db viselése esetén a Major Brutality képességnek nincs semmilyen feltétele és a 20% damaget mindenképp megkapom?
    Az világos, hogy a Major Expedition –hoz meg kell ölnöm egy ellenfelet.
    Köszi.
  • Terawatt
    Plunder Skulls can be obtained from any boss, not just delve bosses.
  • Running
    ZOS_GinaBruno
    admin
    Hi everyone,

We're aware of the issue where some of you aren't able to access your characters on PC NA and EU, and are actively working on fixing this. Please note that your characters/accounts have not been deleted, so they're still safe!

We'll provide updates in this thread as we're able.
  • Terawatt
    Lehet indiába outsourceolták a szerver üzemeltetést Legjobbak, ugye @Rabby7?
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.10.12. 18:16:07
  • Long_Gun
    Aki esetleg nem találja a mai "karbantartás" után a karaktereit az ne köpje le a monitort, nyomoznak az ügyben.......
    (ultima online óta mmo-zok köztük sok nagyon távol keleti csodát is kipróbáltam, de zenimax mindent visz...)
  • Running

Holnaptól indul a Witches Festival esemény
  • PiszkosFred
    Otletek
  • RABBY7
    Hello
    Igen,megadtam neki, és mind a live mind a liveeu mappában ottvannak az addonok...csupáncsak az ESO nem ismeri fel/nemlátja őket. :-(
  • Hyder
    Hali

a live miatt meg kell adnod az addonok új helyét Options >> C:\Users\"neved"\Documents\Elder Scrolls Online\live\AddOns
  • Aloe Vera
    Türelemjáték?:) törj be vasat, a sárga húzót megveszem 5K/db,-ért :)))))))))
  • RABBY7
    Oké, köszi... addig is kérek egy türelemjátékot...DE AZONNAL! :D
  • Aloe Vera
    De lehet nem volt idejük tesztelni egy Selene+Viper+ Red szettet, vagy túlélni azt. hm lehet.

Biztos a patch hülyítette meg az addonod. Várj vele, engem is türelemre intenek a nyugodt erők :)
  • Aloe Vera
    Hali!

A kezdeti nehézségek után, nagy várakozásokkal loggoltam be az elmúlt pár napban, de sajnos káromkodva loggoltam ki. Visszarepültünk egy évet az időben ezzel a patchel sajnos, legalábbis pvpben. Megint eljött az instant killerek ideje, mutasd az armorod megmondom ki vagy.
    Proccoljunk együtt, neked hány proccod van, nekem 3. Összeomlás.

Nem baj, indítok egy kis karit és ott pvpzek :D megint
  • RABBY7
    Sziasztok!
    Ismeri és használja valaki a Minion nevü addon kezelőt? Eddig tökéletesen működött, frissitette őket ha kértem...most meg eltűnt az összes addonom... :-(
  • PiszkosFred
    Csak penzert tudsz venni, illetve kapsz 500-at az account letrehozasakor.