The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Addig is itt a mai friss Tolvajok Cehe trailer, ez is ingame felvetel.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A cyro buffok hova tűntek, tudom én vagyok a lusta és hanyag, hogy nem olvastam utána ezért elnézést kérek csak érdekelne 😊
(Most vagy sokan akarnak egyszerre jatszani, vagy kevesen es ennyire szar a technika - nem tudom - de ez igy mar 5 eve is gaz volt mas mmoban, itt meg plane).
Addig ajanljon vki nekem egy addont, amellyel meg tudom nezni, hogy melyik targy milyen stilust hasznal, mert a Harvens fele Trait and Style nagyon bugos crafting stationnel, es nem hiszem, hogy frissul az mar valaha...
Toporognak mint a szarógalamb, el kéne indulni a játékkal valamerre ....
Igen jól sikerült pláne ha beengedne a szerver de kidobál mindenféle hibaüzenettel már vagy egy órája lassan kezdem unni...
Forrás
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.03.07. 11:42:09
Lassan megjelenik a The Elder Scrolls Online harmadik DLC csomagja (Thieves Guild), áprilisban két éves lesz az #ESO, valamint régen volt utoljára felmérve a Magyar Guildek állapota - így ideje ezt most megtenni! Részletek a cikkben, egy kattintásnyira!
Ps4 Fekete Sereg, VR+ Guild
Szeretettel várunk minden játékostársat aki ps4en Ebonheart szövetségben játszik és az első lépéseken már túl van.
#szerk: rakerdeztem, azok, PC-n jatszanak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.01. 15:45:25
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.01. 14:55:58
Új hét, új kalandok!
Az #ESO heti karbantartása az összes platformon (PC, XB1, PS4) egy napon, március 1-jén lesz (holnap), beleértve az Account és az ESO Store webes felületeket is.
Aki akciósan szeretné beszerezni a The Elder Scrolls Online-t, az errefelé nézzen szét: Link
A Tolvajok Céhe DLC (és vele a 2.3.x verzió) a jövő héten érkezik. Aki szeretne a megjelenés napján már katanákkal hadonászni, annak van egy hete megcsinálni a Cadwell's Silver (veterán második frakció sztorija) küldetést, mert csak így kapja meg automatikusan a Soul Shriven stíluskönyvet. A Goldért is jár majd jutalom. Link
De ettől csak érdekesebb. Hasonlítanak is. Bár az SWTOR volt az utolsó ahol segítséget kértem ezen a forumon. Még Fred segített, rossz taktikát erőltettem. Mára már az sem az a játék. Mindkettő zseniális solo sztorikkal rendelkezik. Talán ott több van itt viszont sok újítás van ami még ott sincs. A következmények megjelennek a main eventek befejezése után és a város olyan lesz ami csak solo játékokban van. Sokan elfelejtik ezt. De ez nagyon egyedi és látszik tényleg gondoltak a TES rajongókra is 😊 Edit Arról nem is beszélve van XP is ami utoljára Morrrowindbe volt 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.26. 23:23:05
UPDATE3: A TEGNAPI ÍRÁSOK IS HOZZÁADVA A CIKKHEZ, JELENLEG 20-NÁL JÁRUNK!
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.26. 20:27:12
Biztos, hogy nem poti és nem is skill. MIvel nem vagyok egy nagy hc, ezért sok az üresjárat a játékban amikor meg megállok egy sarokban egy kis időre.
Nem tusok reális magyarázatot ara, hogy egy nagy terem egyik sarkába ülök egyedül, amikor bejön egy csóka elrak két mobot, majd megindul kifelé, megáll, megnézi a térképet felém fordul, rohan és kapom a rohamot a képembe.
Vagy cyroban ülök egy bokor közepén amiből ki sem látszom, lovagol a gyerek épphogy látom megáll térkép megnéz, lovagol felém és már jön a roham.
Jó lenne nekem is ilyen poti vagy skill 😄DD
Mindegy csak érdekelt találkoztál e már ilyen anomáliával.