The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 House sizes (small, medium, large) themed after each of the 10 races - 30 houses + DLC areas
Free apartment through quest with housing launch
Upgrade to bigger houses with in-game gold
Houses account-wide for all characters
New furniture crafting system for crafters to furnish their house and SELL the furniture they can make
Invite players/guilds into your house
Decorate your house with hundreds of housing items "any way you want"
Own multiple homes
Nekem ebben már nem lesz tapasztalatom, de szerintem ez az új rendszer megint csak szar lett. Meg kellett volna hagyni az coldharbourig a szinteket, aztán a többi skálázódhatna, de így... szerintem elkúrták ismét, de nagyon, de majd pár hét múlva kiderül.
Más: Xbox kontrollerrel kényelmes játszani, szerintem casual questelésekhez hátra dőlök a székben és úgy fogok játszani.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Túltárgyaltuk ha megsértettelek akkor elnézést kérek részemről lezárva.
ui. én is szoktam csak hirtelen sok volt 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"A beloggoláson kedves mindenttudó Fredó azzal lehetne javítani, hogy a patcheket követően egy hétig meg lehetne oldani több órás vacakolás nélkül de mivel érteni sem akarod felesleges ezen vitázni.
Elvonási tüneteim géptől utoljára 2001-ben voltak 😛P Csak tudod ha nekem van egy nap 1 órám arra hogy játszam, akkor ezt nem szeretném 48 db. beloggolási kísérlettel eltölteni.
ui: nyugodtan kezdhetünk személyeskedni ha akarod de akkor tegyük priviben hátha mást untat."
Ha találtál faszság baromság kifejezéseket kérlek jel9ld meg hol.
Sokadszor mondom el bár látom hogy nem érted meg, hogy én nyugodt vagyok, de látom ez neked nem nagyon megy.
Teljesen normalisan reagaltam a kommentedre, majd feltettem egy kerdest. A tobbi mar rajtad mult, eszembe sem jutott teged pont megbantani vagy megserteni, de ha fasz vagy velem (amit megertek az idegallapotodra valo tekintettel), akkor mar bocsanat, de vagyok annyira primitv fasz en is, hogy ugy reagalok, hiszen osi szittya mondas szerint, "amilyen adjon Isten, olyan a fogadj Isten!".
2 ha én fizetek valamiét elvárom hogy működjön, te nem ez ok, de ismét mondom lehet ezért faszozni egy ideig 😊
3 én nem haragszom rád mert miért is haragudnék, bár kezded felbaszni a csőröm a stílusoddal, de ne magadból indulj ki, én semmilyen idegállapotban nem vagyok max leírom a véleményem akár ide is hogy basszák meg de ehhez meg jogom van.
watt rád már reagálni is kár.
Na de kerlek, az mar a te faszsagod, hogy 2 ev alatt nem tanulsz ebbol es a 0day jatszani akarsz. Hat - most kapaszkodj meg - jo esellyel nem fogsz! 😄 Mas sem fog. MAS SEM! M-A-S S-E-M!
Az kulon vicces, hogy a napi 1 orad kepes vagy elbaszni 0day loginokkal, irigyellek az optimizmusodert es a kitartasodert. En nem rendelkezek egyikkel sem, meg sem probaltam frissiteni, majd hetvegen, vagy majd a jovo heten az elso fix utan.
Haragudhatsz ram, nyugodtam johet a ragequit meg a szokasos "nem megy a szerver, kurvaanyatokat fejlesztok, tobbet engem nem lattok, amugy sem jatszik senki ezzel a fossal" hiszti - hidd el, telibeszarom. De a fejlesztok felkeszuletlensege mellett a te baromsagod is kellett ahhoz, hogy "idegallapotba' keruljel", ezt akar belatod, akar nem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.06. 16:39:06
Elvonási tüneteim géptől utoljára 2001-ben voltak 😛P Csak tudod ha nekem van egy nap 1 órám arra hogy játszam, akkor ezt nem szeretném 48 db. beloggolási kísérlettel eltölteni.
ui: nyugodtan kezdhetünk személyeskedni ha akarod de akkor tegyük priviben hátha mást untat.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.06. 11:55:29
A játékosbázis persze, hogy nőtt, hiszen két konzolon is fut, ahol sok mmo lehetőség nincs. PC-n szintén sok a játékos, de mind kezdő, vagy nem túl nagy szintű. A kitartó, guildben gondolkodó, trial képes játékos, azok akik a játék gazdaságát viszik, azokból meg egyre kevesebb van. A játékot kb úgy játszák az értelmes guildek, hogy dlc után egy hónapig, majd 2 hónap lézengés, más játék, szünet, aztán dlc újra 1 hónap, és így tovább.
Nekem ez a mostani update egy sapka szart nem ért, sőt a napi craftot szétbarmolták, a gazdasággal együtt, minden más fejlesztést meg leszarok, így valszeg battlefield 1 marad a következő dlc-ig.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.10.06. 11:09:26
...de felesleges, mert a valasz ugyis az, hogy hazudnak, hogy kamuznak, hogy a kurvaanyjukat a fejlesztoknek, haldoklik az egesz, nincs jatekos, blah blah blah. Ennyi.
(Fel napig vacakol a belepes mar jonnek az elvonasi tunetek, elszabadulnak az indulatok es megy a hiszti. En sok ember helyeben erre fokuszalnek inkabb, mert nem tunik egeszsegesnek a dolog.) 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.10.06. 09:14:53
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.10.05. 14:33:10
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Valos idejut dolgokat inkabb kisebb szerverekkel dolgozo Survival jatekban keress, na ott tenyleg hetrol hetre epulnek es pusztulnak jatekosok altal epitett bazisok, varosok, stb. MMO-ban ritka az ilyen, sajnos. Volt ra pelda, de cska volt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.05. 14:26:03
Ez baszta ki a biztositekot a jatekosok koreben, mondvan, nem akarnak 3 karaktert krealni ahhoz, hogy minden tartalmat lassanak. Marpedig amit az ezerfeju cezar szeretne, azt meg is kapja. Jott a Veteran rendszer es a "mi lenne, ha ott spawnoltal volna" nagyon elcseszett otlet. De, a premier elott fel evvel csak ennyire futotta.
Most, a mai nappal semmi sem valtozik, a rendszer ugyanolyan baromsag (lore szempontjabol), mint ket es fel eve mar. Aki meg leszarja a tortenetet (a jatekosok 90%-a), es csak a phatloot erdekli, annak ez most meg jo is lehet. Gameplay szempontjabol a mai nappal lesz igazi TES jatek az ESO, a maga openworld jellegevel. (koszonhetoen a DLC-k - Ors, Thief, DB, IC - visszajelzeseinek, mert ott lett ez letesztelve, par napja nyilatkozta Lamber vagy Firor, mar nem emlekszem melyikuk)
1. teljesen fölösleges, még akkor is, ha már ellentmondásos, a játékosok nagy része el sem olvassa, vagy el sem jut lvl50ig, az aktív játékosok már túlléptek rajta
2. több ezer oldal szöveget, dumát nem fognak átdolgozni, főleg nem a fizetős dlc-k kárára
Talán az lett volna a legpraktikusabb megoldás, ha csak a fősztori lezárása után mehetsz át más szövetség területére, esetleg valami dlc-vel továbbszőve a fősztorit. Egyszer majd biztos lesz, de tartalmilag borzasztóan el vannak maradva, mivel állandóan a szar régi rendszert kell pofozgatni, javítani. Így 3 év ESO után ki merem jelenteni, hogy akkora öngólt rúgtak maguknak a 3 szövetséges megoldással, egyéb játékmechanikákkal, hogy azóta is azt nyögik, habár lassan már végeznek.
Érdemes elgondolkodni azon, hol járna most a játék, ha a 3 évet tartalom fejlesztéssel és javítással foglalkoznak és nem azzal, hogy a saját elbaszott szar ötleteiket javítgatják.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.05. 13:34:06
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.05. 13:06:08
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)