24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Van kb 100 haz/telek az ESO-ban*, melyikrol beszeltel?
(Mikozben az ugyfel beszel hozzad, jobb, ha nem irsz kommentet :D)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.23. 12:35:34 -
Van kb 100 haz/telek a hazban, melyikrol beszeltel? -
Irgum76 #24645 elmentem a háznak nevezett gödrömhöz letenni az elf szobrot mondván ne foglaljon helyet a szütyőben
tényleg frankón néz ki már csak egy kis rekettyés hiányzik bájos babérbokorral
viszont a szomszédság tök gettó lett beköltöztek valami haramiák így csökkentve ingatlanom értékét
valamit kell majd velük kezdeni mielőtt eladásra szánnám a birtokot
egyébként tökre érdekelne ki milyen kreatív módon tudta felhasználni azt a hodályt
nekem ötletem sincs -
Irgum76 #24644 pláne most a boss hent miatt olyan rohanások vannak, hogy meg sem ölik az apróbb ellent csak átfutnak rajtuk te meg loholsz utánna hátadban a nyílvesszőkkel :) -
Irgum76 #24643 kösz a tippet de akkor mákos vagyok mert full toothrowban tolom és így is potyogtatnak táposabb részek -
Plata #24642 Azt nem tudom. :D
Viszont tudom hogy máskor dungeon után is írkáélt nekem valaki hogy mekkora bunkó vagyok mert nem adtam neki oda valamit,de nekem is kellett mert nem volt jó cuccom. :D
Jó lenne ha néha nem olyan elmebeteg tempóban rohanának végig.
Nagyon jó cucokat lehet lootolni zárt ládákból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.22. 22:31:04 -
Itt is igy van, de ha a tarsak elfutnak, majd a dungi vegen lelep mindenki oda, ahol volt, mert mindenki rohan, mintha nem lenne holnap, akkor hogy talalod meg oket az egesz jatekterben es cserelsz veluk? :) -
Plata #24640 Lehet hülyeséget írok és másik játékban van,de mintha másfél vagy két óráig a cucc még el tradelhető lenne a volt csapattársal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.22. 21:55:39 -
Hat, talan mailben el lehet kuldeni, de erre most nem mernek megeskudni :) Szemelyesn a masik jatekos mellett kell allnod es ott a gyorsmenuben van a trade opcio, akkor at tudod neki adni. De, ha nem kell neki, akkor hagyd, menj ujabb koroket a dungeonba es meglesz a gyuru.
Arra figyelj, hogy a dungeonban curated loot van, vagyis egy adott szettbol nagyon nagy esellyel csak olyan fog esni, amivel meg nem rendelkezel. Ezert erdemes azt a pajzsot is inkabb ledaralni egy munkapadnal vagy eladni npc vendornak par aranyert, mert igy bekerul a collectionsbe es legkozelebb mar nem fog esni, vagy nagyon kis esellyel csupan. Igy, nagyobb esellyel kapod meg a gyurut a bossbol legkozelebb. -
Irgum76 #24638 ja igen, csapattársakkal szeretném elcserélni-megvenni de mindenki rohan a francba
gondoltam cseten vagy valahogy utána még valahogy megoldható amíg le nem telik a két óra -
Dungeonos pancelt, gyurut, fegyvert, stb-t sehogy, azokat csak azokkal tudod elcserelni, azt is lehetoseg szerint azonnal ott helyben, akikkel szerezted. Utana veglegesen bound lesz es csak te es a karaktereid hasznalhatjak (ha bankban atadod nekik). -
Irgum76 #24636 hogy a csudiba lehet dungeonos cuccot csereberélni?
van egy pajzsom ami nekem nem kell de kéne egy gyűrű
sehol nem találom a neten ezt a traidelési lehetőséget -
Irgum76 #24635 hát jah nekem a fele már összejött csak dungenokból
úgy hogy nem is hajtottam rá :)
csak a 10 champion pontra ami még hiányzott
lett egy szép szobrom -
holnaptol lesz event.
Tegnaptol van ujra mini battle pass, a Golden Pursuit, annak egyik feladata, hogy olj meg 8 kozossegi eventen bosst meg 5 Dark Anchort zarj be, azert van tomeg. Pedig hulyek, mert holnap extra lada is jar(na) hozza, kar sietni vele :) -
Irgum76 #24633 na meglett a champion 160 :) és a black smith master crafter
megyek rucit farmolni
vettem egy kritikál szettet akciós volt 6000 darabja de a mostani dupla szett jobban bejön full toothrow és full twin sisters
egyébként már 100%-os xp boost van?
és a dolomitos bossok is érnek az eventben?
mert olyan tömeg van, hogy alig látni valamit a főmuftik meg megdöglenek miután bespawnoltak a sok területre ható varázslattól megütni is esélytelen
majd inkább átnézek summersetbe world bosst ütni -
Plata #24632 Köszi meg kukkolom.
Végre egy paci. Abból kevés van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.20. 18:56:15 -
Twitchen van ESO drop, egy ruha es egy hatas, ha erdekel. -
Plata #24630 Hű ne szivass,holnap recruit is meg no win?
Ezt meg kő nézzem.
Szent szalamdra,tényleg igazad van.
Azért erre a T4 hajóra kíváncsi vagyok,ha tényleg random lerohad a transwarpolásnál az vicces lesz :D
Kicsit olyna lesz mint a Suliban hajó,sőt még contrabandot is lehet rajta leadni,meg a rabokat elpasszolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.20. 18:08:53 -
Nem jovo het, mar holnaptol.
Ami fasza, mert holnap Diablo 4 uj szezon, csutortoktol meg ESO Pan Tamriel event... -
Plata #24628 Tudom off és bocsi.
De ezt kapd ki.STO-ban jönnek az eventek tömegével,holnaptól recruit,ha még nem láttad,ha igen akkor bocs.
Jövőhéttől meg No Win scenario és éves kampány ingyen verdával az első eventen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.20. 17:10:56 -
Igen, igyekszik gaborszt kollega minden heten valami jo fekvesu helyet megcsipni a befolyt adokbol es adomanyokbol, es mivel baromi jol csinalja, rendszerint sikerrel is jar. Sokaig nem volt ra igeny, de az utobbi idoben megvaltozott ez a felfogas es azota minden heten ott vagyunk valahol. -
Irgum76 #24626 tegnap vettem csak észre, hogy a Szövetséges vendor Skywatch-ban van
az szerintem tök jó hely -
Irgum76 #24625 stuntolós fegyvert vagy settet kerestem és találtam ilyen mérget
ha jól végzi a dolgát a tank kinyírok mindenkit :)
villámalak, villám teleport stuntol mindenkit, kritikál 40% körül, pörgő forgás, méregtől megint stunt azoknak akik még felbírnak kelni aztán megit pörgi forgi valami 500%-os sebzéssel stuntoltakra -
Irgum76 #24624 ja köszi pont most sikerült eljutni summersetbe
mindent próbáltunk csak simán belépni magába a játékba nem
na szupi
köszi mindenkinek minden segítséget :) -
Semmit, mar most elerheto (bar lehet, hogy egy relog kell) az osszes terulet. A kliens mindenkinek ugyanaz, csak akinek nincs dlcje, az nem mehet el bizonyos helyekre, de a hozza tartozo adatok ugyanugy le vannak mar toltve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.19. 18:00:19 -
Irgum76 #24622 Oksa megvettem a gold road collection-t a steam azt írja, hogy "a dlc a játékkal együtt telepítve lesz".
Újra kell telepítenem az egészet? Mert a letöltések közé nem sorolta be, vagy mit kéne csinálni?
-
Irgum76 #24621 aha ja erre gondoltam
nagyon jó cuccnak tűnik
bazz az ember azt gondolná szombat este 5 percenként hívják be dungeonba aztán egy óra alatt egyszer sikerült bejutnom specificbe
előtte 150%-os scrollal 3 randomot megcsináltam meg is lett az 50. szint de bazz rucit meg nem találok még vendornál sem mindenki champion 160-ast árul most vagyok 30-on a dolomitnak köszönhetően
pedig csak néhány Toothrow Set darab kéne -
Plata #24620 Eredetileg ződ volt,de voltma fent és rájöttem nem is lila föstékem van hozzá hanem kék.
Arcanist spell.egy könyvből kijön egy halálsugár,csak kicsit gyöngébb mint a halálcsillagé. :D -
Plata #24619 Pedig az arkanyista. XD
Nekem is van egy aranyos acanist karim,azt hiszem ez a neve.
Ő lő ilyen ződ istennyilát,vagyis mostmár tudnám lőni lilában is,csak nem tudom hogy kell át festeni,kaptam egy lilára festő izét.
Bár a lila szín nem kifejezetten kívánatos a részemrű.
Annó a polaront sem szerettem a lila szine miatt. :D
De mióta van vadkutya polaron,azt már komálom. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.18. 15:42:41 -
Akkor nem tudom mire gondolsz. -
Irgum76 #24617 Köszi szépen
de azt a zöld sugaras valamit szerintem már a necrom előtt is láttam
elég sokan használják és ha minden igaz akkor nem csak gyógyít hanem sebez is
csak mert néha healerkedek is és az tök menőn néz ki nem úgy mint az én kis pálcikám -
1. szerintem az Arcanist (necrom chapterhez jaro class) egyik spellje, vagy pedig scribinggel letrehozott egyedi spell, bar inkabb elobb.
2. A Collections fulbe kerul minden olyan cucc, ami vagy alkotoeleme valaminek (ezek a fragments almenu) vagy mar egy kesz, alkotoelemekbol osszerakott targy (akkor meg a megfelelo kategoriaba, hatas, ruha, stb.) -
Irgum76 #24615 na most már térjünk vissza a játékhoz :)
két kérdés:
1, az a könyvszerű valami amiből ilyen zöld nyaláb jön ki amit a veterán healerek használnak az mi? item, skill stb?
2, már tök sok helyet foglaltak (a mint kiderült számomra fregmentek a morfolós cuccolós izékhez) szóval useoltam őket, hogy összeolvasszam de nem találom sehol az egyben lévőket, lehet nem így kellett volna csinálni? -
Irgum76 #24614 nem hiszem vagy ha mégis akkor azt már orvosolták IT-s haverom szerezte be a procit meg a videokártyát és azóta volt szervizben is mert sikerült renderelésnél túltölteni a videó ramot amitől gallyra ment a rendszer aztán át kellett nézni, hogy mi volt a huba
a Cyberpunk is futott szépen stabilan és azóta a renderelés is rendben megy
az éves takarítás elmaradt mert haverom azt mondta nem tűnik annyira dzsuvásnak viszont a proci sem lett lekezelve
szerintem az lehet a gond
mindegy a lényeg hogy úgy kinyírtam egy óriásskorpiót, hogy azt sem tudta hova forduljon mert úgy pörögtem körülötte mint egy turmixgép :)
-
Nem lehet, hogy 13-14 genes procid van, amihez "bugosan" jott ki a gyari bios - vagy vmi ilyesmi - es frissiteni kell, hogy ne legyen vele gond? -
Irgum76 #24612 Köszi szépen :)
majd egy pasztázást azért beiktatunk a procinál -
fluency #24611 Frankó! Jó játékot! :) -
Irgum76 #24610 ez úgy tűnik segített :D
levettem a proci teljesítményt 90%-ra eddig klafa
ha minden igaz 4K, max beállítás, 60 fps és kontroller!!!
-
Irgum76 #24609 Köszi mindenkinek
a videokártya hőmérsékletét néztem az nem volt gáz
lehet hogy a proci majd jön haver aszt ránéz
nagyon ritkán játszok, 3D-zni szoktam ott renderel rendesen
meg anno a cyberpunkot néztük az futott szépen -
fluency #24608 Fura. A procira nézz még rá. Az produkálhat ilyesmit. A túlmelegedés elleni védelem kikapcsolhatja a processzort, ha kritikus érték fölé emelkedik a hőmérséklet.
Azért 1080p-ben az a 30 FPS elég karcsú, ahhoz, hogy 32 GB ramod, i7-es procid és egy RTX 3060-ad van...