24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• NiceScream
    Srácok.
    Sorcinak melyik a jó faj? Próbáltam utánajárni, sok helyen a dunmert vagy az altmert ajánlják.
    Kreáltam is egy altmert de mintha marhára fogyna a manája.. (vagy mi itt a neve :D ).
    Volt egy kezdetleges breton sorcom, az mintha jobban bírta volna. Persze lehet, hogy csak placebo..

• PiszkosFred
    Van ilyen, sok guildnel van heti ado, foleg akkor, ha nincs sok penze az eladasokbol es igy nincs eleg bevetele a guildnek.

Az event 5 hetig tart, most er veget az elso het 16:00 orakor (a crafting) es kezdodik a delve (mini dungeon, faklya jellel) es a world boss dailyk hete.

• Irgum76
    ja tegnap jött egy vicces üzenet az egyik hitvány guildtól
    aszondja megváltozott az üzletpolitikájuk mindenki heti! 5K goldot rakjon be mint kötelező adományt :)
    mondom "anyád, fuck this shit I'm out"
  • Irgum76
    tényleg mikor lesz vége az akciónak?
    vasárnap?
  • Irgum76
    hát adok-veszek de mindig látok valami receptet amit muszáj megvenni
    most reggelre bejött 100K a tegnap elköltött 40K-ból
    úgyhogy mehetek vásárolni :D
    200-250K-ról indultam de szerintem visszafog még jönni a worm cult cuccokból
  • PiszkosFred
    Azt meg hogy sikerult? :) Rakj be a boltba (nagyon) aron alul par dolgot, amit kaptal, hatha az ad egy kis kezdotoket!
  • Irgum76
    szerintem én vagyok az egyetlen aki kevesebb pénzen áll mint mikor elkezdődött az event
    tegnap már arra nem volt goldom, hogy kitegyem a zsákmánynt úgy lopkodtam össze 300 goldot
    de két arany maradt belőle :)
  • kingofn00b
    Köszönöm a segítséget!
  • fluency
    Ha tuti hogy rád charge-olnak vagy teleportálnak, akkor rakj magad alá egy volcanic rune-t ( mage guild skill). Vicces kis dolog az. :)
  • NiceScream
  • Irgum76
    all system online!!!
  • Plata
    Kicsit félre értetted,a srác valódi pénzből költött rá,nem játékbeli.
    Játékban egy nagyobb szoba több millióba került,játékbeli pénzbe,vagy pár ezer cartel coinba.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.09. 19:49:25
  • CS@
    Persze, Imádom:) jó sokat, bár letteni már nem tudok semmit csak ha előfizető lennék. Vagy majd az lesz, hogy ingyenes plus időszakban leháhonyok mindent egy sarokba aztán majd elrakom idővel.
  • ANDAXINx
    Lol, SWTOR-ban berendezni több százezer? Nem értem miről beszélsz.
    Ott 10-100 milliókat költöttem két strongholdra, évekkel ezelőtt vettem a klánnak 50 millióért (mikor még annyi volt) klánhajót, azt is berendeztem teljesen, közte "huttball pályával". Ott bagatel összeg volt, vagy csak durván craftoltam, nem tudom. Mikor abbahagytam és visszajöttem ESO-ba, 1,5 milliárd ESO pénzt akartam cserélni 100 ezer ESO pénzre, senkit sem érdekelt.

ESO-ban viszont annyira nem érdekel a lakberrendezés, hogy őrület, talán kiéltem magam a messzi galaxisban.

Edit: mármint a többszázezret forintban értetted SWTOR lakberendezésre? Mert az marha gáz
    Utoljára szerkesztette: ANDAXINx, 2019.04.09. 19:26:58
  • Plata
    Nekem annak idején Lotro-ban a megyében volt berendezett házam.Mert hobbit hunterem volt.
    Ott is nagyon szépen lehetett házat berendezni,no és teljesen ingyen,csak ott vicces volt a ház,mert nem örökre vetted meg csak bérelted.
    Na meg ott lakónegyedek voltak,voltak szomszédok is.
    Sw ToR-ban is be volt rendezve a házam,csak az enyémben rengeteg bútor volt instából vagy öcsiért kaptam.Fizetős nem volt.
    A ház közös volt minden karakterrel,volt benne közös bank.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.09. 19:15:42
  • Irgum76
    kösz srácok ez biztató
    legyártatom pár bútort de nem nagyon vitték aszt most, hogy sefteltem a receptekkel néztem meg mennyiért is mennek más guildokban a berendezési tárgyak kiderült kb ötszörös áron kínáltam
    most újraáraztam őket remélem így már vinni fogják
  • fluency
    Én sem foglalkozok a házzal nagyon. Rohadtul bele lehetne mélyedni. Annó Wildstar-ban elég sokat tököltem a házammal, amire azt mondtam így jó lesz. Itt nem akarok.
  • NiceScream
    Én is kamilláztam, hogy miért nem megy.. aztán ránéztem a weben és már írták, hogy 21 órakor indul - ha minden oké. Ebből ma már nem lesz játék. Mindenki rászabadul, úgyhogy gondolom jó lassan jön majd le a peccs.

Én BDO-ban megcsináltam a szobát nagyjából, itt nem elsz elsődleges szempont.
  • PiszkosFred
    Nagyon sokan, van aki csak az epitkezes/berendezes miatt jatszik. En fel ev alatt rendeztem be a Daggerfall Manor hazikomat anno, ugy, hogy a pince es a torony erintetlen, mert egyszeruen annyi a lehetoseg es annyii idot kellene raszanni, hogy annyi (nekem) nincs :D Kolteni nem koltottem ra, minden butort sajat magam lootoltam, gyujtottem vagy gyartottam szakmabol, kiveve az extra ladakat/tarolokat, azokat writ voucherbol vettem, illetve a negy zenedobozt, azokat meg Crownert. Illetve, a nagy Alinori konyvespolcokat egy guildtars gyartotta le nekem nyersanyagert cserebe.
  • Plata
    Biztos van olyan,nekem egyenlőre csak szobám van.
    De annó Sw ToR-ban volt olyan aki több száz ezret költött a játékbeli házára.
    Pénzért vett rengeteg cartel coin-t és abból meg mindenféle bútort meg anyám kínját.
    Szerintem itt is vannak ilyen játékosok,csak lehet hogy ESO-ban ingyen is be lehet bútorozni szépen,hiszen lehet craftolni is.
  • Irgum76
    ja azt már megakartam kérdezni, hogy ház csinosítással foglalkoztok-e?
    vagy ismertek olyat akit ez a része a játéknak érdekel?
  • Irgum76
    ja jól van akkor nem én voltam a pöcs
    viszont remélem kárpótlásként kapunk +1 crafting napot
  • fluency
    Amíg nincs szerver, az alábbi linken megnézheted a Soul Shriven baltát, meg még egy csomó cuccot. :)
    ESO fashion souls shriven battle axe
  • PiszkosFred
    Ugy volt, de valamit megint csesztek es mar 21:00-re kitoltak
  • Irgum76
    bakker én meg abban voltam, hogy 6-ig tart...
  • NiceScream
    Bakker... már készültem, hogy munka után kicsit tolom, erre még tart a karbantartás.

Addig felteszem a riftet és röpcsizek kicsit.
  • CS@
    Igen a Soul Shriven stílusú Battleaxe a kaszára hajaz :)
    A Greatsword is hasonló az meg amolyan szamurájkardos/katanás.
    (Hozzáértőktől előre elnézést annyira nem vagyok a témában, hogy tudjam a pontos meghatározást)
  • Lengyel2
    Nem tudom, ugyanarra gondolunk-e, én sose használok kétkezes fegyvert, de egy Soul Shriven stílusú battle axe-ért - ezt nevezik "scythe"-nek? mint egy kétpengés kasza - a fél karom odaadnám (ha tudnám használni, de nem tudom - viszont állatul néz ki - egy japán animé-ben tetszett meg legelőször, és amikor megláttam ESO-ban, elgyengültem). Tényleg kecses, elegáns, és eléggé Reaper-es / Shinigami-s.
  • PiszkosFred
    Nem tudom, gondolom javitanak valami olyasmit XB1-en, amelyet csak igy tudnak megoldani. Nincs meg patch notes.
  • fluency
    A Scatter Shot az hátralöki a célpontot és stunnol is ( a Magnum meg még téged is hátrébb tesz). Igaz nem tart sokáig a stun, de arra elég hogy megakaszd az ellent.
  • fluency
    Tudom javasolni, hogy fejleszd DW-t is, mert hasznos és jó skillek vannak benne: Whilrwind, Blade Cloak, Hidden Blade...
  • Irgum76
    hát lehet én csak lassítóval találkoztam az meg nem véd charge ellen
  • Plata
    Akkor szerintem én vagyok béna két tőrrel,vagy rossz képességeket használtam.
    Kb kilences szint óta csak íjat használok.
  • Irgum76
    ja és annyi még, hogy xboxon 750 g a lila temper viszont lila cucc általában minimum 1000 g és nem biztos, hogy esik belőle
  • fluency
    Ejnye, akkor a Magnum Shot (Scatter Shot) mire való? :)
    Ha nem blokkolsz vagy aktiválsz olyan skillt, ami időlegesen immunissá tesz a cc-re, akkor senki sem tud a teleport/Charge támadás ellen tenni.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.09. 15:18:59
  • Irgum76
    hát csak a főoldalt nézve nagy különbségek vannak
    az arany temperek boxon 10k-körül mennek PC-n meg 4-ért
    viszont ez a Dubious Camoran Throne dettó 50K körül boxon is
    szóval kiindulási alapnak jó viszont ahogy te is mondtad csak kb-ra jó
  • Irgum76
    ilyenről miért nem írnak twitteren, hogy srácok van egy 15 gigás update?
  • PiszkosFred
    Ketsegtelen, hogy PC-n jatszik a legtobb magyar, de azert PS4-en is van egy nagyobb kozossegi guild.

PC-n a webes adatbazist addon intezi, az szkeneli az adatokat es azzal frissitunk. Mivel PS4-en addonra nincs lehetoseg, igy sajnos az adatbazis is kisse szegenyes. Erdemes zona cseten kerdezgetni, esetleg a nepszerubb helyeken (craglorn, fovarosok, stb.) levo kereskedoknel szetnezni, hogy ott kb. mennyiert aruljak. Hala a jo istennek, hogy kozel 5 ev utan van mar szoveges kereso, igy aranylag konnyebb mostansag, mint az elozo evekben, amikor csak lapoztal, csak lapoztal, csak lapoztal... :)

Az arakban lehet elteres a PC-s es a konzolos kinalatban (jatekosok letszama, grinderek (urambocsa' botok) szama, stb.), de aranyaiban szerintem megegyezik minden platform. Vagyis ami PC-n draga, az jo esellyel konzolon is az, max nem 100k-s aron adjak, hanem 150-200k.
  • Irgum76
    én xboxra kerestem ilyet és ps4-re adott találatot:
    ezt
    nem próbáltam ki de profi oldalnak tűnik így ránézésre
  • kingofn00b
    Köszönöm!
    Hát, tartottam tőle, hogy valami effélét fogsz mondani... :-)
    Akkor marad a manuális nézegetés.
    Vagy keresek egy fix vevőt.

Vannak PS4 megaszerveren magyar guildek? Vagy mindenki PC-n tolja?