24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Elértem a 45-ös szintet és kaptam Undaunted küldit,csak közben épp még thievs guild küldit befejeztem,így 46 lettem,elmentem oda ahova kell.
    Aláírtam a könyvet és mivel ott volt egy láda ami csábító volt kinyitottam.Kaptam is egy lila vállast,a küldiben kaptam még egy kulcsot.
    Ezt az undaunted kulcsot is elhasználjam a láda nyitására vagy majd inkább 50-es szintre tartsam?
    És melyik ládát érdemes kinyitni a három közül?
    Én elsőre a legnagyobbat nyitottam ki.
  • Alien1024
    Köszönöm a válaszokat!
  • PiszkosFred
    De, az az :) Zartam be a ceget es mar sietve irtam.
  • Irgum76
    "vagy elofizetsz havi 1500 pengoert"
    nem 12-15$ ami 4000 hunpengő?
  • Plata
    Szerintem fölösleges is.
    A legkissebb dlc is annyi tartalom hogy győzzed végigvinni.
    Négy Dlc-s pakkot vettem akciósan.
    Még egyikkel sem végeztem.
    Kettőhöz hozzá sem szagoltam.
    Thief guild és dark brotherhood elkezdve.
    Az új kieg necrós,nem nagyon érdekel.
    Már Morrowindben is tolvaj voltam.
  • PiszkosFred
    Egyszerre nem tudsz megvenni mindent.
    - Az ESO Collection ad az alapjatekhoz meg pluszba 4 db DLC-t es ket kieget (Morrowind, Summerset).
    - Az ESO: Elsweyr ad az alapjatekhoz harom kieget (Morrowind, Summerset es a nyaron erkezo Elsweyr), viszont nincs DLC.

A legjobb megoldas a kovetkezo egy honapban az, hogy ha elorendeled az ESO Elsweyrt, majd vagy megveszed a 4 DLC-s bundle/csomagot Crownert (ingame mikrotranzakcios valuta), vagy elofizetsz havi 1500 pengoert. Ha elofizeto vagy, az eppen aktualis kiegen kivul minden DLC elerheto addig, amig elofizetsz. Ha megszunteted, akkor a megszerzett cuccok maradnak, de a DLC-s tartalmakat mar nem erheted el. Az egyetlen hatranya az Elsweyr+elofizetes kombinacionak, hogy ha nem tetszik a jatek, akkor eleg sokat invesztaltal bele.
  • Plata
    Steamen alaphoz jár Morrowind és a Warden class.
  • Alien1024
    köszi a választ lehet kicsit félre érthető voltam. Még nincs meg az alap game se elég meg vennem a summerset vagy kell az alap plusz summerset vagy kell a morowind is vagy hogy néz ki ez a dolog? És mivel hivatalos oldlaon kicsit huzosnak találtam azért más honnét szerezném be őket csak nem tudom pontosan hogy mik kellenek :D
    Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2019.04.30. 16:25:11
  • Irgum76
    ezeket
    vagy lehetsz eso plus előfizető kb havi 4 ezer forint ezért minden dlc-t használhatod
  • Alien1024
    Sziasztok! Érdeklődnék hogy miket kéne meg vegyek hogy minden eddigi tartalom elérhető legyen a játékban előre is köszönöm a választ!
  • PiszkosFred
    10-15 percenkent nyilik a Dolmen.
    Kincsesladat rendszerint mindig kinyithatod, ha aktivan reszt veszel a csataban es sebzed az elougro daedrakat es egyeb demonokat. Ugyanott spawnol mindig a lada, a dolmen lepcsojenek jobb oldalan.
  • Plata
    Tegnap tengerparton pecázgattam amikor nyílt a közelben egy dolmen,oda mentem én is,kaptam egy két cuccot is meg jött fighters guild xp is rendesen.Ahogy vége lett mentem tovább pecázgatni,nem tudom mennyi idő után de újra nyílt a dolmen,odamentem újra,de most a végén sokkal jobb jutalmat kaptam,még kincses láda is volt,ami előzőleg nem.
  • Irgum76
    áhá klafa
  • PiszkosFred
    Ha kulonfele szinekben van, akkor vszinuleg azok tarolok, nyisd ki oket es talalsz bennuk X darab kovet. 200-ig eltarolja a rendszer a Curriency reszben. 200 a maximum.

Nem kell a DLC, eleg egy ismeros vagy guild tars, akinek a hazaban van transmute station.
  • Irgum76
    a tikettekről jut eszembe
    a transzform stonoktól vagy miktől hogy lehet megszabadulni?
    van már vagy 10 db különböző színekben de bankba nem tudom berakni így a serpáknak se lepasszolni
    ha jól olvastam a töltőképernyőn lévő tippeknél, hogy Clockwork city-ben lehet felhasználni de az a dlc nincs meg
  • Plata
    Pvp-ről jut eszembe,Cyrodill az teljesen pvp zóna?
    A négyes DLC packban amit vettem benne volt az Imperial city is,de még nem mentem el arra,ha csak pvp van akkor nem nagyon érdekel.
  • Plata
    Akkor egyenlőre felejtős,a pvp nem érdekel,master szintű craftolás meg messze van,általában csak halat sütögetek.
  • PiszkosFred
    Igen, a frakcio fovarosokban (Wayrest, Mournhould, Elden Root) van egy boltos, akinel lehet ilyet tarolot (es sok egyeb mast is) venni. Viszont, ellentetben a tobbi vendorral, itt vagy writ voucherrel vagy Tel Var Stonenal fizetsz. Writ Vouchert a master szintu crafting megbizasokert kapsz, Tel Var Stone pedig Imperial City pvpjebol jon.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.30. 08:11:02
  • Plata
    Volna egy kérdésem megint,valamikor szintlépésért kaptam a karimmal egy ládát amit be lehet tenni a házba és bele pakolni.
    Nem túl nagy láda de jól jött annak idején.
    Ilyen ládát lehet valahonnan még venni?
    Daggerfallban a kereskedő guildeknél kerestem de csak bolondok napi eventes ládát találtam.
  • Plata
    Pont ezért szeretem heirloomot,nem kell szintezés közben vacakolni cuccokkal,a nighblade karimnak medium wood elf outfit van beállítva.
    Végül is wood elf.
  • Irgum76
    én nekem tegnap elegem lett kicsit ebből a 1 hónapos eventből és csak questeltem a haramiámmal és végre újra jólesett a játék
    már kezdett ilyen feladat szintjére süllyedni, hogy menj ide öld meg azt csináld meg ezt mert ha nem nincs ajcsi
    most egy kicsit szarok az ajcsira a levelingre meg úgy ahogy van szép lassan "véletlenül" lépek szintet
    csak a templárt húztam a gold miatt meg a varázslót próbaképp, hogy mennyi idő alatt tudom felhúzni 50-re
  • fluency
    Mondjuk ez a heirloom nem hülyeség, mert nem kell állandóan cuccokat szerezned. Több helyed marad a lootnak, meg nem kell a kompetens gearre figyelni.
    Az azért nem teljesen igaz, hogy tök mind milyen típusú páncél van rajtad. Light-ba hamarabb megesznek, mint Heavy-be. Kell egy jó set és azt nem árt szinten tartani. Én pl. most Malabal Tor-ban farmolgatok dolment, meg pár delve bosst a Thunderbug's Carpace set itemekért.

Ha az outfit-et úgy állítod be, hogy a cuccod light-nak látszódjon, akkor lehetsz akár heavy setben is. :)
  • Plata
    Azt tudom,de heirloom előnye hogy nem kell a karidnak venni felszerelést,mert a heirloom a karaktereddel együtt nől,42-es nightblade karimnak még 26-os szintű cucca is van,mert sok xp jött,de item nem.
    Heirloom-ot nem is azért szeretem mert ad 50% xp-t,hanem mert nem kell törődni a kari felszerelésével,mindig van rajta a szintjéhez igazodó item.
    Ha a kari szintet lép a ruhája is szintet lép és nem kell új.
    Más úgy küldizni és lébecolni a világban hogy nem kell törődni a gearrel,ESO-ban még fura nekem ez az armor rendszer,gyakorlatilag tök mindegy hogy light medium vagy heavy armor van rajta.Csak jó legyen a stat rajta.Vagyis staminás karival ne magickás legyen,nekem ez még szoktatlan,Wow-ban egy paladin nem mászkál cloth-ban vagy leatherben esetleg mailben,mert neki csakis plate való.
    Bár van aki képes és abban mászkál,de az szimplán lökött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.29. 17:44:40
  • PiszkosFred
    Hat, szerintem meg epp' hogy atestek igy is a lo tulso oldalara: szinte egymast erik a dupla XP-s eventek, kapsz egy rakas XP scroll a daily login jutalmai kozott (plusz kapsz a leveling rewarddal is, ha jol emlekszem), es akkor ott van a training trait - boven tobbszorose a heirloom fele extra XP-nek es leegyszerusiti nagyon a szintezest. A kontent nagy reszet nem is latod, es mar cp160 vagy. es mehetsz az endgame cuccokert :)
  • NiceScream
    Hazaértem a napi robotból, mindjárt ki is próbálom :D Csak át kell csoportosítani a cuccot.
  • Plata
    Na ezt sem tudtam,köszi az infót.
    Mara gyűrű az nem érdekel,mert túl macerás dolog és szeretek egyedül lézengeni.
    Kár hogy nincs heirloom ESO-ban,nagyban meg könnyítené a szintezést.
    És akkor mindig megfelelő armor lenne a karin.
    Bár ESO-ban annak sincs sok jelentősége.
  • PiszkosFred
    Minden felszereles, amelyen traning trait van, ujabb X %-kal noveli az olesert kapott XP-t (kuldetesekkel szerzetteket nem noveli, mint mas mmoban, csak a legyilkolt mobokbol szarmazo XP no). Ha minden pancel es fegyver training traites, az eleg komolyan meg tudja dobni a kapot XP-t.

A Mara gyuru kvazi az ESO jegygyuruje. Egy ceremonia (Ritual of Mara) soran elkotelezitek magatokat egymas fele, amelynek a "tanuja" egy-egy gyuru lesz. Ha ezentul egyutt (egy partyban) kalandoztok, akkor extra XP-t (+10%) kaptok.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.29. 16:25:48
  • Plata
    Training cucc és mara gyűrű?
    Erről mondanál több infót?
  • PiszkosFred
    Igen, plusz ott vannak a training cuccok, mara gyuru, stb, igy aztan lehet huzni altokat vagy grindelni a CP-t ezerrel :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.29. 16:01:21
  • Plata
    Szerintem igen,mert a buffok közt ott van mind a kettő.
  • NiceScream
    Helló!

Srácok, a különböző xp módosítókat lehete gyütt használni? Például eszem a tortából + elhasználok egy 50%-os szkrollt, akkor 150% XP fog dőlni?
  • Irgum76
    ja jól van nem 1 napra csökkenti hanem 1 nappal
  • Irgum76
    na keresgéltem:
    videó a problémáról
    és erre ezek a reakciók jöttek
  • Irgum76
    daly-ből kaptam cloth research-re el is nyomtam egy 7 naposra világítottam, csilingeltem de nem csökkent az idő
    vagy a clothing csak lightra értendő? mert én mediumra nyomtam volna el
    az tuti, hogy ha 24 óránál több akkor lehozza 1 napra ha kevesebb akkor rögtön kész lesz
  • PiszkosFred
    Aktualist csokkent, ha jol emlekszem akkor 24 oraval. Daily login rewardskent erdemes szerezni maximum, crown storebol pocseklas.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.28. 10:20:39
  • Irgum76
    a research scroll hogy működik?
    a következő kutatást idejét csökkenti vagy az aktuálist?
    mert elnyomtam és nem változott semmi
    vagy ha leállítom a kutatást és újraindítom akkor működni fog?
  • Irgum76
    ja most nézem 196 cp-om van még sem adott eddig normális cuccot
  • Irgum76
    köszönöm ismét
    akkor rá kell gyúrnom kicsit a cp-kra aszem 140 körül vagyok
    szerencsére azért is kapok cp-t ha kimegyek a klotyóra :)
  • PiszkosFred
    Kulcsokat ne hasznald el, csak cp160-at elerve, azokkal nyitott ladak (is) adjak az endgame gear egy reszet (monster setteket)!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.27. 23:33:48
  • Irgum76
    ez a dungenös kihívás egy vicc
    megcsináltam ötöt és semmi normális nem esett csak stile alapanyag
    a ládákból meg 6db (ugye egy kulcs volt alapból) lila vállvas esett amit eladni sem lehet
    mehet a zúzdába
    egyedül a dungeon teljesítéséért érdemes csinálni
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.27. 22:39:35