24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#5207 Modokról van egy jó lista a Skyrim topik fejlécében, azt nézd meg. -
HyperMonkey #5206 Olvasgatok a modokról éppen, de szerinted miket érdemes használni, és mik a hatásai. Agyon modolni nem akarom. Meg van ugye HD textúra pack, gondolom annál szebbé nem lehet tenni (meg nem is kell mert káprázatos).
Arra is kérnék választ, hogy érdemes-e újra kezdeni a mod telepítés után vagy folytassam? Sry az OFF-ért, de ez talán még belefér itt. -
#5205 Bármikor megcsinálhatod bármelyik küldetés. Annyi difi lesz, hogy elkezdenek érkezni a sárkányok.
Ez az, ami az ESO-ban pl másként lesz, mert valahol mégis csak themepark mmo az alap, de a hatalmas, fél Skyrim területű zónákban (amiből van 5 egy-egy frakcióban) azt csinálsz, amit akarsz. -
HyperMonkey #5204 Hát ez az, nem tudom min lehet változtatni. A dolog pikantériája hogy én személy szerint semmit nem változtatnék. Nincs is eszemben olyan hogy valami nem tetszett volna. Ez a HD textúra cucc okés, de modokat nem ismerem. Remélem ha vége a főküldetéseknek attól még maradhatok a mellékküldetéseket tolni. Vagy várjak a főküldetéssel? -
#5203 Előbb ismerje meg az alap Skyrim nyújtotta lehetőségeket, és majd utána tegyen fel modokat annak fényében, hogy mit/min szeretne változtatni. -
MaRee #5202 Pedig érdemes felrakni az ajánlott modokat a Skyrimhez, kb duplájára tudja növelni az alapjáték hangulatát, hidd el. Nagyon profi cuccok vannak. -
HyperMonkey #5201 Áh nem merek megnézni semmi ilyesmit :)
Nekem az alap Skyrim van, az ingyenes HD texture pack-el és ennyi. Semmi mod nincs és nem is lesz. Ha hangulat terén hozza a Skyrim-et akkor nekem végem. nemrég valaki írta hogy végre nincs nyuszilány meg nyalókán ugrálás (GW2), meg 12 éves kislány 5 méteres karddal stb. Ez a világ úgy jó ahogy van. Sötét, darkos ahogy szeretem. Most mentem fel a Szürke szakállúak vezéréhez a Skyrim-ben, és az a táj, a hófúvás.
Hm igen. Többet dohányzom, kevesebbet alszom. Barátosném már unja, hogy hozzám szól és csak a " Pssszt, most próbálok becserkészni egy sárkányt" lingvisztika formulát vagyok képes kinyögni. Na de hát meg kell érteni kérem, nem szabad hagyni hogy a real life az elder scrolls rovására menjen :) -
#5200 Nem nevezném csúnyának, de persze össze nem lehet hasonlítani egy moddolt hdtexturás enb-s Skyrimmal :) High beállításokkal, az összes effektet bekapcsolva szerintem szép, és ami a lényeges, hogy nagyon jó az fps tömeges szituban is. Nézz meg pár 1080as képet, ha nem törölték még a netről őket. -
HyperMonkey #5199 Grafikailag milyen a TESO a Skyrim-hez képest? Gondolom kicsit csúnyább, az érthető és indokolt kompromisszumok miatt ugye. -
#5198 az enyémből kutyámajom lesz (bár mire lassú játékkal összeszedem az árát...) -
#5197 Csak lovak egyelőre, mindenkinek. Az már más kérdés, hogy ki hogy neveli a lovát, és mi lesz abból, csatamén, gyors versenyló vagy egy robosztus teherbíró ló. -
Susarc #5196 kutyámajom azért lehetne:P vagy egy izmos Wyvern:P -
#5195 meg tigrisfejű kutyámajom pókmalac
egyébként eddig úgy tűnik, igen, csak ló -
MaRee #5194 MOuntokkal mi a helyzet? Remélem csak ló lesz!!! -
#5193 Ez nem feltétlen a játék érdeme, lehet korán jelentkező időskori demencia jele is :D De tényleg, annyira beszippantja az embert a játék, hogy fel sem tűnik, hogy ez ESO és nem Skyrim. A legjobb példa amit részemről tudnék mondani, az az, hogy elindultam a városban ébredve (ott logoltambe be) kalandozni, egy random irányban. Kaptam egy küldetést (nevezzük A feladatnak, ha nem is main story, de a zóna történetéhez szervesen kapcsolódó történet), amelynek követtem a iránytűn jelzett markerét. Mire odaértem - volna! - az A feladat helyszínére, már volt B C D E feladatom is. Ezeket úgy szereztem, hogy van odajött hozzám az úton az NPC, vagy belefutottam egy kis falu határában agyonvert ember hullájába, vagy simán csak kifosztottam egy barlangot, és kiderült, hogy a végén a boss/ládika olyan tárgyat rejt, amelyet valaki hiányol. Mire észbekaptam, kilométerekre voltam az A feladattól, annyira eltéríti az embert a sok tennivaló.
Arról nem is beszélve, hogy mindig látsz a távolban egy-egy érdekesebb hegygerincet, város körvonalát, tábort, vagy barlang/kastély/rom jelét az iránytűn, amely miatt tényleg azt csinálsz, amit akarsz, kötetlenül. Nálam ez a TES lényege, a szabadság. Oké, sokadik alttal már lehet, hogy célirányosan fogok haladni évekkel később, de hát ismered a mondást, a világ legszebb nőjét is unja valaki. -
HyperMonkey #5192 "nem tudtam eldönteni néha, hogy most Skyrimt indítottam e el, vagy az ESO-t"
Na akkor engem itt megvettek kilóra. Ennyi elég is. -
#5191 http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2014/01/20/crossfire-tencents-top-earning-free-to-play-game-youve-never-heard-of/ -
#5190 Hát ha egyáltalán lesz beta meg bekerülök, mert E3on bejelentették, de azóta nagy kuss van róla. -
TomStorm #5189 Nem gond,majd írsz akkor róla:) -
#5188 Hát az a baj, hogy a fél mb-es feltöltésemmel én nem fogok streamelni semmit se. Ha meg NDA lesz rajta akkor amúgy se lehet, mert fejlesztők letilthatják a lehetőséget, ha akarják. -
TomStorm #5187 Remélem PS4 stream tudsz majd ha lesz béta.Persze PSN Acc.miatt lehet necces lesz ha zárt béta lesz és nem Open de csak ha 15 perc már az is lenne v.mi:S -
#5186 3 napja nincs acc oldal,remélem ez jó jelent -
#5185 Hangulattal nem lesz gond. Gameplay tekintetében lesz eltérés, de szerintem ésszerű keretek között. -
#5184 Értem. Köszi az infót! Ha már átjön a TES hangulata az nekem épp elég. Rengeteget játszottam vele és nekem a lényeg az, hogy a lehető legkevésbé térjen el ettől az egész világtól. Ha ez megvan akkor nálam garantált a sikere :) -
Strayhand #5183 Ezek szerint nem vagyok egyedül a világon ezzel.:) Szerintem az összes TES játékban ugyanilyen "kalimpálás" a harc. Ez az ami pl. engem visszatart az ESO-tól, pedig végre egy normálisnak kinéző MMO ami nem vicces, rajzfilmes, a kötelező aranyos fajjal, és ilyesmikkel. -
Susarc #5182 tényleg jobb lenne küldizni és közben aggódni mikor csap le lesből egy lopakodó íjjász! meg ha el is cseszi negye d órára a questelést az izgalom miatt jobb az adrenalin termelés:)
ui: csak a high lvl vs low level gank akaszt ki:P -
#5181 megtörténhet, bár -magamhoz képest főleg- nagypapásra tervezem a TESO-t :)
zegzug bejárósan, küldetés olvasósan -
Susarc #5180 zergfeast?:P -
Susarc #5179
yeah me too:P:) -
#5178 Lesz rá lehetőséged egy Cyrodiil méretű zónában, csak egyeztessetek hadjáratokat. -
Chris #5177 Pedig jobb' szerettem volna pusztán versenyszellemből Marcus Susarc meg Jonatán hátába vágni a szekercét, mint mobokba. ;)
-
Nephin #5176 Ó, ráérek, estig munka van, a híreknek csak örülök, ha vannak. :) -
Nephin #5175 Köszi. -
Susarc #5174 kedden ment,de valóban este akkor még van reményhal:P:) -
#5173 Magyar idő szerint 19:55-kor, azért is bátorkodtam jelezni, hogy várjunk még pár órát, mert ki tudja... -
#5172 Január 7. volt
http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/01/07/new-beta-invites--january-7th -
Nephin #5171 Múltkor nem szerdán mentek a mailek? Vagy már keverem a napokat? :) -
#5170 Sanszos, hja, de várjunk még ezzel, amcsik még csak most ébrednek a keleti parton, és kedd délutánként szokták bejelenteni. -
Susarc #5169 a hétre megint buktuk a bétát:_S már csak 9 hétvége van!! nagyon bátrak:P -
#5168 Ez elsősorban egy online rpg lesz, egy önálló TES rész, 120-140 singleplay, es 2x140 óra coop/single játékkal, természetesen kiegészítve mmo fícsörökkel. Ez az alapfelállás. Na most 2001 óta a TES elsősorban konzolra érkezik, ott termel iszonyatos pénzeket, oda lett fejlesztve és a PC "csak" az átirat, kiegészítve a TESCS-vel. Az ESO ebből a szempontból egy cseppet sem lóg ki a sorból, ugyanolyan, mint egy online Skyrim/Oblivion, természetesen érezető sp vs multi eltérésekkel. Nem egyszerűbb mint a Skyrim, sőt, mmo jellege miatt szerintem összetettebb a rendszere, crafting, progress, küldetések, stb.