24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
MaRee #5247 Nagyon fasza! Most akkor van dodge vagy nincs? A dodgolást szerintem nem kéne erőltetni, olyan idióta arcade jellege lesz tőle a játékoknak. Már a GW2-ben sem tetszett meg most a Neverwinterben, hogy full plates 200kilós barbár gurul meg bukfencezik a földön. -
Susarc #5246 rendben van!! -
#5245 Fogalmam sincs, erre csak annyit tudok én is mondani, hogy "Lepsénynél még megvolt..." :) -
soundsonic #5244 .. és hová lett a játékosok részéről a dodge? Nem láttam semmilyen "piros" casting zónát.. :( -
Johika #5243 Ahogy nezem ez a video magasabb lvl-en tortent mint a hetvegi tesztek. Ha a belsosok tesztelik a raideket folyamatosan akkor azokkal sem lesz gond. A pvp lvl 10-tol van igazabol azzal sem lehet. Megjeleneskor biztos lesznek meg bugok, a kerdes mekora es menyi.
En inkabb azt varom mikor engednek a szerverekre igazi hordakat. :) -
#5242 a hejjesírást bünteti a játék!
igen tudom elnézést -
Nephin #5241 A széleskörű tapasztalatok alapján ha a magasabb lvl/endgame nincs "nyilvánosan" tesztelve, az sosem jelent jót.
Szerintem marad a ló ára, hiszen az etetéssel elég nagyí pluszt ad majd valamilyen téren (sebesség/inventory/"lóerő") a karakternek (mi az, hogy nem eteted, ez állatkínzás... :P). -
#5240 a hejjesírást bünteti a játék!
egyébként azt ne képzeljük már el, hogy annyira perfekt állapotban vannak a dolgok, hogy nincs szükség nagy tesztre
jól hangzana valami ideális párhuzamos dimenzióban, itt szó sem lehet ilyenről
mondanám hogy adja isten, hogy neked legyen igazad, dehát a realitás talaja.. -
#5239 "gyökér Bretonnak" kikérem magamnak nem vagyok gyökér na viccet félretéve, lehet annyira jól állnak a dolgok hogy nem kell publikus beta ez nem biztos hogy rossz dolog,eddig elég sokk mmo úgy vetem meg elöte szét bétáztam a játékot és mire kijött az éles már 1-2 hónap után meg untam
másik mi lessz a mount árával mert betánál igen magas ára volt 17k gold
kicsit sokk, meg bünteti e a játék hogy nem etetem a lovat megdöglik e? -
nomiss #5238 köszi -
#5237 4:28-tól spell az úgy... az úgy kell -
#5236 Illetve, még ma okosabban lehetünk.
-
#5235 Bővebben a cikk vége felé
Röviden:
Overland: a fejlesztők nevezik így mostanság. Minden játékos végigjátszhatja a másik két, ellenséges frakció 120-140 órás PVE tartalmát, a szintezős zónáit, miután a sajátjával végzett és persze miután elérte az 50-es maximum szintet. Ugyanúgy megkapja itt is a skilleket a speckó küldetésekért, ugyanúgy begyűjtheti a skyshardokat, mint az a faj, aki ott kezd azon a területen. Annyi a különbség, hogy ezeken a területeken az ellenfelek már 50-es szintre (és picivel erősebbre) lesznek skálázva, hogy legyen kihívás. Természetesen a loot is jobb lesz, ez is egy fajta motiváció a lore és az egyéb kíváncsiság mellett. A 10-es Breton és az ugyanott kvesztelő 50-es Altmer nem fog sosem találkozni, nem fogja egymást látni és zavarni.
Ami nem tetszik nekem - de ez egyéni szoc.problémám -, hogy büszke Aldmeriként elérve az 50-re, ha átmegyek a Daggerfall vagy Ebonheart területekre folytatni a fejlődést, akkor rá vagyok kényszerítve arra, hogy annak a sz*ros Északinak vagy gyökér Bretonnak segítsek, akivel háborúban állok és akiket Cyrodiilban ütök-vágok. (népek és jelzőik szabadon cserélhetőek szimpátia alapján) Ez nekem necces, másnak is ahogy olvasom a fórumokat, és bízik benne mindenki (de legalábbis sokan), hogy a sztorik legalább annyiban módosulnak, hogy ne kelljen feladnom az Elf büszkeségemet, gyk. ne kelljen lemennem kutyába a fejlődés és a loot miatt. Megmentem én a civileket, de a kvesztet ne az Ebonheart parancsoka adja nekem, az ellenfélnek, hanem mondjuk egy Altmer csapásmérő egység parancsnoka, aki beszivárgott a területre. Remélem érthető a dilemma :)
Adventure Zone: az ESO-ban a raidnek nevezett, jelenleg 12 fősre belőtt tartalom, amely a hírek szerint 3x4 fős csoportokból áll majd össze. Semmit nem tudunk erről, a héten talán okosabbak leszünk. -
nomiss #5234 ne haragudj de leírnád , hogy mit jelent ez ? Overland terület mi ? Adv zone micsoda ? Arra gondolsz hogy végig questelsz egy alliance linet , és utána másodikat , harmadikait is ? Ezekért fun és lore jön vagy ettől is tud még a kari skill pontot szerezni erről van info ?
Bocsánat a sok kérdésért de lehet mást is érdekel. -
#5233 #5210
Akkor en ertettem felre az utolso mondatodat, ez esetben elnezest. -
#5232 Ez így igaz. Nem is állítottam semmit, ami ennek közvetlenül ellenmondana. -
#5231 Maskent latjuk. Szerintem teljesen mindegy, hogy 86 ora vagy 100 ora alatt ered el az 50-es fegyvert skillt, mert mindenkeppen elered. Az, hogy adott fajjal kapsz 15% boostot, az csak a jatek elejen erdekes, nevezhetjuk kenyelmi szempontnak, mert miutan vagy igy, vagy ugy elerted a max skillt, useless lesz az a faji passziv.
Marpedig a jatek nagy reszeben a maximum ertekkel skillel fogsz jatszani, leven a fegyver skillt mar a szintezes soran maxolni fogod fejleszteni hasznalat soran, es - hasrautok - 500 ora jatek (szamoljunk a harom zona PVE tartalmaval) eseteben oly' mindegy, hogy 86. ora korul erted el a max fegyver/armor skillt, vagy a 100. ora korul. @szerintem -
#5230 Hosszútávról beszéltem, nem endgame-ről. Nem mindegy, hogy 100 óráig tart, mire kimaxolsz egy fegyverskillt vagy csak 86 óráig. -
Johika #5229 Akkor megnyugodtam nem csak en erzem furcsanak a szitut. :)
Szerintem indulaskor meg fognak lepodni a letszamon, mert a most bukast kiabalok az mmo vandork a TES rajongok hirtelen rohamat nehez 300K emberrel szimulalni.
-
#5228 Nem a te hibad, en sem ertem az egeszet. Mert valahol dicseretes, hogy ennyire kovetik a beta visszajelzeseket es valtoztatnak, de hja, nem 70 nappal a premier elott kellene ezt :)
Vagy ha igen, akkor tesztelhessuk, mert a heten - most mar kijelentheto talan -, megint ugrott egy teszt hetvege. Abban bizok - reszemrol -, hogy a betakban latott rendszerek mindig 1-2 verzioval voltak a devek verzioi mogott, igy valojaban mar elorebb tartanak. De azt meg mikor akarjak teszteltetni, ha egy eve nem jut senki sem el a harom napos session alatt a 20+ zonakba. Ertem en, hogy van belso QA teszt is, de az iteletet a kontent minosegere a publikum fogja meghozni, es inkabb nekunk kellene tesztelni es velemenyt mondani, mint ahogy az zajlott az 1-20 zonakban az elmult 10 honapban. -
Johika #5227 Fred igazad van es valoszinuleg bennem van a hiba. :)
De valahogy nehez elhinni hogy meg mindig enyire keplekeny a jatek. -
#5226 Jogos - bar a kraft uj rendszere pont a januari betaban debutalt egy alapos rancfelvarrast kovetoen. Osszefoglalot/ismertetot se lehet irni ezekbol a csepegtetett infokbol, mert ugy valtozik minden a feedback alapjan, hogy ket het utan kukazhatom a cikket, mert mar nem aktualis. Lasd a reggeli racial skillek rovid parbeszedet itt a forumon, ami szinten valtozott, pedig az ember azt hinne, ha valami, akkor a fajok kepessegei allandoak :) Nos, nem... -
Johika #5225 Ez rendben is lenne, de az elozo ketton a mar unalomig ismertetett dolgokat foglaltak ossze minimalis ujdonsaggal es videoval kiegeszitve. Azert ez igy 2 honappal a start elott nagyon karcsu. Igen tudom hogy minden jatekukkal ezt csinaljak, de azert jo lenne tudni pl. kraftrol kicsit tobb infot. -
#5224 Egy laikusnak, vagy az ESO-t csak erintolegesen ismeronek, esetleg totalisan uj erdeklodonek voltak ott is uj infok. Azoknak, akik nap mint nap kovetik a hireket, pletykakat, elszort morzsakat, regota nincs nagy ujdonsag. Ami van, az a betabol szarmazik/szarmazna, de arrol meg csak max itt lehet beszelni, nem lehet "teriteni" az infokat. -
Johika #5223 Remeljuk most tenyleg lesznek uj infok is, nem ugy mint elozo ketton. :) -
#5222 PvP es az Overland teruletek adjak magukat alapbol. Adv.Zone-t korabban post launch akartak bevezetni, de valszinu mar a premierkor elerheto lesz - a legutobbi fejlemenyek szerint. A heten lesz sok PVE cikk, ott tobbet tudunk majd meg. Az elso ketto biztosit annyi jatekidot (3x100-120 ora sietve, 3x140 nyugiban), hogy az elso honap utani updateig siman eleg legyen, meg az epeen bajnokoknak is.
Majus es junius kornyeken tisztabban fogunk latni mindent, addig max tippelgethetunk. Az biztos, hogy az igeret szerint mar apr. vegen, majus elejen varhato az elso update. -
HyperMonkey #5221 Hát elég erős a lore (amit eddig láttam belőle), de attól még nem elképzelhetetlen hogy egyszer lesz benne a neverwinterhez hasonló foudry. Kisebb, érdekes küldetésekkel, amit ugye a fejlesztői gárda ellenőriz. Tartalomból szerintem nem lesz hiány, és ha csak kicsit is hasonlít a Skyrimhez, akkor egyszerűen élvezetes lesz a pepecselés, lassú felfedezés. Emellett ha itt is kitolhatóak lassan a skillek teljesen, az is megnyújtja a játékidőt.
Sajnos még nem ismerem az előző TES játékokat, de ahogy a mod oldalon láttam amit te csináltál, minden résznél támogatva van a rajongói kreativitás. Persze nem lehet beletolni mindent a headstartra, legyenek stabilak a szerverek (amennyire ez lehetséges ugye), legyen viszonylag bugmentes és kezdetnek elég is ennyi. Utána jöhetnek a tartalmi bővítések akár fejlesztői, akár rajongói oldalról.
-
nomiss #5220 Hát én már azon is csodálkozni fogok ha a megjelenéskor teljes tartalmú játékot kapunk ahol lesz mit csinálni magasabb szinten is , nem hogy utánna havi tartalmak....persze a remény hal meg utoljára . -
#5219 Ha tudjak tartani a havi rendszeresseggel beigert massziv content updatet, akkor elleszunk eleinte Foundry nelkul. :) De kesobb nagyon jol jonne. -
soundsonic #5218 Vagy lesz a már PW-től ismert foundry rendszerhez hasonló cucc. Az maga lenne a Kánaán -
MaRee #5217 Elég részeltes mod listát írtunk hozzá anno, lehet válogatni. Persze valami vicces kedvű egyszer-kétszer szétgányolta meg kitörölte, azóta nem tudom milyen állapotban van, nem volt kedvem már legutóbb újra írni.
Nekem a TESO-bol pont a játékosok által kreált kontent fog a legjobban hiányozni, hihetetlen, hogy pár lelkes ember mennyi kurvajó dolgot tudott csinálni mindegyik TES játékhoz. Bár azért bízom benne, hogy a fejlesztők ellestek pár ötletet meg trükköt a modderektől. -
#5216 Hja, legutobbi betabol eltunt az ultimate skill a fajoktol. Kar lenne ertuk, remelem csak ideiglenesen. -
#5215 Pont, hogy hosszutavon nem jelent semmit, mert a skillek igyis, ugyis elerik a maximalis ertekuket, es onnantol a faji extra, amely boostolja az armor/weapon skill novekedest, kuka. -
HyperMonkey #5214 Sry a sok Skyrim off-ért, tudom hogy van topikja, de én ide akarok írni :) -
HyperMonkey #5213 Perfecto!
A Skyrimben nord vagyok íjjal és 2h kard/balta kombóval, és ezt tervezem a TESO-ban is. Az egyetlen játék ahol élvezem a melee harcot. Ezen magam is meglepődtem, mindenhol ranged voltam. Biztos nem pont ugyanaz lesz a TESO harcrendszere (és a durván fasza kivégző animáció) mint a Skyrimben, de annyira nem lehet más sem.
A Skyrimet újra is kezdem ma, mert az első 1-2 órában annyira nem figyeltem mert meg voltam győződve hogy szar lesz :)
Most mindent alaposan körüljárok. -
Nephin #5212 Simán íjászkodhatsz akármiként, ráraksz a fegyverre egy xpnövelő traitet, voila. Ráadásul egészen lecsökkentették legutóbb a faji bónuszokat, ha jól emlékszem, aktiv skill sincs már. -
HyperMonkey #5211 na ez például nagyon nagy baj, így erősen korlátozva van hogy milyen fajt indíts. Ha valakinek nem jön be az elf pl, akkor is kénytelen lesz elfet indítani ha íjász akar lenni. Ez bizony nagy kár. -
#5210 A Skyrimben pont, hogy jelentéktelen a faji hovatartozás a skillek szempontjából, ugyanis az a +10 skillpont csak az első néhány szinten jelent különbséget.
Ugyanakkor TESOban 15% extra XP-t kapnak a fegyverekre(és páncélokra) az egyes fajok, így ez hosszútávon is lényeges különbséget jelenthet. -
HyperMonkey #5209 A TESO-ban mennyire lesz jelentős a faji képesség vagy stat? Mert a Skyrimben én nord vagyok (mert az tetszik), de a nord pl az íjászatra nem kap bónuszt, hanem a kétkezesre. A wood elf kap +10-et íjászatra, de az meg kinézetre nem jön be. Szóval remélem a TESO-ban nem lesznek ilyen lényeges faji tulajdonságok. -
HyperMonkey #5208 Ok köszi, már nézem is.