24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
nomiss #5767 számlálót is lehet - 5 nap ? -
Johika #5766 Mas nem jut eszembe. -
#5765 Nincs a címemben ékezet. -
Johika #5764 Ekezet? -
#5763 Meg szeretném én is venni de a cím megadásánál mindig a következő hiba üzenetet kapom: Saving billing address failed. Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
#5762 Pedig épp ráakartam kérdezni. (: Jó magam sem látom tisztán, hogy most akkor mi is a helyzet. -
nomiss #5761 na megvettem 5 nap early adnak hozzá, igaz 80 eur volt ,de legalább már van PREORDER -
#5760 Gondoltam rá, de várjunk még szerintem, mert kérdés, hogy mennyire lesz általános a bárki-bárhova, és mennyire lesz kötve csak a preorderhez. Utóbbi esetben sok vizet nem zavar. Előbbinél igen. Én még nem látom át, megmondom őszintén :) -
#5759 Le kell cserélni a fejlécbelit a mostanira. -
Johika #5758 Akkor lehet ijra gondolni a guildek hova tartotasat. :) -
#5757 Kell néha ilyen is. Még akkor is, ha nem két fillér volt a "mozi", és bár most szép és látványos, meg WOOOW, de pár nap múlva már felejtős. -
soundsonic #5756 AZt lehet tudni, hogy hány skill pont-ot lehet szétosztani majd? Én brahiból csináltam egy talentfát 156 ponttal. -
LadyWhox #5755 Nekem nagyon nemoké ez a bármilyen fajjal bármilyen frakció..
Ez megint milyen buziság már?
Már megint agyatlanul mindent a játékosok kénye kedvéért.
Oké, hogy nekik/ünk készült, de akkor is! Legyenek szabályok!
Ez egy ilyen történet/világ ne bassza már el egy rakat picsogó kényeskedő kiscsávó (bocs ha vkit megbántok..), de legyenek szabályok mert ez úgy kerek. Az Elder Scroll ilyenektől (is) az ami! -
#5754 Hja, és mindeközben az egész mögött Molag Bal áll, aki n+1-jére próbálja leigázni a világot, és úgy gondolja, most sikerülni fog neki azzal, hogy előbb Mannimarco toboroz egy sereget (félrevezetve az Imperialt), majd amikor megvan a hatalom és az erő, akkor a videókban is látható Dark Anchor nevű portálokkal a két létsíkot - Nirnt, a halandó világot, és Coldharbourt, az ő létsíkját - egybemossa. Ha már elfoglalni nem tudja, akkor "hazaviszi", úgy van vele. Nem nagy spoiler, hogy nem sikerül neki, mert a később történelemben folyamatosan próbálkozik a Herceg. -
#5753 Rosszul fogalamztam. Deadrák ellen fogsz harcolni, és a sok egyéb ellenfél közül csak egy, a zombi - ők nem daedrák, értelem szerűen. -
Tababo #5752 teljesen elképzelhetetlen... -
#5751 Nem igazán. Daedrák ellen fogsz harcolni többnyire a PVE részben, azok közül csak egy típus a "zombi". Mannimarco egy nekromanta, a legerősebb mágusok egyike, aki a legyőzött (vagy így, vagy úgy) ellenfelekből épít egy sereget az Imperial számára. Látszólag csak, valójában Molag Bal mozgatja a szálakat, dupla csavarral. Egy élőholt és deadra sereget szedett össze, és azzal foglalta el IC-t. A legtöbb hadvezére nagy harcos volt, de ellopta a lelküket, így kényszerítve rájuk akaratát. Más hadserege nincs az Imperialnak, a Birodalom szétesett, és a korábbi haderőt adó nemzetek - lásd Ork, vagy Nord -, most épp lázad és/vagy önállósodni akar, illetve a Nordok emellett megkapták bónuszként az Akaviri inváziót is, mint mulatság az unalmasabb időkre.
Vagyis, a lényeg, hogy a Császár halott, a Sárkánytűz kialudt, szabad az átjárás az Oblivion létsíkokról Tamrielre. Ezt Molag Bal és észrevette, és beszervezte Mannimarcot - gondolom ígért neki fűt, fát. Mivel a császár halott, a többi 8 nemzet fellázadt a központ irányítás ellen, illetve az Altmerek úgy döntöttek, elég volt az emberek f*szságaiból, mostantól újra elfeknek kellene uralkdni, mert az ember által vezettt hatalom egy vicc, látva a múlt eseményeit. Az Imperial ott áll császár nélkül, minden oldalról fenyegetik őket, egy szóval szarban vannak. Ekkor jön Mannimarco, és megígéri az ideiglenes Imperial vezetőknek (Ősök tanácsa, annak a vezetője Abnur tharn, az ő fia/lánya a régens uralkodó, ami kvázi szart sem jelent jelenleg), hogy szerez ő sereget, cserében.... és itt jön a képbe az ESO sztorija, mert Mannimarco úgy toboroz, hogy a legyőzött embereket feltámasztja csontváz vagy egyéb létformának, vagy csak simán ellopja a lelküket (ők a soulles one-k), és megtámogatva pár Deadrával, amelyet folyamatosan megidéz - lásd a trailerben a Flesh atronach-t, átveszi a hatalmat Imperial City, és a teljes nemzet felett. Mivel az utánpótlás végltelen (hullák mindig lesznek), ezért most bajban van a kontinnens.
Az már más kérdés, hogy az ESO-ban a harc két fronton zajlik, PVE területen a Deadrák és Molag Bal ellen megyünk, PVP-ben pedig a többi Szövetség ellen, mert mindenkinek a trón és a végső hatalom a fontos. Mint, mindig. -
#5750 pl, mondjuk abból mi nekünk sok hasznunk nem származik :p -
soundsonic #5749 köszi :) Az a baj, hogy nem tudok dönteni.. A sorci a videóban kellően látványos volt. Szeretnék látni as high lvl-es Nightblade-t végre :( -
Eksz #5748 Leszbikus thai ikerlanyok? -
#5747 Nem véletlen van a fajmegkötés. Warhammer onlineba hogy nézett volna már ki, hogy egy warrior priest és egy choppa kéz a kézben üti a bright wizard fejét. -
#5746 Atbaszós CGI trailerek dollármilliokból :p
Inkább költenék másra. -
Eksz #5745 Nincs edit: Viszont egy tank + egy dps pettel ami magickat vagy hpt regenel neked, hat hogymondjam, "kenyelmes" a jatek. -
#5744 Hmm, ez csak most tudatosult bennem: PLAY ANY RACE
IN ANY ALLIANCE - The characters you create can join any alliance, no matter which race you choose -
Eksz #5743 A 3 sorcerer class-specifikacio kozul az egyik a daedric summoning, ha abba nem koltesz skillpontot nincs peted. -
Tababo #5742 szerintem meg baromira jó húzás volt tőlük. végre nincs megkötve a kezed.
olyan frakciót választasz ami szimpatikus mindenféle hülye fajmegkötés nélkül. -
soundsonic #5741 Van olyan sorci aminek nincs pete? Jonnykáét látva a stremaon nem tetszett :( -
Eksz #5740 Viszont kompromisszumentesen jatszhatsz egyutt a guildeddel/barati tarsasagoddal, ami miatt szerintem eleg sokan sirtak. -
#5739 "they'll receive the Explorer's Pack, a digital bundle that includes: ] — The ability for the player's characters to join any alliance, no matter which race you choose"
Még az árat le lehet nyelni, de ez szerintem úgy teszi tönkre az egész frakciósdi lényegét, hogy csak na. *rak rá egy lapáttal* LadyWhox képzeld el, hogy a szexy wood elfed 4 másik orc-al "kénytelen" partizni egy területen.
Edit: Esetleg, ha csak a PvP területeken nyilvánul meg, de ettől függetlenül ugyan úgy a fajod/eredeti területein nyomulsz továbbra is, de még így is meh... -
#5738 Thx.) -
Bandras DaSilva #5737 The digital Standard Edition is priced at $59.99 (€54.99 / £49.99) while the digital Imperial Edition is priced at $79.99 (€79.99 / £69.99). Players can also pre-order physical editions through participating retailers worldwide. The physical Standard Edition for PC/Mac will cost $59.99 (€54.99 / £49.99) and the PlayStation 4 and Xbox One versions are priced at $59.99 (€69.99 / £59.99). The physical Imperial Edition will retail for $99.99 (€99.99 / £89.99) on all platforms. For a full list of what each version includes, players can visit our preorder page (http://www.elderscrollsonline.com/en/preorder). Once players purchase the game, they will have unlimited access for the first 30 days and can continue beyond that with a subscription of $14.99/30 days (€12.99 / £8.99). The first 30 days begin at or after the official launch of the game when players select their preferred subscription plan. Subscription fees will only be charged after the first 30 days. -
Eksz #5736 55 -
#5735 Nekem nem bír bemászni az online shopjukba még, hány ejróba fáj az alap game digitálisan látta már valaki pontosan?:) -
soundsonic #5734 Imperial-ból csak a mount érdekelne, de majd meglátom a hazai árakat akkor döntök. -
Chris #5733 Huh ez így tömény volt kicsit elsőre. :)
Tehát zombiközpontú lesz a játék?
-
#5732 Miért kellet ez mindej faj lehet minden frakcioba ne már -
soundsonic #5731 köszi nektek :) -
#5730 Lesz, írták már korábban, hogy lesz timecard. -
soundsonic #5729 ühüm :) Most már csak az nem világos, hogy lesz e pre- paid game card -
#5728 Nem költözött az bele. Az a jóképességű gonosz bácsi, aki lenyúlta a Breton lelkét, ő Mannimarco, elmebeteg nekromanta, Molag Bal helyi jobbkeze, aki egymaga átb*szta az egész Tharn családot és vele az Ősök Tanácsát, vagyis a legfőbb vezetést az Imperial nemzetnél, kvázi szopórollerre téve őket :) A Deadrák azok a többi lények, akik jöttek csőstül. Szegény Breton csúnya véget ért, olyasmi lélektelen élőhalott lett, mint amilyen a játékos lesz Coldharbourban, a játék kezdetén. Csak nekünk segítenek aránylag hamar.