24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Johika #5807 Fred a beta kliensnek mekora a merete? -
Johika #5806 Gondolom a szokasos. Lehet majd venni CE PRE dobozt stb. Mostanaban eleg normalisan behoznak mindent, EQ2 meg Becsben vettem meg. :)
AZ ar hmm... ha folytatodik a forint esese, akkor a fene se tudja. En 30-40K kornyekere tippelnek. -
#5805 Biztos, hogy lesz. A kérdés, hogy mikor és mennyiért. -
Johika #5804 Polcon szepen elvan a torpe hunter, a tauren saman, az undead warlock, Gollam, Malgus, Fullank es Gandalf pipaja de az hasznalva is van. :)
A makett eket meg sem emlitem mar. :D -
Johika #5803 Ha nem lesz itthon CE dobozos en is digitalnal maradok, de kene a szobor a tobbi koze. :) -
#5802 Hát, az egyik példány jó lenne, ha az lenne majd, ha itthonra is érkezik. Ha nem, akkor marad csak a digitális + ebay. Legyen április, legyen egy aktív accom, csak ez számít, minden másra ott a mast**** (X) :) -
#5801 ide kaptam 25% kedvezményt -
Nephin #5800 Én úgy döntöttem, hogy jó lesz nekem doboz nélkül is, az is horror ár. :D -
Johika #5799 Te is a CE dobozosra vagysz?:)
Jo az a konyv meg a szobor. -
#5798 Ez már jó fél éve ott van, gondolom 1-2 nap és frissítenek. -
#5797 Elvileg a CD Galaxisnál valami van, de még nem az igazi. -
#5796 it van de info kb semmi -
#5795 Jól látod. Guild warsba is okosan megoldották az ellenséges fajokkal való játék témáját. Biztos nem mi vagyunk az egyetlenek akik fel vannak háborodva. Kíváncsi leszek, hogy reagálnak-e valamit ezekre a sírásokra/ megoldják-e valahogy ingame. -
LadyWhox #5794 Előttem van..:
AARGH. megindul a.ÚÚtálok mindenkit! Köcsög Nordok, Büdös Orkok, Szemétláda Emberek! Csak mi elfek vagyunk a királyak! Mindenkinek puszulni kell! GYÁÁÁ!
(10 perc mulva..)
Gyerünk skacok! Menjünk és irtsunk valamelyik dungeonban :D
(Erre elindul a kis csapatunk, amiben orkok, emberek és nord-ok vannak..)
SÍÍROK...
-
#5793 Egyetlen egy listában sem látom piciny hazánkat, ellentétben a szomszédokkal :)
Skyrimet a cenega intézte, volt is hiszti sok, mert a DLC-kből nem volt dobozos verzió, csak nagyon sokára. Nem tudom, hogy az ESO-t ki fogja teríteni itthon. -
Nephin #5792 Így van. -
#5791 Hát, az eddig összerakott érdekszövetségek és lore az kuka. Meg vicces is, ha mondjuk az Aldmerihez beáll egy Nord. Nem rossz maga a döntés, hogy szabadság van "elvtársak", de nem most kellett volna ezt meghozni, hanem egy éve, a kezdetek kezdetén, és onnan elindulni. -
#5790 vajon Magyarországon mikor kezdődik az előrendelés ?és vajon itt is megkapjuk a + dolgokat? -
Nephin #5789 Mármint úgy, ahogy eddig felépítették, tehát a fajok fogtak össze mindenhol. Ennyi renegát/áruló/zsoldos lenne, vagy hogy hozzák össze? :) -
#5788 Ha meglesz a game tuti orc lesz az első karakterem. ;) -
Rannah #5787 EQII-ben volt hasonló, ahol el tudtad árulni a kezdeti "frakciódat". Egy viszonylag hosszú küldetéssorban kellett bizonyítani a szándékod komolyságát. Ez valóban hangulatos lenne itt is.
-
Nephin #5786 Engem csak az zavar benne, hogy így mi értelme a frakciók közti háborúnak ,ami az egész PvP alapja? -
#5785 Kicsit túlpörgöd a dolgot, bár lelked rajta. Először, amikor kiderült, hogy kik alkotják a három Frakciót, az volt a baj, hogy miért pont ők. Miért van együtt a Nord és a Dunmer, az Ork és a Redguard, az Argoniai és a Dunmer, amely kb Magyar-Román viszony mindegyik esetben.
Most, hogy van rá lehetőség, hogy szabadon választhass, most meg az a baj.
Nehéz ügy :) -
Whysper #5784 Ahogy elnézem Én se fogok sok Orccot találni rajtam kívül! 8) -
#5783 Roxanne van Es Same thing! Most of my friends wanted to play Nord/Dark Elf but I fell in love with my beta Khajiit sokk gyökérkefe lore nem számít kb legjóbb részét cseszték el számomra kezdön redgardként majd elfekel küldizek ... -
LadyWhox #5782 Ilyen erővel töröljék el a fajokat is (jo kicsit durva). Szerintem, hogy kevernek mindent mindennek, akkor már mi értelme van a nagy utálkozásnak+háború? -
Whysper #5781 Bocsesz láttam már volt! -
Whysper #5780 https://www.facebook.com/photo.php?v=737908822885820
nem tudom volt-e már! -
LadyWhox #5779 Ezt a dolgot meglehetett volna máshogy oldani, szerintem.
Pl. történetben. Ha valaki el akar szakadni a kezdeti frakciójától, akkor vmi küldi(k)-ben, vmi történeti szálon át tudott volna pártolni másik frakcióhoz. Tök jól meglehetne csinálni. Persze kezdetben nem utálnák az illetőt az új területen, de lehetne neki vmi reputáció növelő küldiket csinálni, vagy ilyesmi. Idővel meg megszeretnék stb. Csak fantázia kérdése. -
#5778 Mert ha akarok írni róla egy összefoglalót, ahhoz nem ártana előtte átlátni a dolgokat. :) Úgy könnyebb, mint vakon puffogtatni. Várom a játékot, dehogy várok én nyárig, ha a család kitagad és aludni sem fogok, akkor is ott leszek márc. 30-án Coldharbourban.
Hát remélem, mert ha nem kapják meg az "explorer packot" a többiek, akik később kezdik, akkor megint egy vödör szar a ventillátorba. Ha pedig igen, akkor minek elnevezni, miért nem lehet simán csak bejelenteni, hogy nincs többé korlát. :) -
LadyWhox #5777 Baromira remélem, hogy ez csak kezdeti lehetőség :( -
Nephin #5776 Hazaérek és ilyen bombahírek fogadnak. Minden faj bárhol. Kész vagyok és lehidalok a lore és az eddig felépített sztori halálsikolyának fülszaggató hangja mellett. :D -
Johika #5775 Szerintem ok is megkapjak, a pre bonus az az 5 napos early. -
LadyWhox #5774 Ez miért is érdekes?
Vagy te később veszed meg? -
#5773 Az oké. De mi lesz azokkal, akik később kezdik a játékot, májusban, júniusban, mondjuk dobozosan a TESCO-ból vagy digitálisan, de már nem preorderként? Nekik ismét kötöttek lesznek a alliance+faj kombinációk? -
Johika #5772 Digital valtozatokat mar most megveszed teljes aron. -
Johika #5771 Szerintem mindegyik. -
#5770 Megveszi, vagy előrendeli, mert nem mindegy :) -
Johika #5769 Ugy nezem mindenkinek lehetosege lesz ra aki megveszi. Azert jol csinaljak, benyomnak egy jo es uj hirt, ami persze egybol tobb kerdest vett fel. :) -
#5768 Felülre utca, alatt házszám, alulra város, ékezetek nélkül. Bár most összefosta magát a rendszer, lehet érdemes várni vele holnap reggelig.