24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #5847 Ez így van, csak az a bajom vele, hogy alapesetben klántársak látják, nekik meg nem adom pénzért. :(
Ha van a klánnak elfoglalt objektuma Cyrodiilben, akkor persze más a helyzet, mert azt bárki látja, de addig nálam legfeljebb az lesz, hogy ha több klánba is belépek a kereskedelem miatt, ezek boltjaiba rakom be, ha nálunk nem kell senkinek. -
MaRee #5846 Ennek mondjuk örülök, hogy wow módra nem fogok alap karakterrel ezer goldokkal szaladgálni. Igen is kelljen megdolgozni azért a mountért, ne adjanak mindent a játékos szájába egyből. Emlékszem vanilla wow-ban mekkora presztízsnek számított annó ha valakinek 40-es mountja, vagy akár földig érő köpenye! volt -
LadyWhox #5845 itt van digital verzió? -
LadyWhox #5844 Nyugi apa! :) Tuti, hogy jó ideig pénzszűkében leszel. :) -
#5843 Van ilyan fícsör, csak nincs aukciós rész benne, vagyis nincs licit, simán csak "buyout" és kész. Berakod az árudat a boltba, megszabod, hogy mennyit akarsz (nyersanyag áron, vagy alávágva a konkurenciának, vagy ritka item lévén határ a csillagos ég, stb - rajtad áll), aztán várod, hogy vki megvegye. -
#5842 AH helyett van guildstore és publikus guild store, ott aztán lehet majd költeni a pénzt. Egyébként nagyon nehezen jön a pénz, bétában esélyem sem volt megszerezni lvl15 körülre a mountot, mert a fele pénz sem tudtam összeszedni crafting és egyéb pénzbe kerülő elfoglaltságok mellett. A fast travel is pénzbe kerül, ha nem Wayshrine mellett állsz, a "retalent" is, a repairt sem árt használni, apróságok, de viszik azt a kevés pénzt, mint a fene. És akkor a soulgemekről - amelyek nem potyognak tonnaszám -, nem is beszéltünk, az is jó, ha van nálad pár darab, töltött vagy töltetlen, az is pénzbe kerül.
Persze 50-es szinten gondolom itt is meglesz az, hogy nem tud az ember mit kezdeni a pénzével, ez szinte mindenhol előjön. Low lvl szinten mindenesetre örültem minden fillérnek :) -
MaRee #5841 Nincs AH? Ez nekem is új. Akkor hogyan alakul majd a játék gazdasága? -
#5840 folyamatosan vannak voucher kódok, pl. ezen a weblapon lehet sasolni
ha jól látom, ebben a pillben van globális 25%-os kód, ez: 1WDO6K-KWDFJQ-U1E7AI -
#5839 nordként eliszom minden petákomat, problem solved -
nomiss #5838 hol lehet szerezni kedvezményt ? -
Nephin #5837 Nos, minden egyes craftmozdulat pénzbe kerül. A vendorárak horribilisek. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez a ló csak alapló (a játékban 17200 gold), a "fejlettebb" 42000 gold... PvP-ben a szerkentyűk pénzbe kerülnek stbstb. Ráadásul nem túl nagy a gold droprate-je. -
nomiss #5836 azt szeretném kérdezni a bétázóktól , tájékozottabb emberektől , hogy mt lehet majd a pénzzel itt csinálni ha nincs AH ? Így hogy lóra sem kell költeni ha CE vesz az ember , akkor mit csinálsz vele ?? -
Nephin #5835 A faji skillek nem adnak olyan pluszt, hogy igazából számítsanak, főleg nem max szinten. Emiatt felesleges aggódni szerintem.
A káosszal egyetértek, ott van ugye a tegnap említett lore-felrúgás, ráadásul már hozzászoktattam magam a dunmer léthez, most meg itt van a lehetőségek tárháza vááá, mit tegyek... :D ;) (first world problems rlz) -
Ywalar #5834 Az egészből csak a minden faj minden frakcióban zavar. Miért nem volt elég, hogy aki megveszi a CE-t az megkapja az imperialt és bármelyik frakcióban indulhat vele? Ráadásul nem lehet tudni milyen race skillekkel rendelkeznek. Ez így elég kaotikus nekem.... :( -
Nephin #5833 Steames verzió lesz vajon? -
Volfram42 #5832 Engem pont az zavart, hogy nincs Imperial faj. Az eddigiekben sokszor csináltam olyan karaktert. Az elv tényleg szörnyű, de valószínűleg engem be is paliznak, mert erősen gondolkodom az Imperial csomagon.
Lehet itt veszem meg, jár hozzá egy AC: Black Flag.
http://newsletter.ubisoft.com/en-GB/2014/01/29_TESO/29_TESO.html -
#5831 Előnynek nem nevezném, mert bármelyik fajt is választod, ugyanazt a három Szövetséget játszod végig. Az Imperial faj is csak olyan 5 passzívban fog eltérni a többitől, ami a másik 9-nél is egyedi. Vagyis, a p2w kifejezés butaság.
A gond az elvvel van. -
Andule #5830 Miért kell hozzá külföldi bankszámla? nem elég ha csak megtéveszted, h angol ip-ről kapja az info-t? -
#5829 Itthon fogja valaki árusítani a CE-t?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nephin #5828 ha megveszik* -
Nephin #5827 Ja és a Green Man Gaming levlistájának tagjai kaphattak 25%-os kupont hozzá, plusz még egyet, a megveszik. A G2playen is van 25% a standardra. -
Nephin #5826 Aki nem a bethesdás boltból veszi meg a digitális standardot, figyeljen, mert mindenhol 3 nap plusz jár vele, csak a bethesdásra exkluzív az 5 nap. Az imperialnál mindenhol 5 nap van. -
Whysper #5825 Green nagyon jó sokszor,ha van külföldi bankszámlád akkor kint PL,ha Angliból nyitod meg angol IP-vel akkor sokkal olcsóbb meg nagyobb akciók vannak! Pl.: Én 20 fontért vettem a bf4-et mikor megjelent. szóval ilyen akciók! -
Andule #5824 magyarul ildomos előrendelni mert az a nincs faji megkötés elég táp, pláne kezdéskor. (még akkor is ha ez később unlockolható)
Nem bírom azt a fizetési modellt mikor az előrendeléssel / CE verzióval adnak kézzelfogható előnyt játékosoknak, ez p2w modell ... akkor viszont mire fel a havidíj? (mondjuk így 1.15kor a store-ban nézve a sima digit. verziót nincs ott a "join any alliance, no matter which race you choose" csak az Announcements alatt.)
amúgy jól vettem ki, h ha egyszer megadtam az account-nál, h hol élek akkor azt nem tudom módosítani? (csak mert emlékszem WoW-nál érdemes volt azzal szórakozni, h átváltottunk UK-re mert GBP-ben olcsóbb volt a havidíj. (mint ahogy itt is))
ui: azért nekem az (alap)árakat még emésztenem kell ... nekem ez volt az egyik félelmem, sajna bejött. (mondjuk a Skyrim árait nézve ez borítékolható volt) -
#5823 Fajjal kapcsolatban totálisan igaza van. Exclusive faj egy CE-ért cserébe, p2p rendszerrel, mtx nélkül tényleg gáz és kurva nagy baklövés. (kivéve, ha unlockolható lesz majd ingyen az imperial, ahogy én írtam - akkor is gáz, de enyébb verzió)
Az itemeknél már hülyeséget beszél, mert ezek megszerezhetőek bárki számára a játékban. A mara ringről már fél éve is szó volt, amikor a "lesz e romance opcioó az ESO-ban" kérdés került terítékre, paci is beszerezhető, stb. Pet meg a lófaszt sem érdekli :) -
Susarc #5822 akkor már ketten vagyunk:) -
yusukee #5821 Teljesen egyetértek a csávóval. -
Susarc #5820 haverom:P
-
#5819 Ha bírja a szerver, akkor igen. Ha nem, akkor... :) De persze bírni fogja, azt mondja mindenki, csak én vagyok pesszimista. -
Susarc #5818 -5 nap az baráti!:) -
#5817 Én is most olvastam végig a dolgokat. Csak a megjelenésig leadott "pre" rendelések és vásárlásokhoz jár egyelőre az Explorers pack, vagyis a bárkit-bárhol joker kártya. Simán el tudom képzelni, hogy a premier után ez majd a storeban fog kikötni, pár dolláros áron. -
Susarc #5816 egyszeri vételre és 1 termékre? -
Susarc #5815 6000 ft a különbség az euro vs dollár között! az Imp verziónál!
AZÉRT ELMENNEK A PICSÁBA!!!!! az 1:1 váltással!!! -
gatyo #5814 Nem lenne rossz ha itt is megcsinálnák mint anno AION-ban, hogy a karaktereket le lehetne generálni még az indulás előtt és nem az éles játékidőből menne el az az akár több órás finomhangolás. -
Johika #5813 Most jott meg ESO levele pre orderrol. A level alapjan lehet hogy ez az azzal es ott jatszol ahol akarsz a pre-hez tartozik. De ez igy eleg furcsa lenne, vagy osztonzesnek szanjak. -
MaRee #5812 Durca az új trailer. Pár kérdés: Kik a kékszemű gonoszok? Daedrák? Az íjász fickóból hogy-miért lett nekromanta? A varázsló csaj kemény, pont ilyen kardos-varázslós-megölhetetlen karakterekkel nem akarok találkozni -
Johika #5811 Koszi. -
#5810 nekem 31gb -
#5809 30-32 gb. Digit-installhoz kell megint ennyi, igy 60 alatt nem szabad nekikezdeni majd. DVD-ről gondolom elég lesz a 30. -
Berennior #5808 Nincs is annál jobb, mikor az ember első alkalommal logol be egy MMO-ba, majd elkészíti az első karakterét és alig várja, hogy rákattinthasson a START gombra... majd a töltőképernyő után... végre elkezdődhet a kaland.
:)