24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Különc
    Streamet mikor tolod?
  • Nephin
    C2Duo, 4 GB RAM, HD4670, Win7 32 bit, 1280*1024-en médiumon, minden effekttel, bekapcsolt élsimítás stb., médium árnyékkal simán ment PvP-ben is és még szép is volt. Jól van optimalizálva.
  • j0nNyKa
    volt leirva rengeteg konkret pelda, nincsen gond az optimalizalassal. 100 koruli jatekos egymast uti pvpn, ott se. mashol se. pont.
  • Fehercsoki
    Konkrét példa jobb lenne azért, sokféle gép volt 3-4 éve:)
  • Susarc
    ha ellőtte valaki jelezzen vissza pls! thx :)
  • Susarc
    3-4 éves gépeken full maxon maxon fut:)
  • Fehercsoki
    Milyen a gépigénye? Bétás tapasztalatok? Papíron elég alacsony viszont azért tartok tőle mert MMOk általában nincsenek jól optimalizálva.
  • Ahet
    Pontosabban a lényeg a proxyn keresztül való _aktiváláson_ van. (:
  • drop
    Én azért komolyan félek etöl a szabadon választhato frakcio dologtol kiváncsi leszek nem fogja felrugni a pvp viszonyokat mert minek a 3 frakcio akor (tabletrol irok bocs)vagy inkább ha beteték a szabadon választhatoságot akkor csak mondjunk 50 szint meglépve kéne engedni és 50+területre már meg is lenne a frakciováltás értelme
  • Susarc
    25% off-os kód akit érdekel: Z47X4-NMR2L-6JSJF -->
    http://www.greenmangaming.com/

javasolt proxyn keresztűl belépni:) bónusz dollárokért és nem euróért:)

köszi Nephin a helpet! sikerült
  • Susarc
    benéztük...,mert azt mondták még hét elején,hogy fixen bekerülnek a kövi bétába a múltkori emberkék ami nagyon hamarosan jön:S erre mi automatikusan erre a hétvégére gondoltunk:P hát nem jött be....:))) de legalább aki bent van az bent is maradt:D
  • PiszkosFred
    Naqyon úgy fest (99.9%), hogy nem.
  • Chris
    Lesz béta ezen a hétvégén? Van vkinek belépési permissziója, amit nem átallana kölcsönadni egy-két kipróbálás erejéig, természetesen sírig üldöző hála meg miegymás terhe mellett?
  • Johika
    :) Bocs nem akartam indiszkret lenni. :)
  • Johika
    Tudod nekik a "divat mondja meg hogy ki vagy". :)

Ez uj vilag/nemzeti huncutsag, minden szar nem jatszom/nezem mert aztateremburajat nekije ma' na ma'. De persze nezi jatszik vele.
    Konyves boltban mindig orulok amikor 20-on eves embert latok, mert azert meg talan van remeny. :)
  • PiszkosFred
    Négy példányt lesz összesen, hogy pontos legyek :) A privát jellegű dolgokra nem kitérve (sorry), a weboldal szerkesztésében segítőknek anno megígértem, hogy többek között állom az ESO-t nekik, cserébe az időért és energiáért, amelyet az oldalra (és valahol "rám") áldoztak. A negyedik pedig megy (nász)ajándékba, bár egyelőre még kérdéses, hogy mikor adjam át :D (előtte, utána?)
  • Nephin
    Matolcsybácsi még kétszer kinyitja a száját és 340 lesz az euró, szóval gondold meg. Persze az ellenkezője is lehet, csak nem erre mutat az irány, sajnos.

@Johika: ez az egyik, amit nagyon nem értek a hatereknél: soha nem mondta a ZOS, hogy ez egy überforradalmi cucc lesz, csak azt, hogy egy multi TES, mégis folyton számonkérik, hogy "dehát semmi forradalmi meg újítás nincs benne" - ráadásul ennek ellenére szerintem van, lásd guildshopok, megaszerver stb.
  • Johika
    Most nezem, hogy vettel digit is meg dobozost is. Asszonnyal fogod jatszani vagy viszel magaddal egy heal/tank botot? :))

• Susarc
    mindenképp várni kell a vásárlással:

Döntött a Fed, dől a forint:
    Elszállt a magyar valuta, 312 felett is járt a forint euróárfolyama, és még most is 308 fölött van. Az amerikai jegybank tegnap esti lépése után elszabadult a piac.

Magyarország egyelőre kevéssé célpontja, inkább csak elszenvedője a pénzpiacok átrendeződésének - mondja a forint gyengülésével kapcsolatban Török Zoltán. A Raiffeisen vezető elemzője szerint a spekulánsok most még csupán kóstolgatnak minket, de a helyzet bármikor megváltozhat, tovább súlyosbodhat.
  • Johika
    Igen jo lenne, szerintem az is lesz mert a TES erzest visszaadja, nem igertek MMO reformot, sem semmi hasonlo divatos marhasagot. Ha tartjak a 4-5 hetes tartalom hozzaadast, akkor sokaig el lehet vele jatszani.
    A kopkodes divat es a negativ reklam is reklam. :)
  • PiszkosFred
    Csak szeretném, ha sikeres lenne annyira a játék, hogy a következő single TES-ig legyen mivel lekötnie magát az embernek. Még ha nem 24/7-ben, hanem vissza-visszatérve az első, premier után intenzív időszak után. A TES az mégis csak TES. :) Látják, olvassák és tudják, hogy amúgy is utálja és köpködi a játékot a fél internet, erre még maguk is rátesznek egy lapáttal az ilyen marhaságokkal.
  • Johika
    Ertelek es igazad is van.

De: el kell adni pre ordet, es lehetoleg minnel tobbet. Majd kijon hogy elso nap n ember megvette es minden hu de jo. Az ahogy elindult az vicces, de ezt ra lehet fogni hogy a ceg elso MMO-ja es a tapasztalat hianya.

Kiderul aprilisban, hogy mi lesz a storeban.
  • Susarc
    ott 80 euró:S
  • PiszkosFred
    Mégegyszer mondom, nem azzal van bajom, hogy mit kap meg a preorder vagy a CE kiadást megvásárló játékos, vagy mi mennyibe kerül. A gond azzal van - szerintem -, hogy egészen más volt eddig kommunikálva, többek között a p2p rendszer egyik indoka is az volt, hogy fizesd a havidíjat, és minden a tiéd, nincsenek stop táblák, nincsenek korlátok, nincsenek előnyök egymással szemben.

Az, hogy más mmoban így van, nem kérdéses. És ezzel nincs is baj, aki megveszi a full extrás autót drágábban, az kapjon is bele olyan extrákat, amelyek a fapados, olcsóbb verzióban nincsenek. Csak akkor a gyártó ne azzal reklámozza a dolgokat, hogy mindkét verzió mindenben azonos, csak tankolni kell beléjük, és az élmény ugyanaz :) Aztán kiderül, az egyikben van klíma, meg napfénytető meg egy felfújható gumicsalád a hátsó ülésen, hogy a családi sávban is tudj vele haladni, ha sietsz...

Részemről csalódtam, mert megint elkapkodott és nem egyeztetett döntésnek látom az egészet, főleg ahogy lekommunikálták.

Továbbra is várom és, az elsők között vettem meg a digit impet, és adtam le a rendelést a dobozos impre is, és ez a megoldás a bétában tapasztalt nagyszerű élményeimet nem módosítja, de na... csak furcsa ez így. Szerintem.
  • Nephin
    Elvileg nincs többféle verzió és játszhatsz vele. A GMG-s discountkóddal pont ugyanennyi volt tegnap, ha dollárban veszed. :)

Iceakos remélem ráugrik majd a gamecardokra. :)
  • j0nNyKa
    10350er semmikepp nem hulyeseg, sokkal ez ala nem fog menni mas se, max az lehet fontos hogy mennyire megbizhato helyrol rendeljuk
  • Susarc
    minden esetre ha a brazil frankó akkor ennyiért mindenképp bestof
  • Susarc
    jaja már tegnap majdnem kicsattintottam a pénzt,mert ilyenkor hülye vagyok,de szerencsére visszabírtam magam fogni:)
  • j0nNyKa
    lesz az meg 10 alatt is, csak turelmesnek kell lenni
    iceakost pl. biztos megvarom
  • Susarc
    10350!!! az alap!!! durva
  • Susarc
    http://www.nuuvem.com.br/produto/1680-the-elder-scrolls-online-imperial-edition

14100 FT!!!!!
  • Susarc
    láttátok azt a Brazil oldalt ahol 15000 ft a preorderes Imperial Verzió? lehet azzal EU-ban játszani?
  • SANTANTICA #5935
    Köszönöm, kimerítő! :)
  • Johika
    Fred, Te irtad mindig hogy a jatek meg mindig keplekeny, semmi nincs kobe vesve. :)

Minden fajta pre-orderhez jar a szabadsag, az nem penz kerdese. Ano megvetem Warhammer pret, pedig tudtam hogy vagy 3 honappal kesobb tudok csak jatszani mint kezdes.

Imperial na jo erre en sem tudok mit mondani, de a p2p-s mmoknal is van mar manapsag real penzert vett ingame item. Ez van. :)
  • PiszkosFred
    - Itemek a kutyát nem érdeklik (mount meg pet).
    - Mara gyűrűk is hagyján, az is csak premier első hetében érdekes, utána lesz mindenkinek.
    - Kis szobor, térkép, könyv - szokásos tartalmak, ezzel sincs gond.

- De, hogy az Imperial fajjal csak az játszhat, aki 20 dolcsit fizet extraként a standard editionhoz képest, az a necces a korábbi igéretekhez képest, miszerint ha fizeted a havidíjat MINDENT megkapsz, nincsenek korlátok, nincsenek megkötések, stb.
    Pre order

- Illetve, hogy az eddigi fixen belemagyarázott szövetségeket el lehet felejteni, ha a következő két hónapban megveszed a preorder/prepurchase verziót?

Ezeket lehet, hogy később majd lehet unlockolni ingame, némi meló árán. Vagy a storeban megvenni 20 meg 5 dollárért. Nem tudjuk. Nem is ez a baj. A baj az eddig kommunikált dolgok, és a mostani megoldás szöges ellentéte. Mondom ezt úgy, hogy simán kifizettem, gond nélkül így engem (sem) érint a dolog, sőt örülök, hogy lesznek játszható Imperialok és nem lesznek kötöttségek, viszont az elvvel és az eljárással - minden örömködés ellenére - nem értek egyet.
  • Johika
    Jo de melyik elvvel?:)

Altalaban CE-hez jar ingame item, MMO-ban ezek nem szamitanak igazan. End gameben nem leszel gyengebb, pvp szinten nem szamit. Regen en sem vettem CE-t mert nem volt ra penzem, aztan meg tudtam engedni magamnak oket de regen sem ereztem ugy hogy elony annak aki megvehette.

Ha az nem tetszik hogy pre-hez jar az ott kezdesz ahol akarsz amivel akarsz, az megint elerheto mindenkinek.

Ha imperial faj nem tetszik CE-ben, nem szamitanak a faji skillek end gameben.

Szoval nem tudom mi az ami a gondod. :)
  • Ahet
    Ment privi!
  • Szaruman
    Valaki el tudja magyarázni, hogy mit/hogy kell ügyködni, h (60) dollárért meg tudjam venni az imperial editiont? Nem vagyok otthon a proxy témában
  • Andule
    Ha hülyeség semmi gond, fuss neki mégegyszer annak amit leírtam. :) röviden: nekem is az elvvel van bajom.
  • Ashyn
    Továbbra is csak "szerencsével" lehet bekerülni bétára?