24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6048 Na most hárman három fele beszélünk :D
Az, hogy media event van, az oké, bármennyire is óvoda a GSO, azért a két öreg Mocsy és Gyurka nem szokott hazudni (a többi szerkesztőt most hagyjuk).
Amit én kérdeztem, az Johikának szólt, miszerint mennyire hivatalos infó az, hogy elfogyott a CD Galaxisnál a dobozos gyűjtői változat. Két okból is. Egy, mert holnap akartam volna venni még egyet, és így máshova kell irányítanom a Pesti cimborát, kettő, tájékoztatás céljából a többiek felé. :) -
Nephin #6047 Szerintem ez csökkenti a jövő heti nemsajtós béta lehetőségét. :( -
#6046 Nyilván nem tekinthető 100 %-osan hivatalosnak, egyelőre csak a GS oldalán találkoztam evvel. -
#6045 Ezt én is olvastam :) Az mennyire hivatalos, hogy már elfogyott a CDG-nél az Imperial dobozos változat? -
#6044 Az ár becsült, várható ár, a megjelenésig még változhat.
Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
CD Galaxis várható ár: oldalon nem irják -
#6043 Ez mennyire hivatalos info? -
#6042 Sajtó/média teszt van megint, ezek szerint. -
#6041 "megfelelő kapcsolati rendszerrel rendelkező kiválasztottak a The Elder Scrolls Online világában kalandoznak." Gamestaron ez olvasható. -
yusukee #6040 Most akkor mégis van béta? Lemaradtam valamiről, vagy titkos? -
soundsonic #6039 Épp most olvastam én is -
#6038 Gamestarból Gyu és Mocsy ha jól értelmeztem keddig tartó bétában vesznek részt. Mázlisták! -
Johika #6037 Na CD Galaxisnal elfogyott az Imperial. -
Berennior #6036 Klán alapításhoz keresek társakat.
-
soundsonic #6035 Addig még van kb 1 hónap wow előfizum :) -
Berennior #6034 Ami... iszonyatosan sok. -
#6033 Ez megvan már, a teljes verzióját keresem ennek a concept artnak minimum 1920*1080 felbontásban. :) Mert láttam már mindenféle felirattal, kicsiben, nagyban, ebből gondolom, hogy ez is olyan, mint a régi nyilazós kép, ami a fesztiválokon a standot meg a kamionokat is díszítette, vagyis valahol lesz belőle nagy verzió is. -
Wheyprotein #6032 Es tenyleg, koszi. Bezavar, hogy mindig nemetre valt az oldal ha uj lap nyilik meg :( -
#6031 Iet taláttam ha bannernek gondoltad:)
-
#6030 Ott van pedig. Belépsz (Sign in), és az account infóban ott a Download PC/Mac kliens opció, a Redeem Code felett. -
soundsonic #6029 Hú már csak 56 nap :)) -
Wheyprotein #6028 Koszi. A beta client letoltheto valahonnan meg? Pont az uj rendszer miatt kellett letorolnom es az acount oldalon most nem talalom a letoltesi lehetoseget csak az elovasarlast. Ravasz megoldas :D -
#6027 nem tudni mikor lesz, egyébként ha másodperces megakadásra gondolsz az szerver oldali volt -
Wheyprotein #6026 Uj rendszer. Akkor valami mas lehetett a gond :S
Beta varhato meg valamikor? :) -
#6025 szerintem tedd újra a rendszered mert semmi baj nincs a gépigénnyel -
soundsonic #6024 Tegnap vettem gamepad-et és megrendeltem a gammát explorer dlc-vel, de remélem a boltban/webshopban lesz majd 60 napos game card is. :) -
#6023 Jelen pillanatban 3600 pontosan:) -
Wheyprotein #6022 Hali!
Csak nekem volt a beta alatt gepigeny gondom? GW2 utan ez eleg furcsa volt mert az megy rendesen (z500 Lenovo).
Talan ez valtozik meg de total low-on sem volt meg a 30 fps. -
Berennior #6021 4.000FT körül van a havidíj. Minden hónapban fizetned kell, különben inaktívvá válik az accountod és nem tudsz belépni.
-
pupyroby1 #6020 Akkor most lesz ez a havi 3-4000Ft? És ha igen akkor azt ha nem fizetem nem játszok? köszi a válaszokat -
#6019 Ha valaki látja valahol ezt az rajzot teljesben, értékelhető minőségben, az sikítson lécci, jó hangosan. :)
-
soundsonic #6018 Lehet nyerni 10 digital változatot :P (Persze esélyetek sincs, de sok szerencsét ) mmorpg.com -
soundsonic #6017 Köszi! Előrendelve :) -
yusukee #6016 Az a könyv NEED! -
#6015 -
#6014 Kérdezz-felelek vegyesfelvágott 12. rész -
#6013 Nem egy hónap, csak egy hét. De mostanság nem jönnek be ezek a pletykák, már az oroszok sem a régiek... -
Nephin #6012 Mimimi? :D -
#6011 Jó látni az "Early Access" feliratott acc managmentbe de nem early enough:D
-
Eksz #6010 Ez jol hangzik es remelem hogy mostmar a hatralevo ido sem soon, hanem minimum soonester. -
Susarc #6009 open beta?:P 1 hónap?:D