24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Na most hárman három fele beszélünk :D

Az, hogy media event van, az oké, bármennyire is óvoda a GSO, azért a két öreg Mocsy és Gyurka nem szokott hazudni (a többi szerkesztőt most hagyjuk).
    Amit én kérdeztem, az Johikának szólt, miszerint mennyire hivatalos infó az, hogy elfogyott a CD Galaxisnál a dobozos gyűjtői változat. Két okból is. Egy, mert holnap akartam volna venni még egyet, és így máshova kell irányítanom a Pesti cimborát, kettő, tájékoztatás céljából a többiek felé. :)
  • Nephin
    Szerintem ez csökkenti a jövő heti nemsajtós béta lehetőségét. :(
  • Zgurkaal
    Nyilván nem tekinthető 100 %-osan hivatalosnak, egyelőre csak a GS oldalán találkoztam evvel.
  • PiszkosFred
    Ezt én is olvastam :) Az mennyire hivatalos, hogy már elfogyott a CDG-nél az Imperial dobozos változat?
  • drop
    Az ár becsült, várható ár, a megjelenésig még változhat.
    Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!

CD Galaxis várható ár: oldalon nem irják
  • PiszkosFred
    Ez mennyire hivatalos info?
  • PiszkosFred
    Sajtó/média teszt van megint, ezek szerint.
  • Zgurkaal
    "megfelelő kapcsolati rendszerrel rendelkező kiválasztottak a The Elder Scrolls Online világában kalandoznak." Gamestaron ez olvasható.
  • yusukee
    Most akkor mégis van béta? Lemaradtam valamiről, vagy titkos?
  • soundsonic
    Épp most olvastam én is
  • Zgurkaal
    Gamestarból Gyu és Mocsy ha jól értelmeztem keddig tartó bétában vesznek részt. Mázlisták!
  • Johika
    Na CD Galaxisnal elfogyott az Imperial.
  • Berennior
    Klán alapításhoz keresek társakat.
  • soundsonic
    Addig még van kb 1 hónap wow előfizum :)
  • Berennior
    Ami... iszonyatosan sok.
  • PiszkosFred
    Ez megvan már, a teljes verzióját keresem ennek a concept artnak minimum 1920*1080 felbontásban. :) Mert láttam már mindenféle felirattal, kicsiben, nagyban, ebből gondolom, hogy ez is olyan, mint a régi nyilazós kép, ami a fesztiválokon a standot meg a kamionokat is díszítette, vagyis valahol lesz belőle nagy verzió is.
  • Wheyprotein
    Es tenyleg, koszi. Bezavar, hogy mindig nemetre valt az oldal ha uj lap nyilik meg :(
  • Count Adyn
    Iet taláttam ha bannernek gondoltad:)
  • PiszkosFred
    Ott van pedig. Belépsz (Sign in), és az account infóban ott a Download PC/Mac kliens opció, a Redeem Code felett.
  • soundsonic
    Hú már csak 56 nap :))
  • Wheyprotein
    Koszi. A beta client letoltheto valahonnan meg? Pont az uj rendszer miatt kellett letorolnom es az acount oldalon most nem talalom a letoltesi lehetoseget csak az elovasarlast. Ravasz megoldas :D
  • drop
    nem tudni mikor lesz, egyébként ha másodperces megakadásra gondolsz az szerver oldali volt
  • Wheyprotein
    Uj rendszer. Akkor valami mas lehetett a gond :S
    Beta varhato meg valamikor? :)
  • drop
    szerintem tedd újra a rendszered mert semmi baj nincs a gépigénnyel
  • soundsonic
    Tegnap vettem gamepad-et és megrendeltem a gammát explorer dlc-vel, de remélem a boltban/webshopban lesz majd 60 napos game card is. :)
  • BooMiller
    Jelen pillanatban 3600 pontosan:)
  • Wheyprotein
    Hali!
    Csak nekem volt a beta alatt gepigeny gondom? GW2 utan ez eleg furcsa volt mert az megy rendesen (z500 Lenovo).
    Talan ez valtozik meg de total low-on sem volt meg a 30 fps.
  • Berennior
    4.000FT körül van a havidíj. Minden hónapban fizetned kell, különben inaktívvá válik az accountod és nem tudsz belépni.
  • pupyroby1
    Akkor most lesz ez a havi 3-4000Ft? És ha igen akkor azt ha nem fizetem nem játszok? köszi a válaszokat
  • PiszkosFred
    Ha valaki látja valahol ezt az rajzot teljesben, értékelhető minőségben, az sikítson lécci, jó hangosan. :)

• soundsonic
    Lehet nyerni 10 digital változatot :P (Persze esélyetek sincs, de sok szerencsét ) mmorpg.com
  • soundsonic
    Köszi! Előrendelve :)
  • yusukee
    Az a könyv NEED!
  • PiszkosFred
  • PiszkosFred
    Kérdezz-felelek vegyesfelvágott 12. rész
  • PiszkosFred
    Nem egy hónap, csak egy hét. De mostanság nem jönnek be ezek a pletykák, már az oroszok sem a régiek...
  • Nephin
    Mimimi? :D
  • Count Adyn
    Jó látni az "Early Access" feliratott acc managmentbe de nem early enough:D
  • Eksz
    Ez jol hangzik es remelem hogy mostmar a hatralevo ido sem soon, hanem minimum soonester.
  • Susarc
    open beta?:P 1 hónap?:D