24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #6088 Ilyen kis szinteken nem hinném,hogy rá lehet fogni-na ez OP -
Wheyprotein #6087 Eddig a latottakbol van valami OP class? -
Tababo #6086 az a bébikomp már sok és nevetséges.
az oculus rift viszont eszméletlen jó. -
Susarc #6085 anyone?:P
-
Nephin #6084 Hüpp... demesszemégamessze :D -
#6083 Csata előtt :)
-
Berennior #6082 Köszönöm a választ... kicsit tájékozatlan vagyok :D -
Berennior #6081 Nem.:) -
#6080 archernek a bow a skill ága. -
Ashyn #6079 A kasztokról hol tudnék bővebben olvasni ( a skill calcuratort köszi, nagyon hasznos ) -
Nephin #6078 Mindenképpen szeretnél class-skilleket kirakni? -
Johika #6077 Egy kerdes a guild vezetok fele. Az uj infok alapjan, hogy tervezitek a guild faji osszetetelet?
Irjatok ki legyszi a klanoknal. :) -
soundsonic #6076 Talán Siphoning -
Berennior #6075 Archernek melyik spec. ág? (Nightblade)
-Assassination
-Shadow
-Siphoning
Így tőrrel lopakodni, stb nem nagyon szeretnék... inkább csak íjászkodnék.
-
soundsonic #6074 Ja és, heavy armorban lehet lopózni? Vagy reálisabb a játék és csörögne csattogna? -
yusukee #6073 Pet csak akkor van, ha raksz rá skill pontot és meg is idézed. Egyáltalán nem kötelező. -
soundsonic #6072 Akkor is ,ha dark magic-et választom? Amúgy light armoros breton a legalkalmasabb sorcinak ha jól értelmeztem a képességeket. -
#6071 Arra kell figyelni csak, hogy a pet "summon varázslatát/képességét" mindig az actionbaron kell tartanod, mert különben despawnol. Vagyis, emiatt -1 slottal gazdálkodhatsz, de legalább nem vagy "egyedül" :) -
soundsonic #6070 Aha már látom! Tényleg csak meg kellett volna néznem a sorci skill fáját is :) -
soundsonic #6069 Eksz: pont Ő nem tetszik nekem :)
Yusukee: ezer köszi! Itt már feltettem régebben a kérdést és valaki mintha azt mondta volna h nincs pet nélküli ág. De, ha van akkor megint el kell gondolkodnom :)) -
yusukee #6068 Miért nincs? Csak a Daedric Summoning ágon van pet. -
Eksz #6067 A kezdo petbol kb egy ora utan csinalhatsz cuki tank dino-gyik-raptort. -
soundsonic #6066 Köszi!
Ezt a skill fát már néztem, nekem itt egyenlőre csak a kezdő pet kinézetével van bajom, illetve azzal hogy ajánlott vele kalandozni. Pet nélküli sorci ág nincs -
Eksz #6065 Jo legozast! -
#6064 Nem is Frostot, Storm Atronach-t :) -
#6063 Hasonló a Warlockhoz, több fajta petje is lehet (minion), illetve Ultimate képességként megidézhet egy Frost Atronach-t. Morphjait nem tudom, lehet, hogy bizonyos minionokat lehet vele cserélni. -
soundsonic #6062 A sorcinak állandó a minionja és ugyanúgy néz ki mint ahogy már láthattuk vagy tudja váltogatni mint mondjuk wow-ban a hunter, vagy warlock stb.. ? -
#6061 Mea culpa! -
#6060 Nekem már megvan mindkét fajta - bár utóbbi majd csak akkor, ha csenget a GLS -, de igen, dobozos CE-ről volt szó. -
#6059 Drága a szobor. -
#6058 De az digitális verzió. Fred szeretne dobozos példányokhoz hozzájutni. -
Susarc #6057 ne szenvedjetek 14000 ért megtudjátok venni az Imperialt a kóddal amit adtam! már én is megvettem nekem 15000 volt és nem 29 meg 30000! kecseg hazai bótok:P -
#6056 Ezért írtam, hogy rosszul fogalmaztam. Kollégám érdeklődött a CE felől, én mondtam neki, hogy menjen el a CDG-be hétfőn és foglaljon le egyet (lehet van más boltban is, de én csak tőlük vásárlok már évtizedek óta), aztán olvastam a kommentet, hogy már elfogyott, és nem akarok nagyon szarban maradni :)
Semmit sem tudok én sem egyelőre, a biztos, hogy limitált példány érkezik mindenhova, és ennyi. -
Johika #6055 Na pontositok. Mar nem rendelheto, ez naluk anyi, hogy kb. enyi peldanyra szamitanak ezert tobb elorendelest nem vesznek fel ra. Aztan lehet megjeleneskor lesz par + peldany. -
Ashyn #6054 Toborzás -
Johika #6053 Oldalrol levettek mar, naluk azt jelenti tobb rendeles arra nincs. -
soundsonic #6052 Hogy- hogy elfogyott? Már meg is lehet venni és hazavinni, vagy csak virtuálisan foglalhattatok le egy adott készletből? (Ami lehet, hogy kevésnek bizonyult..?) -
Berennior #6051 Üdv.
Társat/társakat keresek klán alapításhoz. Daggerfall Covenant vagy Aldmeri Dominion - az, hogy melyik majd közös döntés alapján eldől -. Klánnév - még nincs -
Irányzat/stílus: Félig HC félig Casual. Saját honlap, fórum amely a http://www.guildlaunch.com/-nál lesz bérelve és Mumble szoba.
-
#6050 Na ezt is jól megfogalmaztam... pff... a lényeg, hogy mennyire hivatalos, hogy van vagy nincs :) -
#6049 nem tudom mert én elegyeztetem ott és még levél se jött hogy előrendelhető csak annyi hogy küldik majd a mailt