The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit mellélõtél, de jó helyen kapirgálsz. Hagyományos passzív rendszerben a fele se igaz amit rám írtál pl. De itt igen itt pont elég lesz figyelnem arra hogy mindent megfelelõ idõben csináljak egyszerûen azért mert nem akció játékos vagyok, pláne ha nem lesz rendes fps nézet. Nem hiányzik egy miasma szintû szopás a kedvenc játékomból amikor az 1 másodperc eleje és vége közti idõben le kell szakadnom a groupról mert különben mindenkit megölök vagy olyan hogy teleszórja mérgezõ felhõkkel a területet és még kerülgetnem is kell, és még rengeteg rengeteg jó kis poén van amit sorolhatnék amiket nem láttál a wowba 😄 Ha már így csináljuk. Hidd el nagyon kreatív tudnék lenni ebben én is. Ettõl függetlenül eszméletlen jó lenne sok ember számára ha ilyen lenne. Ezt is elhiszem. Kérdés megcsinálja így a játékot a Zenimax? Ha igen hányan lennének benne? És az is biztos igaz amit írsz.

PiszkosFred
Igyvan, ez a tipikus "melyik a gyilkos? a fegyver vagy az azt elsuto ember?". Jelen esetben az ilyen addonok a fegyverek, amelyek idiotak nelkul nem okoznak gondot. De tudjuk, hogy az emberek idiotak 😊 Nem mindenki, szerencsere, de a tobbseg az.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

szerintem ez community szintû probléma. nem a combat log a "gonosz" a történetben, és mégcsak nem is a "recount", hanem aki egy pickupnál ez alapján szortíroz. a guild más téma, ahol ez ennyire scope, ott jogos az elvárás, hogy az illetõ értsen ahhoz, amit csinál.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
Tisztaban vagyok vele. Sok orat toltottem azzal, hogy rotaciokat, buildeket es enchantokat probalgattam, eleinte bossokon, majd utana mar dummykon. Ha csinalok valamit, szeretem jol csinalni, es felkeszulni, vagy tanulni masoktol (erre pl nagyon jo volt a recount, ha nem volt wws, akkor is lattam, hogy egy-egy patch vagy talen revamp utan ki mit hasznal, mennyiszer, stb).

De ott van az arnyoldala is. Rengeteg olyan ismerosom van, akik kb Altough szintjen vannak, vagyis szeretik a jatekot, becsulettel probalkoznak, de sajnos nem a legjobbak, akarmennyire is akarjak, gyenge dpst nyomnak, vagy tankkent nem tul stabilak, esetleg healerkent panikolnak 😄 Van ilyen, legyen az 13 eves vagy 65 (a legidosebb wow jatekos, akit ismertem kb 65 eves, es aktiv hunter mai napig is, nem top dps, de mindent megtesz es nekunk az eleg). Ezeket az embereket a masodik trashpack utan kivagjak a nagypofaju idiotak az instanceolt dungeonokbol, vagy randomgroup raidekbol, csak mert a recount alapjan "szerintuk" lama, newbi, noob, shittard, stb...

Es akarmennyire is mondod, ezt nem tudod kiszurni, ha van dpsmeter/recount, akkor az utobbi szituacio meg fog tortenni. Es szarul fog esni annak, akit emiatt kibasznak egy groupbol.

Legyen dps szam, legyen atlag, max es min sebzes, stb - mint a diabloban, vagy mint a Skyrimban, kell, hogy tudd, mitol leszel jobb sebzesben vagy mitol nem. De emiatt ne seruljon senkinek se a szorakozasa, csak mert nem o a vilag legjobb sorcija, DKja vagy Nightbladeje. Az ESO ne menjen el erre, en legalabbis nem szeretnem.

Köszi a választ! Én is wow-os voltam korábban, most pedig GW2 világában "mulatom az idõt", de be kell vallanom, hogy egyáltalán nem bánnám, ha lennének a teljesítményünket számszerû formában is megmutatni képes lehetõségek - akár addonok formájában. A DPS meter pedig nem csak "bunkózásra" jó, hanem arra is, hogy a saját teljesítményünkrõl kaphassunk egy egzaktabb visszacsatolást.

Ahol nincs ilyen lehetõség, az összehasonlítás - és kvázi ezáltal az a fajta class/spec alapú összehasonlító rangsorolás, amirõl írtál - ott is megoldott. Ennek a hátulütõin megfelelõ balance révén kell segíteni, nem a lehetõségek korlátozásával - de ez szigorúan csak az én magánvéleményem <#wink>
Példaként említhetem a GW 2-õt: itt nincs semmilyen összehasonlítási alap - de balance sincs ám. Sajnos ez ki is derült igen hamar...
nem kell arról meggyõznöd, hogy jó lenne.

Igen mi közös nyelven beszélünk ezért játszok a conanal meg az swtorral pl. És tervben a D&d mmo is. De ezek más elven mûködnek. Hidd el tudom mi a kihívás egy éven keresztül próbáltunk leküzdeni a conanba egy raidot. És nem adtuk fel. Én arról beszélek mikor ezt párosítod egy olyan játékkal ahol arra is kell figyelned hogy mikor emeled fel a botos védekezésre meg mikor támadsz és közben el is kell kerülnöd azt hogy védekezés nélkül megüssenek. Ha ehhez még hozáadod a stratégiás szopásokat akkor marad 10 ember aki élvezi a dolgot. Ez az én véleményem.

=)

"szopás" értsd kihívás. szerintem pont ez dobná meg az egészet.

Oké lehet nem íg kellett volna írnom, de szerintem az a fajta raid ami a statokra és buffokra meglepetés effektekre épül, meg a szokásos csapatmunkára az már túl sok lenne egy ilyen aktív rendszerrel együtt az már igazi szopás lenne. Lesz csapatmunka csak szerintem ez nemlehet az ami a régi fajta élményre épül. Szerintem tényleg nem fér össze.

PiszkosFred
Nem tudhatod mi lesz, mivel SEMMI informacio nem kerult meg ki hivatalos az ESO Adventuring zone-jarol, amely a klasszikus raidek ESO megfeleloje. Mivel nem ugy sem hiszel nekem, mar csak dacbol sem, olvasd el kerlek az ide vonatkozo interjukat. Koszonom.

PiszkosFred
Tevedes ne essek, a samanon legendas volt amig jatszottam a wowban 😊 nem magam miatt akarom, hogy a dps addonok es azokra epulo kivalasztas ne legyen az ESO-ban.

Olyan raid mint a conanba meg az swtorba van biztos nem lesz et a tes az más aki épp arra jár az beesik. Ettõl persze mehetek együtt kalandozni de nem a szervezet raidokra épül. Ez egyszerüen egy másfajta élmény lesz olyan mint a TERaba vagy mint a neverwinter is lesz. Ma ez a divat.

PiszkosFred
Hat a wow az, ami elkepzelhetetlen e harmas nelkul, mas ujabb mmokban nem nagyon van ra szukseg mostansag.

Visszajelzes kell persze, hogy tudd, jol csnialod amit csinalsz, legyen egy kalkulalt dps mutato, de amikor a szorakozasod latja a karat, mert nem tudsz XY erteku dpst tolni 5 percig, es emiatt szart sem ersz a tobbseg szerint, az mar nem jo. Kell az e-peen, de ne recount es tarsai legyen az alapja. #szerintem

Ebben igazad van de akik ma játszani szeretnek és szeretik az akció orientált játékokat nem azért játszanak amiért te vagy én 😊 És ezt tudja a zenimax is. Ettõl függetlenül lehet hogy lesz de jórészt le fogja kötni a figyelmed megfelelõ idõben emeld fel a pajzsod és egyebek 😊 Ettõl még lehet hogy lezs de nem lesz idõd figyelni. Túl gyors ez ahhoz.

itt párszor már elhangzott, hogy nem lesz raid, aztán utána elhangzott, hogy de, mégis lesz. de "kelleni" éppen "kellhet" sima group contenthez is.

a kettõ nem zárja ki egymást.

@PiszkosFred: felteszem a hszednek wow-ot megjárt ember számára van értelme, ezért számomra nem mond semmit.

Torzonborz
ha nincs a szokványos értelembe vett raid akkor nem nagyon kell dps-o-meter. szerintem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred
Kiment a divatbol. Aki mutogatni akarja, az vegyen elo egy centit, vagy csinaljon acsikat, esetleg szerezzen title-ket, lesz millio mindkettobol az ESO-ban. Azt irtak a fejlesztok, hogy csak ui modositas lesz megengedett az addonokkal, igy valoszinu, hogy healbot, recount es dbm, stb modok kimaradnak.

Nem tudom de két külön világ a rift, swtor, conan és a többi meg a teso szerû játékok. Ha láttad a videot az nagyjából igazolta amit elõrevetítettem ez inkább koncentrációs figyelõs, játék semmint a statok számítsanak. Lehet itt nincs értelme. anno a conanba pl én is a combat panelt figyeltem mi merre hány méter és ez az swtorban is úgy van, figyelem idõnként másképp nem érdemes. Mert arról szól. De itt miért kellene? Ez nem az a játék, legalábbis szerintem.

költõ kérdés: mikor lesz már megint líkelés ?😄
+komoly lenne ha egy sg-s is bejutna végre, mondjuk ha johnnyka betenné oda a lábát kõ kövön nem maradna😊 nyálcsorgatás... 😊

jó, ez így erõs. mondjuk inkább azt, hogy komolyan venni.

reméljük lesz. az swtor után nem vagyok hajlandó többet olyan mmorpgvel játszani, ahol nincs.

PiszkosFred
Amirol beszeltel, repkedo sebzesek, healek, egyebek a karakter es a target feje/teste kornyeken. Combat logrol nem tudom, lesz e, de mivel lesznek addonok, remelem nem lesz, mert nem hianyzik dpsmeter es egyeb marhasag.

Köszi szépen a gyors választ! A "scrolling combat text" egyébként azt jelenti ebben az esetben konkrétan, amire gondoltam, vagy csupán a chat menüben egy megnyitható combat log fület takar, ahol visszakereshetõk a harci események adatai?
PiszkosFred
Beallithato lesz a "scrolling combat text" lehetoseg.

Sziasztok! Még új vagyok a "témában", nem túl régen hallottam elõször az ESO-ról, de azóta igyekszem minden hírt elolvasni és hozzátok hasonlóan én is nagyon kíváncsian/reménykedve várom a játékot 😊
A legutóbbi videót látva felmerült bennem egy kérdés - Ti valószínûleg fogtok tudni válaszolni rá: tehát emlékeim szerint amikor harc közben a karakter sebzést vitt be ellenfelének, akkor errõl számszerû visszacsatolást nem kapott? (a szokásos fej felett felvillanó sebzés szám adatokra gondolok) Csak én emlékszem rosszul, vagy tényleg így volt? Ha igen, akkor ez vajon állítható, vagy nem? Remélem nem kérdeztem túlzottan nagy hülyeséget 😊
Kész, ez a játék bukott... Sehol egy komoly nyakkendõs ember.

Van egy összesítõn valahol kb 300-an vannak rajta. Ez a 3x annak amit a titánra emlegetnek.

Running
Hát nem ketten hegesztik ezt a játékot se:

PiszkosFred
“It apparently was never formally in their system because the release of Arena pre-dated existence. This is simply an error on part. It should just say PC, not multiplatform. We’ve notified them and they’re going to fix. There is no new version of the game coming. Just a clerical mix-up.”

Tényleg sokat szidják a grafikát (annak ellenére hogy béta, és lowon van)
De ha meg megjelenik egy uj crysis vagy battlefield, akkor meg ugyan azok sirnak hogy ugyan szép a grafika, de semmi tartalom nincs benne 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

PiszkosFred
Lesznek addonok, azokkal testreszabhatod majd - bar szerintem skalazhato lesz ez is ingame optionsban is.

inkabb a cset meg az ui ne legyen olyan apró.

jah...de eszem megáll....
amúgy
EZ SZÉÉPP grafika nah, most mindenki szépen értse meg😊
aki fikázni meri arra mérges leszek😄 ha ennyit tudna majd a full is tökéletes lenne, de feltudott ez most idegesíteni...csakmert nem azt a grafot láttuk ami a videókban volt...
KIT ÉÉÉÉÉÉÉÉÉRDEKEL 😄DDD
na kinek nem tetszik itt a grafika, vitázni akarok komolyan, mert annyira meg kell védenem. az se érdekel ha GW2-nek szebb volt a grafikája...mert ez szerintem pörfekt, ha ettõl csak jobb lesz (ami nyilvan igy is lesz) akkor csak örülni tudok.
<#banplz>

PiszkosFred
Szpemelek itt 😊 Az biztos, hogy konzol uj verzio/megjelenes meg nem volt Bethesda jatek nelkul, szoval valami keszul titokban, hogy aztan a ps4 es az uj xboxon debutaljon. Hogy ennek koze van e az Arenahoz, nem tudom. Szerintem nem, es a Fallout IV nextgenre eselyesebb.

/Szpem off

PiszkosFred
Vagy, az ESO-nak egy olyan spinoffja (mittomen, esport resze), amelyrol eddig kussolt a Zenimax. Bar ez csak egy vad otlet...

Az biztos, hogy Pete Hines (Beth alelnok) par napja kijelentte egy OXM interjuban, hogy olyan bejelentessel keszulnek, amelytol bizton lehidal mindenki.

PiszkosFred
Remenykedek 😊 Szerintem egy javitott verzio lesz, mobilokra foleg. Azt a kegyetlen nagy teruletet kiadni a Creative vagy Gamebryo motorral, iszonyat nagy melo lenne, es az ESO/Fallout/Dishonored (mert a Beth folytatni akarja, az eredeti fejlesztok hiaba nem)/Doom mellett nem lenne ra ido, se keret.

Aztan kiderul mi lesz, szerintem egy hd remake mobilra tunik a legeselyesebbnek.

Hülye vagyok, te linkelted, szóval mit gondolsz róla? 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Fred, errõl tudsz valamit? Aréna

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

j0nNyKa
mondanám hogy tessék visszaolvasni, de belegondolva nem fasza
nem tudjuk még.

sparrow35
Ez a játék havidíjas vagy egyszer megvásárlós lesz? Vagy ez még kérdéses?

I want to be a mighty pirate ever!

j0nNyKa
2 hete, és 0 értelme van a videónak

Classes
Ez volt már?

Igen nekem is.Egy régi nagy kedvenc+Tes háát nagyon várom mi lesz ebbõl😄
Én lennék a legboldogabb ha lenne olyan minõségi mint AoC volt sõt még jobb is
Az hogy a legjobb móka, nem jelenti azt, ami nem tetszõ történetre világra épül rá, megveszem. Ráadásul leírtam már róla a véleményemet. ott is elég jól beletrafáltam.
Ez meg vicces, szépen megvezetek ezzel a szolgáltató szerelõi, miszerint a túl sok adat terhelés miatt megy le a latencym ezeknél az eseteknél. Ennek bedõltem rendesen. Ráadásul amit torzonborz betett végképp nem igazolja. Remek, szép kilátások 😊

PiszkosFred
"Nem tényleg az ostromok érdekelnek leginkább ebbõl 😊 Nincs nagyobb móka jelenleg az mmokban mint egy ilyen dolog."

A GW2-t ennek ellenere elbol elutasitod... ki erti ezt 😊

Nem tényleg az ostromok érdekelnek leginkább ebbõl 😊 Nincs nagyobb móka jelenleg az mmokban mint egy ilyen dolog. Jó sokban részt vettem már és észere se veszed ahogy elrepül az idõ sajnálod hogy vége lesz. Úgy néz ki rossz helyen kerestem a problémát. Mindenesetre most talán már láttom mitõl fog függni de ismerve a szolgáltató hozzállását azt mondja a szerzõdésben vállalt minimumot tudja a kapcsolat a többi meg nem is érdekli, anno párszor mentem már hozzájuk ebbõl kifolyólag, de azt mondták nem õk tehetnek róla, pedig de. 😊 Konkurencia nincs választási lehetõséged nincs 😊 És szerintem ezzel nem leszek egyedül itt sem.

koschwarz
kíváncsi lennék, hogy szex elõtt is ennyit elmélkedsz-e? mert akkor nem sokhoz juthatsz hozzá...<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"