24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6131 Nem kézi nyílpuska. Én is azt hittem/remélem elsőre, de a bétában kiderült, hogy ez a "Silver Bolt" nevű képesség a Fighter's Guild skill fájáról, és csak ilyen az animációja. Viszont harc közbeb k* jól néz ki, a végére "szoktam" hagyni, és akkor olyan, mintha főbe lőném :) -
#6130 Van sima lopakodás is. Gyűrjon a rugó sok staminára, és akkor tud settenkedni. Illetve, bízzon benne, hogy a célpotn nem használ magelight spellt. Faji bónuszok miatt pár faj még jobb lesz majd. -
soundsonic #6129 Ezen már én is gondolkodtam. -
Wheyprotein #6128 Hat a PvP az meg erdekes lesz :) -
#6127 kérdés hogy fog működni a lopakodás pvp környezetbe mert 2,5 másodperc a rugoknak elég kevés láthatatlanság -
Wheyprotein #6126 Tenyleg jopofa :)
De en jobban szeretem a mindenkit feldotolo kozben mindenkit fearelgeto szemet Necro/Warlock fele karaktereket (+ par minion/pet kozben). Alt-nak bejonnek az ilyen sunyi hatbaszurogatos Thief felek is :D -
soundsonic #6125 quva jó :)) 2:35-nél feltűnik egy pillanatra egy kézi nyílpuska. Nagyon tetszik! -
#6124 Minden skillnek volt ismertetője a bétában, minden használható volt, még magas szinten is. Direkt lőttem képet minden skillről, az összesről anno, hogy ha vége az NDA-nak, lehessen felrakni végre.
Az már más kérdés, hogy a három nap alatt valószínűleg nem sikerült minden morph lehetőséget megnéznie a kalkulátort készítő társaságnak, és ezért hiányos. -
soundsonic #6123 Nightblade-nél még vannak olyan skillek amikre az egeret rávíve nem mutat semmit mert még most sem tudják milyen legyen. Gondolom más kasztoknál is van ilyen (?) skill. -
Johika #6122 Kurzort vidd ra a skill nevre es megjelenik rola minden amit edig tudnak. -
yusukee #6121 De megjelenésig még változhatnak a skillek. -
yusukee #6120 A Templarnak van Heales/Buffos skill ága is meg dps-es is, szóval tudsz szerintem. Amúgy ráviszed az egeret a skill nevére és kiírja, hogy mit tud a skill. -
Eksz #6119 Öreg vagyok már az ilyenekhez, meghagyom a fiataloknak. A lvl 50 race lehet, hogy erdekelni fog, meglatjuk.
Ilyen melysegeben belelatni a jatekba jelen pillanatban foldi halando annyira tud, amennyire a skill calculator+ elerheto skillek listaja engedi, latni kene dolgokat ahhoz, hogy ezekre a kerdesekre valaszolni tudj. En meg nem nagyon astam bele magam a skill calculatorba sem pont emiatt. -
Whysper #6118 VAgyis a kérdésem csak az ,hogyha Én olyat szeretnék akir harcol ,de buffolja a népet akkro templarból csináljak knightot vagy Dragonknightba vannak olyan képességek mint pl ilyen shoutok vagy mitn warhammerban olyan buffok? -
Whysper #6117 láttam ezt a talent fát. Most kérdésem az ,hogy pl. indítok egy dark elfet-->templar->plate male-> 2 kezes csatabárddal. igy tudok atemplarból is egy olyan dpset csinálni ami kevesebbet üt mint a mondjuka dragon knight de support is lehet?? vagy a templar csak full supportra mehet . mert a skillek képességeit nem nagyon látom abba a kitöltő programban! Elöszőr is téged kérlek ne kövezz meg rögtön j0nNyKa !! 8)
-
Whysper #6116 Na akkor már látom ,hogy ki lesz az Első 100%-os karakter tulaja! 8) -
Eksz #6115 Haha megtalaltam a postomat, amikor 50 lett a kari, 2011. márc. 01. 23:25, derég volt, és kár a riftért. :F -
#6114 Velem egy guildbe szintezett ráadásul:D Nekem még mai napig riftes egérpadom van használatba:) -
yusukee #6113 Jó sokan vesznek Imperial editiont :) -
soundsonic #6112 Nem reprezentatív ESO szavazás: mmorpg.com (eredményeket csak szavazás után láthattok).
Jelenlegi: -
Eksz #6111 Az vagyok akire gondolsz igen. -
Whysper #6110 Eksz Te Rifteztél? -
Johika #6106 Minden klasz lehet tank, semmi nem klasz fuggo. -
#6105 De, csak fogsz egy kardot es pajzsot, es meg akar egy sorci is tankolhat. -
Wheyprotein #6104 De nem minden class-bol lehet healer/tank, nem? Uj meg a dolog csak GW2-bol mar nagyon elegem lett a sok bug miatt ami minden Patch utan marad. -
Bandeeka #6103 Sziasztok!
Megjelenés után pár hónappal lesz lehetőség CE változatot beszerezni? Egyenlőre nincs rá lóvém de azt szeretném megvenni a játékból.
Köszönöm -
Nephin #6102 Nekem nem volt, de survey addon sem. -
Susarc #6101 most nézem inkább franciás karinevek -
#6100 Nem :) -
#6099 ha elvolt indítva a survey addon sokszor kikelet tölteni a kérdőívet -
#6098 ráklikeltél és elöjöt egy kérdőív -
Eksz #6097 Legyen 100% mert korbekerdeztem es a tobbieknek szerint sem. -
Susarc #6096 honnan kukáztad? oroszok? -
Susarc #6095 nope -
Eksz #6094 Nekem nemremlik szoval 90% hogy nemvolt ilyen. -
#6093 Azoktól kérdezném, akik játszottak 3 hete. Ez a progress felirat a bal oldalon, ez a múltkori bétában is megvolt? Ha igen, akkor mire volt ez jó, mit mutatott?
-
Johika #6092 Kell, es 4 fo egy party -
#6091 Noob kérdés: nézegetve a classokat, nekem dragonknight vagy templar jöhet szóba, viszont itt hogy van a csapatos játék? Itt is kell tank, dps, healer mint a wowban vagy hogy van ez? Maximum hány fő lehet egy partyban? -
#6090 Varázsolgatni könnyebb volt nekem valahogy mint a fegyveres harc ennyire emlékszem:) -
TomStorm #6089 Meg ilyen kevés játékidővel ami eddig volt