24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Csak interfészt lehet. Amit a wowban lehetett, azt itt is. 3rd party tiltott. LUA alapokon minden.
  • Terawatt
    Hamár a modolás szóba jött. A többi Elder játékok nagy előnye volt, hogy szarrá lehetett modolni. Itt mennyire lehet majd buherálni majd? Kb wow/warhammer addon szinten?
  • PiszkosFred
    Hát a Keep tranzittal mehetsz bárhova. Nem lesz egy ideig más pvp terület, csak ez.
  • PiszkosFred
    Nézd, ezek régi infók. Ha anélkül rendelsz elő vmit, hogy nem nézel utána, az nem a játék hibája.

Cyrodiil nem csak pvpről szól. Ugyanúgy lesznek küldetések, semleges városok, eventek, insták és publikus insták, stb. Ugyanaz, mint a szintező zóna, csak épp PVP flaggal.
  • soundsonic
    Értem, hogy Cyrodil óriási lesz, de én pl GW2-benm utáltam, hogy "fél órát" futottam a pályán, hogy ellenséget találjak vagy valakikhez hozzácsapódjak. Remélem később azért lesznek kisebb pvp játékterek is. Na majd fórumon panaszkodom :)
  • Wheyprotein
    Ez jol hangzik csak majd nem lehet embert talalni 30 perc alatt. Es akkor 5v5 meg hasonlo harcok felejtosek is lesznek mert GW2-ben is ez volt wvwvw-n :(
    Hat most kicsit elbizonytalanodtam az elovetellel kapcsolatban.
  • PiszkosFred
    "Nagy battleground" kb akkora, mint más játék esetében a teljes játéktér :) Az a pvp szerver. Kinti zónák pedig a pve szerverek.
  • Susarc
    arról írtak valahol,hogy miért nem lesz PVP szerver? miért csak a nagy battleground azt hali?
  • PiszkosFred
    Csak Cyrodiil, semmi más
  • soundsonic
    Ha már pvp.. wowohoz hasonló battleground-ok is lesznek?
  • Susarc
    a PVP interfész eléggé kezdetleges:P ha más nem is valami modder majd csinál pofásat:)
  • soundsonic
    Sajnos Nephin-ék már jó ideje felvilágosítottak, hogy nem a war-hoz hasonló ostromokra kell számítani :( De így is minden bizonnyal jó lesz. Frakció alapú pvp lehet jobban tetszett volna lehet, de így döntöttek. Bár annyira nincsenek egyedi külső megkülönbözhető jelek hiába van sok faj, szerintem nehéz lenne megkülönböztetni egymást. Olyasmi lehetett volna mint az americas army 3 pl.. (Tudom fps, de nehéz kiszúrni az ellenséget)
  • Nephin
    A színekért nem vállalok felelősséget, gyorsan pörögtek a dolgok :D, a lényeg az, hogy megegyeztek itt-ott mindenféle párosításban és elsőre nem volt egyértelmű. :D
  • Nephin
    Volt jelzés a karakterek felett, de kicsit zavaros volt nekem. Harc nélkül oké, piros az EP, kék a DC és sárga ikon az AD játékosai felett. Nade harcban. :D EP vagyok, az EP- csapatom tagjainak HP-csíkja kék volt, de a nem harcoló DC-k csíkja is kék, a harcoló EP-k csíkja piros, de a megcélzott ellenség csíkja is... néha hirtelen nem tudtam, mit lövök/célzok. :D De mondom, szerintem megszokás kérdése.
  • PiszkosFred
    Health bar is jelzi (zöld, piros, stb.), hogy ki merre hány méter.
  • Eksz
    Szerintem ezt a nameplate megoldja majd, legutobbi betaban ugye kivolt kapcsolva.
  • Whysper
    Bocsi megvan egy blockolom kikapcsolta chrome-ban!
  • Whysper
    Nem nekem nicnsen beta kulcsom és Én sak itt tudtam megnézni http://skillcalc.massyx.de/ de itt ráviszem nem írja vagy legalábbis nekem nem!
  • Nephin
    Igazából az egyetlen igazi gondom az volt a PvP-vel, hogy nagy csatákban kicsit nehéz volt megkülönböztetni a barátot az ellenségtől a tömegben (kivéve a raidtársakat, mert őket egyértelműen jelzi). Remélem, csak megszokás kérdése lesz, mert ehhez nem volt elég idő.
  • Susarc
  • Nephin
    Az ESO motorja? Saját motort írtak hozzá.
  • PiszkosFred
    Saját.
  • Nephin
    Igaz, jónéhány taktikai lehetőség kiesik a hiányában, de hidd el, nagyon élvezetes volt az, amit láttam a PvP-ből. :) Ha hosszabb távon is ilyen marad és nem üti fel a fejét a GW2-szindróma, akkor nem lesz vele gond szerintem.
  • Különc
    Milyen grafikai motorral készül a játék, ami ennek az alapja?
  • Susarc
    igen ez sajnos nagy hiányosság....főleg world pvp ben:S
  • Ashyn
    Köszi a választ Nephin!

Ettől féltem :( Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de akkor izgalmas, és igazán jó a PvP, ha fel tudom tartani az ellenfél rohamát, amíg hátulról valaki healel. Aki játszott WAR-al, tudja, milyen ez a feeling.
  • Nephin
    Nincs body block, átfutsz mindenkin.
  • Nephin
    Ráadásul soundsonic a várostromra kérdezett rá, nem írhattam le neki a dombok között és erdőkben rejtőzés izgalmát, mikor az utat figyelve várod a magányos ellenséges játékosokat... :D
  • Ashyn
    A karakterek rendelkeznek fizikai "dobozzal"? Tehát ha beállok egy ajtóba, akkor nem tudnak átrohanni rajtam amíg talpon vagyok? Mint pl a WAR-ban. Vagy nincsenek ilyen "fizikai" korlátok, és bárkin bármikor átszaladhatok?
  • Nephin
    Tuti, hogy lesz zerg, de olyan hatalmas a terület (komolyan, baromi nagy), hogy azt el sem tudod képzelni, tele városokkal ,tornyokkal, farmokkal, bányákkal, satöbbivel, tehát kis csapatban vagy szólóban is rengeteg dolgod lehet és lesz is.

Ráadásul a keepeket relatív kis létszámú csapatok is megvédték a bétában: többször jött a DC zerg és jónéhányszor visszavertük őket, pedig 3-4x többen voltak.
  • j0nNyKa
    mármint nem lesznek
  • Wheyprotein
    Ez olyan zerg pvp mint GW2-ben? :S
    Remelem lesznek azert sima pvp map-ok is.
  • Nephin
    Hátöö.. kb. úgy, hogy a falakon állnak sokan, mindenféle csatagépekkel a hátukban, néhányan olykor ki is mennek a kapuk elé, szemből jönnek szintén sokan, csatagépekkel, aztán elszabadul a pokol, nagy robbanások vannak, mintha bombáznának (ezek a csatagépek), te pedig ütsz mindenkit, akinek más színű jel van a neve mellett, mint a te frakciódé. :D
  • soundsonic
    Tehát akkor érdemes nagyobb pvp klánba tömörülni? Vagy, hogy képzeljek el egy várostromot?
  • Nephin
    Nem leszel ellenséges frakció, épp ezt a lényeg. Ha preorderelsz, nem a fajodtól függ a frakciód, hanem a klánodtól, mert bármelyik fajjal lehetsz bármelyik frakcióban.
  • Johika
    Neked is jo szurkolast. :)
  • Ashyn
    Jogos a felvetés, ez engem is érdekel / aggaszt. Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg.
  • Ashyn
    Sok sikert Manningnek :) Sajnos az én csapatom ( 49'ers ) nem érdekelt, de természetesen én is nézem a Super Bowlt, hasonló körítéssel, mint te :)
  • soundsonic
    Én spec örülök neki, ellenben megértem az aggodalmakat és bennem új merült fel.. Guild-ban belüli keveredés az egy dolog, de pvp-ben hiába vagyunk haverok guildban ,de ellenséges frakció tagjai vagyunk akkor ott ellenségek leszünk? Értelmetlen..
  • Johika
    Na ma ejjel nem fog hianyozni semmi jatek. Super bowl hajnalig, sor, sult csirkeszarny elokeszitve. Manning mez rajtam. Kinek kell most ESO. :))