24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6291 Iceakosnál 10500FT -
Eksz #6290 Kene/Jo lenne ha lenne a heten, de szerintem most sem lesz. -
Johika #6289 Izgulunk Oszi?
Izguljunk Dezso.
Lesz e beta?:) -
#6288 3 hete -
LadyWhox #6287 Most is volt a hétvégén. Csak nem nekünk. -
Susarc #6286 jan 10-12 -
#6285 3 hete? -
LadyWhox #6284 FREEED!!!! Mikor volt béta? A 3 héttel ezelőttiről beszélsz?
-
Susarc #6283 3 hete?:P -
LadyWhox #6282 Mikor volt Béta? o.O -
Nephin #6281 Nekem is újnak tűnt a legtöbb, voltak ismerősek, de a nagy része új szerintem. -
#6280 Megmondom őszintén, nem figyeltem, a bétában most szokatlanul gyorsan, cirka 20 perc alatt végeztem a generálással, célirányosan nordot kreálva a társaság miatt. Nem néztem a többi faj felszerelését. -
#6279 fb videót amit feltettél nekem egy két ruha újnak tűnik vagy csak nem jól látom? -
#6278 UFO! Csak nehogy a terroristák kezére kerüljön! -
#6277 Nem saját, nyugi, én is csak kívülről nyalogatom a lekvárosüveget. -
Susarc #6276 ezeket honnan szerzed te mocsok?:D -
#6275 bug vagy ép valamilyen mob ami meghal a varázslatol -
#6274 A karaktered (Sorry) -
#6273 Az ott középen micsoda vajon?
-
Johika #6272 Mert a nok szeretik komplikalta tenni a dolgokat. :)) -
Nephin #6271 Köszi! :D Akkor már csak az a kérdés, miért szórakoztam/vacakoltam a kör alakú quickslottal potizáskor, de ezt majd megbeszélem magammal... :D -
#6270 Memóriám mint az aranyhalé. Ezért fotózok... :)
-
Nephin #6269 Viszont tegnap nézegettem novemberi bétás képeket, ott az 5+1 slot mellett bal oldalon volt egy külön slot is, az aktív quickslot-itemet mutatta/aktiválta. Sajnos legutóbb nem fotóztam, de úgy rémlik, mintha ez nem lett volna ott. Nem emlékszel esetleg? -
Nephin #6268 Épp nem tudtam kipróbálni morr. :D -
Nephin #6267 Lvl 15. -
#6266 Ha úgy kérdezed, hogy hány quickbarod/actionbarod lehet, akkor kettő. Ezek között lvl 12 (?) után gyorsan is válthatsz, addig manuálisan pakolod rá a skilljeidet/spelljeidet/képességeidet. -
LadyWhox #6265 :DD -
Nephin #6264 És tényleg. :D -
#6263 Nulla. -
#6262 Kérdés az, hogy mennyire lesz így az ember, warriorhealertankranger. Fegyver hány lehet quickbaron, vagy nem tudom min? -
#6261 Hát nagy csapda ez a HC vagy Casual játékosok kiszolgálása, WoW ban is az első kieg szépen kinullázta az addigi geargrindelés eredményét egyfelől, viszont a kockák meg már unták magukat mert nem volt tovább fejlődni. Az ESO skillrendszere ebből a szempontból biztatóbb lehet hosszú távon, egy bizonyos szint után inkább sokoldalúbb lesz a kari mint táposabb egy fókusz területen. -
Chris #6260 Nagyon érdekes téma ez a Daoc összehasonlítás, Warhammer és GW2 esetében is megtörténtek ezek a párhuzam-vonások. Lényegében csak a megfelelő hosszútávú motiváláson múlik a sikeressége és az időtállósága.
Úgy gondolom a Daoc-os idők elmúltak és tetszik vagy nem, az egyenlőség jegyében nem mernek már egy olyan hosszadalmasan maxolható (R10L0 vki?) és az erőviszonyokat a fejük tetejére állító skilleket biztosító realm-rank rendszert csinálni, pedig vmi ilyesmi lenne a kulcsa a dolognak. Egyszerűen nincs jobb motiváció annál, mint hogy látja az ember, hogy folyamatosan erősödik a karaktere, csak hát óriási feszültségeket szül, ha az ebben elől járó találkozik a hátul járóval.
Ezért jönnek az olyan valójában senkinek nem jó fél-megoldások, mint a konformizálás, könnyített-gyorsított út, a kozmetikai-ösztönzők, stb., hogy nagyon senkinek ne fájjon.
-
Ashyn #6259 Remélhetőleg igen, és remélhetőleg én is bejutok :) -
#6258 hét kérdése lesz e beta ? -
Tababo #6257 off:
ha már űrscifi majomkodás...EVE-ben nemrég elég durva pvp bontakozott ki. egy viszonylag piti kis ügyön. hullottak a titánok rendesen. amúgy dög unalmas volt (személyes vélemény). -
Nephin #6256 A fizetés és a PvP-t, szerintem. -
#6255 Ebben én is reménykedem. A Star Citizen-re pl nem kevesen várunk a csapaton belül. -
#6254 Ez talán a legtöbb műfajra ráhúzható. Ez a nagy kickstarter őrület ami mostanában van/volt szerintem jó hatással lesz a következő évekbeli termésre. -
Chris #6253 Épp fordítva gondolom. A GW2 minden ízében zseniális volt, csupán egyvmit rontottak el rajta, mégpedig a fizetési modellt, ami arra predesztinálta, hogy gyakorlatilag nulla érdemi fejlesztés és finomhangolás került bele. Havidíjjal talán kicsit másképp is alakulhatott volna, még a fejlesztőket is kötelezte volna.
-
Johika #6252 Szep volt. Tenyleg a vedelem nyer SB-t. :D