24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Különc
    Iceakosnál 10500FT
  • Eksz
    Kene/Jo lenne ha lenne a heten, de szerintem most sem lesz.
  • Johika
    Izgulunk Oszi?
    Izguljunk Dezso.

Lesz e beta?:)
  • j0nNyKa
    3 hete
  • LadyWhox
    Most is volt a hétvégén. Csak nem nekünk.
  • Susarc
    jan 10-12
  • j0nNyKa
    3 hete?
  • LadyWhox
    FREEED!!!! Mikor volt béta? A 3 héttel ezelőttiről beszélsz?
  • Susarc
    3 hete?:P
  • LadyWhox
    Mikor volt Béta? o.O
  • Nephin
    Nekem is újnak tűnt a legtöbb, voltak ismerősek, de a nagy része új szerintem.
  • PiszkosFred
    Megmondom őszintén, nem figyeltem, a bétában most szokatlanul gyorsan, cirka 20 perc alatt végeztem a generálással, célirányosan nordot kreálva a társaság miatt. Nem néztem a többi faj felszerelését.
  • drop
    fb videót amit feltettél nekem egy két ruha újnak tűnik vagy csak nem jól látom?
  • Running
    UFO! Csak nehogy a terroristák kezére kerüljön!
  • PiszkosFred
    Nem saját, nyugi, én is csak kívülről nyalogatom a lekvárosüveget.
  • Susarc
    ezeket honnan szerzed te mocsok?:D
  • drop
    bug vagy ép valamilyen mob ami meghal a varázslatol
  • Különc
    A karaktered (Sorry)
  • PiszkosFred
    Az ott középen micsoda vajon?
  • Johika
    Mert a nok szeretik komplikalta tenni a dolgokat. :))
  • Nephin
    Köszi! :D Akkor már csak az a kérdés, miért szórakoztam/vacakoltam a kör alakú quickslottal potizáskor, de ezt majd megbeszélem magammal... :D
  • PiszkosFred
    Memóriám mint az aranyhalé. Ezért fotózok... :)

• Nephin
    Viszont tegnap nézegettem novemberi bétás képeket, ott az 5+1 slot mellett bal oldalon volt egy külön slot is, az aktív quickslot-itemet mutatta/aktiválta. Sajnos legutóbb nem fotóztam, de úgy rémlik, mintha ez nem lett volna ott. Nem emlékszel esetleg?
  • Nephin
    Épp nem tudtam kipróbálni morr. :D
  • Nephin
    Lvl 15.
  • PiszkosFred
    Ha úgy kérdezed, hogy hány quickbarod/actionbarod lehet, akkor kettő. Ezek között lvl 12 (?) után gyorsan is válthatsz, addig manuálisan pakolod rá a skilljeidet/spelljeidet/képességeidet.
  • LadyWhox
    :DD
  • Nephin
    És tényleg. :D
  • PiszkosFred
    Nulla.
  • Terawatt
    Kérdés az, hogy mennyire lesz így az ember, warriorhealertankranger. Fegyver hány lehet quickbaron, vagy nem tudom min?
  • Count Adyn
    Hát nagy csapda ez a HC vagy Casual játékosok kiszolgálása, WoW ban is az első kieg szépen kinullázta az addigi geargrindelés eredményét egyfelől, viszont a kockák meg már unták magukat mert nem volt tovább fejlődni. Az ESO skillrendszere ebből a szempontból biztatóbb lehet hosszú távon, egy bizonyos szint után inkább sokoldalúbb lesz a kari mint táposabb egy fókusz területen.
  • Chris
    Nagyon érdekes téma ez a Daoc összehasonlítás, Warhammer és GW2 esetében is megtörténtek ezek a párhuzam-vonások. Lényegében csak a megfelelő hosszútávú motiváláson múlik a sikeressége és az időtállósága.
    Úgy gondolom a Daoc-os idők elmúltak és tetszik vagy nem, az egyenlőség jegyében nem mernek már egy olyan hosszadalmasan maxolható (R10L0 vki?) és az erőviszonyokat a fejük tetejére állító skilleket biztosító realm-rank rendszert csinálni, pedig vmi ilyesmi lenne a kulcsa a dolognak. Egyszerűen nincs jobb motiváció annál, mint hogy látja az ember, hogy folyamatosan erősödik a karaktere, csak hát óriási feszültségeket szül, ha az ebben elől járó találkozik a hátul járóval.
    Ezért jönnek az olyan valójában senkinek nem jó fél-megoldások, mint a konformizálás, könnyített-gyorsított út, a kozmetikai-ösztönzők, stb., hogy nagyon senkinek ne fájjon.
  • Ashyn
    Remélhetőleg igen, és remélhetőleg én is bejutok :)
  • drop
    hét kérdése lesz e beta ?
  • Tababo
    off:
    ha már űrscifi majomkodás...EVE-ben nemrég elég durva pvp bontakozott ki. egy viszonylag piti kis ügyön. hullottak a titánok rendesen. amúgy dög unalmas volt (személyes vélemény).
  • Nephin
    A fizetés és a PvP-t, szerintem.
  • Running
    Ebben én is reménykedem. A Star Citizen-re pl nem kevesen várunk a csapaton belül.
  • Terawatt
    Ez talán a legtöbb műfajra ráhúzható. Ez a nagy kickstarter őrület ami mostanában van/volt szerintem jó hatással lesz a következő évekbeli termésre.
  • Chris
    Épp fordítva gondolom. A GW2 minden ízében zseniális volt, csupán egyvmit rontottak el rajta, mégpedig a fizetési modellt, ami arra predesztinálta, hogy gyakorlatilag nulla érdemi fejlesztés és finomhangolás került bele. Havidíjjal talán kicsit másképp is alakulhatott volna, még a fejlesztőket is kötelezte volna.
  • Johika
    Szep volt. Tenyleg a vedelem nyer SB-t. :D