24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    úgy hogy csak iceakostól vagyok hajlandó ilyesmit beszerezni (van hozzá némi kedvezményem), és mivel nagypapásan szerepjátszósan tervezem majd a tesot, rohadtul nem érdekel hogy 3 vagy 5 vagy 0 nappal megjelenés előtt kezdem :)
  • Nephin
    Hogyhogy a 3 naposat választottad?
  • j0nNyKa
    kelet felől :)
    így hogy beütött az előrendelés, picit már én is lassúnak találom azt a visszaszámlálót
  • PiszkosFred
    Ilyenkor mindig Gandalf szavai jutnak eszembe, aktualizálva: "Jöttükre április 4. múltán számítsatok!" :)
  • j0nNyKa
    itt mondjuk azért hálisten nagyon nagyon kevés van belőlük :)
  • PiszkosFred
    Én hibám, sorry. Mentségemre legyen szólva, annyi kreténnel találkozok és "küzdök" az ilyen-olyan ESO fórumokon, hogy már fel sem tűnik az ilyen szofisztikált humor :) Majd figyelek legközelebb.
  • Johika
    Csak ovatosan, talalkozol az oreggel, es torheted fejed, hogy akkor most kavarja vagy nem kavarja. :))
  • Johika
    En is verem a mellet a sarkanyfeju harci kalapacsommal. :))
  • Különc
    Szarkazmushoz nem teszünk smileyt, csak a hülyegyerekek, de te már amúgyis öreg vagy ehhez, nem értheted (najó, teszek)
  • j0nNyKa
    gondolj arra hogy jobb mintha a te melledet verné
    jobb ötletem nincs :D
    én sem fogom netről nézni, random józsival meg pont annyit fogok foglalkozni, mint ő velem
  • Nephin
    Egyértelmű, én nem nézem meg, mert a fun része érdekel. De sokakat bizonyára zavarni fog, hogy randomjózsi fogja a listát, végigfut rajta és veri a mellét a 200 skillponttal.
  • Johika
    Ne nezd meg a neten, es megmarad a varazs. :)
  • PiszkosFred
    Ez esetben nem szóltam, de egy szmájlit tessenek odarakni legközelebb :)
  • j0nNyKa
    poénkodik :)
  • PiszkosFred
    Sajnos a shardok tuti, hogy fix helyen lesznek.
  • PiszkosFred
    Ennek azért fuss neki még egyszer :)
  • Nephin
    Egyetértek, ugyanígy a skyshardoké is, mert különben egy hét alatt lesz full lista a neten és az egész egy zsinórkövetéssé silányul, pedig a legjobb móka keresgélni őket.

Sajnos a skyshardok esetében majdnem biztos vagyok benne, hogy nem random. :(
  • Különc
    Kincses térkép? Mögveszem a játékot, és nekem kell megkeresni az ajándék tárgyat? Na akkor már most írok is a fórumra...
  • PiszkosFred
    50-30% eloszlásban a játékos ügyessége számít a gearrel szemben, szerintem. A maradék 20% a vak szerencse, hogy a millió és egy képesség közül miket raktál ki az actionbarra (mert ugye csak azokat használhatod).
  • Running
    Szerintem erre senki sem fogja tudni a választ, max a játék megjelenése után 1-2 hónappal.
  • MaRee
    Na igen, mondjuk azért biztos lenne sírás bőven. Egyébként itt a gear mennyire számít majd mondjuk pvp-ben? Inkább skill lesz a lényeg, vagy a gear, mint wow-ban? BG szerű dolgok lesznek?
  • PiszkosFred
    Jó lenne, ha random lenne a helyszín (lásd Pirates!-ben a Lost Treasure), mert 1-2 hét alatt komplett listák lesznek a helyeikről, és "varázsát veszti".
  • Nephin
    Térképet találtunk, de a kincset nem, sok volt a híd+fa kombó és inkább fejlődtünk, kevés volt az idő. :D
  • j0nNyKa
    kincset
  • PiszkosFred
    Én egyet találtam a bétában, az egyetlen kék random lootom volt, de sajnos már nem volt idő megkeresni, hogy mit jelöl :)
  • MaRee
    Egyébként ezekkel az emlegetett spéci kincsestérképpel lehet már tudni miféle cuccot lehet majd találni? Vagy meglepi?
  • Nephin
    Ha lenne béta, szerintem én sem igazán játszanék konkrétan (bár ha megmaradtak a karakterek, a PvP-t jobban megnézném), viszont sorban átnézném az összes fajt, mit tudok kihozni belőlük, most, hogy lehet. :D Ezzel szépen el is leszek két napot. :D
  • PiszkosFred
    Mert már alig van hátra két hónap, és az addigi kezdőzónákat már csukott szemmel is bejárja az ember a leakelt anyagok és a korábbi béták miatt. De a következő területek már nem ismertek annyira, nem akarnám pár "nappal" az egész előtt megismerni, hogy aztán áprilisban újracsináljam az egészet.
  • Pari
    meddig van az elorendeles vajon?
    Marciusba meg elni fog?
  • MaRee
    Dobozos ilyen early accesses verzió hol most a leg olcsóbb?
  • j0nNyKa
    le van írva baszod ne viccelj velem
    Az első véglegesített előrendelők, 3 napos EARLY ACCES kódot kapnak, amivel már 04.01-én elérhetik a játékot.
    + Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód.

(jó picit hülyén fogalmaz itt-ott, de ki lehet kaparni hogy mit akar)
  • nomiss
    miért nem várod?
  • Különc
    Dunno lol, én is várom Jancsi bohóc válaszát
  • Ashyn
    Mit tartalmaz a kód? ( 3 vagy 5 nap head start, explorer pack )
  • PiszkosFred
    Kedd a bejelentő nap, holnap kiderül, bár most már egyre kevésbé várom a bétát, azt is hozzá kell tenni.
  • PiszkosFred
    Februárban minden gamer magazin lehoz egy átfogó reviewt, lesz mit olvasni azoknak, akik nem bétáztak még. Gondolom arra vonatkozik, akármi is van a videóban.
  • Különc
    Milyen kiadás az és mihez ad kulcsot? Steam?
  • j0nNyKa
    rendelve köszi
  • TDC Geronimo
    Ja. A sajtó betan felvett videókon...
  • Arhenius
    A Redditen találtam, úgy néz ki pénteken feloldják az NDA-t.
    link