24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #6371 15305ft Imperial GMG -
#6370 elderscrolls.hu fb oldalon írva vagyon cimmek -
LadyWhox #6369 Ahogy nézem dollárban jobb megrendelni :D -
LadyWhox #6368 ja nekem is jon.
Ki honnét rendelte elő a cuccost és mennyiért?
-
Susarc #6367 valaki csináljon TS-t megyünk raidelni hétvégén:) -
#6366 Pedig nem, csak az elmúlt időszakra alapozva tippelek jelen esetben. -
#6365 3gb jött le eddig nincs vége még
-
Arhenius #6364 Aki volt a bétában, indítsátok el a client-et, nekem tölti az update-t.
-
LadyWhox #6363 Tényleg..Iceákos ha megrendelem ad előre kódot majd? Vagy hogy lesz nála? -
LadyWhox #6362 Már rég törölték. -
Johika #6361 3 group, 12 fo ha jol emlekszem. -
Susarc #6360 te kis rohadék! béta teszter vagy mi?:) -
#6359 lesz béta vajon törlik elölte a karikat lehet frakciós választás teszteljük -
#6358 Erről jut eszembe, raid hány fős? -
Susarc #6357 én szabad leszek:P csak szombat este lesz party:P /bár 2 hete is -17000 ft ment el...szóval lehet szieszta lesz:D -
LadyWhox #6356 Én nem mondok semmit! Lakat a száámon! -
Johika #6355 Lvl 50-es raid tesztek lesznek ;) -
#6354 roszab vagy mint a készitök mindig többet tudsz és csepegteted az infót -
Susarc #6353 -
#6352 Pénteken kiderül. :) -
#6351 nem tudom jó lenne valami új infó mondjuk meglephetnének egy nagyobb event videóval 8 fősre gondolok -
Susarc #6350 szedem:P
ez jó jel:) -
#6349 kijött egy frissítés a klienshez 600mb -
#6348 Több mint valószínű, hogy nem az NDA-t oldják fel, hanem - úgy, mint tavaly az első zárkörű sajtós tesztek után - meg volt hagyva, mikor lehet megjelentetni az élménybeszámolókat és a cikkeket. Bárcsak igazad lenne, hozzáteszem. -
yusukee #6347 Remélem tévedsz :( -
#6346 nem de nda feloldás lesz elvileg és szerintem sajtó miatt várnak hogy megírják a cikkeket és utána jön beta -
Susarc #6345 már mondták?:P -
#6344 bejelentés héten nincs béta xd -
Susarc #6343 bejelentés ma?:P -
Nephin #6342 Úgy tűnik, neki átment, mi volt a fejlesztők szándéka (gyk.: nem WoW--verő MMO, hanem multis TES). -
#6341 "I was able to experience everything from the in-depth character creation, to the open ended world exploration. However, I can't really reveal much about it right now. Since the embargo on our coverage doesn't lift until 10am on Friday, you'll have to come back then.
If there is one single thing I can reveal right now, is that it certainly feels like an Elder Scrolls game, which I'm sure will ease the minds of many who feared the franchise's new online direction would ruin that epic sense of scope." -
Susarc #6340 c u 03.30:) -
Kryon #6339 Aztán még ugyanez 3x, mert valami mégse tetszik rajta, megértelek... :D -
#6338 Szét leszel gankelve, ragelni fogsz -
#6337 nah meg is jött az early access kódom :)
cu @ 04.01 -
Nephin #6336 A TOR-ban meg vannak számozva a lehetőségek a csúszkákon, ott tényleg percek alatt összeállítható a minta alapján. :)
Mondjuk itt kicsit nehezebb, de screenshotokkal simán meglesz. :) -
Johika #6335 :) Itt a tomeg megy el melletted?
En sose betas karakterrel jatszom. Betaban random gomb (ha van) aztan jol van. :) -
#6334 a karakteralkotást ugyanúgy oldom meg mint tornál, bétában felírom hogy melyik csúszka hol áll, és fél perc alatt összehúzgálom élesben :)
tömeg szerintem lesz 5 nappal előtte is, 3 nappal előtte is, megjelenéskor meg főleg, azt szvsz esélytelen elkerülni
torban még le tudtam hagyni a tömeget, ott nem volt bajom, itt... más story :) -
Nephin #6333 Ah so.
Remélem majd GC ügyben beveted a kapcsolataidat... ;) :D -
Johika #6332 Legalabb nem lesz neked ott a tomeg. :)
Nekem kell az a +2 nap, meg kell alkotni a karaktert. :D