24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6411 LoL jobb mobilokban van ilyen konfig, jó sokáig nyúzod -
#6410 Nekem az 5 éves dual core os intel procimmal, 2 gig rammal meg Geforce GTS 250 el játszható volt szóval nemigen kell félned:) -
#6409 Ezt kb. naponta háromszor leírják a süket kérdezőknek... Olyan kellene, hogy sending now, vagy check your emails :) -
#6408 Elder Scrolls Online @TESOnline 5 ó
@Toothless_spoon Yes, we'll have more #ESO beta events before launch. Stay tuned for more info! -
Ashyn #6407 Most néztem az NFL honlapját, a Seahawkst hozták ki a legjobb csapatnak, és a 49'ers lett a második, nem a Broncos. Azt írják, az NFC döntő volt az igaz SB :) A Vadlovak csak a 3.-ak :)
Sorry a sok offért.
Hogy On is legyek: Nem tudom eldönteni, örülnék-e ha behívnának Bétára. Egyrészt szeretném felfedezni a világot megjelenéskor, másrészt mégis megnézném, mire számíthatok a laptopommal kapcsolatban. -
Johika #6406 Sok sikert, fenykepezz sokat, es oszd majd meg. :) -
LadyWhox #6405 Jajj izé bocs, nem ide akartam. -
Ashyn #6404 Azért minden pénzt megadnék :) Egy álom lenne...
Munkatársammal tervezzük ősszel kimenni Londonba egy NFL meccsre, meglátjuk, mi lesz belőle. -
LadyWhox #6403 6tell PiszkosFred Te is bent vagy már a játékban? Szebbek lettek a karakterek sztem. xD -
Johika #6402 Neha eljonnenek NFL-bol, es eloben lathatnank egy 49-ers v. Seahawks merkozest. :) -
#6401 Ma várunk vmi bejelentésre amúgy? Patch nem véletlen volt szerintem, de csak tipp! -.- -
Ashyn #6400 Szerintem is jobban járnánk a HFL-el, mint a gurulós focival :) -
Johika #6399 Lehet, de azokban koncertek es a HFL merkozesek lesznek. :) -
#6398 Dehogy mondtál le, most épül az adódból a stadion lol /off -
LadyWhox #6397 Mééé? Van Majar foci? O.O -
Johika #6396 Van benne valami, de a magyar focirol en mar reg lemondtam. :) -
LadyWhox #6395 Kezdeti szerverösszeomlások borítékolva. -
#6394 Olyan ez, mint a magyar foci. Minden sorsolás után a tenyerünkbe csapunk, hogy "na majd most", aztán két év múlva meg legyintünk, és várjuk a következő "keddet", mert "na majd akkor" :) -
Johika #6393 Nem kapkodjak el a "nagy" bejelentest. :) -
#6392 még béta sincs megerősítve kulcsokat meg küldhetnek ki -
soundsonic #6391 Új béta kulcsokat nem küldtek ki, most, hogy elviekben a mature besorolás miatt csökkent a "teszterek" száma? -
#6390 Általában úgy szokott lenni.. bár, ez legyen a legnagyobb gondunk :) -
Susarc #6389 jut eszembe ,remélem a béta klienst lehet majd patchelni a teljes verzióra,hogy ne kelljen órákig tölteni,installálni majd releasekor:P -
gatyo #6388 Neked az... -
#6387 Na látom van patch. Akkor hamarosan beta? :p -
Susarc #6386 mondjuk tényleg:P -
#6385 Minden AAA MMO így kezdi -
Susarc #6384 Pre-orders for the physical ESO Imperial Edition have been selling quickly, and some retailers are already sold out -
Susarc #6383 http://www.pcgamer.com/2014/02/04/the-elder-scrolls-online-bethesda-say-being-an-imperial-is-not-an-overall-gameplay-advantage/?utm_source=fb&utm_medium=emp -
Nephin #6382 Hehe, tényleg. :D Azt hiszem túl sokat dolgoztam, ha magamtól nem jöttem rá. :D -
soundsonic #6381 Ez a f2p vagy item shop pach :D Troll off -
#6380 magyarosítás ennyit foglal sajna xdegyébként jó lenne tudni
loginál nem ir hibát simán csak forog a kerék és ennyi -
#6379 A következő zónák a "nullás" fileok helyett :) -
Nephin #6378 Jó nagy patch, mi ez? -
#6377 Kiraktam, kösz. -
#6376 Tőtöm:) -
LadyWhox #6375 http://www.gamebreaker.tv/news/elder-scrolls-online-pre-order-now-at-20-off-last/ -
Susarc #6374 digitális -
yusukee #6373 Digitális, vagy dobozos? -
Arhenius #6372 Az elderscrollsonline.com-ról $79.99-ért a digitális Imperial Edition-t.