24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    YOU HAVE BEEN INVITED TO PARTICIPATE IN AN UPCOMING ESO BETA TEST!

AAAAAAAAASSSSSSSDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

12:00 PM EST az mennyi itt?
  • Rannah
    Az ok, de azért az 5 napért kemény pénzeket fizetsz .
    Végül is logikus, aki megvette, annak a pénze már úgyis náluk, a többieket meg még megfűzhetik a bétával...
  • Fpocok
    Akinek nincs előfizetése Curse-n, annak itt lehet bétakulcsot igényelni Feb 6-tól
    500 ezer kulcs keresi gazdáját.
  • mgerihun
    5 nappal előbb kezdhetünk, nem elég ? Marad a kuncsorgás, látod valaki többet is kapott
  • Rannah
    Én sem kaptam invite-ot
    Szép gesztus lett volna tőlük, hogy aki előre megveszi a játékot, legalább kapjon már 1-et, de úgy tűnik csak én vagyok ilyen maradi
  • LadyWhox
    Lili nem játszott anno véletlen EQ-val?
  • mgerihun
    na szép....zavard már át őket Nemesis-be Domininonba :D
  • Eksz
    Barati korrel Daggerfall.
  • mgerihun
    Tényleg, ők hol kezdenek? Mola mondta, hogy Ex, Lili stb is jön ESO-zni
  • nomiss
    1 kiment Eksznek, ma körbe kérdem haverokat ki nem kapott , a többit itt elosztom
  • mgerihun
    ha van felesleges akkor elfogadom :)
  • nomiss
    ez vicces 7 emaillel voltam reggelve .... amire megvettem a játékot , az nem kapott . másik 6 igen... ez mi ?
  • mgerihun

Hali all

Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
    Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulató és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.

Nemesis Guild Oldal
  • nExar
    Én Wildstar kulcsra cserélném az ESO kulcsot. :)
  • Alblink
    Off: Mostanaba venek szamitogepet ehez a jatekhoz.ha valaki tudna segiteni hogy milyet vegyek 120 korul lenne ra,az sokat segitene.elore is koszi..
  • Tenkory
    Jelentkezem! :D
  • Eksz
    Leccileccilecci!
  • Munkie
    + légyszi :)
  • Ekinus
    Nekem! plz! :)
  • j0nNyKa
    wtf engem is behívtak, kaptam külön kis stressz teszt kódot, pedig bent vagyok :)
    oda tudom adni valakinek, aki először jelentkezik érte

update: 2 darabot is kaptam, úgyhogy az első 2 embernek tudok adni
  • PiszkosFred
    Nincs itt ilyen. Az ember hajlamos túlgondolni ezt, pedig csak sima script az egész meg pár random függvény :)
  • Arhenius
    Nagyszerû, mire begépeltem az életem történetét meg is jött az e-mail.
  • Arhenius
    Értem, az jó lenne, én is úgy vagyok mint te, nem nagyon akarok felderíteni mindent a bétában, de azért szeretnék fellépni ezen a hétvégén hogy hozzászokjak a Razer Naga egérhez amit egy pár napja vettem, és eddig minden játék nagyon furcsa vele.
    A legutóbbi bétába kaptam meghívót de nem tudtam fellépni mert éppen egy új gépet építettem és rossz alaplapot rendeltem, a régi gépet meg már nekiadtam egy havernak. Azért gondoltam hogyha nem léptem fel a múltkor egy percre sem, akkor úgy gondolják nem érdekel és nem küldenek megint egyet.
  • PiszkosFred
    Automatikusan benn vagy ilyenkor, legutóbb legalábbis így volt.
  • Arhenius
    Érdekes, én nem kaptam e-mail-t ( két bétában voltam eddig ), de a barátom aki egy hete regisztrált már kapott.
  • PiszkosFred
    Néha csak igazak a pletykák, amiket hallunk és leírunk. Folytatjuk a karaktert.
  • PiszkosFred
    Hát, szerintem most mindenkit behívtak, mert akivel eddig beszéltem, az kapott, még freemailre is.
  • Ekinus
    NEW BETA INVITES – FEBRUARY 4TH
    http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/02/04/new-beta-invites--february-4th
  • PiszkosFred
    Na csak kimentek azok a meghívók :)
  • PiszkosFred
    Ha már béta nem, legalább pár screenshot érkezett:

• TDC Geronimo
    Atyaég mennyit szed ez le? Majdnem 9 gigát?
  • PiszkosFred
    Mostantól csak óvatosan a streamekkel, amíg van NDA :)
  • Különc
    /jealous
  • j0nNyKa
    Congratulations!

You have successfully redeemed a Key Code for The Elder ScrollsŸ Online. These items...

3 days early access to the game before the official launch

...are in the process of being fulfilled to your account

Thank you,

- The Elder ScrollsŸ Online Team
  • PiszkosFred
    "This weekend I was able to get some hardcore time in with The Elder Scrolls Online, and I'll be getting even more time this upcoming weekend with the game's PVP."

Hát, akkor vagy viszlát márciusban, vagy összeeresztik a sajtósokat pár bétázóval most hétvégén.
  • LadyWhox
    Bakker, ez még a jövő hetet is letölti..
  • drop
    értem bocs megnéztem ere ezt írtam gondoltam új de tévedtem
  • Count Adyn
    Hát jah:) Idén már venni fogok mindenképp, de jól szolgált eddig ez:)
  • LadyWhox
    Ha tovább nyafogtok, ma sem küldök kulcsokat.
  • Ashyn
    Akkor jó :)

Azért mégis reménykedek egy béta kulcsban, bár sose volt szerencsém eddig, de talán majd most :)