24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
de Wowba irányítva voltál itt is mert azért a küldik úgy vannak kitalálva hogy nagyábol irányt adjanak,térképen jelölnek pár nézni valót feketén jelzi mondjuk egy falut mikor kivégezted elfehéredik a jele -
Eksz #6695 Kulonosen veszelyes ha raksz skillpontot a nyersanyag highlightra! -
nagyok a területek de van gyors utazás lehetőség, meg kezdő pontol kiszúrtam magamnak mere megyek és ott mikor már nem volt felfedezni való küldi utána mentem tovább, de hétvégén meglátod lehet magasabb szintű területen jó a mount azt még nemlátam -
Itt mindig látsz valamit, amit meg akarsz nézni, meg akarsz fogni, be akarsz menni, aztán azt veszed észre, hogy három órája indultál A pontból B pontba, de jelenleg a térkép ellenkező részén kóborolsz :) -
Kutyagolás mennyire jellemző? Mennyi üresjárat van a területek között, amikor igazából nincs semmi extra? Csak azért kérdem, mert a mount jelenléte elég nagy területeket "követel meg" /lásd a régi Barrens Wowban, ami elég üres volt szvsz/. Gwből nekem nem hiányzott a mount. Ló mint állat nem is létezik abban a világban. -
igen viszont kraft alapanyagokat nagyon dobálták a bétába és sokat eladtam bört tartottam meg csak majd belövik igazából eleinte nem is zavart a mount hiánya mert kb minden baromságot megnéz az ember
-
hétvégén lesz béta guild ? -
Ha általánosságot nézzük, akkor 100-120 óra alatt megvan a max szint(lvl 50?) ami ha úgy nézzük, hogy neked lvl 13ra 9k az simán jó. Nem beszélve arról, hogy gondolom idővel egyre több goldot is kap a player . -
nekem 13 szintre lett úgy 9k aranyam sokk nyitogatás plusz levarrtam a ruhát így sok zöldet eladtam -
Ékezet nélkül töltsd ki. -
Eksz #6686 Engem az is erdekel meg, hogy a sajat inventory meddig fejlesztheto, de attol felek erre a kerdesre nem ezen a hetvegen kapok valaszt. -
Igen, bár szerintem minden lóra lehet pakolni, csak a mennyiség változik. -
Málhásnak gondolom lesz egy inventoryja. Fincsiül hangzik. -
Pressek NDAja lesz feloldva. Írhatnak a régebbi bétás tapasztalatokról, amivel gondolom jön pár videó is. -
Etetned kell, és annak megfelelően fejlődik: vagy harci ló lesz, vagy gyorsan vágtató versenyló, vagy málhás ló. Füttyentesz és előjön. Több lovad is lehet, az istállókban tudod cserélni az aktuális lovaidat, a városok mellett.
Horse combat engem is érdekelne, ha valaki próbálta az megoszthatná a tapasztalatokat :) -
Susarc #6681 pénteken oldják fel az NDA-t? ugye?
most annyian bekerülnek olyanok is akik meg se veszik szinte 100% ban,hogy tuti elárassza a netet a sok videó,SS..... -
Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy craft alapanyagot eladjak, de ez jó ötlet a későbbiekre nézve, kösz :) -
Lovat kell gondozni? Csak úgy elővarázsolod az inventoryból, vagy itt is fütyülni kell neki és megjelenik? Harcolni lehet rajtuk vagy csak utazni jók? Bocs a sok hülye kérdésért, de én nem jutottam be 8( -
Minden Bosmer Mer, de nem minden Mer Bosmer :) -
Eksz #6677 A mobok igen keves goldot dobtak a legutobbi betaban, de velemenyem szerint ez direkt volt igy. Viszont, feldolgozott nyersanyagokat a vendor is igen jo aron vette, szoval nemhiszem, hogy elesben gondot fog ez okozni. Ha akartam volna lehetett volna lovam, de inkabb a craftba oltem bele a penzt, hogy kicsit informalodjak. (17 ora played timerol beszelunk) -
Hát, én január elején 20-25 óra alatt szedtem össze 8000 aranyat, és 17k a mount :) Vagyis eleinte biztos, hogy előny az Imperial (CE) által biztosított mount, anyagiak miatt. Később tuti, hogy meg sem kottyan 17k.
Aranyat nem nagyon lehet grindelni, mert nem sokat dobnak a mobok. Kvesztekből jön a legtöbb, meg trash/nem megfelelő item eladásból vendornak. -
MaRee #6675 Olvasgatom a wikin a lore-t, azt egy ilyen:
"The Bosmer are strict carnivores and cannibals. They eat the dead after battle"
WTF? Ezt eddig nem is tudtam, bár sose szerettem az elfeket, most már külön öröm lesz a kis kannibál pojácákat kardélre hányni
-
Mennyi előnyt jelent ez a 17k gold? Mennyire kell goldot grindelni a játékban? Emlékszem WoW Vanillában (szinte egyik kiegészítőben sem, de akkor nem voltak napi questek sem) nem használtam az AH-t, Winterspringben farmoltam ki a goldot az első cicára, vért izzadtam, nagyon örültem neki. Itt hogy van ez a pénz dolog? -
lvl1-en már használhatod a lovat. Annyi előnye van az Imperial kiadásnak, hogy a premierkor már lesz egy lovad, a Standard esetében viszont 17k aranyba fog fájni. Második karakternél már kutyát sem fogja érdekelni, simán átadsz postán 20k aranyat a lvl1 altodnak és már neki is van lova. -
remélem a bugos küldik javítva lettek mert 5 küldimböl 4 volt bugos abból 1 main küldi volt+pvp re se tudtam belépni, de zseniális a játék -
Gondolom a lovat később tudod csak használni, olyan szinten, amikor másnak aki nem vett Imperial Editiont lesz pénze lóra -
köszi -
Eksz #6669 Tomor agyfasz. -
Arról ír, hogy szerinte p2w, hogy plusz pénzért kapsz egy lovag az imperial editionnel, amiért mások több ezer goldot adnak ki ingame és ez szerinte nem fair.
-
valaki leirná a lényeget miröl szol bocs én németül tudok -
soundsonic #6666 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/8194/Elder-Scrolls-Online-What-the-Mature-Rating-Means-for-ESO.html -
A guruló fej elgurult bocsi :D -
Hát igen, a q
uickload hiányozni fog ESO-ból
-
Félig off :D -
Érdekességnek szántam, hogy nálam túlreagálta valamiért. Lehet a Cre ellenőrizte, de közben ugye nem oda szedi. -
Az most, mindegy, mert a másik meghajtónál is kiírta, viszont:
1. C-re nem telepítek játékot
2. ~34 GB szabad helyem van ott, így miután lejött túl kevés maradt volna
Nem akartam ennyi hsz-en keresztül vinni, nem fikának szántam. -
Nekem is ezt írta ki, de aztán nem zártam be és nyomtam egy playt, majd beindult a letöltés. -
Ahova telepíted a launchert oda tölti. -
Megnéztem jobb fent a fogaskerekes settingsben és bal oldalt a TESO felirat alatt is. Illetve a downloadra csak annyit írt, hogy nincs elég szabad helyem, amikor a c-n volt a kliens.
Na mindegy, most már csorog lefelé, kemény 2%-nál tart a cucc. -
Ezer köszi
Holnap igyekszek szerezni egy curse kulcsot is és oda adom annak aki nem ért rá.