24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #6491 Simán fog futni szerintem ultrán is. -
#6490 Na én is kaptam. Yea! -
VanDaal #6489 Üdv!
Tudom, hogy már elérhető a játék gépigénye, illetve többen is kérdezték már itt, hogy az ő gépükön vajon fog-e futni az ESO, de mivel sajnos elég tudatlan vagyok hardverek terén, így nem igazán tudom belőni, a saját konfigom milyen szintet képviselhet ezekhez képest, így én is megkérdezném a hozzáértőket, hogy mit várhatok ettől a vastól?
Alaplap: Gigabyte PH67-DS3-B3
Proci: Intel Core i5-2400 3.1 GHz
VGA: GeForce GTX N460SE
RAM: 2x 4 GB DDR3
Szükséges lenne-e valami fejlesztés a játék élvezhető minőségben (nem minimum beállításokkal) való futtatásához?
Ha igen, 50-60 ezres költségvetést hogy lenne a legkifizetődőbb felhasználni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :) -
MaRee #6488 Szerintem írd be ide és aki kapja marha. -
Johika #6487 Latom orulunk. Gyurjunk vazze! :D -
#6486 őőő, ha előrendeltem, akkor nyilván "nem" vagyok jogosult a bétára?:-)
wtf -
#6485 Viszont akkor most van 2 felesleges kulcsom. Esetleg össze lehetne dobni a fent maradt kulcsokat és csinálni egy giveawayt, hogy mindenkinek legyen esélye aki nem kapott. Vagy csak simán kiszórom itt... ?! -
Nephin #6484 Az biztos :D -
#6483 Időközbe már rájöttem, hogy külön kell regisztrálni, még reggel van. :) -
#6482 de és mit írsz a jelszó mezőbe? már hogy most lehet én értek félre valamit, de van 4 email címed, 4 stressz kulccsal, és próbálsz belépni.. na ezt nem látom, hogy milyen jelszóval, és.. wat? -
Nephin #6481 Regeltél már accot? Mert ezek alapján még nem. A bétajelentkezés nem számít annak. -
#6480 Mármint email címekkel. :) -
#6479 mármint kaptál 4 stressz teszt kulcsot, amikkel nem tudsz belépni egy account oldalon, ahova account regisztráció kell?
hm -
#6478 Ja és régebben regisztráláskor kért userid-t meg titkos kérdéseket? Nem rémlik... Viszont ha kikérem az userid-t, a nevemet se fogadja el. -
#6477 De jó hogy kaptam 4 meghívót, de egyikkel se tudok belépni az oldalra, mert nem fogadja el az adatokat... -
#6476 legnagyobb hibám legyen az életben
mmm remélem tesoban lehetőség lesz majd később valami nagyon kifacsart darkos szektához csatlakozni, akik mondjuk kisgyerekeket esznek és kecskevért isznak
wait wat -
#6475 Hát nem lennél valami jó szektás... :D -
#6474 "Remélem, ki tudjátok próbálni, mert nem lesznek bajok. Nem fogok hétvégén TESO-zni, mert lesznek. Mármint izé nem lesznek. Elsőre sikerülni fog mindenkinek a belépés. A ping minuszba for fordulni." -
Nephin #6473 Jaja, csak van egy "banda", akiknek kulcsot kellene szereznem és még nem jeleztek, hogy kaptak volna. :D -
#6472 Jajj ezek a negatív hullámok... :D Tedd a kezed a monitorra, és mondd utánam:
Nem lesz baj. Sikerülni fog a login elsőre. A hétvégén megszűnök létezni. Napi 25 órát fogok TESO-zni. Nem lesz baj. Sikerülni fog a login elsőre. -
#6471 Istentelen mennyiségű keyt szórtak most ki, eddig 10 ismerősből akivel beszéltem mindenki kapott, átlag 2-3 keyt... Azért na :) -
Nephin #6470 Látom is, azt írtad, hogy 6-tól, akinek nincs prémiuma... bocs, reggel van még. :D -
celgene32 #6469 Lehet az lesz amugy, azt irtak redditen hogy lehet azt csinalni hogy reggelsz egy premium accot kersz kulcsot es rogton cancelezed es akkor nem vonjak le a premium account arat.
Bar ez gonosz dolog. -
#6468 értem én hogy mi nagy szintről folytathatnánk, de ha loginolni se lehet majd, baszhatjuk :)
én szerintem ezt most kihagyom, félek hogy csalódnék valamiben, amiben pedig nagyon nem kellene
aztán max utólag megbánom, annyi baj legyen -
Nephin #6467 Aha, köszi. -
#6466 4-5én csak a premiumosok igényelhetnek, de 6 után a nem prémiumosok is. -
#6465 Ez egy egész jó tipp, köszi :P -
Nephin #6464 Regeled a kulcsot és az accodon ott lesz a link. -
MaRee #6463 Ha van bétád akkor az emailben le van írva. Nekem 9 mB/s-el jön úgyhogy péntekre csak-csak -
Nephin #6462 Nem csak a prémium Curse-ösök kapnak? Oldalt ezt írja + beléptem és nem vagyok jogosult. -
celgene32 #6461 Valahonnan el lehet kezdeni leszedni a klienst(?), ha most kezdem talan pentekre lejon.
Koszi. -
#6460 Menni fog az, nem lesz nagy gond, pár órás login server leállás volt legutóbb is. Nem kell kilépni a játékból ha nem muszáj, és nincs gáz :) -
#6459 Na igen :) A fő accountom, amihez már csatolva van az Imp. digit, az nálam sem kapott, viszont a béta acces még ott figyel a "games" között. A többi emailből, amivel regeltem a bétára szinte mindegyik kapott, ami magyar volt (citrom, freemail).
Hát kíváncsi leszek én is a hétvégére, mert most nagyon sok embert ráengednek. Remélem a német technikában nem csalódunk, és Frankfurt bírja a strapát. Viszont, amíg mi tudjuk folytatni és 17-ről kezdünk, addig az új emberek 1-ről, vagyis picit oszlik a tömeg majd. -
#6458 Akkor nézem a logint 0-24, az is jó :D Azért néhány órácskát csak fogok tudni játszani.... Vagy ha soha senkit nem enged be akkor meg hogy akarják a szervereket tesztelni? Majd éccaka, mikor a többség alszik (de minek?:D) -
mgerihun #6457 Nekem a hétvégi stress test az, hogy 12órázhatok 2x egymást követő napon -
Nephin #6456 Hol vetted az egeret? 2014-es? -
#6455 nem akarlak elkeseríteni de így stress test
az agyadat készítsd hogy nem arról fog szólni hogy kaját készítesz és 0-24 játszol
baszki én 2 emaillel voltam regelve, amelyikből az egyiken van preorder meg folyamatos béta, és így most csak nekem 3 hozzáférésem van - szerinted hány ember lesz?
én így alapból elfelejtem az egész hétvégét inkább, nem akarok majomkodni a login screenen -
#6454 Hajjaj ne is mondd :D Jövőhéten már indul a suli de szerencsére hétfőre nem vettem fel semmi órát, így lehet nyomni TESO-t az utolsó percig:D Hú de durva lesz basszus. Be kell készülni kajával meg mindennel. Nagyon feldobta a napomat ez a kis béta kulcsos email. Annyira sokat csalódok mostanában a (főleg multis) játékokban, pedig nagyon szeretem tolni velük. Ez kb az egyetlen játék amit igazán várok. És most végre kipróbálhatom. Fakje. -
MaRee #6453 Hétvégi társasági életemnek lőttek -