24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
yusukee #6531 Ne legyen ékezet sehol! -
irenicus #6530 Jonyka , valaki azt írja mindenki kapott valaki azt ,hogy nem azért kérdeztem -
#6529 másnak is csinálja azt hogy a reedem code beírása utáni folyamat végén azt írja ki hogy saving billing adress failed -
#6528 csak téged hívtak be, majd mesélj milyen volt -
irenicus #6527 Össznépi meghívás volt , vagy érezzem szerencsésnek magam ? :) -
#6526 "dobtam", na az izgalom ugye :) -
#6525 Szia!
Doptam egy privátot. -
#6524 ok így kaptam még 1 kulcsot, első privi kapja
az első kapta, a maradék 3252352-nak nem válaszolok külön sorry -
TomStorm #6523 Én meg csak hétvégén érek rá csak éppen PC-m nincs^ -
Eksz #6522 Hat Fred. :) 6 cimbol 1re sem jott invite, persze a negativ auram miatt ertheto, es lehet envagyok a kivetel. -
Tababo #6521 nagyon örülök a bétának. probléma az hogy egész hétvégén dolgoznom kell
azért jó tesztelést a többieknek -
Salmaa #6520 Termeszetesen regisztraltam betara. -
#6519 Egy napot várj, és neked is lehet, friss reggel, premium nélkül. -
Nephin #6518 6-a után a sima reg is kap, mint kiderült, olvass lejjebb. -
SANTANTICA #6517 a premium tagoknak.....azaz aki fizet havi 5 dolcsit
én ezt a levelet kaptam 2013. 12. 16 -én
"Thank you for your Elder Scrolls Online Beta Applicati"
szóval nem kapott mindenki, sajna :( -
Johika #6516 Nem kuldtek minden reg.-re. -
#6515 Jelenleg csak az nem kapott, aki nem regelt. Maga csak a curse 500 ezret oszt szét, ha jól olvastam itt korábban. -
SANTANTICA #6514 regeltünk.... de nyílván limitált :( -
SANTANTICA #6513 Ha esetleg más is kapna 1-nél több beta invitet és esetleg nem lenne gazdája, jelentkezem érte (értsd: kiesek a padból) :)
Előre is köszönöm -
Susarc #6512 sztem biztos lsz,de laikusan megkérdem miért nem regelt bétára akit érdekel az ESO?:P -
Salmaa #6511 Ha esetleg vki tenyleg terdig jar a beta meghivokban, egy feleslegeset nagyon szivesen elfogadnek en is. -
Johika #6510 Mult hetvege SB, most beta. Vehetek megint sok sort es csirke szarnyat. :) -
Chris #6509 Ide kell beírni, ha vki kapott bétakulcsot? Mert akkor direkt nem teszem.
Vki lenne olyan elképesztően jófej, hogy adna egyet egy kedves, de annál bénább barátom részére, aki mégcsak nem is regisztrált?
-
Rannah #6508 Csak meghalgattak a Zenimax-osok, kaptam, juhééé!
-
MaRee #6507 Napi 1-200 forint, így nézd. Pár doboz cigi ára, vagy egy üveg normálisabb pia. Egy hétvégi bulin két-háromszor ennyit is elköltök főleg ha jól be vagyok már rugva és hivogatom megfele a fél kocsmát -
Johika #6506 Kaptam, koszi. -
Nephin #6505 És élvezted a játékot azalatt a sok év alatt? Kaptál volna ennyi időre ennyiért más, hasonlóan szórakoztató dolgot? -
Susarc #6504 PAZMEG! MENNYI BÉTA KUCS:p ÉN IS KAPTAM MÉG KETTŐT A KETTŐ MELLÉ:dd -
Yodu #6503 Megjött :) :-) :-D
Végre:-) -
#6502 most anyázni fogtok, de engem ez a játék nagyon nem érdekel. Persze, most hogy kaptam béta meghívót kipróbálom, de sok évnyi wow után az tuti, hogy még egyszer nem fogok havi előfizetős játékkal játszani. bele sem szeretek gondolni, hogy mennyi pénzt költöttem rá.
tudom, csóró magyarok nem épp célközönség, de akkor is. -
#6501 Huhhh , na akkor azt hiszem vennem kell új vinyót :D olyan szinten ki vagyok már fogyva hogy nem tudom hová passzírozni. :D
Köszi. -
#6500 Kaptam én is inviteot jeee!! :))) Na meló után telepítek:) -
Nephin #6499 35-36 GB tippre, nem otthon vagyok. 30 körül volt és tegnap egy tekintélyes méretű patch jött le, ha jól emlékszem az előtte meglévő üres helyemre, akkor 5-6 GB. -
#6498 Ejj szülinapra csak becsúszott a béta invite :D Ennél rosszabbat sose :D
Egyébként mennyi most a kliens mérete ? -
VanDaal #6497 Köszi!
Nagyon várom már a játékot, kb mint kisgyerek koromban a karácsonyt :)
Végre kaptam én is béta kulcsot, úgyhogy nemsokára lehetőségem nyílik személyesen is rácsodálkoznom a kitáruló, "új" világra. Ha a Skyrim szintjét hozni fogja, csak bővebb tartalommal, nekem már tökéletes lesz. -
amikkamakka #6496 ment azért privibe is :)
-
#6495 privátba gondoltam, de így is jó :D írok levelet benne lesz minden -
amikkamakka #6494 én szeretneém köszike :)
-
#6493 kaptam 2 kulcsot, egyiket átadhatom egy szerencsésnek, aki hamarabb ír az megkapja :D
-
#6492 kaptál stressz kulcsot?