24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #6571 Mondassz valamit....:S:( -
#6570 Kaptam béta kulcsot az érdekelne kb. mennyi idő lvl 10-re húzni egy karit mert engem a cyrodilli pvp érdekelne. -
#6569 Igen, ott maradt a beta acces felirat:) -
#6568 bejelentkezel az account oldalon, és meglátod
de egyébként igen -
puca007 #6567 Üdv!
nem tudjátok, ha valaki a korábbi január eleji bétában volt,az a mostani stress testre is érvényes? :) -
#6566 Kettőt is kaptam és a regelt címeim felét még meg sem néztem. -
#6565 én tudom hogy erről szól, de szerinted akik kulcsért rinyálnak, azért teszik, hogy szerver stabilitást tesztelhessenek? lóf*szt, azért teszik, mert ingyen játszani akarnak :) -
Eksz #6564 Ejfelig meg csak a premiumosoknak sajnos. -
#6563 Lassan már minden nagyobb MMOnál elhangzik, hogy "Ők biztos tanulnak a riválisok hülyeségéből (szerver téren)." Legutóbb gw2nél. Eredmény az lett, hogy 1 hónapig haldoklott az ottani aukciós ház és úgy általánosságban a login server meg 1 hétig. -
Susarc #6562 500.000 béta kulcs várja gazdáját a cursegaming.com-on!!!
-
Bandras DaSilva #6561 Nagyjából erről is akar szólni ez a hétvége sztem. A levélben is stress testet emlegetnek, szóval most megnézik, hogy mennyit bírnak a szerverek. Nem baj az ha ilyet is tesztelnek mert inkább most legyen akadozás mint a megjelenéskor. -
Nephin #6560 +1 -
Johika #6559 Cry az mindig lesz. Nem nehez a beta es a demo szot osszekeverni. :) -
#6558 Ma megkaptam a pénteki stresstest-re a kulcsomat. A levélben írták, hogy a curse.com-on vannak további béta kulcsok még, gondoltam szólok. -
#6557 szvsz fogsz találni itt is, hazaérnek az emberek melóból, meglátják a 73 kulcsot amit kaptak, kiosztják, problem solved
bár elég sokan rámugrottak az előbb is, valszeg a kereslet még ígyis bőven a kínálat felett van
mondjuk mondom, én most elég negatívan látom ezt a hatalmas user szám növelést, látom előre a cryfestet, hogy így meg úgy szarok a szerverek
nelegyenigazam -
#6556 Van ez így. Ne foss részemről tuti nem fogom spamelni a cry-t, amiért nem kaptam. Mint írtam, még nincs minden veszve, mert a curse elég sok kulcsot szokott osztogatni, és ha szerencséje van az embernek szerez belőle egyet. -
#6555 Azért egy 5 Mbites net már alap mindenhol szerintem azzal meg egy éjszaka alatt lecsorog:) -
#6554 te most szomorú vagy mert nem kaptál meghívót és engem akarsz most oltogatni? aranyos -
#6553 jól mondod, le is szokok sztem erről a topicról hétfőig :)
kár érte, jó lenne folytatni az értelmes beszélgetést, dehát a kunyera az kunyera, semmi nem lehet annál fontosabb :) -
#6552 Hát én Bad Luck Brian vagyok ezek szerint, így csak majd a curse jöhet szóba. Aki többet is kapott, és nem kell az tudna egyet adni please? *Brace yourself, beta key beggers are coming* -
yusukee #6551 Szerintem nem a mérete a baj, hanem az hogy a legtöbb embernek lassú a nete. Én egy hét alatt szedtem le. -
#6550 Valaki tegyen egyet nekem félre pls, sajnos melóból nem tudom megnézni, hogy jött-e :) -
#6549 Ha neked 2014-ben sok egy 20 gigás mmo, szerintem ne is kínlódj vele, a DOS-os játékok, illetve a netes alkalmazások megfelelőek a számodra.
-
#6548 b@szki :D remélem megéri killódni vele -
#6547 Hogy utána még jön 9 :) -
#6546 ezt hogy érted? -
yusukee #6545 Az csak az első része a letöltésnek:D -
#6544 te jó isten.. mire ez a 20giga lejön... :D -
#6543 jo olvasni hogy sokan bejutotak hazaerek meglesem kaptam e plusz kulcsot -
Sorius #6542 Én is kaptam kódot, de amikor beírom csak annyit ír ki, hogy invalid code. Mi lehet a gond? -
kalif #6541 Ti hol rendelitek előre meg a játékot ?
-
irenicus #6540 Akkor még sem volt olyan értelmetlen kérdés ellenben az első válasszal ami érkezett rá.
-
#6539 Pontosabban, ezek legyenek a magyar ékezetek helyett: -
Johika #6538 Nem volt ossznepi. Nagyon sok kulcsot kuldtek, de nem mindenkinek. -
irenicus #6537 6522 Eksz
6517 SANTANTICA
6516 Johika -
#6536 Nagyon szépen köszönöm -
#6535 köszi de közben mondom megpróbálom ékezet nélkül és egyből sikerült, már nagyon várom a szombatot, épp szabadnapos is leszek -
Whysper #6534 Tudtom Streamelni? -
#6533 *jonnyka, és mutasd ki írja, hogy nem kapott fű-fa ?! :) -
#6532 na sikerült, az ékezetek miatt nem engedett tovább