The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Az ordinator angol akcentusat kulon imadom 😊 (bar felek, hogy csak placeholder)

Viszont a paci sprintre es vele a stamina fogyasra kaptunk nemi valaszt es kepet, leszamitva, hogy a lo mozgasa a Skyrimi "aranylag jotol" visszatert az Oblivioni "tankszeru gagyihoz". Remelem csak ideiglenesen, es ez is korrigalva lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMÁDOM😄

TDC Geronimo
fpses részbõl lehetett volna több 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PiszkosFred
Hja, minden "csodafegyver)" harom napig tart. Sose ertettem, miert hiszi azt barki is, hogy barmifele vedelem hatasos a mai vilagban. Ugy yem tudjak se megakadolyozni, se visszakovetni a fake nevvel es emaillel szivarogtatokat. Akkor meg, minek? Azt az energiat fektessek a jatekba 😊

Torzonborz
hehe ügyesen kitakarta a vízjelet , cseles 😄

egyébként a paci mozgása kicsit érdekes.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred

PiszkosFred
Ugy fogalmaznek, hogy amennyire lehet, probalnak szakitani a hagyomanyokkal, es mas megoldasokat talalni egy-egy teruleten. Ettol fuggetlenul lesz jo par elem, ami visszakoszon mas mmo-bol. Csak probaljak ezeket minimalizalni, de ha valami megkerulhetetlen, vagy nincs jobb megoldas ra, akkor az marad a regi megoldas.

Tehát nem olyan lesz, mint a többi tucat MMO. Nem baj, pont ezt várjuk tõle.

Running
Zerg mindig lesz, ha van értelme, a terület méretétõl függetlenül és ne magunkból induljunk ki, hanem olyan nemzetek játékosaiból, akik képesek öt lépésnél többet megtenni együtt, egy cél érdekében.

PiszkosFred
Egesz eu egyutt lesz, egy szerveren. De ez most nem az "orosz" kerdes, hiszen amerikai es kanadai idiotak is kaptak meghivot, akik olyan dolgokat irnak neha a szivarogtato forumokon, hogy az ember csak fogja a fejet. Az emberek tobbsegenek (lasd akar ide vonatkozo magyar hirportalok ESO cikkeihez erkezo hozzaszolasai) egyszeruen fogalma sincs, mi ele ul le. Hiaba van leirva fel eve, hogy a tanyerben egy barack van, leul a nyomorult, megkostolja, es aztan sir, hogy miert nem dinnye izu?

Az oroszokat azert irtam, mert elvileg euban nem lehet keyt szerezni egyelore, de ezek trukkoztek valahogy es bejutottak 😊 Pech, hogy pont olyannak sikerult a kivalasztason atjutnia, aki kevesbe informalt, es a visszajelzesei, szivarogtatasai emiatt kisse.... ertekelhetetlen?

De, amig mi nem jutunk be a betaba, e okos nyilatkozat is tobb, mint a semmi, oruljunk neki.

Zerg nem nagyon lesz ESO-ban. Akkora a jatekter Cyrodiilban, hogy nehez lesz megvalositani. Illetve, pvp meg nem tesztelheto betaban. Majd osszel.

Hiányozni nem fognak.Mondjuk kicsit ferdít a téma mivel Oroszok ha egy szerveren vannak akkor az azért hatásos tud lenni 'ala AoC.
Minden kezdet nehezebb.Ha ez miatt megy a cry az kb.senkit nem érdekel.
Lehet holnap jókat fognak írni ha részt vesznek egy jóféle Zerg-en.Ezek már csak ilyenek,solo nem boldogulnak:-)
PiszkosFred
Nincs, csak a Food Truck.

TDC Geronimo
comic conon kint van játék? Mondjuk gondolom felvenni még mindig nem lehet -.-

PiszkosFred
mozgott*

PiszkosFred
Elfut alatt azt ertette, hogy ha mozgot egy boss/champion/veteran mob (marpedig nem egy helyben allnak), es azt tobben is utottek a jatekosok kozul, akkor az volt a baja, hogy FPS nezetben a tobbi jatekostol nem mindig latta, hogy merre van a celpont, ami miatt nem tudott celozni, es emiatt nem talalt. 😊 De hat ezert van a TP nezet.

Elfutasrol irtak korabban, hogy lesz ra pelda surun (ahogy az szokott lenni a TES jatekokban is), ezt erdemes kivedeni/megakadalyozni (lesznek ra specko skillek/abilityk), mert ha elfut vki, az nagy esellyel fellarmazza a tobbi mobot, es akkor csostul jon az aldas... 😊

a mobos menekülés azért bosszantó lehet hiszen nagyon akarnak realisztikusabb fightot azt látom,de azt elfelejtik,hogy 2d-ben irányitassz és nem 3d ben állsz a mezõn!
3 monitor+ face trackinggel még oké,de egy mezei monitoron én elhiszem,hogy idegesítõ lesz ez a menekülés/mozgás kombatban...

ui: dögöljenek meg a ruszkik hekker banda😛😊

PiszkosFred
Az Oroszok szereztek valahonnan kulcsokat. Csak pislogtam, olyanokat nyilatkoztak... negativ ertelemben. Pl az egyiknek nem tetszik, hogy egy themepark mmo szintekhez kotott, es emiatt valamilyen szinten linearis a fejlodesi utvonal, zonarol zonara. Vagy nem tetszik nekik, hogy az ugyesseg sokat szamit a harcban, mert a tobbi mmo-nal nem ezt szokta meg. (ezek sem jatszottak Skyrimmal, eheh).

Aztan egyikuk sir amiatt, hogy a kepernyo sarkaban nem latja a buffokat, debuffokat, timereket, stb. amiket megszokott mar korabbi jatekokban, igy nem tudja, milyen hatas van rajta, csak akkor, ha megnezi a karakterlapon.

Vagy, hogy egy-egy mob elmenekul, es futni kell utana ha agyon akarod verni, nem csak allni egy helyben 😊 Azt irja, ilyenkor jol jon a soft lock, mert nem mindig latta, merre menekult a mob (jatekosok takartak, vagy elfutott messzire, mire eszbekapott).

Nem tetszik neki, hogy nincs minden mobban "kincs", csak par alapanyag es nemi penz, nem esik tomegevel a jobbnal jobb enchantolt fegyver/pancel.

Viszont a grafika tenyleg szep (asztali gtx450-eshez hasonlo kartyaja van a laptopban, es fixen ment FPS loss nelkul maxra huzva), minimalis a toltes (altalaban hazba ki-be lepeskor, vagy zonavaltaskor van).

Ami erdekes, ha elkapnak lopas kozben a helyiek, akkor nincs verdij, stb, viszont kivagnak a lakasbol 😊 Ilyenkor kis idovel vissza lehet menni. Sok az olyan diszlet a lakasokban, amelyeket nem lehet lenyulni, ellentetben a Skyrimmal, ahol szinte minden mozdithato volt.

Hja, es nehez a zarfeltores, es ha nagy nehezen sikerul is, nincs garancia arra, hogy nem valami limlom rothadt uborka van e az aljan, valami diszes csatabard helyett 😊 Rengeteg lada van a vilagban, de el vannak dugdosva.

béééétaaaaplsnow

PiszkosFred

PiszkosFred
Hat, 2005/06 korul a wow elso eveben voltak fennakadasok, de azota semmi, ami a "flanciakla" lehetett volna fogni 😊 (content peccsek utani kaosz, dc-kkel turbozott szerda esti raidek, stb. ulduarig meg voltak, aztan az is eltunt, es nincs gond mar evek ota)

Ennek ellenere, nemet parti vagyok ha a minoseg kerdeserol van szo, igy en is orulok a hirnek. Aztan majd kiderul mi lesz.

MrStokes
A franciaknal a nemetek remelhetoleg sokkal jobbak lesznek, ismerve a franciak munkamoraljat... 😊 (Par korabbi ismertebb MMO EU szerverei ugyanis Franciaorszagban vannak.)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Running
Az nagyon jó, hogy itt lesz mellettünk a szerver.

PiszkosFred

Running
Köszi az infót, a térképeket megnéztem, nem lesz kicsi és lesz bõven hely a dlc-knek is.

PiszkosFred
Új kérdezz felelek, ismét a Dungeonokkal kapcsolatban

Veterán mmo-soknak szinte zéró új, vagy akár meglepõ infó van benne. Azoknak készül az ilyen cikk a hivatalos weboldalon, akik sosem játszottak még mmoval, õket akarják - gondolom én - szintre hozni a cikkekkel. Mindenesetre akit érdekel, katt.

Illetve Facebookra felkerült pár bétából leakelt térkép a Daggerfall Covenant és az Ebonheart Pact játékterérõl, ez talán érdekesebb, már akit érdekel az ilyen. 😊

PiszkosFred
Rosszul tudtam. Most beszeltem egy ismerossel aki bejutott a hetvegi betaba, azt mondja, a minimap a legujabb buidlbol teljesen eltunt, az "iranytu" megoldas lett berakva a mostani tesztre. Es az animaciokon tenyleg csiszoltak, lecserelodott a regiek nagy resze. Illetve bekerultek a mountok, es az lfg rendszer is aktiv lett, amelyeket direkt kertek, hogy teszteljek is oket (5000 arany jelenleg egy alap mount).

PiszkosFred
Tuti. Egyebkent a multkor linkeltem valahol, szerintem itt is az a parszaz megas cuccos (cseh vagy orosz forrassal), amelyben benne voltak az ESO osszes effektjei (1-5 sec) es zenei (4-10 perc). Azt kellene elokotorni valahonnan, csak mar en sem emlekszem, hol talaltam.

Running
Ez jó, mert a skyrim-es sose tetszett, a hagyományos minimap tetszik. 😊
A videó készítõje harc közben meg, hagyjuk. 😊

PiszkosFred
Ki-be kapcsolhato UI elem mindketto elvileg, par kommentben irtak rola, hogy testreszabhato az UI, ki-be kapcsolhato szinte minden elem, ami latszik. (aztan majd jonnek a LUA alapu addonok, amelyek teljesen at is szabjak)

TDC Geronimo
Kör alakú standard minimapot is lecserélték a skyrimes iránytûs megoldásra. Jobban is illik ide szerintem.

Mi is épp ezt mondtuk, még mindig furcsa, de sokat javult.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Ezt mondtam en is, amikor vegigneztem a videot 😊 Sose fogom megerteni, bar biztos benne van a hiba, hogy ha mar veszi valaki a faradtsagot es leak videot keszit, akkor picit csinalhatna okosabban is. Az elejen a generalas oke, az elmegy, de a harcokban mutathatott volna blokkolast, nemi FP nezetet (kb 1 secre, veletlen valtott at oda is a vegen), vagy olyan dolgokat, amelyek erdeklik a nepet. Bar ketsegtelen, egy fokkal jobb, mint az a "worst youtube" elmebeteg fostalicska videoja, honapokkal ezelott.

😄
Hangulatos lesz.Zene is szép<#eljen>
Szaruman
Viszont bétakulcsot továbbra is retardáltaknak osztanak...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Running
Nagyon szép a háttérben szóló zene. Remélem lesz cd-n is külön.

TDC Geronimo
Nem rossz. UI tetszik, tényleg olyan, mint egy online skyrim.

j0nNyKa
mozgás javult sokat, jól látom?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
Illetve, a f*szt 720, még annyi sincs - de a semminél több 😊

PiszkosFred

Amíg nem törlik. Csak 720 a max, sajnos.

Caliph
tényleg ott van az egész képen,és tényleg vak vagyok😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
én vak vagyok,csak az elsõ kép bal alsó sarkában látom a mail címet mást nem😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

TDC Geronimo
Az egész képernyõn ott a vízjel, úgy meg elég nehéz 😛

Caliph
nem mintha egy windows paint-tel nem lehetne lefújni a vízjelet és aztán a módosított képet felrakni😄

PiszkosFred
Ah ok, koszonom a valaszt. Nem csoda akkor tehat, hogy ennyire keves a leak, es aki megis megteszi, hamar kivagjak a betabol mint macskat sz*rni 😊

TDC Geronimo
Mindig látni játék közben is.

PiszkosFred
Gondolom Fraps es tarsaivel kivedheto? Vagy, ingame is latszik mindig a beta alatt, nem csak ha screent lo valaki a beepitett "keplopoval"?

TDC Geronimo
Játék. Ilyen volt GW2nél is

PiszkosFred

Forras: amig nem torlik

Az email vizjelet vajon az ESO rakja bele, hogy ki lehessen szurni az NDA-t megszegoket, vagy a kepet hostolo rendszer?

PiszkosFred