24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• mgerihun
    hogy ne csak beta kulcs osztogatás legyen ma a falon
  • mgerihun

Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
    Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.

Nemesis Guild oldal
  • Susarc
    Fred meg Torzonborz meg Johnnyka,Drop,Beast,Running,Geronimo ti melyik klánban lesztek?:P
  • amikkamakka
    Igen, ékezetet ne és próbáld többször is nekem sem fogadta el elsőre a kódot
  • Tenkory
    Nem másoltál véletlenül bele a kódsorba egy szóközt? Én úgy jártam.
  • Eksz
    Ne hasznalj ekezetet.
  • DasIsFuck
    kaptam kulcsot az accountot meg is csináltam, de vmiért nem engedi a kódot redeemelni...
  • Berennior
    Írtam.
  • drop
    na nekem is felesleges béta kulcsok írjon privát akinek kell
  • Tenkory
    Attól függ milyen időzóna szerint nézed. A Curse nem európai website, valószínű EST szerint kell számolni. Reggel 6 körül kell inkább próbálkozni.
  • Berennior
    Addig nem maradok fent. :) Reggel meló...
  • Eksz
    Ejfeltol erdemes nyomogatni.
  • Ashyn
    Nos, én kaptam béta kulcsot, úgy hogy marad a meglepetés ereje :)

Viszont egy kis promo:

Toborzás
  • Berennior
    az accountját*
  • Berennior
    Esetleg ha van olyan, aki kapott kulcsot és megosztaná akár csak egy-két órára a hétvégére vagy a hétfői napra... annak megköszönném.
  • j0nNyKa
    na végre valami új infó!
  • LadyWhox
    Hmm.. :D

"You'll be able to play any characters you created during the last test, and they'll all be available again when we send you an invitation to our next test."
  • Vaxi
    köszi, el is kelt :)
  • j0nNyKa
    japjap, totál beregelhető bárkinek, amit kaptál
  • Eksz
    Lehetseges és
  • Vaxi
    sziasztok!
    nem tudom, hogy kapott-e mindenki kulcsot, de nekem jött egy. mivel nem lesz túl sok időm játszani a hétvégén, fel is ajánlanám egy olyannak, aki szeretné, és nem kapott (feltéve, hogy lehetséges)
  • Ahet
    "Moszkvában a Vörös téren Mercedeseket osztogatnak ... "
  • j0nNyKa
    lehet hogy csak oda photoshopoltam, és nincs is ilyesmi !!!44
  • Terawatt
    "City Under Siege" nevű quest le spoilerezte, hogy lesz benne város ostrom...kösz Obama.
  • j0nNyKa
    hallod ha ebbe beleköt bárki, megeszem a kalapom
    még előttem sem spoileres, pedig én csináltam a képet :)
    konkrétan fingom nincs a main story-ról
  • SANTANTICA #6586
    LOL ezt honnan szűrted le?

Csak arra reagáltam, hogy nem mindenki (aki nem kapott kulcsot) most tévedt ide.

Egy szóval sem irigylem a kulcsosokat, sőt!!! Kérlek olvass vissza, mielőtt ilyeneket írnál!
  • PiszkosFred
    Nem oldják fel. Olvasd el az emailt, amit kaptál. A press beta alapján íródott cikkeket lehet majd péntektől megjelentetni, nem az általános NDA lesz feloldva. Ez már megint kezd olyan lenni, mint az mtx rendszer félreértett rémhíre...
  • PiszkosFred
    A main story képet töröld, mert aztán az lesz a baj, hogy spoileres :D
  • mgerihun
    NDA-t teljesen oldják pénteken, szóval utána már semmi nem számít leakelt anyagnak, nem? :)
  • j0nNyKa
    wat, te MÁR december közepén jelentkeztél bétára, tehát kapjabeavilág? :)
  • Torzonborz
    "hogy tört szervert írjak"

ööö más mmo topikban ez így konkrétan szentségtörésnek számít ...szóval érteeed
  • SANTANTICA #6580
    Azért szerintem nem kéne általánosítani, mert sértő lehet egyesekre nézve!

Mint pl én is írtam lentebb, már december közepén megkaptam a visszaigazolást a beta jelentkezésre, de sajnos nem kaptam kulcsot.

Szerintem inkább örülj, hogy a szerencsések közt lehetsz és majd kérünk élménybeszámolót a hétvégén!

Jó játékot! :)
  • j0nNyKa
    kértetek ma már többen is leakelt anyagot priviben
    videóm nincsen sajnos, azok törölve lettek justin.tv-ről, a 2-vel ezelőtti béta screenshotjaim meg itt láthatóak
  • mgerihun
    na, azért nem minden "új", "új" is a fórumon, csak mert ma kezdett írni :)
  • Susarc
    azért értek egyet Johnnykával,mert ezidáig sohasem látott gyerekek hada özönötte el a topikot bétát könyörögve akiket még életemben nem láttam itt....valóban az a feeling,hogy tök mindegy mi az csak jáccunk má jáccunk má:) no nem irigylem én senkitől,de olyan vicces a szituáció!
    Az jut eszembe mikor nyitott az euroworld és az emberek egymást ölték a bejutásért...aztán mikor a riporter megkérdezett egy bácsit,mégis mit akar majd venni és miért áll sorba órák óta azt mondta" hát azt nem tudom,de majd csak látok valamit":)))
  • j0nNyKa
    én azért léptem be, hogy tört szervert írjak, és hogy streameljek az sgseknek
    köszipuszi
  • Bandras DaSilva #6575
    Mondjuk azzal, hogy játszanak épp a szerver stabilitását tesztelik:).

Mondjuk én is igazából csak meg szeretném nézni, hogy milyen mert eléggé szeretem az Elder Scrolls világát, meg is van az összes, csak belefutottam már pár nagy szarba az utóbbi években. Szóval megnézném először mielőtt előrendelem.

Amit streameken láttam az nem győzött meg, bár lehet jó is a dolog mert néhány ember nyomkodott összevissza mindent meg, ugye, mást nézni, hogy játszik az egy dolog és saját magunk játszani meg egy másik.

Szóval remélem azért arra lesz idő, hogy egy kicsit szétnézhessek:)

• petecz
    Yay, én is kaptam a január 9.-i testre, höhö.
  • BEAST #6573
    Gondolom te csakis tesztelés céljából léptél be eddig, és kifejezetten hibák jelentésével szorgoskodtál a játékban. :)

Amit írsz általában a béta tesztekre igaz, de te is tudod, hogy stress tesztnél teljesen mindegy kinek mi a célja, amíg belogol és terheli a servert.
  • PiszkosFred
    Hát nekem ráment vagy 10-12 óra, mire elértem nyugdíjas tempóban. Péntek kora estétől talán szombat délutánig tarthatott, mert akkor szembesültem vele, hogy Cyrodiil nem elérhető (múlt bétában).