24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
soundsonic #6651
Nekem csak 29,4Gb.
-
#6650 "A hiba az Ön készülékében van." Amikor leszeded a kb. 40mb-s telepítőt, akkor rákérdez, hogy hova szeretnéd pakolni a cuccost :) -
#6649 még van béta kulcsom aki nem kapott írjon bocs csak elég sokk priv jött és nem tudom ki kapott mástól 2 embernek küldtem -
#6648 Igen.
-
#6647 Első komoly fogyatékosság:
Az idióta kliensben nem lehet kiválasztani hová telepítse a játékot
Jól indul :D -
Susarc #6646 yes bennt vagy ott a profilodban a béta access -
Berennior #6645 köszi -
#6644 Hú, ma láttam meg, hogy küldtek béta kulcsot.
Azt hiszem hétvégén nem sokat fogok aludni :D -
#6643 31gb nekem a eso most -
#6642 nem olvasok vissza de aki múltkor bent volt most az is bent lesz? csak arra a e-mailre nem kaptam semmi infót -
Berennior #6641 Kérdés: most 21GB-t kell letöltenem, (az én "kemény" internetemmel ez 14 óra) ezután van még valami amit le kell töltenem? -
#6640 Ez teszt, a premierre kukázva lesz minden(ki), nyugodtan próbálkozz! De azért játssz is majd! :D -
#6639 Nekem onnan folytatta, de lehet ez nem általános -
MaRee #6638 Még szerencse, mert még mindig nem döntöttem el milyen karit indítsak -
#6637 Persze. -
Berennior #6636 Ha letöltök egy bizonyos mennyiséget (pl 40%-ot) és bezárom a launchert... akkor 40%-tól folytatja vagy nulláról kezdi a letöltést? -
MaRee #6635 Mindegyik factionből lehet majd karakter egy accounton? -
#6634 Terawatt Munkie nektek küldtem most van még 2 irjon az aki még nem kapott -
#6633 Egy kis segítség. Ha nem engedi redeemelni a kódot, az lehet a korhatár besorolás miatt van. ^^ -
soundsonic #6632 nm:)
Van még 1 kulcs szintén fb-n a szerencsésnek.. -
Berennior #6631 Köszönöm. :) -
Berennior #6630 Áh, sikerült béta kulcsot szereznem :D -
#6629 Nem igaz, egész korrekt a TES HQ FB társasága. Aki nem olyan, arra figyelünk, de ennél rosszabb sose legyen :) -
Susarc #6628 legutóbb is mentek a szerverek már kora délután! lehet most se kell 6-7ig várni -
soundsonic #6627 Pár perce osztottam meg Fred-éknél az ESO fész oldalon kulcsot ,ha valakit érdekel -
Ashyn #6626 Sorry, rosszul emlékeztem egy linkelt képre. Köszi a javítást! -
#6625 nem mintha így nap végére nagyon topon lennék agyilag, de beleolvastam a kommentekbe, és meghaltam végleg
jó lehet ezeket kezelni -
Ashyn #6624 Köszi Fred az infót, csak nem igazán olvastam eddig guildekről, azért kérdeztem. -
#6623 Kedd hajnal az a hétfő hajnal -
#6622 Hát én megalapítottam a sajátunkat 1 emberrel a múltkor, két kattintás volt :) -
Susarc #6621 poén,hogy épp arra a mailre nem kaptam amelyikre vettem az imperial editiont:D
van még 1 kulcsom,de csak ha már nagyon nem lesz pénteken kezdés előtt senkinek akkor lesz giveaway:P -
Susarc #6620 ezer százalékra veszem aki veszi a fáradtságot az kap pénteken a curse-től
http://www.curse.com/login?returnUrl=%252fbetas%252fteso-beta-key-giveaway -
Ashyn #6619 Péntek 18 óra és hétfő 06 óra között lesz béta azoknak, akik kaptak kulcsot, vagy már volt béta hozzáférésük. -
#6618 sőt csak kedden -
pupyroby1 #6617 Nem olvastam végig a hsz-eket akkor most csak hétfőn lehet a bétát kipróbálni? -
Ashyn #6616 Bétában lehet már guildet alapítani? Ha igen, a guildek felépítéséről írna valaki pár szót?
Yusukee: én nem leszek bétában, csupán egy tagunk kapott eddig kulcsot, így mi nem leszünk. A Renegade guildet javaslom, szerintem ők biztosan ott lesznek. Nephin majd megerősít / vagy cáfol engem. -
#6615 Jött kulcs nekem is.
Valszeg nem játszok vele egész nap.Ezért majd írok ide és lehet vele játszani.Így senki se marad le róla. -
#6614 Fogalmam sincs, előbb legyek benn :) Hétfőre már lemondtam a programokat, remélem nem hiába. -
yusukee #6613 EP oldalon lesz olyan guild, amibe a béta ideje alatt be lehet lépni? (Csak a bétára) -
Susarc #6612