24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• drop
    igen viszont kraft alapanyagokat nagyon dobálták a bétába és sokat eladtam bört tartottam meg csak majd belövik igazából eleinte nem is zavart a mount hiánya mert kb minden baromságot megnéz az ember
  • drop
    hétvégén lesz béta guild ?
  • Terawatt
    Ha általánosságot nézzük, akkor 100-120 óra alatt megvan a max szint(lvl 50?) ami ha úgy nézzük, hogy neked lvl 13ra 9k az simán jó. Nem beszélve arról, hogy gondolom idővel egyre több goldot is kap a player .
  • drop
    nekem 13 szintre lett úgy 9k aranyam sokk nyitogatás plusz levarrtam a ruhát így sok zöldet eladtam
  • Running
    Ékezet nélkül töltsd ki.
  • Eksz
    Engem az is erdekel meg, hogy a sajat inventory meddig fejlesztheto, de attol felek erre a kerdesre nem ezen a hetvegen kapok valaszt.
  • PiszkosFred
    Igen, bár szerintem minden lóra lehet pakolni, csak a mennyiség változik.
  • Terawatt
    Málhásnak gondolom lesz egy inventoryja. Fincsiül hangzik.
  • Terawatt
    Pressek NDAja lesz feloldva. Írhatnak a régebbi bétás tapasztalatokról, amivel gondolom jön pár videó is.
  • PiszkosFred
    Etetned kell, és annak megfelelően fejlődik: vagy harci ló lesz, vagy gyorsan vágtató versenyló, vagy málhás ló. Füttyentesz és előjön. Több lovad is lehet, az istállókban tudod cserélni az aktuális lovaidat, a városok mellett.

Horse combat engem is érdekelne, ha valaki próbálta az megoszthatná a tapasztalatokat :)
  • Susarc
    pénteken oldják fel az NDA-t? ugye?

most annyian bekerülnek olyanok is akik meg se veszik szinte 100% ban,hogy tuti elárassza a netet a sok videó,SS.....
  • PiszkosFred
    Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy craft alapanyagot eladjak, de ez jó ötlet a későbbiekre nézve, kösz :)
  • Különc
    Lovat kell gondozni? Csak úgy elővarázsolod az inventoryból, vagy itt is fütyülni kell neki és megjelenik? Harcolni lehet rajtuk vagy csak utazni jók? Bocs a sok hülye kérdésért, de én nem jutottam be 8(
  • PiszkosFred
    Minden Bosmer Mer, de nem minden Mer Bosmer :)
  • Eksz
    A mobok igen keves goldot dobtak a legutobbi betaban, de velemenyem szerint ez direkt volt igy. Viszont, feldolgozott nyersanyagokat a vendor is igen jo aron vette, szoval nemhiszem, hogy elesben gondot fog ez okozni. Ha akartam volna lehetett volna lovam, de inkabb a craftba oltem bele a penzt, hogy kicsit informalodjak. (17 ora played timerol beszelunk)
  • PiszkosFred
    Hát, én január elején 20-25 óra alatt szedtem össze 8000 aranyat, és 17k a mount :) Vagyis eleinte biztos, hogy előny az Imperial (CE) által biztosított mount, anyagiak miatt. Később tuti, hogy meg sem kottyan 17k.

Aranyat nem nagyon lehet grindelni, mert nem sokat dobnak a mobok. Kvesztekből jön a legtöbb, meg trash/nem megfelelő item eladásból vendornak.
  • MaRee
    Olvasgatom a wikin a lore-t, azt egy ilyen:

"The Bosmer are strict carnivores and cannibals. They eat the dead after battle"

WTF? Ezt eddig nem is tudtam, bár sose szerettem az elfeket, most már külön öröm lesz a kis kannibál pojácákat kardélre hányni
  • Különc
    Mennyi előnyt jelent ez a 17k gold? Mennyire kell goldot grindelni a játékban? Emlékszem WoW Vanillában (szinte egyik kiegészítőben sem, de akkor nem voltak napi questek sem) nem használtam az AH-t, Winterspringben farmoltam ki a goldot az első cicára, vért izzadtam, nagyon örültem neki. Itt hogy van ez a pénz dolog?
  • PiszkosFred
    lvl1-en már használhatod a lovat. Annyi előnye van az Imperial kiadásnak, hogy a premierkor már lesz egy lovad, a Standard esetében viszont 17k aranyba fog fájni. Második karakternél már kutyát sem fogja érdekelni, simán átadsz postán 20k aranyat a lvl1 altodnak és már neki is van lova.
  • drop
    remélem a bugos küldik javítva lettek mert 5 küldimböl 4 volt bugos abból 1 main küldi volt+pvp re se tudtam belépni, de zseniális a játék
  • Különc
    Gondolom a lovat később tudod csak használni, olyan szinten, amikor másnak aki nem vett Imperial Editiont lesz pénze lóra
  • drop
    köszi
  • Eksz
    Tomor agyfasz.
  • Terawatt
    Arról ír, hogy szerinte p2w, hogy plusz pénzért kapsz egy lovag az imperial editionnel, amiért mások több ezer goldot adnak ki ingame és ez szerinte nem fair.
  • drop
    valaki leirná a lényeget miröl szol bocs én németül tudok
  • soundsonic
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/8194/Elder-Scrolls-Online-What-the-Mature-Rating-Means-for-ESO.html
  • danone
    A guruló fej elgurult bocsi :D
  • danone
    Hát igen, a quickload hiányozni fog ESO-ból
  • Count Adyn
    Félig off :D
  • Terawatt
    Érdekességnek szántam, hogy nálam túlreagálta valamiért. Lehet a Cre ellenőrizte, de közben ugye nem oda szedi.
  • benőmenő
    Az most, mindegy, mert a másik meghajtónál is kiírta, viszont:
    1. C-re nem telepítek játékot
    2. ~34 GB szabad helyem van ott, így miután lejött túl kevés maradt volna
    Nem akartam ennyi hsz-en keresztül vinni, nem fikának szántam.
  • Terawatt
    Nekem is ezt írta ki, de aztán nem zártam be és nyomtam egy playt, majd beindult a letöltés.
  • BoneDragon
    Ahova telepíted a launchert oda tölti.
  • benőmenő
    Megnéztem jobb fent a fogaskerekes settingsben és bal oldalt a TESO felirat alatt is. Illetve a downloadra csak annyit írt, hogy nincs elég szabad helyem, amikor a c-n volt a kliens.
    Na mindegy, most már csorog lefelé, kemény 2%-nál tart a cucc.
  • Terawatt
    Ezer köszi Holnap igyekszek szerezni egy curse kulcsot is és oda adom annak aki nem ért rá.
  • soundsonic
    A steam, origin stb.. alapértelmezetten a C:program files mappába teszi a játékokat. Ott is egyénileg kell kalibrálnod, hogy a játékokat másik particióra, mappába telepítse. ESO-nál sem volt ez másképp (emlékeim szerint, hiszen nem az ssd-men van.. )
  • benőmenő
    Persze rákérdez. A hetvenvalahány megás launcherre.
    Nem tart semmiből újrarakni, de szvsz alap dolog lenne egy letöltő kliensnél, hogy kiválaszthatom hová szedje le és telepítse a játékot (ahogy ezt a többi amit használok - Steam, Origin, GoG downloader - mind tudják.
  • danone
    Megkérdezi, de csak a launcher helyét, a játékét nem, ebben igaza van. :)
  • danone
    30,8 Gb itt, gondolom ez azért nagyobb különbség, mint a bejegyzések nagysága között lehetne :)
  • Johika
    Kilehet, a hiba benned van.