24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6691 igen viszont kraft alapanyagokat nagyon dobálták a bétába és sokat eladtam bört tartottam meg csak majd belövik igazából eleinte nem is zavart a mount hiánya mert kb minden baromságot megnéz az ember
-
#6690 hétvégén lesz béta guild ? -
#6689 Ha általánosságot nézzük, akkor 100-120 óra alatt megvan a max szint(lvl 50?) ami ha úgy nézzük, hogy neked lvl 13ra 9k az simán jó. Nem beszélve arról, hogy gondolom idővel egyre több goldot is kap a player . -
#6688 nekem 13 szintre lett úgy 9k aranyam sokk nyitogatás plusz levarrtam a ruhát így sok zöldet eladtam -
#6687 Ékezet nélkül töltsd ki. -
Eksz #6686 Engem az is erdekel meg, hogy a sajat inventory meddig fejlesztheto, de attol felek erre a kerdesre nem ezen a hetvegen kapok valaszt. -
#6685 Igen, bár szerintem minden lóra lehet pakolni, csak a mennyiség változik. -
#6684 Málhásnak gondolom lesz egy inventoryja. Fincsiül hangzik. -
#6683 Pressek NDAja lesz feloldva. Írhatnak a régebbi bétás tapasztalatokról, amivel gondolom jön pár videó is. -
#6682 Etetned kell, és annak megfelelően fejlődik: vagy harci ló lesz, vagy gyorsan vágtató versenyló, vagy málhás ló. Füttyentesz és előjön. Több lovad is lehet, az istállókban tudod cserélni az aktuális lovaidat, a városok mellett.
Horse combat engem is érdekelne, ha valaki próbálta az megoszthatná a tapasztalatokat :) -
Susarc #6681 pénteken oldják fel az NDA-t? ugye?
most annyian bekerülnek olyanok is akik meg se veszik szinte 100% ban,hogy tuti elárassza a netet a sok videó,SS..... -
#6680 Mondjuk az meg sem fordult a fejemben, hogy craft alapanyagot eladjak, de ez jó ötlet a későbbiekre nézve, kösz :) -
#6679 Lovat kell gondozni? Csak úgy elővarázsolod az inventoryból, vagy itt is fütyülni kell neki és megjelenik? Harcolni lehet rajtuk vagy csak utazni jók? Bocs a sok hülye kérdésért, de én nem jutottam be 8( -
#6678 Minden Bosmer Mer, de nem minden Mer Bosmer :) -
Eksz #6677 A mobok igen keves goldot dobtak a legutobbi betaban, de velemenyem szerint ez direkt volt igy. Viszont, feldolgozott nyersanyagokat a vendor is igen jo aron vette, szoval nemhiszem, hogy elesben gondot fog ez okozni. Ha akartam volna lehetett volna lovam, de inkabb a craftba oltem bele a penzt, hogy kicsit informalodjak. (17 ora played timerol beszelunk) -
#6676 Hát, én január elején 20-25 óra alatt szedtem össze 8000 aranyat, és 17k a mount :) Vagyis eleinte biztos, hogy előny az Imperial (CE) által biztosított mount, anyagiak miatt. Később tuti, hogy meg sem kottyan 17k.
Aranyat nem nagyon lehet grindelni, mert nem sokat dobnak a mobok. Kvesztekből jön a legtöbb, meg trash/nem megfelelő item eladásból vendornak. -
MaRee #6675 Olvasgatom a wikin a lore-t, azt egy ilyen:
"The Bosmer are strict carnivores and cannibals. They eat the dead after battle"
WTF? Ezt eddig nem is tudtam, bár sose szerettem az elfeket, most már külön öröm lesz a kis kannibál pojácákat kardélre hányni -
#6674 Mennyi előnyt jelent ez a 17k gold? Mennyire kell goldot grindelni a játékban? Emlékszem WoW Vanillában (szinte egyik kiegészítőben sem, de akkor nem voltak napi questek sem) nem használtam az AH-t, Winterspringben farmoltam ki a goldot az első cicára, vért izzadtam, nagyon örültem neki. Itt hogy van ez a pénz dolog? -
#6673 lvl1-en már használhatod a lovat. Annyi előnye van az Imperial kiadásnak, hogy a premierkor már lesz egy lovad, a Standard esetében viszont 17k aranyba fog fájni. Második karakternél már kutyát sem fogja érdekelni, simán átadsz postán 20k aranyat a lvl1 altodnak és már neki is van lova. -
#6672 remélem a bugos küldik javítva lettek mert 5 küldimböl 4 volt bugos abból 1 main küldi volt+pvp re se tudtam belépni, de zseniális a játék -
#6671 Gondolom a lovat később tudod csak használni, olyan szinten, amikor másnak aki nem vett Imperial Editiont lesz pénze lóra -
#6670 köszi -
Eksz #6669 Tomor agyfasz. -
#6668 Arról ír, hogy szerinte p2w, hogy plusz pénzért kapsz egy lovag az imperial editionnel, amiért mások több ezer goldot adnak ki ingame és ez szerinte nem fair. -
#6667 valaki leirná a lényeget miröl szol bocs én németül tudok -
soundsonic #6666 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/8194/Elder-Scrolls-Online-What-the-Mature-Rating-Means-for-ESO.html -
#6665 A guruló fej elgurult bocsi :D -
#6664 Hát igen, a quickload hiányozni fog ESO-ból -
#6663 Félig off :D -
#6662 Érdekességnek szántam, hogy nálam túlreagálta valamiért. Lehet a Cre ellenőrizte, de közben ugye nem oda szedi. -
#6661 Az most, mindegy, mert a másik meghajtónál is kiírta, viszont:
1. C-re nem telepítek játékot
2. ~34 GB szabad helyem van ott, így miután lejött túl kevés maradt volna
Nem akartam ennyi hsz-en keresztül vinni, nem fikának szántam. -
#6660 Nekem is ezt írta ki, de aztán nem zártam be és nyomtam egy playt, majd beindult a letöltés. -
#6659 Ahova telepíted a launchert oda tölti. -
#6658 Megnéztem jobb fent a fogaskerekes settingsben és bal oldalt a TESO felirat alatt is. Illetve a downloadra csak annyit írt, hogy nincs elég szabad helyem, amikor a c-n volt a kliens.
Na mindegy, most már csorog lefelé, kemény 2%-nál tart a cucc. -
#6657 Ezer köszi Holnap igyekszek szerezni egy curse kulcsot is és oda adom annak aki nem ért rá. -
soundsonic #6656 A steam, origin stb.. alapértelmezetten a C:program files mappába teszi a játékokat. Ott is egyénileg kell kalibrálnod, hogy a játékokat másik particióra, mappába telepítse. ESO-nál sem volt ez másképp (emlékeim szerint, hiszen nem az ssd-men van.. ) -
#6655 Persze rákérdez. A hetvenvalahány megás launcherre.
Nem tart semmiből újrarakni, de szvsz alap dolog lenne egy letöltő kliensnél, hogy kiválaszthatom hová szedje le és telepítse a játékot (ahogy ezt a többi amit használok - Steam, Origin, GoG downloader - mind tudják. -
#6654 Megkérdezi, de csak a launcher helyét, a játékét nem, ebben igaza van. :)
-
#6653 30,8 Gb itt, gondolom ez azért nagyobb különbség, mint a bejegyzések nagysága között lehetne :) -
Johika #6652 Kilehet, a hiba benned van.