24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6731 btw akit érdekel, screenshot a teljes patch notes-ról, 5,5 megás png -
#6730 nekem magasan a kedvenc sorom a patch notes-ból:
We have made many audio fixes and improvements throughout the game, including audio for abilities, monsters, UI, etc. -
Eksz #6729 Errol nemtudom mitgondolok egyelore, nyersanyagoknal lenne jo igazabol ugyanez. -
#6728 Akkor még jobban megéri partyban menni -
#6727 "Clickable fixtures (crates, barrels, nightstands, bread, etc.) are now instanced on a per-character basis as opposed to having to compete with others for the items."
Hmmm... -
Ashyn #6726 Egy kérdés a harcrendszerrel kapcsolatban: mennyire hasonlít a TERA rendszerére? -
#6725 Nem is rád gondoltam, hanem azokra, akik szpemelték a csetet, hogy bugos a boss, mert nem lehet megölni. Pedig de, csak a gömbökre kellett "rájönni", és hát lássuk be, az ember az első percek szopóága után elkezd gondolkozni. Jobb esetben :) -
#6724 igen csak elég szűk helyen volt a harc és kb 2 azért ment be mert falba volt a gömb és nem láttam+láma vagyok nem tagadom viszont nem haltam mert élet töltő skill nagyon jó +ki lehetet resetelni xd -
Eksz #6723 Majdnem 10 farkas, 6 malacpite. -
#6722 Pedig annyira adta magát a taktika, csak figyelni kellett. Mennyi sírás volt a cseten, az valami hihetetlen, pedig mennyire egyszerű egy harc volt az. -
Eksz #6721 Nem mechanikai valtoztatasokat kell ezalatt erteni szerintem, nem 50%ra rak le a gomb elott hanem 62.5. -
#6720 Fixed the difficulty of certain monsters associated Fighters Guild, Mages Guild, and Main Quest content who were more difficult than intended.
ne már 2 órát szenvedtem mire rájötem hogy a gömböket szétkell ütni akki csinálta az tudja xd
The User ID watermark has been removed VÉGRE mert szememet nagyon bántota -
Eksz #6719 Nekem nemvolt vele bajom, bar en a dinosarkanyraptorgyik petemet figyeltem legtobbszor ahogy chargeol es leragja minden labat. :) -
#6718 Hát ez ráférne minden karakterre meg minden animra :D -
#6717 Improved the running animation for all female character models, based on player feedback.ezel mi volt a baj nem inditotam csajt karit -
Eksz #6716 Nem te leptel bele eloszor ebbe a godorbe, az install elott irja is a launcher hogy 50 giga kell. -
#6715 Digital verzió ajánlott paraméterei között:
Hard Disk Space: 60GB free HDD space -
#6714 60-65 nem árt neki, mert van sok tmp file amit először leszed, majd kibontja. -
#6713 Emberek nem tudom, hogy most mit szóljak, de install közben ténylegesen kaptam egy hibaüzit, hogy nincs hely. Ami a legjobb benne, hogy újra elkezdte így szedni a játékot. /több mint 45gb hely volt még a kiszemelt partíción. / Tanuljatok a hibámból. -
#6712 Az még hagyján, de a levélben amit kaptál, még januári dátum is van :D -
Eksz #6711 Nem okosak, az elozo patch noteot irtak ki februar 4en. -
Eksz #6710 Ha 20/30/40 meteres kozelebe ersz fenylik/csillog. Must have szerintem. -
#6709 Play through level 1-17 content most akkor 17 után megyek pvp ni xd -
MaRee #6708 Én is nyilván, de vannak itt akik szerint ez főben járó bűn Én -ha beenged- egy jó órát biztos el töcsölök majd a karakter(ek) kreálásával, utána meg megyek amerre visznek a küldik. -
#6707 Ebben még lehet, hogy nincs is benne a curseös srácok fél millája. -
#6706 :D
-
Berennior #6705 akkor csinálom a küldetéseket is :D majd közbe felfedezem a világot. -
#6704 The Realist:D -
#6703 bukta mert küldi nélkül nem jutsz el a kezdőről se de szerintem is kb login felirat lesz nézve fb írták közel 2 milla inv ment ki -
Berennior #6702 Nem azt mondom, hogy nem tesztelni fogok... csak engedek a csábításnak és elnézek majd erre-arra :D -
MaRee #6701 Juj ne mondj ilyet, mert jönnek az okosok és megmondják hogy a béta nem erre való -
#6700 login screent fogsz nyomkodni -
#6699 tényleg az hogy látszót fénylett vagy a térképen megjelent ?pl a bánya -
Berennior #6698 Ki mit fog csinálni a BETA-ban?
Én a küldetéseket hanyagolni fogom, a területeket tervezem felfedezni. Na meg ha sikerül elérnem a 10. szintet megyek PVP-t tesztelni. -
#6697 Megnyugodtam. Mindezek amiket írtatok, eddig nagyon is ES hangulatot hozza. De rohadt messze van még az a péntek...releaseről nem is beszélve. -
#6696 de Wowba irányítva voltál itt is mert azért a küldik úgy vannak kitalálva hogy nagyábol irányt adjanak,térképen jelölnek pár nézni valót feketén jelzi mondjuk egy falut mikor kivégezted elfehéredik a jele -
Eksz #6695 Kulonosen veszelyes ha raksz skillpontot a nyersanyag highlightra! -
#6694 nagyok a területek de van gyors utazás lehetőség, meg kezdő pontol kiszúrtam magamnak mere megyek és ott mikor már nem volt felfedezni való küldi utána mentem tovább, de hétvégén meglátod lehet magasabb szintű területen jó a mount azt még nemlátam -
#6693 Itt mindig látsz valamit, amit meg akarsz nézni, meg akarsz fogni, be akarsz menni, aztán azt veszed észre, hogy három órája indultál A pontból B pontba, de jelenleg a térkép ellenkező részén kóborolsz :) -
#6692 Kutyagolás mennyire jellemző? Mennyi üresjárat van a területek között, amikor igazából nincs semmi extra? Csak azért kérdem, mert a mount jelenléte elég nagy területeket "követel meg" /lásd a régi Barrens Wowban, ami elég üres volt szvsz/. Gwből nekem nem hiányzott a mount. Ló mint állat nem is létezik abban a világban.