24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6771 nem tudja valaki hánykor osztják a béta kulcsokat?:) -
#6770 + a curse is megy már ingyér -
Nephin #6769 Mailen is jöhet még bétakulcs, volt, aki kapott ma reggel. -
#6768 A próféta szóljon belőlünk :)
De... sajnos ott volt a Skyrim is, már volt objektum is a játékban, lásd a "taxikat" a főbb városoknál, de mégsem lett belőle semmi, pedig az single player volt, több lehetőséggel. -
ShaiHulud #6767 mar lehet curse honlapjarol beta keyt kerni nem premium usernek is! -
#6766 Már látom is lelki szemeim előtt, hogy valaki aggrót kap egy halom szörnytől az út mentén és iszonytató sebességgel próbál menekülni a szekerével -
Nephin #6765 Kis szekér, sorcibot, csúcsos sipka... Gandaaalf! :D -
Rannah #6764 A kis szekér lehet nem is olyan lehetetlen, talán eszükbe jut: Daggerfall-ban lehetett venni lovasfogatot, amit aztán csak odaállítottál a dungeon bejárata elé, és vihetted ki a sok "lootot". -
#6763 Bár úgy lenne, vagy kis szekérrel :) -
#6762 Nem csak egy málhás lóval fogsz járkálni, hanem egy karavánnal. -
#6761 igen így már jó lett, köszönöm nektek:)
-
Eksz #6760 Ne hasznalj ekezetet a cimben. -
Nephin #6759 Ékezeteket ne használj. -
#6758 nem mégsem oldódott meg....
"Saving billing address failed"
ezt írja folyamatosan -
Nephin #6757 -
#6756 Most látom, hogy most meg jött az email h aktiváltam a fiókot, akkor vmi probléma volt a rendszerbe:D -
LadyWhox #6755 Már korábban is írtam:
"You'll be able to play any characters you created during the last test, and they'll all be available again when we send you an invitation to our next test. " -
Eksz #6754 Azert vannak elvetemult emberek, bar nemmondom, hogy nem bamulom negyed oraja.
Beta van mar?! -
#6753 Azt ugye vágod, hogy tucatjával osztogatják ingyen a kulcsokat, sz'al most csak vicceltél, ugye? A holnapi fél milliós csomagról nem is beszélve. -
Eksz #6752 Nem az. -
Ashyn #6751 Ez most komoly? -
Eksz #6750 :) -
radical #6749 Ha valakinek kell kulcs 3000ért a hétvégi bétára (ami az összes többire jó lesz) az irjon privit. -
Eksz #6748 Ez jo:
*Zenimax - Why is it Thursday tomorrow and not Friday. This is not fair, I will never play your stupid game. /sarcasm* -
#6747 Megnyugtató hogy mások is vannak ezzel igy:D -
Eksz #6746 Eselyes szerintem is, igen. -
#6745 Ahogy olvastam patch notet kikerült már minden placeholder szinte így valóban sanszos. -
#6744 Na fasza thx -
#6743 Sanszos, hogy innentől már mindegyikbe, bár szerintem a következő már a nyílt béta lesz. Ebben a tempóban két pislantás, és április. -
Eksz #6742 Is. -
#6741 Lehet volt már nem tudom, mert volt 200+ hsz, de ez a mostani meghívó azt jelenti, hogy a többi betaba is részt vehetünk vagy egyszeri alkalom? -
Eksz #6740 MMO alapszabaly hogy inventory spacebol sosem lehet eleg. :) -
#6739 Nézd, én "hoarder" típus vagyok :) Béta alatt nem járt annyit vissza az ember a városba a bankhoz, mint én. Mert ami nem volt "vendor szürke", azt megtartottam. A fegyvereket és páncélokat dobáltam el leginkább, ha nagyon messze volt a város, vagy nem akartam a barlang mélyéről teleportálni haza, mert még nem fejeztem be. Ennyi. -
#6738 Nagyon sok az instant képesség. Szerintem pörgős eléggé. A powerattack meg egyéb nagy ütések tartanak 1-2 secig, a saját és az ellenfeled részéről is.
-
Johika #6737 Ezert jo az a lo, azt a penzt lehet inventori bovitesre kolteni. :) -
#6736 Erről jut eszembe, mennyi instant castos spell van a játékban? Elég pörgős a PvP, PvE? Vagy inkább egy helyben állós, 2-3 secig castolós móka? -
Eksz #6735 Tessekerteni: mmo-megaloman hajlamaimon esik a csorba, mert lusta vagyok 10 percenkent visszamenni a varosba lepakolni szajret. -
#6734 "Fixed an issue that was causing people to see a significant delay between the button press and the ability firing, particularly when using lots of abilities in quick succession."
Nekem ez. Ez kis "csúszás" néha idegesített. Illetve, amire azt hiszem Nephin adott megoldást, de addig már néha hülyét kaptam a ki-be lépésekkel /reloadui helyett:
"Fixed many crafting UI issues." :)
-
Eksz #6733 Ugyan ez a "problemam". -
#6732 Hát, eddig sem bírtam el a sok szajrét, most már pláne nem fogom :) Tényleg olyan lesz, mint a Skyrim, hogy fél óra játék után már ár/érték alapján dobálom a cuccokat. Amennyi üres ládát láttam a játékidőm alatt, és azokból most kivehetem a cuccot... jézus :)