24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ozzyehh
    nem tudja valaki hánykor osztják a béta kulcsokat?:)
  • j0nNyKa
    + a curse is megy már ingyér
  • Nephin
    Mailen is jöhet még bétakulcs, volt, aki kapott ma reggel.
  • PiszkosFred
    A próféta szóljon belőlünk :)

De... sajnos ott volt a Skyrim is, már volt objektum is a játékban, lásd a "taxikat" a főbb városoknál, de mégsem lett belőle semmi, pedig az single player volt, több lehetőséggel.
  • ShaiHulud
    mar lehet curse honlapjarol beta keyt kerni nem premium usernek is!
  • danone
    Már látom is lelki szemeim előtt, hogy valaki aggrót kap egy halom szörnytől az út mentén és iszonytató sebességgel próbál menekülni a szekerével
  • Nephin
    Kis szekér, sorcibot, csúcsos sipka... Gandaaalf! :D
  • Rannah
    A kis szekér lehet nem is olyan lehetetlen, talán eszükbe jut: Daggerfall-ban lehetett venni lovasfogatot, amit aztán csak odaállítottál a dungeon bejárata elé, és vihetted ki a sok "lootot".
  • PiszkosFred
    Bár úgy lenne, vagy kis szekérrel :)
  • Terawatt
    Nem csak egy málhás lóval fogsz járkálni, hanem egy karavánnal.
  • DasIsFuck
    igen így már jó lett, köszönöm nektek:)
  • Eksz
    Ne hasznalj ekezetet a cimben.
  • Nephin
    Ékezeteket ne használj.
  • DasIsFuck
    nem mégsem oldódott meg....

"Saving billing address failed"
    ezt írja folyamatosan
  • Nephin
  • DasIsFuck
    Most látom, hogy most meg jött az email h aktiváltam a fiókot, akkor vmi probléma volt a rendszerbe:D
  • LadyWhox
    Már korábban is írtam:

"You'll be able to play any characters you created during the last test, and they'll all be available again when we send you an invitation to our next test. "
  • Eksz
    Azert vannak elvetemult emberek, bar nemmondom, hogy nem bamulom negyed oraja.

Beta van mar?!
  • PiszkosFred
    Azt ugye vágod, hogy tucatjával osztogatják ingyen a kulcsokat, sz'al most csak vicceltél, ugye? A holnapi fél milliós csomagról nem is beszélve.
  • Eksz
    Nem az.
  • Ashyn
    Ez most komoly?
  • Eksz
    :)
  • radical
    Ha valakinek kell kulcs 3000ért a hétvégi bétára (ami az összes többire jó lesz) az irjon privit.
  • Eksz
    Ez jo:

*Zenimax - Why is it Thursday tomorrow and not Friday. This is not fair, I will never play your stupid game. /sarcasm*
  • Count Adyn
    Megnyugtató hogy mások is vannak ezzel igy:D
  • Eksz
    Eselyes szerintem is, igen.
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvastam patch notet kikerült már minden placeholder szinte így valóban sanszos.
  • TDC Geronimo
    Na fasza thx
  • PiszkosFred
    Sanszos, hogy innentől már mindegyikbe, bár szerintem a következő már a nyílt béta lesz. Ebben a tempóban két pislantás, és április.
  • Eksz
    Is.
  • TDC Geronimo
    Lehet volt már nem tudom, mert volt 200+ hsz, de ez a mostani meghívó azt jelenti, hogy a többi betaba is részt vehetünk vagy egyszeri alkalom?
  • Eksz
    MMO alapszabaly hogy inventory spacebol sosem lehet eleg. :)
  • PiszkosFred
    Nézd, én "hoarder" típus vagyok :) Béta alatt nem járt annyit vissza az ember a városba a bankhoz, mint én. Mert ami nem volt "vendor szürke", azt megtartottam. A fegyvereket és páncélokat dobáltam el leginkább, ha nagyon messze volt a város, vagy nem akartam a barlang mélyéről teleportálni haza, mert még nem fejeztem be. Ennyi.
  • PiszkosFred
    Nagyon sok az instant képesség. Szerintem pörgős eléggé. A powerattack meg egyéb nagy ütések tartanak 1-2 secig, a saját és az ellenfeled részéről is.

• Johika
    Ezert jo az a lo, azt a penzt lehet inventori bovitesre kolteni. :)
  • Különc
    Erről jut eszembe, mennyi instant castos spell van a játékban? Elég pörgős a PvP, PvE? Vagy inkább egy helyben állós, 2-3 secig castolós móka?
  • Eksz
    Tessekerteni: mmo-megaloman hajlamaimon esik a csorba, mert lusta vagyok 10 percenkent visszamenni a varosba lepakolni szajret.
  • PiszkosFred
    "Fixed an issue that was causing people to see a significant delay between the button press and the ability firing, particularly when using lots of abilities in quick succession."

Nekem ez. Ez kis "csúszás" néha idegesített. Illetve, amire azt hiszem Nephin adott megoldást, de addig már néha hülyét kaptam a ki-be lépésekkel /reloadui helyett:

"Fixed many crafting UI issues." :)

• Eksz
    Ugyan ez a "problemam".
  • PiszkosFred
    Hát, eddig sem bírtam el a sok szajrét, most már pláne nem fogom :) Tényleg olyan lesz, mint a Skyrim, hogy fél óra játék után már ár/érték alapján dobálom a cuccokat. Amennyi üres ládát láttam a játékidőm alatt, és azokból most kivehetem a cuccot... jézus :)