24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• LadyWhox
    SWTOR closed bétájában játszogattam egy ideig, akkor még azért volt jó sok összeomlás. Utánna nem kisértem figyelemmel. Szóval igen, elnézést akkor. Lehet, hogy tényleg volt az SWTOR + Rift. Erről nincs infóm.

Bocsánat.
  • j0nNyKa
    külöNbséget
    neked nem kéne iskolában lenni fórumozás helyett?
  • Count Adyn
    Legutobb is összeszarta magát egyszer de 1 órán belül felrántották:)
  • LadyWhox
    Bocsi. Nem azt mondtam, amit írtál: "használhatatlan és játszhatatlan az egész a béta 3 és fél napja alatt".
    Ezt nem állítottam.
    Csak annyit írtam, hogy szerintem pénteken a kezdéstől számítva pár óraig tuti, hogy nehéz lessz a bejutás, illetve a karaktergenerálás. Illetve, hogy lehet össze is fog omlani a szerver.

Azért az nem ugyanaz..

Értem az általad jelzett külömbséget. :D
  • Terawatt
    5WM3YKRNL63FEPJNX6MC
  • Johika
    SWTOR is siman indult. Nem hiszem hogy hatalmas problemak lennenek, de az edigi betak alapjan ha lesz valami azt hamar orvosoljak.
  • Kryon
    Mivel az előfizetéses modell miatt valószínűleg jóval kevesebb ember fog vele ténylegesen játszani a kezdésnél mint amennyit most rászabadítanak, ezért nem hinném, hogy ekkora irreális terhelésre van a rendszer méretezve. Garantált, hogy összeszakad az egész.
  • Johika
    De, Rift.
  • PiszkosFred
    Lesz*

Hiszed, vagy sem, tisztában vagyok a stress teszt fogalmával, működésével. :) Ennek ellenére fenntartom azon véleményemet, vagyis szerintem(!) nem lesz használhatatlan és játszhatatlan az egész a béta 3 és fél napja alatt, ahogy azt vizionáljátok. Ellentétben veled, ez csak egy magánvélemény, és nem kinyilatkoztatás - csak hogy értsd a két komment közötti különbséget :)
  • MaRee
    Inkább most , mint éles startkor.
  • LadyWhox
    Megjegyzem, idáig soha semelyik MMO-nál sem sikerült az, hgy ne omoljon össze párszor a rendszer.
  • LadyWhox
    De lessz.
    Az, hogy esetleg még sikerül beloggolni, az kevés.
    Olyan terhelés lessz mint az állat.
    Ha előrelátóak, akkor beizzítanak minen erőforrást, minden sávszélességet stb. S akkor majd legalább lessz vmi fogalmuk majd a kapott infók alapján, hogy mennyit kell majd még bővíteniük..
  • PiszkosFred
    A téli olimpia megnyitóját nézheted miközben vársz. Bár szerintem nem lesz ekkora gond, de mit értek én ehhez.
  • MaRee
    17:59-kor már bőszen nyomkodni kell a logint, hátha sikerül
  • LadyWhox
    Amúgy igen, tuti hogy login problémák lesznek.
    Illetve sztem a karaktergenerálás is kemény dió lesz.
  • BoneDragon
    Eljött a ninjak ideje:

MEFPWDXMGMTTEY7YN7PK
  • MaRee
    PMT6X77LMXL733AKCJGL

• Susarc
    :D:D:D Köszi:D
  • LadyWhox
    Én már láttam s játszottam is vele. Pont azért várom.
  • haxoror
    megvan a kulcs! ha itt lennél most megszexuálnálak
  • j0nNyKa
    áh, tegnap rászántam vagy 5 hozzászólást ennek a megértetésére, pont annyi esélyed van, mint krokodilt fára mászni tanítani
    (majd az lesz a facepalm, amikor minden pöccre működni fog, right?)
  • Ozzyehh
    :DDDDDDDDDDDD ez kész
  • Braikingboss
    Így vissza olvasva látom elég sokan várják a bétát. Szerintem ne lelkesedjetek ennyire az elvárás legyen 0 mivel ez egy stressz teszt lesz szal sok játékra nem kell számítani főleg péntek 18:00-tól mikor egyből rácuppan a tömeg :D de akár az is lehet hogy kellemesen csalódtok és még talán játszani is lehet a játékkal nem a dc sorozatot és a laggtengert nézi az ember.
  • yusukee
    Tökéletes
  • LadyWhox
    Basszus :( Legyen már péntek! Bétázni akarook!

Télleg..mikor küldik ki végre a kulcsokat a bétához?
  • j0nNyKa
  • LadyWhox
    Jéé..mijeza kód? Mire jó?

Ööööö...gombaa...
  • yusukee
    Akik mégsem értik: EW6D9JA33WKDN4KEJY4F
  • Susarc
    VALAKI CSINÁLNA EGY: MINDENKI NYUGODJON LE A PICSÁBA MAKI MAJMOS KÉPET,HOGY VAN BÉTA MINDENKINEK CSAK REGELNI KELL CURSE.COM-ON?:d:d:d:d
  • Ozzyehh
    bocsi :)
  • j0nNyKa
    ezeket küldd neki kérlek privátban, vagy inkább sehogy
    elég káosz van most nélküled is :)
  • Ozzyehh
    megvan a béta yuhéé:D
  • haxoror
    én nem :(
  • PiszkosFred
    Két kattintásba kerül szerezni egyet :) Mai napi új csomaggal már csak az nem kapott, aki nem kért.
  • Jockey
    továbbra se értem, hogy egy imperial csomag megvétele sem hoz annyi pluszt, hogy hozzámbasszanak egy beta keyt:-p
  • Inferno
    Nekem is meglett a kulcsom,curse oldalon aki regel kap. :)
  • Pari
    en kaptam...
  • Ozzyehh

Nephin ezt neked küldöm :D
  • Ywalar
    Ez már azért beteges :D
  • Ozzyehh
    vagy mikor?