The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról meg hogy az F2P játékokban vannak a gyökerek, annyit mondok hogy a wowban van a legtöbb Vér István aluliskolázott, pedig az P2P. A fejlesztõk/kiadók azt hiszik hogy õk is meg tudják csinálni azt a bravúrt, amit anno a wow. Hát nem tudják. Senki. Rengetegen próbálták és senkinek nem sikerült. Én NEM szurkolok a bukásáért, legyen csak sikeres mert az csak jó a playereknek, mert a konkurencia is összekapja magát így. De ez a P2P modell bukásra van ítélve. nem tipp, tény.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha aztán ne adj isten tényleg átmegy f2p-be egy idõ után akkor meg ez a topik is tele lesz sírással, hogy bezzeg én már mennyit ráköltöttem, most meg Józsi is játszhat vele aki egy fillért sem. És valahol jogos lesz ez a sírás.
Már a Rft esetében reménykedtem, hogy kitalálnak valami újfajta elõfizetési modellt, pl. hogy nincs belépési díj és a havidíj meg 5$ körüli, kíváncsi lennék, ha valaki ezt kipróbálná mûködne-e, nekem mindenesetre szimpatikusabb lenne mint ez a "fogd a pénut és fuss" modell, hogy bedobjuk a 8-10 évvel ezelõtt kõbe vésett árat, kasza, aztán jöhet a f2p.
Lehet ennyire biztosak a dolgukban és ez persze nem is baj de akkor úgy mûködjenek a dolgok ahogy azt elvárjuk.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha valami csoda folytán igazad is lesz (illetve már most a bukásért szorító/drukkoló és petíciókat indító embereknek), addig is, legalább lesz egy évünk a játékkal, amíg nyugodt környezetben és korrekt közösséggel lehet eltölteni... Mert azokból az "emberekbõl" akik azt a hisztit produkálták, amely ma végigsöpört a neten, abból köszönöm szépen, de nem kérek ingame is. Lesznek hõbörgõk a havidíjat fizetõk között is, de ennyivel kevesebb mennyiségben.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Na most ilyenkor az marad és azzal esélyesebb bekerülni?Nem merek a jelenlegi géppel is regisztrálni hátha semmisnek veszik a régit(ez se rossz mondjuk ami van)
Viszont érdekes módon a régebbi játékoknál ezek eltûntek egy idõvel
Kedvem azért elment tõle mert én B2p opciót vártam
Free 2 play modell meg tudjuk milyen... Nem olyan gáz az a havidíj.
Én pl kevesebbet fogok enni, hogy legyen zsé ESO-ra 😄 Pár hónap után meg úgy is kiderül, hogy van-e értelme tovább fizetni. Remélhetõleg azért lesz valami trial.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Még valaki?
Bár sokat nem kell (és nem is lehet) ezt ragozni, de azért pár apróságot még megpróbálunk összeszedni ezzel kapcsolatban.
De elõször is ehhez az kell, hogy az európai régiót ne bontsák szét és osszák fel olyan forgalmazók között, amely miatt hátrányt szenved pár ország (lásd Skyrim DLC és a Steam esete a helyi forgalmazó miatt).
Hát, a linkek mostanság gyorsan halnak az ESO körül 😊 (annyira unom már a vadászatot a mirrorokra, hogy lassan elkezdem feltölteni õket az indavideóra... 😊)
Egy kérdésem lenne, biztos sokszor volt róla már szó, de nekem eléggé tisztázatlan: havidíjas lesz, vagy milyen modellt választottak a készítõk?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace