24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ozzyehh
    diginél van 80-am ... fullal jött végig
  • Chris
    Rossz olvasni ezt a töménytelen értelmetlen szpemmet, ami most itt megy. Főállású moderátor legyen a talpán, aki ezt meg tudja fékezni.

A kezdési/befejezési dátum teljesen egyértelműen le van írva, ne találgassatok vakon. Péntek déltől hétfő délig tart EST szerint, ami kis hazánkban péntek délután 6-ot és hétfő délután 6-ot jelent.
  • Különc
    Garantált leltöltési sebesség 30 Mbit/s

Interneted csomagjánál, teljesen korrekt a 3 Mbit, ne is álmodj a folyamatos 120 Mbitért, ez itt Magyarország lol

Ráadásul "letöltési" szót se tudják leírni mint látszik, mert azt ctrl+c, ctrl+v-ztem
  • Crokin
    120-as UPC, szóval lehetne gyorsabb, de mindegy, ráérek :)
  • Terawatt
    Nem tudom, hogy volt-e már erről szó, de nekem ez az 1.0.0.729239 jól hangzik. Előző béta alatt mi volt a verzió száma?
  • Különc
    Ha 25 Mbit a neted, akkor igen, és nem T-Online, mert az fos /tapasztalat
  • yusukee
    "Csak"? Szegény :(
  • Crokin
    Az normális, hogy csak 3mB/s-el tölt le?
  • Különc
    Nincs MMO indulás szerver összeomlás, errorok nélkül, kár ezen számolni, filózni, hullámokat számolni
  • PiszkosFred
    Akkor csak jól gondoltam már elsőre is :) Annyiszor elhangzott a hétfő hajnal, hogy kezdtem elbizonytalanodni, hogy a 11:59pm-et én néztem el (amiért egyébként járna egy pofán rúgás annak, aki így írta ki). Mert így kvázi van egy extra nap a többi bétához képest.
  • Nephin
    Eddig vasárnapot írtak, nem hétfőt és az volt itt hétfő reggel, lásd pl. [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1336063855&no=3714]#3714[/URL]
  • Johika
    EST+6=GMT
  • Johika
    Neked van igazad.
  • Munkie
    EST miatt esik nekünk hétfő reggel 6ra, szerintem, ahog a start is péntek délután 6ra. Lehet tévedek persze :)
  • Nephin
    A 11.59pm az hétfő éjfél előtt egy perccel, tehát itt kedd reggel 6 óra.
  • Running
    Értem, de sokszor jogos, de sokszor meg igen, utána kéne járni a dolgoknak, nem rögtön rákérdezni. A bannerban pl rögtön szerepel információ, a topikban többször elhangzott és a google-t, vagy a hivatalos oldalt még nem is nézte.
  • PiszkosFred
    Most vagy én jól az időpontokat és kedd hajnalig tart, vagy ti, és akkor tényleg hétfő hajnalig tart a béta. Valaki döntse már el, mert részemről a keddre szavazok, de folyamatosan hétfőről beszélünk :)

• MaRee
    Nem feltétlenül rád gondoltam, de ugye akinek nem inge. Csak érdekes, hogy mindig van egy-két ember(ugyan azok általában) akik betévednek minden új mmo topikjába és olyan lekezelően beszélnek mindenkivel, mintha ők lennének itt az ügyeletes nemtudomkik.
  • Ozzyehh
    sztem most elégedett vagy magaddal :D na de mind1 inkább béke és szeretet
  • Running
    A Faszrázó kifejezés pedig minden férfi topiklakóra érvényes, rád is, remélem. Egyébként kérlek válogasd meg a szavaidat és pillangó lelkedet ért sérelmedért ne itt sírd össze magad. Előre is köszönöm.
  • Torzonborz
    Azért az baromi jó ám hogy még el se indult a béta de már olyan spam áradt folyik itt hogy alig lehet követni a topikot.
  • Running
    Én meg válaszoltam. Ez nem cset, nézz utána, ha érdekel valami és ha nem találod a választ, akkor kérdezz.

MaRee - Elhiszem, hogy nem érzed magadénak a gondot, de attól még a hozzászólásod felém legalább olyan kaliberű volt, mintha te attól lennél valaki, mert több időt töltesz egy topikban. Ez tényleg valami, ja mégsem.
  • Braikingboss
    Jonnyka össze hozza itt a sebzett szívű társaságot
  • LadyWhox
    Jaj :D ne mérgelődj.

Ő ilyen. Én sem mérgelődöm rajta, hogy baszogat a helyesírásom miatt.
    Sőőt, inkább hálás vagyok neki. Mert én még az ékírást tanultam anno Krisztus előtt. Szóval, rámfér.
  • Ozzyehh
    semmi baj nagyon kedves vagy, az arcodból is visszavehetnél egy kicsit :D
  • Johika
    Kell ez, ha birja ezt a terhelest remek, ha hibas valami tuti elojon.
  • j0nNyKa
    igen és ez nagyon helyes is
    azt már határozottan el tudom hinni, hogy megjelenéskor a 3 hullám bőven elég lesz
    most ez az "eresszünk rá 150x annyi usert a szerverre, amennyi összesen a 3 hullámban lesz" dolog még mindig elég hihetetlen nekem, de mondom legyen neked igazad, szeretek kellemesen meglepődni :)
  • j0nNyKa
    rendben, elnézést hogy nem olvasok vissza helyetted, máris pótolom!
    pl:
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1336063855&no=6619]#6619[/URL]
  • MaRee
    Ne vedd a szívedre, van itt egy két őskövület idióta aki azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt és minden új mmo topikjában megjelenik osztani az észt.
  • Braikingboss
    Kedves játékos társam sajnálatos módon magyar idő szerint péntek 18:00-tól hétfő reggel 6:00-ig lehet bétázni megértésed előre is köszönöm.
  • PiszkosFred
    Ezért is van gondolom 5 és 3 napos early acces.
  • LadyWhox
    most*
  • Ozzyehh
    az vonatkozhat azokra is akik nem jutottak be :) én így értelmeztem, hiszen swtorban is voltak bétások akik már tolták és mégis voltak béta hétvégék azoknak akik még nem jutottak be:) az elejétől swtorozttam szal szerintem nem beszélek hülyeségeket, de egyáltalán mi a faszért kell így válaszolni? attól függetlenül, hogy milyen volt a kérdés, primitív hülye gyerek módjára amikor teljesen normálisan próbáltam meg érdeklődni :D
  • LadyWhox
    "btw végig closed bétáztam swtorral a legelejétől, sosem volt ilyesmi :)" Ugye nem haragszol meg, ha nem fogok erről mest vitázni?
    Nem emlékszem, legyen neked igazad. Bocsánat.

"egyszerűen előrendelés sorrendjében hullámokban eresztették be a usereket, és meg volt oldva a terhelés probléma" Igen, jó lenne itt is.
  • j0nNyKa
    válaszolnék kérdéssel a kérdésedre: ha lehetne tolni egyből, itt baszná a rezet a topicban mindenki, vagy loginolgatna inkább?
    más: a topic fejlécében lévő "BÉTA: Hétvégente várható!" stringet te hogyan értelmezed?
  • Ozzyehh
    az ilyen faszrázók nélkül jobb lenne a világ :) normálisan kérdeztem valamit
  • Running
    Akkor olvass utána, vagy kérd meg anyut, hogy olvassa fel neked, mint régen az esti mesét.
  • j0nNyKa
    btw végig closed bétáztam swtorral a legelejétől, sosem volt ilyesmi :)
    és igen, megjelenéskor is pöccre indult minden, egyszerűen előrendelés sorrendjében hullámokban eresztették be a usereket, és meg volt oldva a terhelés probléma
    itt is simán lehetne valami hasonló
  • LadyWhox
    Látom, szeretsz a helyesíráson lovagolni. :)

Örülök, hogy örömet okozok neked. :)

Csak nem nyelvtanár vagy? :))
  • Ozzyehh
    Kövezzetek meg, de most attól, hogy bejutottam a bétába még nem tudok játszani egyből csak hétvégén? srry, de abszolút tájékozatlan vagyok ez ügyben :)