24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #6891 legutóbb is már kora délután lehetett játszani.....lehet most sem kell estig várni:P -
Johika #6890 Mert elfelejtetted kiosztani a gyogyszereinket es sarokba allitani minket gondolkozni. :)) -
#6889 Jobb oldali infóboxban február 8. van, ott legalább nem írták el. Így jár, aki újrahasznosít egy béta meghívót, csórikáim spórolnak :D -
#6888 Általánosan pénteken kezdődik, attól még szombaton lesz egy "rekordkísérlet" is, a korábbi egy időben bejelentkezett létszámot akarják gondolom felülmúlni és/vagy ezzel letesztelni, hogy bírja a rendszer.
De már bánom, hogy rákérdeztem erre :) Inkább acsarkodjon mindenki, abban legalább jók vagyunk. -
Chris #6887 Az a téma vonatkozásában most tökéletesen lényegtelen. :D
-
#6886 január 8? Az 1 hónapja volt nem? :D -
Chris #6885 Nem tudom az elderscrollsonline által küldött béta meghívóról a következő mondatok melyikét nem értetted:
Egyből a kép fejlécében "STRESS TEST SESSION FRIDAY AT NOON EDT", vagy
"Join us for a special event at 12:00PM (noon) EST on Saturday, January 8th!"
Tehát a béta nálunk még mindig péntek délután kezdődik.
-
Nephin #6884 Lvl 8 körül már felvehető a quest, de 14-15 előtt nem igazán érdemes odamenni. -
Nephin #6883 Nem, mert én jól írtam. Hát ennyi. :P -
#6882 Igen, sőt, saját kezűleg próbáltam is összevágni más képekből részleteket, hogy takarja a twitteres infóboxot, de gagyi lett, mert mindegyik talált kép más és más beállítással (contrast, satu, stb.) és egyéb módosítással volt csak megtalálható. Ez így jobb :) -
#6881 Talán 15 vagy 17 ... -
#6880 enyi hozászolás azt hitem mégse lesz beta de latom net sebeség meg idö zona szàmolàson kivül nem törtent màs hanyas szintöl van az elsö insta?
bocs mobilrol irtam
-
#6879 Önmagában csak a képet, nem leltem meg ... de gondolom te is láttad már a TESO twitterét, jelenleg ez a háttere. (twitter.com/TESOnline) -
#6878 Köszönöm! Rosszabb felbontásban már rátaláltam tegnap a cseheknél, de ez így már majdnemtökéletes :) -
#6877 Fred! Csak neked, csak most: kép -
Chris #6876 Mindez remek, de sajnos ez nem ilyen egyértelmű minden angolszász területen. :)
Legalább láthatjuk újabb példáját a normális vitakultúra hiányának. :)
-
Chris #6875 Nem mellesleg remélem facepalmolsz nemsokára magad miatt is.
-
Kryon #6874 "Azt csodálom már csak, hogy nincsenek még itt Wildstarosok vagy EQ Nextesek, hogy osszák az észt"
Vannak, csak észosztás helyett jókat nevetek rajta, mekkora őrületet generált itt ez a stressz teszt, aztán majd lesz nagy login képernyő bámulás. -
Chris #6873 Ilyet senki nem mondott, de rájöttem, hogy valóban én is elnéztem a befejezést a hülye rendszertelen rendszerük miatt. 11:59PM EST akkor az náluk éjfél előtt 1 perc, tehát itt kedd hajnal 06:00.
-
Nephin #6872 Igen, a 12.00pm az dél, de a 11.59pm az éjfél előtt egy perccel... /facepalm -
#6871 Jó, volt ebben hátsó szándék is. Kezdtek elszabadulni az indulatok, gondoltam egy "időpont kérdéssel" el lehet terelni a gondolatokat. :) Hírbe már tegnap kiraktuk ezt, nem volt valódi a kérdés... -
#6870 Ez megfelel?
Éjfél (előtt).
AM = ante meridiem, dél előtt. Dél előtt 0:00:00-11:59:59 van.
12:00:00 is AM, de dél után a következő másodperc már PM.
PM = post meridiem, dél után. Dél után 12:00:01 és 23:59:59 között van. Ha 12 órás formátum szerint nézed, akkor is 11:59 éjfél előtt ha van PM, mivel még mindig abban a napban van aminek a deléhez képest számolod az eltelt időt. -
Chris #6869 Hovatovább a béta meghívós emailben megadják a problémához a megoldókulcsot is a pirossal szedett keretes részben: "Join us for a special event at 12:00PM (noon) EST on Saturday, January 8th!"
-
Johika #6868 Ja, es meg +1 ora mivel mi GMT+1 ido zonaban vagyunk. :) -
Johika #6867 Nezd meg ezt -
mgerihun #6866 szerintem rakjátok ki beta start és end timerét is fejlécbe, vagy még 4 napig ez lesz a téma..... -
petecz #6865 Azért durva, hogy ekkora nagy problémát okoz ezt megfejteni. -
Chris #6864 Az angolszászok már csak ilyenek, hajlamosak keverni és komplikálni a dolgokat. Ezért is jobb a 24 órás időszámítás. ;)
-
Nephin #6863 Az 11.59am lenne... -
#6862 Tudod létezik AM is, ami a délelőtt. Legkönnyebben úgy tudod eldönteni, hogy délelőtt vagy délután, hogy az A előbb van mint a P. -
Johika #6861 Akkor 11:59 AM lenne. -
#6860 Biztos? :D -
#6859 Hasznos oldal a pontos idő tisztázására: Budapest - Rockville (Friday, February 7th at 12:00 p.m. EST and lasts until Monday, February 10th at 11:29 p.m. EST.) -
Chris #6858 12:00PM EST az dél és nem éjfél, 11:59PM EST meg dél előtt 1 perccel.
-
Chris #6857 Az ám az érvelés... -
Johika #6856 A 11:59 pm az nem ejfel elott egy perc? -
#6855 Én nem látok sírást -
#6854 Ugye látod, hogy EST hétfő éjfél(11:59 PM(!P!M!)) a vége? -
Nephin #6853 ÖÖÖ... nem. :D -
mgerihun #6852 Nem tudom mit sír mindenki, összes MMO indulása előtt megy a Trollkodás. Azt csodálom már csak, hogy nincsenek még itt Wildstarosok vagy EQ Nextesek, hogy osszák az észt. Anno minden MMO-nál WoW-os pistikék verték magukat, bár ez panda óta abba maradt vajon miért?