24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    legutóbb is már kora délután lehetett játszani.....lehet most sem kell estig várni:P
  • Johika
    Mert elfelejtetted kiosztani a gyogyszereinket es sarokba allitani minket gondolkozni. :))
  • PiszkosFred
    Jobb oldali infóboxban február 8. van, ott legalább nem írták el. Így jár, aki újrahasznosít egy béta meghívót, csórikáim spórolnak :D
  • PiszkosFred
    Általánosan pénteken kezdődik, attól még szombaton lesz egy "rekordkísérlet" is, a korábbi egy időben bejelentkezett létszámot akarják gondolom felülmúlni és/vagy ezzel letesztelni, hogy bírja a rendszer.

De már bánom, hogy rákérdeztem erre :) Inkább acsarkodjon mindenki, abban legalább jók vagyunk.
  • Chris
    Az a téma vonatkozásában most tökéletesen lényegtelen. :D
  • TDC Geronimo
    január 8? Az 1 hónapja volt nem? :D
  • Chris
    Nem tudom az elderscrollsonline által küldött béta meghívóról a következő mondatok melyikét nem értetted:
    Egyből a kép fejlécében "STRESS TEST SESSION FRIDAY AT NOON EDT", vagy
    "Join us for a special event at 12:00PM (noon) EST on Saturday, January 8th!"

Tehát a béta nálunk még mindig péntek délután kezdődik.
  • Nephin
    Lvl 8 körül már felvehető a quest, de 14-15 előtt nem igazán érdemes odamenni.
  • Nephin
    Nem, mert én jól írtam. Hát ennyi. :P
  • PiszkosFred
    Igen, sőt, saját kezűleg próbáltam is összevágni más képekből részleteket, hogy takarja a twitteres infóboxot, de gagyi lett, mert mindegyik talált kép más és más beállítással (contrast, satu, stb.) és egyéb módosítással volt csak megtalálható. Ez így jobb :)
  • Ahet
    Talán 15 vagy 17 ...
  • drop
    enyi hozászolás azt hitem mégse lesz beta de latom net sebeség meg idö zona szàmolàson kivül nem törtent màs hanyas szintöl van az elsö insta?
    bocs mobilrol irtam
  • Ahet
    Önmagában csak a képet, nem leltem meg ... de gondolom te is láttad már a TESO twitterét, jelenleg ez a háttere. (twitter.com/TESOnline)
  • PiszkosFred
    Köszönöm! Rosszabb felbontásban már rátaláltam tegnap a cseheknél, de ez így már majdnemtökéletes :)
  • Ahet
    Fred! Csak neked, csak most: kép
  • Chris
    Mindez remek, de sajnos ez nem ilyen egyértelmű minden angolszász területen. :)
    Legalább láthatjuk újabb példáját a normális vitakultúra hiányának. :)
  • Chris
    Nem mellesleg remélem facepalmolsz nemsokára magad miatt is.
  • Kryon
    "Azt csodálom már csak, hogy nincsenek még itt Wildstarosok vagy EQ Nextesek, hogy osszák az észt"

Vannak, csak észosztás helyett jókat nevetek rajta, mekkora őrületet generált itt ez a stressz teszt, aztán majd lesz nagy login képernyő bámulás.
  • Chris
    Ilyet senki nem mondott, de rájöttem, hogy valóban én is elnéztem a befejezést a hülye rendszertelen rendszerük miatt. 11:59PM EST akkor az náluk éjfél előtt 1 perc, tehát itt kedd hajnal 06:00.
  • Nephin
    Igen, a 12.00pm az dél, de a 11.59pm az éjfél előtt egy perccel... /facepalm
  • PiszkosFred
    Jó, volt ebben hátsó szándék is. Kezdtek elszabadulni az indulatok, gondoltam egy "időpont kérdéssel" el lehet terelni a gondolatokat. :) Hírbe már tegnap kiraktuk ezt, nem volt valódi a kérdés...
  • Ahet
    Ez megfelel?

Éjfél (előtt).

AM = ante meridiem, dél előtt. Dél előtt 0:00:00-11:59:59 van.
    12:00:00 is AM, de dél után a következő másodperc már PM.

PM = post meridiem, dél után. Dél után 12:00:01 és 23:59:59 között van. Ha 12 órás formátum szerint nézed, akkor is 11:59 éjfél előtt ha van PM, mivel még mindig abban a napban van aminek a deléhez képest számolod az eltelt időt.
  • Chris
    Hovatovább a béta meghívós emailben megadják a problémához a megoldókulcsot is a pirossal szedett keretes részben: "Join us for a special event at 12:00PM (noon) EST on Saturday, January 8th!"

• Johika
    Ja, es meg +1 ora mivel mi GMT+1 ido zonaban vagyunk. :)
  • Johika
    Nezd meg ezt
  • mgerihun
    szerintem rakjátok ki beta start és end timerét is fejlécbe, vagy még 4 napig ez lesz a téma.....
  • petecz
    Azért durva, hogy ekkora nagy problémát okoz ezt megfejteni.
  • Chris
    Az angolszászok már csak ilyenek, hajlamosak keverni és komplikálni a dolgokat. Ezért is jobb a 24 órás időszámítás. ;)
  • Nephin
    Az 11.59am lenne...
  • Terawatt
    Tudod létezik AM is, ami a délelőtt. Legkönnyebben úgy tudod eldönteni, hogy délelőtt vagy délután, hogy az A előbb van mint a P.
  • Johika
    Akkor 11:59 AM lenne.
  • PiszkosFred
    Biztos? :D
  • Ahet
    Hasznos oldal a pontos idő tisztázására: Budapest - Rockville (Friday, February 7th at 12:00 p.m. EST and lasts until Monday, February 10th at 11:29 p.m. EST.)
  • Chris
    12:00PM EST az dél és nem éjfél, 11:59PM EST meg dél előtt 1 perccel.
  • Chris
    Az ám az érvelés...
  • Johika
    A 11:59 pm az nem ejfel elott egy perc?
  • Különc
    Én nem látok sírást
  • Terawatt
    Ugye látod, hogy EST hétfő éjfél(11:59 PM(!P!M!)) a vége?
  • Nephin
    ÖÖÖ... nem. :D
  • mgerihun
    Nem tudom mit sír mindenki, összes MMO indulása előtt megy a Trollkodás. Azt csodálom már csak, hogy nincsenek még itt Wildstarosok vagy EQ Nextesek, hogy osszák az észt. Anno minden MMO-nál WoW-os pistikék verték magukat, bár ez panda óta abba maradt vajon miért?