The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
na ezért nem olvasunk szenny szart 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Running
Fpocok
link?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
A gamestart olvasva mindig megdöbbenek mennyi ostobaság születik ott és a sok ostoba még rátesz egy lapáttal az okos kommentjeikkel.

mindig ez van...még nem jelent meg de már megy a hiszti

drop
thx <#taps>

Fpocok
ÉLJEN!

j0nNyKa
ah ok köszi

anyway, mai videó tölthetõ innen

drop
köszi legalább lesz mit néznem este<#eljen>

PiszkosFred
Ezek a mult hetiek, ketto belole nagyon gagyi (nem csak a bufoges miatt😄), a harmadik meg a stress teszten keszult. Erdemes atfutatni oket. Szerintem eleg, ha csak a mai tukrozod, a VK-rol soha semmit nem torolnek, az oroszokig nem er el a Zenimax jogi osztalya 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
nem tudom, voltak-e már, de van még 3 hosszabb béta videó (a mai fent lesz fél óra múlva saját tárhelyen, ezek holnap valamikor)

elsõ videó
második videó
harmadik videó
ez a 3 elérhetõ 720p-ben is

j0nNyKa
igen mondjuk ahogy írtad, nyilatkozni nem tanultak meg.. 😊
ha úgy tudnának hazudni mint pl. egy BioWare, és mellé maradna ez a szakmai tudásuk, és a fanokhoz való hozzáállásuk, magasan a legnagyobbak között lehetnének

PiszkosFred
Ennyit a mikrotranzrol:

Nem lesz

Legalabb ezzel kapcsolatban sem kell tepni/nem a pofamat feleslegesen, remelem ez alapjan mar mindenki elhiszi, hogy ez nem az, amit megirt a tisztelt, altalaban feligazsagokra es sokszor felreforditott anyagra tamaszkodo sajto.

drop
oké köszi ez így jobban hangzik XD

j0nNyKa
"jobban"
és le lehet tölteni addonnal, vagy megvárhatod, amíg letöltöm, és felpakolom saját tárhelyre (ma este valamikor meglesz)

drop
letölteni nem lehet úgy jóban szeretem

PiszkosFred
Na, az elobb linkelt beta video talan az elso, a leakelt anyagok kozul, amit nem egy idiota keszitett, es tenyleg erdemes megnezni 😊

Van benne banyaszat es fishing (bar ez copypaste mondjuk barmelyik random mmo-bol, meg a fishing is - leszamitva a csali valasztast), van benne "skinning", FPS harc millio, TPS kaszabolas is, kvesztek es rewardok, stb.

Aki rabukkan jo minosegben (mert 720ban is gyatra es agyontomoritett), az sikitson... 😊

j0nNyKa
én nem látom okát, hogy miért térnének el az eddig megszokottól, úgyhogy így látatlanban "meg merem ígérni", hogy legalább ilyen szép karakterek hozhatók majd össze

én is elsõdlegesen íjász-szerû karakterekkel játszottam, de mivel itt nincs kõbe vésve sem az, hogy íjász vagy, sem az, hogy egy "íjász" milyen ruhákban mászkál, így igazából _tényleg_ úgy nézel ki, ahogy akarsz - a lehetõség persze megvan, hogy íjász-szerû kinézeted legyen, meg hogy íj legyen a kezedben, stb., persze

ha nagyon hype-olódni akarsz, klikk ide, itt így hirtelen ránézésre vannak nagyon durvák, pl. így kapásból ez

Nálam*

Az általad postolt íjász armorja pl iszonyat módon odabasz, ha tényleg ilyesmik lesznek akkor nem lesz semmi probélma.

Nála a teljes érdektelenségtõl indulva eljutott a "nagyon várós" kategóriába a dolog.

PiszkosFred
Az okokkal tisztaban vagyok, ezert is irtam, hogy kellene mar valami nagyobb szintu zona, mert ott legalabb van esely valami lootra, amit felveve latnank, mi var rank armor design szempontjabol.

j0nNyKa
tudtommal a hétvégiek mindig az elejét kapják valamelyik területnek, a folyamatos tesztelõk elõtt meg idõrõl idõre nyílnak meg nagyobb szintû helyszínek

PiszkosFred
Megmondom oszinten, hogy eddig csak rongyokban rohangalo embereket lattam a videokban 😄 Kellene mar valami magasabb szintu zona leakelt cucca, nem csak a kezdoke, mert itt mindenki csak rongyokban jar.

j0nNyKa
ha az elõdöket követik, és igazak az armor customization-rõl szóló hírek, akkor pontosan úgy fogsz kinézni, ahogy te akarsz
ezen a linken van pár karakter a skyrimból, szvsz magáért beszél - szépek, egységesek, stílusosak
én határozottan úgy gondolom, hogy hasonlóan szép, egységes, stílusos (és remélhetõleg legalább ennyire egyedi) karakter kinézetek lesznek a tesoban is

Szaruman
Ezért van az, hogy a béta videóknál egy tesfan rögtön megmondja, h milyen cucc van a karakteren 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ez így rendben van. Az nem lenne jó, ha olyasmi lenne mint anno a WoW-ban a transmog elõtt, hogy esett egy piros chest, hozzá egy sárga vállas, egy barna kezes és kész is a bohóc.

ha itt ilyen nem lesz, akkor semmi baj ha nincs 1000 féle skin.

PiszkosFred

j0nNyKa
lehet szépeket alkotni, csak eléggé be van lõve a "theme" az egyes armor / fegyver típusokhoz, amitõl nem tudom elképzelni, hogy ésszerûen el tudnának térni ilyen Store-os skinekkel
a glass az zöld, és üveg hatású, nem csinálhatnak belõle piros matt valamit
a daedric az szürke / vörös, tüskés, igazi nehézpáncél kinézet, nem csinálhatnak belõle lila fodrozott gumibugyit
- az elven arany szinû, letisztult, nem lesz mondjuk zöld
- stb.

Plüss hátizsák <#nevetes1>

PiszkosFred
Semmit nem tudni rola eddig, csak feltetelezes, hogy mi az a "fun stuffs".

"there won’t be anything like bonus points, but we will have a shop to buy kind of fun stuff and services too like name changes and things like that."

Nyilván a TES rajongók az elsõdleges célközönség, de MMO lévén szerintem próbálnak mindenkinek megfelelni valamilyen szinten. Akinek gõze sincs a TES világáról, azoknak jó lenne ha lenne sokféle szép armor, ha nem csillámpónis ofc.
Biztos tudnak alkotni olyan armorokat amik eddig nem szerepeltek a TES-ben, de nem üt el tõle olyan mértékben, hogy egy fanatikus TES rajongó idegbajt kapjon.
Ha jól látom, ez egy elég drakos világ, barna, szürke, fekete armor skinekkel is lehet szépeket alkotni.

j0nNyKa
egyébként egyáltalán nem is biztos, hogy lesznek a Store-ban skinek, nem?

PiszkosFred
Felreertes elkerulese vegett, biztos, hogy lesznek megujult designt kapott regi, vagy ujonnan bevezetett armorok, hiszen kell az ujitas mindnig - de azert mindez csak okosan megvalositva... kellene.

PiszkosFred
Mert a TES vilagaba a csilli-villi cuccokat csak a moderek rakjak be, a hagyomanyos TES viselet es design kimerul kb. 20-25 stilusban (amiben benne van mar minden jellegzetes fajhoz vagy szervezethez kotheto armor tipus - most hagyjuk, hogy milyen szinben, vagy milyen masnival atkotve talalhatunk egy-egy tipust ezek kozul). Ezt szokta meg sok TES "fan", ezek hozzatartoznak a vilaghoz, es pont emiatt ranezesre meg tudod allapitani, hogy kin milyen armor van, hiszen tobb evtizede latod ezt. Es mivel ez a multban jatszodik, nagyon sok uj armort nem nagyon lehet - lore megtartasa mellett - belerakni.

Persze, erre kontrazva, aki most esik be majd a jatekba, annak ez a 20-25 keves lehet, es kifogasolhatja, hogy miert nem lehet 100+ armorbol valogatni.

Kiderul mi lesz, nem hiszem, hogy hiaba felugyelte volna a Bethesda az egesz TES LORE-t, es engedne, hogy ilyen bazari kinalat legyen a jatekban.

Semmi baj az item shoppal. Nagyon is jó dolog. Nem értem miért baj az, ha van lehetõség venni olyan dolgokat amik nem befolyásolják a játékmenetet.
Armor / fegyver skinek, mountok stb miért ne lehetnének? Amíg nem lesz P2W és nem lehet megidézhetõ Halálcsillagot venni, addig az item shop egy lehetõség, amit vagy kihasznál a játékos, vagy nem. De aki kihasználja, az sem lesz erõsebb, gyorsabb, nagyobb.
A Rift-ben lévõ item shop meg különösen jó, vehetsz 1000 féle (skin only) armort és ha megunod választasz másikat. Mi ebben a rossz?

j0nNyKa
oblivion volt életem egyetlen játéka, ami miatt lógtam az iskolából, mert reggel megláttam privát ftpn a reloaded vagy razor vagy milyen verziót... 😊
aztán emlékszem, hiányos volt vagy 1,5 napig az a release, úgyhogy lógtam még 2 teljes napot, amíg tényleg "megjelent"

na, ez hype, az biztos.

pedig akkor még nehezebb volt hype-olni, talán az 576kb volt a legjobb forrás erre, illetve ha valahogy be tudta az ember szerezni, akkor a pc gamer magazin

good old times. 😊

PiszkosFred
Pont forditva, direkt csinaljak ezt evek ota. Amekkora hype volt az Obivion es a Skyrim elott, azt csak keves studio tudta/tudja volna uberelni 😊

Ezt a módszert a politikában már nagyon régen alkalmazzák. Bedobnak valami homályosat, megvárják, hogy mi váltja ki a legnagyobb indulatokat és mi a legkisebb ellenállást. Ezzel tesztelik, hogy meddig érdemes elmenni. És aztán a konkrétumokat majd õk is csak ezek után határozzák meg. Ráadásul ami elõzetesen kiverte a biztosítékot, arra mondhatják, hogy ilyenrõl õk konkrétan nem is beszéltek 😊
Jól csinálják 😊
Running
Pl felcsatolható mûfasz.

Running
Bethesda marketing sose volt jó. Régebben megjelenés elõtt 1 hónappal közölték, hogy egyáltalán csináltak valamit, ami jön mindjárt, lehet játszani, ennyi.

Fpocok
" kind of fun stuff"

Ettõl félek. Vajon mi lehet az a fun stuff?

PiszkosFred
Mondjuk hozzateszem, hogy Firor es Sage is egy f*sz mostansag, amikor nyilatkoznak. Direkt nem fogalmaznak konkretan, csak sejtelmesen sejtetni engednek bizonyos dolgokat, tartalmakat, stb. Amire aztan a sajto es a kozosseg racuppan, picit tovabbgondolja, majd a vegen pislognak a fejlesztok, hogy miert omlik a nyakukba az a sok szar, amit kapnak a kozossegi mediumokban.

Mennyivel masabb lett volna, ha azt mondja, hogy bizonyos extra szolgaltatasok (services - lasd nevcsere, fajcsere, torolt karakter visszaallitas, account transfer EU-US, stb), esetleg promo vagy vanity itemek, stb beszerezhetoek lesznek az ESO shopban. De ezek a se a jatekelmenyt, se a balancet, semmit nem valtoztatnak.

Oh wait, de ezt mondta... 😊

“there won’t be anything like bonus points, but we will have a shop to buy kind of fun stuff and services too like name changes and things like that.”

“part of the core game, anything included in the core game is included in the subscription price.”

Fpocok
Amúgy tényleg ez a helyzet, hogy elõbb írok, aztán gondolkodok... de akkor is utálom.

En az ESO-val kapcsolatban asszem a klasszikus tes vilag vedelmet kepviselem. Az itemshop azert riaszt, mert ha mindenfele ”kulonleges" csiricsare dologgal nyomjak tele, es azt fogjak hordani a jatekostarsak, akkor elvesz a tes elmeny. Pont azert szeretem, mert kozelebb all a valosaghoz, mint a tes. A borvertnek bor szine van, az acel az acel. Rendkivul keves kiveteltol eltekintve normal lovat hasznalnak. Komolyan agyf...t kapnek, ha korulottem minden harmadik jatekos demonparipan rohangalna millio kulonbozo szinu vertekben. Akkor miben kulonbozne a hangulata a wowtol vagy a gwtol. A tesnek epp ez az egyik legjobb vonasa, hogy a magiat leszamitva a hetkoznapi dolgok olyanok, mintha a kozepkorban lennel, es nem mintha meseorszagban.
PiszkosFred
Na bazdmeg, szoval write only... 😊

j0nNyKa
õszintén megmondom, angolul szeretek híreket olvasni, meg itt "interaktívan" tõled, bár a felét elfelejtem, azért kérdezem újra ezeket... 😊
majd 2 hónap múlva meg fogom kérdezni, hogy hol lesz az eu szerver 😊

egyébként olvasom az elderscrolls.hu-t meg a facebookot is, valamikor vagy 2-3 hónapja szerepelt a nevem az egyik cikkben, kiszúrtam ám 😊

PiszkosFred
Read only uzemmod ftw...

Running
Kikérem magamnak, napi rendszerességgel olvasom és osztom a híreidet. 😊

darth devil
Nem jelent ez az ingame itemshop semmit. Max annyit, h mindenre felkészültek, és egy esetleges majdani váltásnál, nem kapkodva kell összerakni, hanem már ott lesz.

War, war never changes.

j0nNyKa
zsír 😊
nemtom, van valami másik mmo, ami frankfurtból szolgál ki minket? vagy van bármi (pozitív) tapasztalat?