24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Kryon
    Ez az árnyalat nem jó, nem harmonizál a monitorommal.
  • j0nNyKa
    ha nem akarod hogy piros legyen a saját dumád, az menjen ki a </span> után :)
    fasza amúgy
  • Különc
    Melyik péntek? Holnap?
  • Running
    Köszi szépen!
  • j0nNyKa
    én berakom, de megb*sznak :)
  • PiszkosFred
    Ezt én is néztem, bár van még mit felfedezni, de remélem, hogy a következő zóna is lelakható lesz :) Múltkor elmentem Mournholdig, csak kvesztet nem találtam.
  • Terawatt
    Nem lehetett volna minden betűt más színnel írni az időpontban? Annyira bele olvad a header alatti pirosba az a szín...
  • PiszkosFred
    Én mondjuk egy b*szdmeg-et beleraktam volna még a végére, csak a nyomaték kedvéért :D
  • LadyWhox
    Nnna megjöttem. Eldöntöttétek már, hogy mettől meddig fog tartani a demo?
  • j0nNyKa
    Running: saját fórumban látszik a stressz teszt időpont kiírósdi, ha megfelel, a fejléc kódja [URL=http://jonny.frogz.hu/upload/tesotopic/kod.txt]a "szokásos" helyén látható[/URL]
  • Nephin
    Hejj, a vitakultúra meg az önmegerősítő kinyilatkoztatások...

@Armen #6911 : és tényleg! Yaaaay!

Viszont azt láttátok, hogy ugyanazok a területek és lvl lesz elérhető, mint legutóbb? Tehát a múltkori felfejlesztett karakterek nem tudnak megnézni új területeket, sajna/nem sajna (a patch notes alapján).
  • Kryon
    Nade melyik héten? És EDT vagy EST?
  • Pluskast
    Pihenj. Majd csak holnap :)
  • Chris
    Látod, ezzel csak megerősítetted a dolgot. ;)
  • Count Adyn
  • Ywalar
    Nagyon remélem, hogy ezen nem is fognak változtatni később sem.
  • Pari
    Pentek 18:00 - Kedd 5:59
  • Ozzyehh
    hopp bocsi..
  • Ahet
    Szerintem nem tudja akkorában kiírni, hogy ne kérdezzék meg.
  • Running
    Valaki akkor megírja, hogy mettől meddig tart, mert akkor kirakom bannerba.
  • mgerihun
    még várd meg azokat akik dolgoznak, majd 4 után, khm 16:00 után újra kezdődik
  • Terawatt
  • Nephin
    A facepalmozási jogot fenntartom magamnak bármilyen vitában, főleg, ha a másik fél köti az ebet a karóhoz egy nyilvánvalóan téves állítása esetében, köszönöm.

Mindazonáltal örömmel és napfénnyel tölti el munkában megfáradt lelkem, hogy végre rendet tettünk az AM/PM rendszere által okozott káoszban és most már mindenki pontosan tudja, mikor lesz és meddig tart a béta a mi kis helyi zárványidőnk szerint.
  • cain
    o/
  • PiszkosFred
    Nem teleportál be az instába. Gyalog kell eljutnod a bejáratig, legalább a legközelebbi wayshrinetől.
  • Ozzyehh
    Mi az a béta?
  • Chris
    Mint már korábban írtam, a befejezési dátumot elnéztem és korrigáltam is magam. A kezdési dátum vonatkozásában meg úgy tűnik félreértettem amit írtál, mert abban nem volt vita köztünk.
    Ettől függetlenül a "facepalmozások" kapcsán a vitakultúráról írtakat fenntartom.
  • Különc
    Oda is teleportál az instanceba, mint a WoWban? Ilyen behívós rendszer van itt is? Vagy oda kell menni a bejárathoz?
  • PiszkosFred
    Lfg van már most is :) Az nem, ha sokan kiábrándulnak most esetleg, mert a premier annál könnyebb lesz. Ezt a pár napot kibírjuk, nem lehet rosszabb a helyzet, mint egy random VV6 összefoglaló.
  • Nephin
    Csak azért, mert szerintem trollkodsz, kétlem, hogy ennyire nem érted.

Nem a kezdés volt a kérdés, hanem az egész béta VÉGE, miszerint hétfő reggel itteni idő szerint, vagy kedd reggel, te erre kezdted azt írkálni, hogy hétfő 11.59pm az itt hétfő este 6 óra, (lásd #6850-es hozzászólásod). Márpedig nem az, ezt kb. 10-en próbálták neked elmagyarázni és még mindig nem jött le, szóval én feladom.

És /doublefacepalm

• j0nNyKa
    alig várom

running fred: bannerba menjen a béta időpont valami nagybetűvel?
  • Különc
    Majd mikor jön a spam áradat, hogy "NEM IGAZ HOGY ENNYI IDEIG STEALTH, ÚGY ÖL MEG HOGY NEM IS LÁTOM, FUCK BLIZZARD, BETHESDA, DA POLICE, THE SYSTEM!!!!44444NÉGYNÉGY" "MIKOR LESZ MÁR LFG?!?!?" "NEM TALÁLOM EZT A KINCSET, PEDIG ITT A TÉRKÉP A KEZEMBEN!" "BUGOS SZAR" és hasonló hozzászólások
  • tutituti
    oké balfék vagyok.nem szóltam!
    már látom.
  • tutituti
    tudom már ezerszer meg lett válaszolva de nem találom.
    kb. mikor kezdődi ka tress teszt nálunk.szombat reggel?sajna az EST átváltás nem az erősségek.előre is kösz
  • PiszkosFred
    És ez ennél csak rosszabb lesz :)
  • yusukee
    Látom, neked is csak a lényegtelen információk maradnak meg.
  • Chris
    Ja, inkább kanyarodjunk vissza a "faszrázós" témához, mert ennyi hsz között már azt sem tudom ki írta a "nem déli kezdést". :D

• Eksz
    Mhm, kene valami login script. :F
  • PiszkosFred
    Igen és nem. Utóbbi esetben lesz valami hasonló már eleve, de a fejlesztések csak post launch.
  • drop
    valaki hasznàlta lfg ? guildnak lehet sajat cimere lobogoja?