24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kryon #6932 Ez az árnyalat nem jó, nem harmonizál a monitorommal. -
#6931 ha nem akarod hogy piros legyen a saját dumád, az menjen ki a </span> után :)
fasza amúgy -
#6930 Melyik péntek? Holnap? -
#6929 Köszi szépen! -
#6928 én berakom, de megb*sznak :) -
#6927 Ezt én is néztem, bár van még mit felfedezni, de remélem, hogy a következő zóna is lelakható lesz :) Múltkor elmentem Mournholdig, csak kvesztet nem találtam. -
#6926 Nem lehetett volna minden betűt más színnel írni az időpontban? Annyira bele olvad a header alatti pirosba az a szín... -
#6925 Én mondjuk egy b*szdmeg-et beleraktam volna még a végére, csak a nyomaték kedvéért :D -
LadyWhox #6924 Nnna megjöttem. Eldöntöttétek már, hogy mettől meddig fog tartani a demo? -
#6923 Running: saját fórumban látszik a stressz teszt időpont kiírósdi, ha megfelel, a fejléc kódja [URL=http://jonny.frogz.hu/upload/tesotopic/kod.txt]a "szokásos" helyén látható[/URL] -
Nephin #6922 Hejj, a vitakultúra meg az önmegerősítő kinyilatkoztatások...
@Armen #6911 : és tényleg! Yaaaay!
Viszont azt láttátok, hogy ugyanazok a területek és lvl lesz elérhető, mint legutóbb? Tehát a múltkori felfejlesztett karakterek nem tudnak megnézni új területeket, sajna/nem sajna (a patch notes alapján). -
Kryon #6921 Nade melyik héten? És EDT vagy EST? -
#6920 Pihenj. Majd csak holnap :) -
Chris #6919 Látod, ezzel csak megerősítetted a dolgot. ;)
-
#6918 -
Ywalar #6917 Nagyon remélem, hogy ezen nem is fognak változtatni később sem. -
#6916 Pentek 18:00 - Kedd 5:59 -
#6915 hopp bocsi.. -
#6913 Szerintem nem tudja akkorában kiírni, hogy ne kérdezzék meg. -
#6912 Valaki akkor megírja, hogy mettől meddig tart, mert akkor kirakom bannerba. -
mgerihun #6911 még várd meg azokat akik dolgoznak, majd 4 után, khm 16:00 után újra kezdődik -
#6910 -
Nephin #6909 A facepalmozási jogot fenntartom magamnak bármilyen vitában, főleg, ha a másik fél köti az ebet a karóhoz egy nyilvánvalóan téves állítása esetében, köszönöm.
Mindazonáltal örömmel és napfénnyel tölti el munkában megfáradt lelkem, hogy végre rendet tettünk az AM/PM rendszere által okozott káoszban és most már mindenki pontosan tudja, mikor lesz és meddig tart a béta a mi kis helyi zárványidőnk szerint. -
cain #6908 o/ -
#6907 Nem teleportál be az instába. Gyalog kell eljutnod a bejáratig, legalább a legközelebbi wayshrinetől. -
#6906 Mi az a béta? -
Chris #6905 Mint már korábban írtam, a befejezési dátumot elnéztem és korrigáltam is magam. A kezdési dátum vonatkozásában meg úgy tűnik félreértettem amit írtál, mert abban nem volt vita köztünk.
Ettől függetlenül a "facepalmozások" kapcsán a vitakultúráról írtakat fenntartom.
-
#6904 Oda is teleportál az instanceba, mint a WoWban? Ilyen behívós rendszer van itt is? Vagy oda kell menni a bejárathoz? -
#6903 Lfg van már most is :) Az nem, ha sokan kiábrándulnak most esetleg, mert a premier annál könnyebb lesz. Ezt a pár napot kibírjuk, nem lehet rosszabb a helyzet, mint egy random VV6 összefoglaló. -
Nephin #6902 Csak azért, mert szerintem trollkodsz, kétlem, hogy ennyire nem érted.
Nem a kezdés volt a kérdés, hanem az egész béta VÉGE, miszerint hétfő reggel itteni idő szerint, vagy kedd reggel, te erre kezdted azt írkálni, hogy hétfő 11.59pm az itt hétfő este 6 óra, (lásd #6850-es hozzászólásod). Márpedig nem az, ezt kb. 10-en próbálták neked elmagyarázni és még mindig nem jött le, szóval én feladom.
És /doublefacepalm
-
#6901 alig várom
running fred: bannerba menjen a béta időpont valami nagybetűvel? -
#6900 Majd mikor jön a spam áradat, hogy "NEM IGAZ HOGY ENNYI IDEIG STEALTH, ÚGY ÖL MEG HOGY NEM IS LÁTOM, FUCK BLIZZARD, BETHESDA, DA POLICE, THE SYSTEM!!!!44444NÉGYNÉGY" "MIKOR LESZ MÁR LFG?!?!?" "NEM TALÁLOM EZT A KINCSET, PEDIG ITT A TÉRKÉP A KEZEMBEN!" "BUGOS SZAR" és hasonló hozzászólások -
#6899 oké balfék vagyok.nem szóltam!
már látom. -
#6898 tudom már ezerszer meg lett válaszolva de nem találom.
kb. mikor kezdődi ka tress teszt nálunk.szombat reggel?sajna az EST átváltás nem az erősségek.előre is kösz -
#6897 És ez ennél csak rosszabb lesz :) -
yusukee #6896 Látom, neked is csak a lényegtelen információk maradnak meg. -
Chris #6895 Ja, inkább kanyarodjunk vissza a "faszrázós" témához, mert ennyi hsz között már azt sem tudom ki írta a "nem déli kezdést". :D
-
Eksz #6894 Mhm, kene valami login script. :F -
#6893 Igen és nem. Utóbbi esetben lesz valami hasonló már eleve, de a fejlesztések csak post launch. -
#6892 valaki hasznàlta lfg ? guildnak lehet sajat cimere lobogoja?