24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
kombány #6973 még egy hülye kérdés :D hogy lehet majd előfizetni? utalással vagy olyan kártyát kell venni mint wowban azzal sem játszottam csak szoktam látni a hirdetésekben -
soundsonic #6972 sry jogos :D -
Susarc #6971 én se értem....én simán millió feletti emberkére saccolok a 3 nap alatt aki kipróbálja.....az NDA totál faxság.....térdig járunk majd videókban meg SS okban.... -
Munkie #6970 Hivatalos oldal szerint 13 (12.99), nehogy elriassza az a +600 ft! :D -
soundsonic #6969 Szia! Én sem játszottam egyik TES-sel sem. A játékot meg kell venni és havidíjas 15Eur/Hó. -
#6968 Hát, nem illik sajnálni azt, aki házhoz megy a lóf*szért :) Szerintem is baromság, főleg úgy - és itt visszatérnék megint az első mondathoz -, kiszedték a vízjeleket is most a kliensből... Egyedül "mi", a fansiteok és egyéb gamer oldalak szívtuk meg, mert nem posztolhatunk semmit sem a bétából, ezért majd trükköznünk kell megint :) Bár, mivel boldog-boldogtalan bejutott, nagyon nem lesz kivel megosztani a dolgokat, hiszen aki kíváncsi rá, az úgyis megnézi. -
petecz #6967 Igen ezt én se nagyon értem miért kell NDA. Mondjuk engem nem zavar mert nem tervezek leakelni :D. Csak furcsálom. -
kombány #6966 hellosztok! lehet hülye kérdés még nem játszottam a skyrim-al korábban, érdemes lenne így játszani ezzel, kapcsolódnak a történetek? meg vhol azt olvastam ez fizetős lesz lehet tudni mennyibe fog kerülni?korábban witcherrel meg diabloval játszottam, witcher 3 várom de az csak év végén jön, megtetszett a játék a videokból lehet kipróbálnám -
soundsonic #6965 Azért szerintem az endgame tartalomba nem fogunk betekintést nyerni 3 -4 nap alatt.. -
soundsonic #6964 Most komolyan.. 50 nappal a start előtt még mindig így titkolózni? -
#6963 Mondjuk ennyi embernél NDA szerintem már totál felesleges, de ők tudják. Annyi leak lesz, hogy nem győzik majd őket törölgetni. -
#6962 "New ESO hands-on impressions are coming! Recently, members of the press participated in the ESO beta and they’ll be sharing their impressions of the beta with you starting tomorrow morning. Check your favorite gaming news sites starting at 10:00 AM EST for hands-on impressions, screenshots, and video.
Testers: please remember that the contents of the beta are still protected by the Non-Disclosure Agreement. You aren’t permitted to share your own impressions or media just yet!"
Ennyit a "pénteken megszűnik az NDA" féle agyrémről :) -
soundsonic #6961 Majd a hétvégi béta után megugrik megint az ESo-t ellenzők száma -
soundsonic #6960 Látom elég sokan már most stresszelnek.. -
mgerihun #6959 na, azért állat kínzok nem vagyunk :) még a végén tényleg elkapnak szerencsétlen jószágok valami kórságot ezektől az északi fattyaktól -
#6958 Majd jól megbetegedik és megdöglik a drága 17k goldos lovad. -
Ekinus #6957 Dominion = Gayelfz+pussyz -
LadyWhox #6956 - Hullátokból pörköltet csinálok és azzal etetem majd a lovamat. -
#6955 Nem akarok rasszistának tűnni, de Elf<All -
Berennior #6954 -
LadyWhox #6953 Ámen! -
mgerihun #6952 Elfek ellen nincs esélyetek. Dominion mindent feléget, foglyokat nem ejtünk, hullákat Bossmerek elintézik, hogy azok ne kísértsenek. Másik 2 frakciónak esélye sincs. A Trón a miénk. -
Eksz #6951 Made my day. -
Johika #6950 1.: Levagom a lovad megrohasztom agyvelejet mert ugy csemege.
2.: Ellopom a hatizsakod.
3.: Feltamasztom elfeket. -
#6949 vajon lesz lehetőség kipróbálni az imperial fajt?
-
Eksz #6948 1. Lovat inventory novelo kajaval tuladagolni.
2. Maradek penzbol minel tobb sajat inventory noveles.
3. 2 napos pvp campaignben minel tobb elfet elasni 6 lab melyre.
Es Ti mit terveztek? -
#6947 most kaptam új mailt amibe behivtak bétara de az a mail már multkor is bent volt ilyenkor wtf?+kaptam kulcsot is
Welcome back to the ESO beta! You've been invited to participate -
Susarc #6945 -
Nephin #6944 Köszi, kíváncsi leszek az esetleges változásra. -
#6943 Lehet hogy kényelmes, de nekem MMO-zni gamepaddal olyan érzéseket kelt mintha azt mondanák hogy villával levest enni:D -
#6942 Texturákkal nem volt gondom, viszont iszonyat nagyon lagolt az a terület. Vagy direkt, vagy pont kifogtam egy túlterheléses időszakot, nem tudom, de el tudtam menni Mournholdba, de se npc, se mobok, semmi nem volt. -
#6941 Sajnos nincs egyelőre, csak 3rd party progin keresztül. -
#6940 Van a Pc-s változatban gamepad support hivatalosan? -
#6939 -
#6938 Én már nagyon stresszes vagyok. -
#6937 -
#6936 Nem is lesz béta, mi nem egyértelmű? -
Kryon #6935 Majd márciusban lesz, most csak az SG tart stressz tesztet. Aki mást állít hazudik! :D -
#6934 de most ez ez a hét vagy a következő, mert rohadtul nem egyértelmű?! oda kéne írni, hogy hanyadika , mert ez így nem lesz jó -
Nephin #6933 Klántárs átment most meg nem mondom, melyik területre, de csak textúrázatlan dolgokat talált, nade most elvileg már megvannak azok is az adatok között, biztosan próbálkozunk majd átjutni valahová. :)