24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• SANTANTICA #7013
    a REGION-t át kell állítani Europe-ra vagy mindegy és maradhat United States-on?
    (kis fogaskerék jobbra fent, alapból USA volt)
  • Ashyn
    Ezt most nem teljesen vágom. Mi a probléma?
  • Terawatt
    Nagyon király ez a kép köszi. :)
  • PiszkosFred
    A világmindenség, az halhatatlan Istenek birodalma :)
  • Susarc
    Crit% az tutira van! resist is van az elemekkel szemben ,de mivel elég spártai a karilap sok mindent nem tudsz kimazsolázni belőle.....én speciel hiányolom a széleskörübb infókat ezügyben
  • Susarc
    akkor megkérdezhetem mit lebzselsz itt? csak kínzod magad a "lesi fotókkal" meg videókkal meg infókkal.....felejtsd el a topikot 51-56 napig.....jobban jársz! meg is.....
  • Különc
    Erről jut eszembe, mennyi random faktor van a combatban? Százalékos értékű dodge, critical strike, ilyesmikre gondolok? Van-e miss meleevel illetve resist vagy immunitás spellel?
  • MaRee
    Tehát akkor most Aetherus micsoda?
  • Ashyn
    Senki nem szenved, direkt nem igénylek kulcsot, mert nem akarok bétázni. Azthittem, ez lejött az előző hozzászólásomból, de ezek szerint mégse...
  • PiszkosFred
    Ezt pont 10 perce találtam. Ezt is érdemes átnézni, hogy képben legyenek az emberek azzal, hogy ki hova tartozik/honnan származik a TES világában, a 9 (10) nemzeten kívül :)

• Terawatt
    Ezen enyhít, hogy olyan faj/területet választasz kipróbálásra, ami legkevésbé vonz,de még szívesen tolnád. Én valszeg ezt fogom csinálni.
  • Susarc
    pazdmeg már ne is haragudj ,de ha nincs 2 és fél perced igényelni egy béta kulcsot akkor ne szenvedj itt nekünk! KÖSZIKE!
  • Ashyn
    Nem kaptam béta kulcsot ( tudom, curse.com ), de jobb is így. Sok játék bétájában voltam, és gyakran elveszett az indulás varázsa. Nagyon várom a játékot, de most úgy döntöttem, kivárom az indulást. Ezért nem nézek pl videókat sem.
  • Nephin
    Ja értem. :)
  • MaRee
    Vannak/ lesznek achievementek?
  • Nephin
    Miért nem bétázol?
  • Ashyn
    Mint írtam, direkt nem nézek videót, mindent a megjelenésre hagyok :) Enyhén mazo vagyok .... :)
  • Terawatt
    Aki nem és mazo annak is jó, mert még jobban be hypeolódik.
  • Susarc
    én is linkeltem előtted egy órával:P

mindenesetre ezt mindenkinek látnia kéne aki nem vágja miről is szól a TESO
  • Szaruman
    Legalább 12 hozzászólással korábban vótmá.
  • Ashyn
    Jó, tehát nem csak számok döntenek, hanem rajtam is múlik a dolog. Ebben reménykedtem. Köszi a választ neked is és Ozzyehh-nek!
  • Ozzyehh

ezt a videót ajánlom figyelmedbe valahol a vége felé van a combat
  • PiszkosFred
    Block, dodge, interrupt, shield/absorb és a jó öreg WASD :)
  • Ashyn
    Az ember elmegy dolgozni, és több mint 200 hozzászólás :) Nem vesztegettétek az időt, bár ahogy beleolvastam, voltak érdekes kommentek...

Tegnap kérdeztem, nem tudom, azóta érkezett-e válasz:

Mivel nem nézek videót a játékról, és bétát se fogom kipróbálni, érdekelne, hogy a harcrendszer mennyire hasonlít a TERA rendszerére? Ki lehet itt is térni a támadások elől, vagy csak blokk van?
  • yusukee
    Nincs meg ez a kép nagy felbontásba?
  • Count Adyn
  • Berennior
    A Bretonok Tamriel igaz örökösei :D A Nordok meg a gyíkemberek csak koloncok.
  • MaRee
    Azok is ugyan olyan nyápicok! Minden hegyesfülű! :D
  • PiszkosFred
    Hypermonkey barátunknak:

Remélem félrerakott neki valaki egy keyt, mert nem láttuk már hetek óta, és csak ki kellene próbálnia a bétát neki is :)
  • Eksz
    Nem elfnek, halottnak!
  • Count Adyn
    A dunmer elfnek számit e nálad az a kérdés:D
  • MaRee
    Szerintem veled tartok, Bredan nevű nord barbárom rettegje a harcmezőn minden nyápic elf (ha be tudok lépni majd)!

Hogy egy klasszikus idézzek:

"Utálom a fákat. Olyanok, akár az elfek, emberifjonc – mondta Gotrek. – Arra késztetnek, hogy fejszét emeljek rájuk."

• soundsonic
    Hazai pc játék boltra gondoltam. Persze ráér még :)
  • Susarc
    NOOBOKNAK!!!!!

• kombány
    köszönöm a segítséget mindenkinek, majd olvasgatom a forumot
  • PiszkosFred
    Én is ott láttam már, ha jól emlékszem. Illetve, a hivatalos oldalon van a FAQ-ban, hogy mivel lehet majd fizetni.
  • Különc
    Van még a megjelenésig 2 hónap + 1 ingyen hónap GC-t vásárolni, szerintem elhamarkodott még ezen agyalni
  • Munkie
    g2play.net -en láttam már GC-t
  • soundsonic
    Már lehet előrendelni gtc-t valahol?
  • PiszkosFred
    Lesz Timecard 60 napos, ezt már láttam boltokban. Lehet fizetni CC-vel vagy bármilyen más kártyával. Illetve, lehet fizetni paypallal is.