24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
SANTANTICA #7013 a REGION-t át kell állítani Europe-ra vagy mindegy és maradhat United States-on?
(kis fogaskerék jobbra fent, alapból USA volt) -
Ashyn #7012 Ezt most nem teljesen vágom. Mi a probléma? -
#7011 Nagyon király ez a kép köszi. :) -
#7010 A világmindenség, az halhatatlan Istenek birodalma :) -
Susarc #7009 Crit% az tutira van! resist is van az elemekkel szemben ,de mivel elég spártai a karilap sok mindent nem tudsz kimazsolázni belőle.....én speciel hiányolom a széleskörübb infókat ezügyben -
Susarc #7008 akkor megkérdezhetem mit lebzselsz itt? csak kínzod magad a "lesi fotókkal" meg videókkal meg infókkal.....felejtsd el a topikot 51-56 napig.....jobban jársz! meg is..... -
#7007 Erről jut eszembe, mennyi random faktor van a combatban? Százalékos értékű dodge, critical strike, ilyesmikre gondolok? Van-e miss meleevel illetve resist vagy immunitás spellel? -
MaRee #7006 Tehát akkor most Aetherus micsoda? -
Ashyn #7005 Senki nem szenved, direkt nem igénylek kulcsot, mert nem akarok bétázni. Azthittem, ez lejött az előző hozzászólásomból, de ezek szerint mégse... -
#7004 Ezt pont 10 perce találtam. Ezt is érdemes átnézni, hogy képben legyenek az emberek azzal, hogy ki hova tartozik/honnan származik a TES világában, a 9 (10) nemzeten kívül :)
-
#7003 Ezen enyhít, hogy olyan faj/területet választasz kipróbálásra, ami legkevésbé vonz,de még szívesen tolnád. Én valszeg ezt fogom csinálni. -
Susarc #7002 pazdmeg már ne is haragudj ,de ha nincs 2 és fél perced igényelni egy béta kulcsot akkor ne szenvedj itt nekünk! KÖSZIKE! -
Ashyn #7001 Nem kaptam béta kulcsot ( tudom, curse.com ), de jobb is így. Sok játék bétájában voltam, és gyakran elveszett az indulás varázsa. Nagyon várom a játékot, de most úgy döntöttem, kivárom az indulást. Ezért nem nézek pl videókat sem. -
Nephin #7000 Ja értem. :) -
MaRee #6999 Vannak/ lesznek achievementek? -
Nephin #6998 Miért nem bétázol? -
Ashyn #6997 Mint írtam, direkt nem nézek videót, mindent a megjelenésre hagyok :) Enyhén mazo vagyok .... :) -
#6996 Aki nem és mazo annak is jó, mert még jobban be hypeolódik. -
Susarc #6995 én is linkeltem előtted egy órával:P
mindenesetre ezt mindenkinek látnia kéne aki nem vágja miről is szól a TESO -
#6994 Legalább 12 hozzászólással korábban vótmá. -
Ashyn #6993 Jó, tehát nem csak számok döntenek, hanem rajtam is múlik a dolog. Ebben reménykedtem. Köszi a választ neked is és Ozzyehh-nek! -
ezt a videót ajánlom figyelmedbe valahol a vége felé van a combat -
#6991 Block, dodge, interrupt, shield/absorb és a jó öreg WASD :) -
Ashyn #6990 Az ember elmegy dolgozni, és több mint 200 hozzászólás :) Nem vesztegettétek az időt, bár ahogy beleolvastam, voltak érdekes kommentek...
Tegnap kérdeztem, nem tudom, azóta érkezett-e válasz:
Mivel nem nézek videót a játékról, és bétát se fogom kipróbálni, érdekelne, hogy a harcrendszer mennyire hasonlít a TERA rendszerére? Ki lehet itt is térni a támadások elől, vagy csak blokk van? -
yusukee #6989 Nincs meg ez a kép nagy felbontásba? -
#6988 -
Berennior #6987 A Bretonok Tamriel igaz örökösei :D A Nordok meg a gyíkemberek csak koloncok. -
MaRee #6986 Azok is ugyan olyan nyápicok! Minden hegyesfülű! :D -
#6985 Hypermonkey barátunknak:
Remélem félrerakott neki valaki egy keyt, mert nem láttuk már hetek óta, és csak ki kellene próbálnia a bétát neki is :) -
Eksz #6984 Nem elfnek, halottnak! -
#6983 A dunmer elfnek számit e nálad az a kérdés:D -
MaRee #6982 Szerintem veled tartok, Bredan nevű nord barbárom rettegje a harcmezőn minden nyápic elf (ha be tudok lépni majd)!
Hogy egy klasszikus idézzek:
"Utálom a fákat. Olyanok, akár az elfek, emberifjonc – mondta Gotrek. – Arra késztetnek, hogy fejszét emeljek rájuk."
-
soundsonic #6981 Hazai pc játék boltra gondoltam. Persze ráér még :) -
Susarc #6980 NOOBOKNAK!!!!!
-
kombány #6979 köszönöm a segítséget mindenkinek, majd olvasgatom a forumot -
#6978 Én is ott láttam már, ha jól emlékszem. Illetve, a hivatalos oldalon van a FAQ-ban, hogy mivel lehet majd fizetni. -
#6977 Van még a megjelenésig 2 hónap + 1 ingyen hónap GC-t vásárolni, szerintem elhamarkodott még ezen agyalni -
Munkie #6976 g2play.net -en láttam már GC-t -
soundsonic #6975 Már lehet előrendelni gtc-t valahol? -
#6974 Lesz Timecard 60 napos, ezt már láttam boltokban. Lehet fizetni CC-vel vagy bármilyen más kártyával. Illetve, lehet fizetni paypallal is.