24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Eksz
    Szerintem az egyetlen fontos dolog a motivacio, legyen valami cel, amiert 3 nap, het, honap mulva is ugyanugy bucirvered az ellen fejet.
  • Nephin
    Plusz nem törlik a keepállást a körök végén. Plusz nem két hetes egy ciuklus, hanem három hónap. :D
  • Arhenius
    Nem hiszem hogy játszottál Daoc-ot. Ott is volt zerg, de kisebb csapatok mentek és foglaltak el másik erődöket míg a zerg egyet. Vagy átmentek a harmadik realm-ba elfoglalni egy keep-et. Lesz zergelés is, de 3 különböző szövetséggel sokkal nagyobb lesz a PvP variáció.
  • Nephin
    Mert kb. 10x akkora a terület kb. 10x több objektummal.
  • Nephin
    Fujj. :P :D
  • MaRee
    Oszt?
  • Arhenius
    Nem kell idegeskedni emberek, mindenki izgatott a játék miatt, azért kérdezgetnek mindenfélét.

Az NDA meg szerintem fel lesz oldva, csak nem akarják még bejelenteni mielőtt a média megjelenteti a saját cikkeit/élmnyeit. Ha feloldanák holnap reggel a kutya se olvasná a magazinokat hétfő estig.
    Szerintem legkésőbb a béta után nem lesz NDA.
  • Eksz
    Emperor.
  • MaRee
    Érdekes, nekem wow-ban sose volt ilyen gondolom.

Apropó itt kíváncsi vagyok hogy oldják meg, hogy a mass pvp ne fulladjon unalomba, mint pl GW2 esetében, hogy zerg rohan keepről keepre, vagy a másik zerg után körbe a mapon és ennyi.
  • Arhenius
    Én kifejezetten erre a játékra építettem egy gépet, hogy mindent maxon tudjak játszani.
  • Különc
    Kezdődik
  • Johika
    Miert, mertek egyseg es regeszeti lelet lett a geped. Ez megtiszteltetes. :))
  • PiszkosFred
    Nemtudom, én hiszek annak, aki ezt nyilatkozta :) Hiszek annak is, aki bemutatta, hogy még streamelve is 30 fps a 100-120 fős tömegmészárlás. És hiszek a saját szememnek is, a saját - bár annyira nem ócska - gépemnek, amely high/ultra beállításokkal tökéletesen futott, és csak nagyon ritkán kellett lejebb vennem a shadowt mediumra, mert szerintem bugos bizonyos helyszíneken a dinamikus árnyék. Holnap te is meglátod, szerintem ne aggódj a performance miatt, ha maga a játékról ki is derül, hogy egy rakás fos, de a motort azt jól összerakták :)
  • Susarc
    megyek csak betolom a kakaómat:P
  • Nephin
    Kicsit szíven ütött a mondat. :D :P
  • Johika
    Szerintem tenyleg menj aludni. :)
  • Ozzyehh
    na akkor van esélyem köszönöm :D a többieknek meg ajánlok egy kis mákos bejglit, hogy lenyugodjanak... persze én is abba hagytam a balfasz kérdések gyártását 8)
  • Különc
    Az egy dolog, ha mondjuk soloban kened, de ha már ketten castolnak melletted, akkor beszarik a géped

Laptopom pl 10fős raidet úgy vitt mint a szél WoWban, de 25ben a padlót néztem, hogy legyen 5 fpsem
  • PiszkosFred
    Direkt nem írtam nevet :)
  • Susarc
    Hellósziasztok kék hajat is tudok választani vagy csak magentát? ja és lánckesztyűt lehet hordani vasvért mellé? ,mert nemtudom eldünteni,hogy úgy nézek ki majd jobban vagy bőrvértben, sárga köpennyel! tényleg sárga köpeny lesz a játékban???:PPPPPP

hellósziaköszikeeepuszika
  • Ozzyehh
    annyira idegesek vagytok és feszültek pedig csak egy szimpla kérdést tettem fel :D :(
  • Nephin
    Khm. :D :P
  • Nephin
    Még nem alszol? :P ;)
  • PiszkosFred
    Hát, olyan gépeken futott medium beállításokkal zokszó nélkül, amely gépeket már a kukába is szégyellsz levinni, és inkább otthon eldugod, hogy 1000 év múlva előkerüljön, mint régészeti lelet.
  • PiszkosFred
    Nem gond. Én 2007 óta tudom, hogy meg fogom venni a játékot gyűjtőiben, pedig akkor nem hogy kép, de még hír is csak annyi volt, hogy a ZOS-t megalapították...
  • PiszkosFred
    Igen, craftból nagyon jól lehet öltözködni, ez volt a cél is. A drop nem jelentős, inkább a küldetések jutalmai azok, amelyek a legjobbak a béta 1-20as szintjén. Később persze más a helyzet, pl dungeonokban, de a crafttal endgame környékén is számolni kell.
  • Ashyn
    Nem baj, van aki ért :)

Bocs, ha ilyen vagyok, úgy látszik vénségemre meghülyülök :)
  • Johika
    De ez miert zavar? :))
  • Nephin
    Na látod. :P
  • Susarc
    mellékesen a #7016 szerintem kifejezetten korrekt tanács neki......
  • Susarc
    meglehet:) megyek is aludni:P akkor hamarabb lesz holnap:D
  • Susarc
    rohadjak meg ha értem ezt az ASHYN gyereket:)
  • Nephin
    Kicsit túlreagálod, nem? :)
  • Susarc
    :D:D:D jaja az a pont az í-re:)
  • Különc
    El ne kezdjetek flamelni nélkülem srácok

Kérdés: tudsz magadnak craftolni értelmes cuccot, mint a Skyrimben is pl. vagy drop jobb?
  • Susarc
    nem is beszélve,hogy kevesebb mint 24 óra múlva itt annyi SS meg videó lesz,hogy lefordulsz a székről ha benézel:)
  • SANTANTICA #7017
    Nem pontos az idézet, mert kimarad az "és a választ sem fogom elolvasni" sor.
  • Susarc
    elmondom mit csinálj:

regelj egy béta kulcsot, holnap nézd meg a karakter alkotást, az első mapen próbáld ki a mozgást, nézd meg a karilapot, stb és logolj ki és uninstalláld egy óra elteltével! így nem spoilerezed el magadnak és mégis tudod mire számíthatsz ha megveszed!

KKTHNKPEACEBYE

ui: nem kell megköszönni
  • Terawatt
    Csak félt téged, hogy az itt töltött idő/olvasás miatt elveszti a varázsát a játék amikor már tolni fogod.
  • Susarc
    az ilyen értelmetlen buta kérdések a probléma

"Mivel nem nézek videót a játékról, és bétát se fogom kipróbálni, érdekelne, hogy a harcrendszer mennyire hasonlít a TERA rendszerére? Ki lehet itt is térni a támadások elől, vagy csak blokk van?"

ne haragudj,de te nem vagy normális!

ha meglepetést akarnál a topik környékére nem jönnél hiszen te magad írtad sőt ott az idézet is tőled! ,DE mivel ennek ellenére megkérdezed a dolgokat ez egy rohadt nagy paradoxon illetve egy rohadt nagy nemnormális dolog!

érthetetlen amit művelsz! nem is beszélve arról,hogy 15-20 ezer forintot fogsz kiadni egy játékra amiről valami hülye elveid miatt nem tájékozódsz normálisan.....