24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7105 optimizmus +1 -
#7104 ha ennyire osztogatják a meghívókat:
1. itt sok játékra nem kell számolni mert lehal az egész
2. Ennyi embernél lehet tesztelni a mega szervert és megnézik hogy bírja. Játszani is lehet akár :D
ui: Szerintem káoszba fog fulladni az egész hétvégi teszt. -
Susarc #7103 mind a három emailemre jött megint meghívó! ez kész:P -
Susarc #7102 Greetings,
Just a reminder that The Elder Scrolls Online beta test starts tomorrow at 12pm (noon) EST. Have you created your account, verified it by email, downloaded the client, and patched up? If not, get started! You don't want to miss a minute of the action. Here is your beta key in case you haven't used it to create an account yet:
PEY4P7C7TNNJXXNEXL7D
Join us for a special event at 12pm (noon) EST on Saturday! All you need to do is log in and play to help us break our record for players online at the same time. We need your help to push our Megaserver to the limit!
Remember that the contents of this test are confidential and that to participate, you must accept our Non-Disclosure Agreement (NDA). You are not permitted to share anything from the test, including screenshots, details, or videos.
PRE-ORDER NOW
Keep the adventure going! If you pre-order or pre-purchase ESO, you'll get exclusive rewards and early access to the game. Visit The Elder Scrolls Online Store to learn more.
If you have any issues, please don't hesitate to contact our hardworking Customer Support reps.
See you in game!
-The Elder Scrolls Online Team -
Susarc #7101 még ma is kaptam meghívót!!!
meg ne lássam,hogy valaki béta meghívóért könyörög!
-
#7100 addig az updatet szedjétek le:) -
Susarc #7099 -
Susarc #7098 vagy be se indultak:) -
#7097 Köszönöm szépen! Egyiket vittem. -
Nephin #7096 Én már fél négytől, múltkor négykor már ment. :) -
#7095 már azt hittem érdemes volt felkelnem.... rossz vicc -
MaRee #7094 Majdnem nem indultam el dolgozni Az viszont biztos hogy 17:58tól folyamatosan a login feliratot fogom klikkolni! -
#7093 Mocsok dolog volt ez. Belegondoltál, hogy a felelőtlen kijelentésed után hányan álltak fel és indultak haza a munkából, hirtelen jött rosszullétre hivatkozva. Isten óvjon a haragjuktól :D -
Susarc #7092 a játék nem a login screen és nem a karakter választó és nem a szerverlista:P HOPP:D a pontodat nuktad fijam:P -
Rannah #7091 Újragondolva, Nálad a pont :) -
#7090 Nem értem mit akarsz.
Be lehet lépni a játékba? Be :) -
Rannah #7089 Jó próbálkozás :)
-
#7088 Hopp, be lehet lépni a játékba! -
Susarc #7087 Hopp peccs vót!! -
mgerihun #7086
Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.
BÉTA HÉTVÉGE (Stress Test)
Aki akar csatlakozni hozzánk hétvégére, azt szívesen látjuk. Amint elérhető login, mi ott leszünk. TS-en is. IP-t, Pass-t privátban kérjétek, vagy regisztráljatok fórumunkra.
Nemesis Guild Oldal
-
mgerihun #7085 Mert még fent van swtoros oldalunk is, azt meg google kilistázza első találatra Itt van az ESO (vagy TESO?) -hoz tartozó : Nemesis Guild -
#7084 Fergeteges most latom h a ket kulcsot is egybe irta...
YH4YNAWKG4T76NH3LHFW
.
D3FJCR4GL7GJ53EGMKF5 -
#7083 Orultem a szerencsenek h a telefonom ekezetes karaktereit nem tamogatja...
amugy meg aki pre orderes az barmelyik frakcioba allhat -
#7082 Legyen gyereknap, múltkor is kaptam kulcsot akkor is tovább adtam mert most nincs gépem. Nemtudom miert most 2-t is kaptam. Grátisz
YH4YNAWKG4T76NH3LHFW
D3FJCR4GL7GJ53EGMKF5
http://click.mailer.elderscrollsonline.com/?qs=042cf5b2f27107b25afd6288a02b647c010b6c422efeedd47b34b33bb912fde8
ha elvitted az egyiket akkor Ãrd ki légyszÃves h a többiek már ne próbálkozzanak vele.
és csak akkor vidd el ha le is tudod tölteni időben, mert ba*om sokat foglal. -
#7081 Hát hja. -
Eksz #7080 Ilyenkor mindig elojon az alapbeallitasnal is sokkal pesszimistabb enem, es elkezdek agyalni, minimum erdekes dontes ez. :F -
Eksz #7079 Tit-ko-lozas! -
#7078 Mégsem lesz hagyományos Open beta -
#7077 ...Aztán jönnek az olyanok, akiket pedig az az 1-2 ember zavar folyton, aztán pedig az olyanok mint én akit az egész nem érdekel és csak játékinfót szeretne, és mindkettő zavarja
Adminka gondolom majd rendet rak úgyis, írjatok játékról. :)
Én még mindig ott vagyok elakadva, hogy melyik az igazi Nemesis Guild oldal, mert röpke 10 perc alatt 3-at találtam -
#7076 Ha a realm alatt a Campaign-t érted, akkor simán, bár nem lehetsz ugyanabban egy alttal, csak azonos oldalról. -
Arhenius #7075 Ugy gondoltam hogy egy accounton 8 toon azt hiszem, kilogolok a bretonommal és belogolok a másik realm-ba a wood elfemmel. -
#7074 Csakhogy, erre a fejlesztők is gondoltak :) Egyszer lehet váltani, és ennyi. -
#7073 Mivel gigamega szerver lesz ezért elvileg mindig lesz player aki véd. -
Arhenius #7072 Egyedül az zavar hogy mindenki játszhat minden szövetséget. A realm pride nem fog kialalkulni... és sokan vissza fognak élni azzal hogy kilogolnak a vesztes szövetségből és belogolnak ahhoz amelyik éppen foglalja el a várakat. -
#7071 No meg ne felejtsük el, hogy Cyrodiil egyben pve zóna is, küldetésekkel, publikus dungeonokkal, Dark Anchor eventekkel, bányákkal, felfedezni valókkal, stb., vagyis ugyanúgy meglesz az 5v5 harc, mitn a zerg kontra védők. Ha pedig az adott guild, amely birtokolja a Keepet fejleszti azt, még nehezebb dolga lesz a zergnek. De ennek ellenére nem lehet elkerülni azt, lesz bőven. -
Eksz #7070 O, igen errol nem is beszelve. + Paran hajnalban elninjakommandozni a daralotol tavol par millt,farmot,minet. Beleelos. -
Arhenius #7069 Az nem kérdés hogy lesz-e zerg. De aki el akarja kerülni a zerget és akar pvp-zni az fog tudni. -
Arhenius #7068 Nem kell bocsánatot kérni, én is izgatott vagyok, még az abc-- is elolvasom mostanában 5-ször mert benne van az hogy ESO. -
#7067 Bukod a keepet, bukod a boltodat. Ez is azért motiváló tud lenni :) -
MaRee #7065 Ezt gondolom nekem szántad. Nos kiváncsi vagyok, a GW2-ben is ellőtték hogy ez milyen epik lesz, aztán csak ment a zerg vs zerg 2fps-sel. Mondjuk a pvp engem annyira nem érdekel egyelőre ebben a játékban, ami érdekes, mivel elsősorban pvp huszár vagyok.