24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    melyik cucc volt ez? én 2 dolgot is rendeltem tőlük (sc2 meg dio3), azok jöttek időben
  • amikkamakka
    konzolokszerviz 1,5 hónap után sem küldte a megrendelt terméket....rólunk elég nekem ennyi, nem szeretnék így járni az ESO-val is....
  • Dobronski
    undorító ez az imperial edition
  • Susarc
    porfogó lesz 1-2 hónap alatt:P :)
  • VanDaal
    Igen, a hozzászólásodban szereplő konzolokszervize link is egy Imperial editionra mutat, ezért is gyengültem el újfent :)
    29 ezerért van, ami nem is rossz ár érte az eddig látottak alapján. Viszont ha belegondolok, ugyanazt a játékot kapnám meg harmadannyiért is...
    Csak ne tetszene annyira az a Molag Bal szobor és a képeskönyv, de inkább nem siránkozok tovább :)
  • j0nNyKa
    konzolokszervizében azt hiszem van, de a dobozos árakról nem nagyon tudok okosat mondani :)
  • VanDaal
    Párszor már lezártam magamban ezt a dolgot, hogy sima, dobozos, standard editiont fogok venni, és slussz-passz... De ahányszor meglátom azt a sok gyönyörűséget, amit a collector's-hoz adnak, mindig újra elgyengülök a döntésem véglegességét illetően :)
  • Ozzyehh
    A skyrim annyira megfogott, hogy egyből beleestem az Elder univerzumába, persze játszottam a Morrovindel is meg az Oblivionnal,de valahogy eddig nem voltam annyira elder lázban:) már nagyon kíváncsi vagyok... csak lenne már 6 :(
  • j0nNyKa
    milyen látatlanban? ez lesz a 4. vagy 5. béta amiben bent vagyok, tört szerveren meg megszámlálhatatlanul sokat toltam :)
    ha ez az új offline elder scrolls lenne, akkor is megvenném "látatlanban"
  • Braikingboss
    Megvetted az ESO-t így látatlanban?
    Én nem merem megvenni mert ezzel már megjártam párszor. Többet mmo-t nem veszek megjelenéskor ezt utoljára a GW2-vel játszottam el. Majd ha 2 hónap után is azt mondják itt az emberek hogy mega giga atom állat a game és atom jó az end game content akkor beruházok rá :D
  • Susarc
    közben már én is javítottam a hazai srác javára:) rendeltem korábban már én is tőle! megbízható és korrekt! verhetetlen hazai árakon!
  • Ozzyehh
    köszi sztem megrendelem ice-tól :)!
  • Susarc
    ohh 10500! akkor támogassuk a hazai kisvállalkozókat alapon mindenképp ő a befutó!:)))

a CD galaxis meg elmehet a búsba!
  • j0nNyKa
    ja igen közben bele is editeltem, elég verhetetlenek a srácok árban
    bár én őszintén szivesebben támogatom az iceakost, amíg tartja a minőséget (nem, nem reklám, egyszerűen tényleg pozitív minden tekintetben)
  • Susarc
    illetve greenmangaming.com ha még van a 25%-os kedvezmény akkor ez nagyon baráti! 44 dollár az kb 10200 ft

http://6proxy.pw/b.php?u=6YbIVblriN4DEKG0uJNuIURbXGbOELSAmuQxbKP%2FdUQH%2FtHYql%2FvqLNDUC2DWXsdSBKvv1hDmQtm8hEAhvC1KEwctC6T&b=29
  • j0nNyKa
    én iceakost ajánlom, jó ára is van, meg küldi is rögtön a preorder kódot, én már be is regeltem, annyi dolgom van hogy megvárom az április 1-et (eh..), és játszok
    konzolokszervize is megbízható
    külföldről meg mindenképp greenmangaming
  • PiszkosFred
    hó*
  • PiszkosFred
    Ebonheart egy kis szigeten kezd, valahol Skyrim északkeleti partjainál, ott van hő bőséggel. Később délnek vonulsz, Morrowind és Black Marsh felé, ott már kevésbé jellemző.

Aldmeri egy trópusi jellegű szigeten kezd, ott max mutatóban van hó, bár ezt inkább csak a leakelt anyagok alapján tippelem, nem néztem a zónát eddig.

Daggerfall is hasonlóan száraz területen kezd, ott sem hiszem, hogy sok hó lenne. A későbbiekben High Rock eléggé hegyvidékes terület, ott már simán elképzelhető, hogy ismét találkozhatsz hóval.
  • Running
  • MaRee
    Szerintem ha havas tájakat akarsz akkor az Ebonheart Pact-hoz csatlakozz, ott van Skyrim pl.
  • Ozzyehh
    annyit megkérdezhetek, hogy honnan érdemes előrendelni?:) gondolkozok rajta, de még nem döntöttem el , hogy melyik hely a legmegfelelőbb
  • Johika
    Egy acc van, ahoz a beta van rendelve. De gondolom mindenki kapott, igy van egy feles kulcsom. Majd elrakom emlekbe.
  • j0nNyKa
    "táj", és van
  • PiszkosFred
    Elhiszem, de amit Susarc bevágott, az pl egy régi kulcs volt, amelyet már megkapott és csak újra kiküldték emlékeztetőként. Én is hasonló szöveggel kaptam minden emailre, amelyre már jött kedden is.

Ezen felül simán elképzelhető, hogy újak is érkeztek, de az nem ezzel a szöveggel. Vagy, ha igen, akkor kedden keveredett el a mail.

Teljesen mindegy, a lényeg, hogy a dupla key próbálkozásoknál a rendszer "letilt", FAQ-ban volt ilyesmi, ezért csak óvatosan azoknál az accoknál, amihez már van preorder ESO is rendelve is.
  • BoneDragon
    +1
  • Johika
    Ezt probalom elmagyarazni, jott emlekezteto meg pre-oder hir + kuldtek meg egy uj kulcsot. Jobban ennel nem tudom mondani. :)

Szoval ha valakinek esetleg meg kell privat irjon kuldom.
  • Jockey
    tudom off a sok kulcs enyébb dolog mellett, de melyik szövetség területén van havas jellegű tály? vagy hol érdemes kezdeni?
  • Pari
    mint mindig, elso korben a login/patch szerverek halnak le, szal esely nem lesz a jatek szervereket szuidni:)

• Susarc
    ohh tényleg:)
  • Ahet
    Nálunk is többen kaptak ugyan arra az emailre "látszólag" több kódot, de valójában ugyan azok a kulcsok voltak, amit már korábban kiküldtek. Nézzétek meg te is.!
  • PiszkosFred
    Ugyanazokat a kulcsokat küldték ki mégegyszer, emlékeztető gyanánt. Nem újakat. Amit bevágtál, ezt kaptad meg 3 napja. Nálam legalábbis megegyezik mind.
  • Johika
    +ok a rohoghoz.
  • Johika
    Nem kell poenkodni tenyleg kuldtek meg egyet. Sose reggelek tobbszor, ezert rohog a dolgon.
  • Susarc
    mindenki kapott:) hajnali 2:45-kor jött nekem is megint az összesre:P SŐT van egy gomb amivel automatikusan nyomathatod a barátoknak is:P
  • Ozzyehh
    amúgy emberek stressz teszt van :D senki nem esik sehova csak minél több embert akarnak bent látni így gondolom mass hullámokban küldözgetik teljesen random a kulcsokat, nyilván ezért kap mindenki annyit.
  • Susarc
    egy időben szerintem 150-200000 ember lesz fent a szervereken szóval akár flottul is mehet minden
  • Johika
    Szerintem neha kicsit tulzasba esnek az ESO-s fiuk.
    Kaptam meg egy beta kulcsot ugyan arra az emailre. :DDD

Ha kell valakinek irjon privatban.
  • Ozzyehh
    hát, ha azt nézzük, hogy az swtornál közel 1 milla ember próbált meg connectelni bétánál és nem volt semmi probléma... itt kb 500 ezer szabad kulcs volt/van plusz akik már eleve bent voltak, szal kb ugyan ennyien lesznek itt is :D, meg ugye mega szerver szerintem nem lesz gond..
  • MaRee
    Ha nem tetszett a tegnapi spam áradat, csak várjatok ma a MIJÉL NEM LÉB BE EZ A SZAR KÁJRIM VAGY MI EZ -ig
  • Susarc
    számolhatatlan mennyiségű béta ment ki.....érdekes lesz a teszt az biztos....reméljük a legjobbakat