24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7225 Most jó?? a tökömet elhajítom párizsba.... minek kell ez a mínuszolás, persze, hogy -50-nél vagyok amikor teljesen feleslegesen is lehet mínuszolgatni... -
#7224 Még rosszabb lesz a megítélése, efelől ne legyen kétséged. Milliószor le lett írva, hogy az ESO felfogása, megvalósítása, lassabb játékmenete, stb. nem fog tetszeni azoknak, akik a mostani népszerű mmokon nőttek fel, vagy azokat szeretik. Ők csak gyomorideget kapnak a játék alatt, nem élményeket. -
#7223 "Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése/Ennyi pontszám alatti felhasználó elrejtése" - vmelyik a kettő közül. -
Susarc #7222 hát most 20 perc alatt azért kapott 230 dollárt:S -
#7221 Mert rosszkisfiú voltál és sok a mínuszod. -
#7220 A "-50" szűrőt írd át "-100"-ra, az sg.hu profilban. -
#7219 Lenyíló fülre gondolok, hogy megjelenjen a kommented.
Kíváncsi leszek a béta után hogy fog megváltozni az emberek véleménye. Szerintem sok fog múlni a mostani béta eredményén. -
#7218 Hát ez érdekes... ha valaki megtudja mondani, hogy hogyan kapcsoljam ki akkor offolom, de fogalmam sincs amúgy, hogy miért van :D -
yusukee #7217 Mindig rá kell kattintani egy kis nyílra, hogy el tudjuk olvasni az üzenetedet. -
Susarc #7216 én bírom Kungen-t ,de nem csak az ő streamjén oltják a TESO-t....
Sacriel,Cohhcarnage,Lirik,MMODEN mindenhol puhatolóztam és lesújtó az emberek véleménye és nem értem,hogy miért..... -
#7215 spoilerben? én nem látom, hogy abban írnék:D -
#7214 Miért írsz mindig spoilerben vagy akármi is legyen itt a neve -
#7213 annyi baj legyen... ahogy alább említette MaRee kevesebb hülye kevesebb lagg -
#7212 Én ManvsGame-et szoktam nézni. Szóba került a játék, és ő se nagyon ugrál a Tesoért.(Látványvilága nem ragadta meg, pedig Skyrimet sokat tolta) Attól nem félek, hogy egyedül maradunk ingame. -
MaRee #7211 Annyi baj legyen, 5000 hülyével kevesebb lag :D -
#7210 +1 -
#7209 Ilyenkor mindig egy 90-es évekbeli cikk jut eszembe, egy nagy nulla (sport)újságíró tollából. A drága munkásember elment az aktuális mtk-fradi örökrangadóra, és beült a fradi táborba, hogy majd jól megfigyeli a szurkolást, és leírja "oknyomozva" a dolgokat. Az mtk szerzett egy gólt, ez a barom meg felugrott örömében. A biztonságiaknak kellett kimenteni abból, amit kapott a következő 2 percben. Aztán lehozta a cikket, hogy mekkora gyökér egy társaság a fradi tábor, és kikéri magának a magyar fociszeretők nevében, hogy őt, mint a törvénytisztelő szurkolót majdnem meglincselték ottan... (mondom ezt Debreceniként, sz'al pont leszarom, ha ezek odafenn egymást ölik :)) Értsd a párhuzamot :) -
Eksz #7208 En nemtudok olyan streamet nezni, jatektol, streamertol fuggetlenul, ahol ha a teso szob kerul ne kopkodes lenne. Ez ilyen. -
#7207 Meh... a preordernél nem mentem lejjebb ^^ És tényleg ott van :D -
#7206 Mert Kungen maga és aki nézi az proli -
Eksz #7205 Epicet faileltem, de talan igy megtalalod. -
Susarc #7204 szundíts egyet:) -
#7203 Legalján. -
Eksz #7202 -
#7201 huh, nah munkával végeztem.... testformálás megvolt.... ettem ittam, aludtam.... és még csak 2 óra van:/ nagyon csalódott vagyok... -
Susarc #7200 5000-en vannak Kungen streamjén most....megkérdeztem ki jön TESO bétázni.....azt az oltást és kopködést amit kaptam:S
árulja már el valaki ki a fene generálta ezt a globális TESO gyűlöletet? és miért érdemelte ki ezt a játék?? nem vágom -
#7199 Hát ööö... én ilyet nem látok a bétás levélben. -
Eksz #7198 Ahogy fred irta a beta kulcsos levelben van egy forum username, forum password kombinacio, ezzel tudsz belogolni a beta forumba. -
#7197 Korábban csináltam már accot, ahhoz adtam hozzá a béta kulcsot. Szóval az acc megvan, és a fórumra mikor be akarok jelentkezni, azt mondja, h resetelni kell a jelszót. -
#7196 Ha a Zenimaxtól kaptál keyt, akkor abban van a spéci login/pass kombináció, amellyel be tudsz lépni először, és amelyet átírva kapsz elérést. Máshonnan szerzett kulcsok esetében nem tudom, hogy lehet e regelni a béta fórumra. -
#7195 Az eso fórumra külön account kell? Vagy a normál accal oda be lehet vhogy jelentkezni? Ugyanis baszogat, h reseteljem a jelszavamat -
#7194 ".. + Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód."
Szerintem a 9 játszható kaszt akar lenni az Explorer's Pack - play any race in any alliance opciója. -
#7193 Hát én azt mondom, hogy igen, muszáj(!) neki ezt is tartalmaznia. De egy telefon talán megnyugtatóbb lenne. -
#7192 Ja ezt láttam, csak a legfontosabb mondat hiányzik belőle, ezért kérdeztem. :D -
#7191 Juj már most látom előre lelki szemeimmel, hogy jönnek majd az anyázások meg a szitkozódások, hogy fos, szar, laggos használhatatlan a szerver:) -
#7190 "Az első véglegesített előrendelők, 3 napos EARLY ACCES kódot kapnak, amivel már 04.01-én elérhetik a játékot. + Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód."
Ez az Explorer pack leírása, vagyis ebben benne kell, hogy legyen a szabad frakció választás is a 9 faj esetében. -
Nimrod2 #7189 Értem. Azt levágtam, hogy a nagy számú kiküldött meghívóból számítani lehet szerver összeomlásokra. Én is bízom benne, hogy lesz legalább egy pár órás intervallum, amikor viszonylag élvezhetően ki lehet próbálni a játékot.
Pláne mivel, mint ahogy gondolom itt is többen, én is ettől teszem függővé, hogy megveszem-e launch-kor (vagy egyáltalán...) -
#7188 mig nem èrek haza adig nem lesz beta èn inditom az agregátort mig az àll nem megy a vursli Xd -
#7187 Jól látom, hogy az itt kapható játék nem tartalmazza a szabad szövetség választás jogát? livekodok.com -
#7186 Igen bármikor :)