24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Egyszerre nem tudsz megvenni mindent.
    - Az ESO Collection ad az alapjatekhoz meg pluszba 4 db DLC-t es ket kieget (Morrowind, Summerset).
    - Az ESO: Elsweyr ad az alapjatekhoz harom kieget (Morrowind, Summerset es a nyaron erkezo Elsweyr), viszont nincs DLC.

A legjobb megoldas a kovetkezo egy honapban az, hogy ha elorendeled az ESO Elsweyrt, majd vagy megveszed a 4 DLC-s bundle/csomagot Crownert (ingame mikrotranzakcios valuta), vagy elofizetsz havi 1500 pengoert. Ha elofizeto vagy, az eppen aktualis kiegen kivul minden DLC elerheto addig, amig elofizetsz. Ha megszunteted, akkor a megszerzett cuccok maradnak, de a DLC-s tartalmakat mar nem erheted el. Az egyetlen hatranya az Elsweyr+elofizetes kombinacionak, hogy ha nem tetszik a jatek, akkor eleg sokat invesztaltal bele.
  • Plata
    Steamen alaphoz jár Morrowind és a Warden class.
  • Alien1024
    köszi a választ lehet kicsit félre érthető voltam. Még nincs meg az alap game se elég meg vennem a summerset vagy kell az alap plusz summerset vagy kell a morowind is vagy hogy néz ki ez a dolog? És mivel hivatalos oldlaon kicsit huzosnak találtam azért más honnét szerezném be őket csak nem tudom pontosan hogy mik kellenek :D
    Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2019.04.30. 16:25:11
  • Irgum76
    ezeket
    vagy lehetsz eso plus előfizető kb havi 4 ezer forint ezért minden dlc-t használhatod
  • Alien1024
    Sziasztok! Érdeklődnék hogy miket kéne meg vegyek hogy minden eddigi tartalom elérhető legyen a játékban előre is köszönöm a választ!
  • PiszkosFred
    10-15 percenkent nyilik a Dolmen.
    Kincsesladat rendszerint mindig kinyithatod, ha aktivan reszt veszel a csataban es sebzed az elougro daedrakat es egyeb demonokat. Ugyanott spawnol mindig a lada, a dolmen lepcsojenek jobb oldalan.
  • Plata
    Tegnap tengerparton pecázgattam amikor nyílt a közelben egy dolmen,oda mentem én is,kaptam egy két cuccot is meg jött fighters guild xp is rendesen.Ahogy vége lett mentem tovább pecázgatni,nem tudom mennyi idő után de újra nyílt a dolmen,odamentem újra,de most a végén sokkal jobb jutalmat kaptam,még kincses láda is volt,ami előzőleg nem.
  • Irgum76
    áhá klafa
  • PiszkosFred
    Ha kulonfele szinekben van, akkor vszinuleg azok tarolok, nyisd ki oket es talalsz bennuk X darab kovet. 200-ig eltarolja a rendszer a Curriency reszben. 200 a maximum.

Nem kell a DLC, eleg egy ismeros vagy guild tars, akinek a hazaban van transmute station.
  • Irgum76
    a tikettekről jut eszembe
    a transzform stonoktól vagy miktől hogy lehet megszabadulni?
    van már vagy 10 db különböző színekben de bankba nem tudom berakni így a serpáknak se lepasszolni
    ha jól olvastam a töltőképernyőn lévő tippeknél, hogy Clockwork city-ben lehet felhasználni de az a dlc nincs meg
  • Plata
    Pvp-ről jut eszembe,Cyrodill az teljesen pvp zóna?
    A négyes DLC packban amit vettem benne volt az Imperial city is,de még nem mentem el arra,ha csak pvp van akkor nem nagyon érdekel.
  • Plata
    Akkor egyenlőre felejtős,a pvp nem érdekel,master szintű craftolás meg messze van,általában csak halat sütögetek.
  • PiszkosFred
    Igen, a frakcio fovarosokban (Wayrest, Mournhould, Elden Root) van egy boltos, akinel lehet ilyet tarolot (es sok egyeb mast is) venni. Viszont, ellentetben a tobbi vendorral, itt vagy writ voucherrel vagy Tel Var Stonenal fizetsz. Writ Vouchert a master szintu crafting megbizasokert kapsz, Tel Var Stone pedig Imperial City pvpjebol jon.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.30. 08:11:02
  • Plata
    Volna egy kérdésem megint,valamikor szintlépésért kaptam a karimmal egy ládát amit be lehet tenni a házba és bele pakolni.
    Nem túl nagy láda de jól jött annak idején.
    Ilyen ládát lehet valahonnan még venni?
    Daggerfallban a kereskedő guildeknél kerestem de csak bolondok napi eventes ládát találtam.
  • Plata
    Pont ezért szeretem heirloomot,nem kell szintezés közben vacakolni cuccokkal,a nighblade karimnak medium wood elf outfit van beállítva.
    Végül is wood elf.
  • Irgum76
    én nekem tegnap elegem lett kicsit ebből a 1 hónapos eventből és csak questeltem a haramiámmal és végre újra jólesett a játék
    már kezdett ilyen feladat szintjére süllyedni, hogy menj ide öld meg azt csináld meg ezt mert ha nem nincs ajcsi
    most egy kicsit szarok az ajcsira a levelingre meg úgy ahogy van szép lassan "véletlenül" lépek szintet
    csak a templárt húztam a gold miatt meg a varázslót próbaképp, hogy mennyi idő alatt tudom felhúzni 50-re
  • fluency
    Mondjuk ez a heirloom nem hülyeség, mert nem kell állandóan cuccokat szerezned. Több helyed marad a lootnak, meg nem kell a kompetens gearre figyelni.
    Az azért nem teljesen igaz, hogy tök mind milyen típusú páncél van rajtad. Light-ba hamarabb megesznek, mint Heavy-be. Kell egy jó set és azt nem árt szinten tartani. Én pl. most Malabal Tor-ban farmolgatok dolment, meg pár delve bosst a Thunderbug's Carpace set itemekért.

Ha az outfit-et úgy állítod be, hogy a cuccod light-nak látszódjon, akkor lehetsz akár heavy setben is. :)
  • Plata
    Azt tudom,de heirloom előnye hogy nem kell a karidnak venni felszerelést,mert a heirloom a karaktereddel együtt nől,42-es nightblade karimnak még 26-os szintű cucca is van,mert sok xp jött,de item nem.
    Heirloom-ot nem is azért szeretem mert ad 50% xp-t,hanem mert nem kell törődni a kari felszerelésével,mindig van rajta a szintjéhez igazodó item.
    Ha a kari szintet lép a ruhája is szintet lép és nem kell új.
    Más úgy küldizni és lébecolni a világban hogy nem kell törődni a gearrel,ESO-ban még fura nekem ez az armor rendszer,gyakorlatilag tök mindegy hogy light medium vagy heavy armor van rajta.Csak jó legyen a stat rajta.Vagyis staminás karival ne magickás legyen,nekem ez még szoktatlan,Wow-ban egy paladin nem mászkál cloth-ban vagy leatherben esetleg mailben,mert neki csakis plate való.
    Bár van aki képes és abban mászkál,de az szimplán lökött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.29. 17:44:40
  • PiszkosFred
    Hat, szerintem meg epp' hogy atestek igy is a lo tulso oldalara: szinte egymast erik a dupla XP-s eventek, kapsz egy rakas XP scroll a daily login jutalmai kozott (plusz kapsz a leveling rewarddal is, ha jol emlekszem), es akkor ott van a training trait - boven tobbszorose a heirloom fele extra XP-nek es leegyszerusiti nagyon a szintezest. A kontent nagy reszet nem is latod, es mar cp160 vagy. es mehetsz az endgame cuccokert :)
  • NiceScream
    Hazaértem a napi robotból, mindjárt ki is próbálom :D Csak át kell csoportosítani a cuccot.
  • Plata
    Na ezt sem tudtam,köszi az infót.
    Mara gyűrű az nem érdekel,mert túl macerás dolog és szeretek egyedül lézengeni.
    Kár hogy nincs heirloom ESO-ban,nagyban meg könnyítené a szintezést.
    És akkor mindig megfelelő armor lenne a karin.
    Bár ESO-ban annak sincs sok jelentősége.
  • PiszkosFred
    Minden felszereles, amelyen traning trait van, ujabb X %-kal noveli az olesert kapott XP-t (kuldetesekkel szerzetteket nem noveli, mint mas mmoban, csak a legyilkolt mobokbol szarmazo XP no). Ha minden pancel es fegyver training traites, az eleg komolyan meg tudja dobni a kapot XP-t.

A Mara gyuru kvazi az ESO jegygyuruje. Egy ceremonia (Ritual of Mara) soran elkotelezitek magatokat egymas fele, amelynek a "tanuja" egy-egy gyuru lesz. Ha ezentul egyutt (egy partyban) kalandoztok, akkor extra XP-t (+10%) kaptok.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.29. 16:25:48
  • Plata
    Training cucc és mara gyűrű?
    Erről mondanál több infót?
  • PiszkosFred
    Igen, plusz ott vannak a training cuccok, mara gyuru, stb, igy aztan lehet huzni altokat vagy grindelni a CP-t ezerrel :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.29. 16:01:21
  • Plata
    Szerintem igen,mert a buffok közt ott van mind a kettő.
  • NiceScream
    Helló!

Srácok, a különböző xp módosítókat lehete gyütt használni? Például eszem a tortából + elhasználok egy 50%-os szkrollt, akkor 150% XP fog dőlni?
  • Irgum76
    ja jól van nem 1 napra csökkenti hanem 1 nappal
  • Irgum76
    na keresgéltem:
    videó a problémáról
    és erre ezek a reakciók jöttek
  • Irgum76
    daly-ből kaptam cloth research-re el is nyomtam egy 7 naposra világítottam, csilingeltem de nem csökkent az idő
    vagy a clothing csak lightra értendő? mert én mediumra nyomtam volna el
    az tuti, hogy ha 24 óránál több akkor lehozza 1 napra ha kevesebb akkor rögtön kész lesz
  • PiszkosFred
    Aktualist csokkent, ha jol emlekszem akkor 24 oraval. Daily login rewardskent erdemes szerezni maximum, crown storebol pocseklas.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.28. 10:20:39
  • Irgum76
    a research scroll hogy működik?
    a következő kutatást idejét csökkenti vagy az aktuálist?
    mert elnyomtam és nem változott semmi
    vagy ha leállítom a kutatást és újraindítom akkor működni fog?
  • Irgum76
    ja most nézem 196 cp-om van még sem adott eddig normális cuccot
  • Irgum76
    köszönöm ismét
    akkor rá kell gyúrnom kicsit a cp-kra aszem 140 körül vagyok
    szerencsére azért is kapok cp-t ha kimegyek a klotyóra :)
  • PiszkosFred
    Kulcsokat ne hasznald el, csak cp160-at elerve, azokkal nyitott ladak (is) adjak az endgame gear egy reszet (monster setteket)!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.27. 23:33:48
  • Irgum76
    ez a dungenös kihívás egy vicc
    megcsináltam ötöt és semmi normális nem esett csak stile alapanyag
    a ládákból meg 6db (ugye egy kulcs volt alapból) lila vállvas esett amit eladni sem lehet
    mehet a zúzdába
    egyedül a dungeon teljesítéséért érdemes csinálni
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.27. 22:39:35
  • Irgum76
    nem gond, oksa
  • PiszkosFred
    Sorry, PS4 ugrott be hirtelen :) XB1-en is van ilyen termeszetesen.
  • Irgum76
    kösz, klafa rákeresek (xbox de mindegy :) )
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.27. 19:05:46
  • PiszkosFred
    PC-n jobb klikk a targyon es "lock", PS4-en nem tudom milyen gombokkal hozhato elo, de a lenyeg, hogy targyaknal a "lock" opcio pont ezert kerult a jatekba, hogy veletlenul ne add el, ne bontsd el a szamodra fontos targyakat, mert ilyenkor ezek nem jelennek meg a listaban. Hasznos tud lenni :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.27. 18:56:07
  • Irgum76
    vettem 20k-ért sebzés növelős cuccokat a baltát ki is tanultam
    de 2 nap múlva nem találtam a tőrt meg a villámló botot mondom bazz ezeket elbontottam mit van mit tenni veszek újat
    aztán eszembe jutott, hogy letettem az egyik serpánál, hogy véletlen se bonthassam szét
    meg is lett így kitettem dupla áron ami nem kell most már el is vitték :)