24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Wheyprotein #7306 Tiszta hulye vagyok. Azert volt keves FPS-em mert USA region volt megadva. Most meg High-on 45+ :P
-
Susarc #7305 árnyékok leszednek kb 15 FPS-t! bakki:P KIKAPCSOLNI!!!:D -
#7304 Mikor kiértem a nyílt területre azért megakadt a szemem. Amilyen szép volt a barlangos rész... -
petecz #7303 Igaz, bár ez nagy részt a launcher, egy admin/moderátor törölné a kommentem? -
#7302 zOMG megy a játék!!!44négy -
sayiid #7301 Csak óvatosan a kép megosztásokkal nehogy bepereljenek :D ugyebár titoktartás kötelez még egy screent sem publikálhatsz a játékról.
Whysper elment a key! jó szórakozást! -
#7300 johat nyilvan feladtam, ez vagy hulye vagy troll vagy mind2 :)
nektek jo jatekot, en meg mindig dc hegyekre szamitok, ugyhogy majd vasarnap kornyeken benezek -
petecz #7299 Bocsi, hogy még ezen lovaglok, de ötletem, se az oldalon se a játékba nem találom a régiót. :/
-
Susarc #7298 sok sikert vele Johnnyka...... -
#7297 Páran már rá lehetnek szabadulva.
Megcsináltam a karit és percek óta megy a requesting character load... -
Whysper #7296 https://account.elderscrollsonline.com/users/account --- ide van regelve userem. -
xalyy #7294 Pedig komolyan mondtam -
Whysper #7293 ˆ sayiid: igen neked akartam 8)
Jonnyka. felvagyok regelve curse-re
-
#7292 Viszont a restoring order már nem bugos, végre egy hónap után be tudtam fejezni az utolsó lépést :) -
#7291 Miért? Egész korrekt a cikk, Gyu és mazur is leírta mit tud jelenleg a játék, hibákkal és a TES feelinggel. Mocsyval nem kell foglalkozni, ő annyira elvakult és hithű wow játékos, hogy ha fizetnél érte se írnak jól bármely más mmoról. Ő ilyen, tudni kell kezelni a dolgot, és lehetőleg jelen lenni majd tíz év múlva, ha bezár a wow, mert azt a hisztit amit le fog vágni, azt látni kell :) -
sayiid #7290 Nem nekem akartad?:D -
#7289 es curse.com -ra tudsz regisztralni? -
Whysper #7288 Én kérhetnék egyet mert nekem nem küldtek pedig már nyár óta fel vagyok regelve?
-
Wheyprotein #7287 Nem tudom, hogy mit valtoztat az ha alapjaban valasztom ki a grafikai beallitasokat de finomhangolasnal nem lehet tenylegesen testre szabni. Ez fura. -
#7286 Köszi de akkor marad inkabb a bolt a plazaban mert kb ugyanannyi de ez 300m-re van tolem. Meg atvaltassal postakoltseggel az meg dragabb is lenne -
sayiid #7285 Én most telepítem a játékot. Rakat béta keyem van de mindenki kap most aki regisztrál szóval mind1 is. Nem tudom milyen érzéseket fog kelteni mert én még sosem játszottam egy elder of scroll-al sem. -
#7284 kérdés nektek van olyan hogy q instancolt rész nem tölt be ?most main story barlang pl -
petecz #7283 Vissza néztem most újra, a te képeden is amit beraktál van PTS (nyilván független a gondomtól), de pl nálam nincs, de van opció rá, de a tesómnál nincs. :D -
#7282 ma linkeltem konzolokszervize-t, pl ott -
#7281 Egyik monitoron Téli olimpia megnyitó, másikon az TESO. Az élet szép ^^ -
nomiss #7280 én ezt nem értem megy a rinya hogy 2007 es grafika , de nekem leesett már az állam nem egyszer... -
petecz #7279 Igen, nekem is ott van. De hidd el tesómnál nem, sőt nála jobb oldalt még egy PTS opció is van. Elég furcsa. Most a játékba partyba tudunk lenni, meg friendsek, de egy helyen vagyunk és nem látom. -
#7278 Nem teged kovezunk meg. Mindenki tudja hogy a GSnel szarpocsu wow gyokerek vannak ha egy mmo tul mutat a klikk es 1234en akkor az a ketbalkezes gyoker azt irja rola hogy szar. Az a baj hogy sokan olvassak.
A masik pedig egy kerdes lenne: tud valaki olyan oldalt ahonnan £90alatt megkapom a imperialt postakoltseggel egyutt? -
Wheyprotein #7277 Ezek orultek!?
"A Bethesda a World of Warcraft trónfosztására készül a The Elder Scrolls Online-nal"
Ezt maguk talaltak ki vagy a Bethesda tenyleg tett ilyen kijelentest? Nem hinnem ...
Lehet a cimnel nem is kellene tovabb olvasnom ha mar igy kezdodik xD -
#7276 erdekesseg: mult pentek ota 1263 hsz erkezett :) -
MaRee #7275 -
xalyy #7274 Miért nem hagyák a tesók TESÓ-zzunk legalább 1 hetet, miért csak 3 napot? -
sayiid #7273 Lehet sokan megfognak most kövezni skyrim rajongók és teso rajongok.
http://www.gamestar.hu/the-elder-scrolls-online-betateszt.html
GS TESO
Ez itt a GS beszámolója a játékról és a béta perceiről.
Mit ne mondjak nem lesz egy világmegváltó játék de biztos lesz olyan aki élvezi. főleg rajongó.. -
MaRee #7272 Nekem is szaggatgat minimálisan főleg ha valami speckó effekt van. Lejjebb vettem az árnyékokat, most viszont lefagyott vagy nem tudom de 4perce tököl valami loading screen :D -
#7271 Milyen vihar előtti csend van...
Eddig csak a karaktergenerálásig jutottam, de teljesen megvagyok elégedve vele. Átlátható, részletes, nem is kell ennél jobb. El is készítettem a kis fekete párducomat. -
#7270 Megnéztem liveon, ott van. -
xalyy #7269 Remek, hamarabb indult de mégse szólnak legalább egy emailt küldhettek volna :D kösz, hogy szóltál! -
nomiss #7268 úristen milyen hate megy a zoneon hogy milyen szar , pedig nagyon jó -
Susarc #7267 kicsit esett az FPS:P -
#7266 C betű és bal felső sarok.
xalyy: Én már toltam egy negyed órát vele... Már megy:P