24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Wheyprotein
    Tiszta hulye vagyok. Azert volt keves FPS-em mert USA region volt megadva. Most meg High-on 45+ :P
  • Susarc
    árnyékok leszednek kb 15 FPS-t! bakki:P KIKAPCSOLNI!!!:D
  • BoneDragon
    Mikor kiértem a nyílt területre azért megakadt a szemem. Amilyen szép volt a barlangos rész...
  • petecz
    Igaz, bár ez nagy részt a launcher, egy admin/moderátor törölné a kommentem?
  • benőmenő
    zOMG megy a játék!!!44négy
  • sayiid
    Csak óvatosan a kép megosztásokkal nehogy bepereljenek :D ugyebár titoktartás kötelez még egy screent sem publikálhatsz a játékról.

Whysper elment a key! jó szórakozást!
  • j0nNyKa
    johat nyilvan feladtam, ez vagy hulye vagy troll vagy mind2 :)
    nektek jo jatekot, en meg mindig dc hegyekre szamitok, ugyhogy majd vasarnap kornyeken benezek
  • petecz
    Bocsi, hogy még ezen lovaglok, de ötletem, se az oldalon se a játékba nem találom a régiót. :/

• Susarc
    sok sikert vele Johnnyka......
  • benőmenő
    Páran már rá lehetnek szabadulva.
    Megcsináltam a karit és percek óta megy a requesting character load...
  • Whysper
    https://account.elderscrollsonline.com/users/account --- ide van regelve userem.
  • xalyy
    Pedig komolyan mondtam
  • Whysper
    ˆ sayiid: igen neked akartam 8)

Jonnyka. felvagyok regelve curse-re
  • PiszkosFred
    Viszont a restoring order már nem bugos, végre egy hónap után be tudtam fejezni az utolsó lépést :)
  • PiszkosFred
    Miért? Egész korrekt a cikk, Gyu és mazur is leírta mit tud jelenleg a játék, hibákkal és a TES feelinggel. Mocsyval nem kell foglalkozni, ő annyira elvakult és hithű wow játékos, hogy ha fizetnél érte se írnak jól bármely más mmoról. Ő ilyen, tudni kell kezelni a dolgot, és lehetőleg jelen lenni majd tíz év múlva, ha bezár a wow, mert azt a hisztit amit le fog vágni, azt látni kell :)
  • sayiid
    Nem nekem akartad?:D
  • j0nNyKa
    es curse.com -ra tudsz regisztralni?
  • Whysper
    Én kérhetnék egyet mert nekem nem küldtek pedig már nyár óta fel vagyok regelve?
  • Wheyprotein
    Nem tudom, hogy mit valtoztat az ha alapjaban valasztom ki a grafikai beallitasokat de finomhangolasnal nem lehet tenylegesen testre szabni. Ez fura.
  • ricsaj
    Köszi de akkor marad inkabb a bolt a plazaban mert kb ugyanannyi de ez 300m-re van tolem. Meg atvaltassal postakoltseggel az meg dragabb is lenne
  • sayiid
    Én most telepítem a játékot. Rakat béta keyem van de mindenki kap most aki regisztrál szóval mind1 is. Nem tudom milyen érzéseket fog kelteni mert én még sosem játszottam egy elder of scroll-al sem.
  • drop
    kérdés nektek van olyan hogy q instancolt rész nem tölt be ?most main story barlang pl
  • petecz
    Vissza néztem most újra, a te képeden is amit beraktál van PTS (nyilván független a gondomtól), de pl nálam nincs, de van opció rá, de a tesómnál nincs. :D
  • j0nNyKa
    ma linkeltem konzolokszervize-t, pl ott
  • danone
    Egyik monitoron Téli olimpia megnyitó, másikon az TESO. Az élet szép ^^
  • nomiss
    én ezt nem értem megy a rinya hogy 2007 es grafika , de nekem leesett már az állam nem egyszer...
  • petecz
    Igen, nekem is ott van. De hidd el tesómnál nem, sőt nála jobb oldalt még egy PTS opció is van. Elég furcsa. Most a játékba partyba tudunk lenni, meg friendsek, de egy helyen vagyunk és nem látom.
  • ricsaj
    Nem teged kovezunk meg. Mindenki tudja hogy a GSnel szarpocsu wow gyokerek vannak ha egy mmo tul mutat a klikk es 1234en akkor az a ketbalkezes gyoker azt irja rola hogy szar. Az a baj hogy sokan olvassak.

A masik pedig egy kerdes lenne: tud valaki olyan oldalt ahonnan £90alatt megkapom a imperialt postakoltseggel egyutt?
  • Wheyprotein
    Ezek orultek!?

"A Bethesda a World of Warcraft trónfosztására készül a The Elder Scrolls Online-nal"

Ezt maguk talaltak ki vagy a Bethesda tenyleg tett ilyen kijelentest? Nem hinnem ...
    Lehet a cimnel nem is kellene tovabb olvasnom ha mar igy kezdodik xD
  • j0nNyKa
    erdekesseg: mult pentek ota 1263 hsz erkezett :)
  • MaRee
  • xalyy
    Miért nem hagyák a tesók TESÓ-zzunk legalább 1 hetet, miért csak 3 napot?
  • sayiid
    Lehet sokan megfognak most kövezni skyrim rajongók és teso rajongok.
    http://www.gamestar.hu/the-elder-scrolls-online-betateszt.html
    GS TESO

Ez itt a GS beszámolója a játékról és a béta perceiről.
    Mit ne mondjak nem lesz egy világmegváltó játék de biztos lesz olyan aki élvezi. főleg rajongó..
  • MaRee
    Nekem is szaggatgat minimálisan főleg ha valami speckó effekt van. Lejjebb vettem az árnyékokat, most viszont lefagyott vagy nem tudom de 4perce tököl valami loading screen :D
  • BoneDragon
    Milyen vihar előtti csend van...
    Eddig csak a karaktergenerálásig jutottam, de teljesen megvagyok elégedve vele. Átlátható, részletes, nem is kell ennél jobb. El is készítettem a kis fekete párducomat.
  • PiszkosFred
    Megnéztem liveon, ott van.
  • xalyy
    Remek, hamarabb indult de mégse szólnak legalább egy emailt küldhettek volna :D kösz, hogy szóltál!
  • nomiss
    úristen milyen hate megy a zoneon hogy milyen szar , pedig nagyon jó
  • Susarc
    kicsit esett az FPS:P
  • kemotox
    C betű és bal felső sarok.
    xalyy: Én már toltam egy negyed órát vele... Már megy:P