24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7346 Te vagy a trollok védőszentje -
Wheyprotein #7345 En csak a Pvp/ben remenykedem, hogy jo lesz. Ami bejott a TES jatekokban azok miatt maradnek ott is single-ben (soha nem voltam egy MMO-ban sem csapatjatekos).
Mekkora lvl kell a pvp-hez, tudja valaki? -
sayiid #7344 Rányomok a karakter készítésnél a Create gombra és nem történik semmi :S -
Diopapa #7343 Noh, azt hiszem már túl sok mmo-t láttam, ez abszolút nem jön be... :( Az egész világ teljesen statikus, a nap sem mozdul az égen, a látótávolság röhejesen alcsony, a mapok kicsik, a grafika időnként szép, de messzebbről nézve az ocsmány textúra ismétlődés megöli a látványt teljesen, ezt már az Everquest 2-ben is utáltam.. :( Mind1, nem nekem készítették úgy néz ki.
Aki pedig nagyon bétázza, a verziószám már 1.0 felett van.. -
#7342 Tényleg, ezt ne. NEM KÖTELEZŐ, hogy tetsszen a játék mindenkinek. Ezt el kell fogadni, akár tetszik, akár nem. Majd ha valaki elkezd hangoskodni, hogy hülyék vagyunk mert nekünk speciel tetszik, akkor lehet nekiesni. Addig respect pls. -
petecz #7341 Trololo -
#7340 Nem, ez már nagoyn nem fog változni. Nem tetszett neki, kész, pont. Nincs ezzel gond, van neki való játék még rengeteg. Mindenki így fog járni, aki egy Skyrim 2.0-t várt, de inkább most essenek pofára, mint amikor kifizették volna. Ilyen az élet, ne akard meggyőzni, se vitatkozni vele, úgysem tudod. -
#7339 hagyd ra hagy menjen messzire :) -
xalyy #7338 De még BÉTA mi a baj vele? Biztos egy skyrim után nem lefele fognak menni, ne légy kókó -
#7337 Én azért elég erőteljesen csalódtam a játékban. Megértem a lehúzásokat. Szinte köze nincs a korábbi TES játékokhoz. Árkád darálás, csapkodsz mint az állat. Oblivionban és Skyrimban nem ezt szoktam meg :( Gagyi a harc egyszerűen. A játék semmivel sem több, mint egy átlagos mmo. Kár érte. -
#7336 Hát ezt tényleg csak fórumon :) Bár előtte egy repair lehet nem ártana, ha állandó jelleggel történik. -
soundsonic #7335
Ezt, hogy juttassam el hozzájuk? -
#7334 /bug -
#7333 Tetszik, hogy bow animaciojat javitottak, foleg a powerattack reszet :) -
soundsonic #7332 Van külön Béta fórum, vagy a normál fórumba kell jelezni a bug-ot? -
MaRee #7331 Most jutottam át Morrowindre, tetszik eddig a játék, tiszta Skyrim. Csak furcsa a rengeteg player, meg troll chaten :D -
xalyy #7330 Jah, szerintem is egy ilyen neves játéknál simán visszajön a befektetett pénz még az indulás előtt, a profit pedig nem kevés lesz az biztos! -
#7329 Hidd el visszajon meg a megjelenes elott!
En a "paraszt magyar" veszem meg 3 peldanyban hogy a kolykok se vitatkozzanak, ebbol egy Imperial Edition.
Es mashol a vilagban sokan gondolkoznak meg hasonloan mert nagy nagy nev, nem akkora mint a SW, DE az SWvel ellentetben ez egy olyan jatek amin nem ront hanem nagyon erosen javit az hogy MMO lesz. Ne felejsuk el ennek a solojaban is nagyon jol volt megoldva a kuldetes es fejlodes rendszer.
A masik meg az hogy 200M nem egy nagy penz ilyen teren, mert nagy jatekoknal az 1M vevo siman van mar a launch napjaig -
sayiid #7328 Már kíváncsi vagyok rá. Egyébként itt nem egyszerűbb partyban játszani? vagy nem lehet? mert sokan panaszkodtak hogy néhol nehéz. -
xalyy #7327 Annyian vannak a kezdőhelyen mint a hangyák
Azért szép a graf. High-on van most.
-
sayiid #7326 TESO STREAM
Vannak akik streamelnek. Nagy seggberúgások lesznek itt :D
Titoktartás bekaphatja. -
#7325 Én is úgy kaptam a tippet az előző béta utolsó napján, addig ki-be logoltam :) -
sayiid #7324 Vigyázat becsapós! Nincs is a játékban "ui" :D -
#7323 ezer hálám!
negyedszer loggolok ki majd be. -
#7322 /reloadui ilyenkor, és nem kell ki-be lépkedni. -
xalyy #7321 Ja lehet növelni de olvass utána overclocker fórumokon! -
#7320 5-10 percet kell várni és beenged.bármelyik crafting stable-nél beragadok.eltűnik a karakter teste.csak log out segít! -
#7319 Amugy biztos irta mar valaki, de azert megis szeretnem megkerdezni, hogy majd a live jatekban pl eu accountal tudok USA serveren jatszani? A masik ami perpill lehet nehezebb kerdes, de topos vassal es valami korrekt halozattal mekkora lesz a kulonbseg latencyben ha EUbol USA szerveren jatszok es forditva? -
sayiid #7318 Nem is arrol van szó, hogy ez mennyire "veri" meg a többi MMO-t mert TESO-t nem is emiatt készítik. Itt az a baj, hogy 200 millió dollárt beleöltek a játékba szóval nagyot kell ütnie hogy ez a pénz vissza jöjjön mert máskülönben ez is az Aion sorsára jut. -
Whysper #7317 Ha Te mondod akkor hülye!
ˆ sayiid: köszönöm. 8)
-
Munkie #7316 Nekem MAC-en már el sem akar indulni... "eso quit unexpectedly" irány a béta forum grrr. (PC-n semmi baja.) -
sayiid #7315 Ez az afterburner mire jó? Nem lehet növelni a vga-m teljesítményét vele? GTX660-om van -
xalyy #7314 Uristennn
Azért vigyázzatok a játékkal könnyen meggyúlhat a vidikari :P -
#7313 requesting character load-nál eléggé megállt a mutatvány.ne nagyon loggoljatok ki.elég nehéz visszamenni.legalább is nekem ez van most. -
#7312 tutorial végén ahogy átmegyek a portálon tamrielbe megállt a game, kb 5 percig töltött :D -
yusukee #7311 EP bétaguild lesz? :) -
#7310 eléggé látszik ki játszott már tes játékkal ahogy nézem.egy csomó ember csak rohangál kaotikusan.viszont az elején a blacksmithnél a nővel beszéltem és benn ragadtam a beszélgetés menüben.
de tetszik hogy sokan megköszönték mikor heal-eltem egyet.eddig megvett kilóra. -
sayiid #7309 Kíváncsi leszek nekem mennyi lesz. i7 em van de a videokártyám nem egy nagy durranás. GTX660. Elvégre ez csak egy optimalizálatlan béta. A gép igény de talán még a grafikai is változik általában a teljes játék kiadásakor. -
Berennior #7308 Nekem nagyon tetszik. Egyesek panaszkodnak arra, hogy átláthatatlan a kezelőfelület... szerintem nincsen vele semmi gond. A grafika sem rossz egy MMO-hoz képest... a karakterek mozgásán lenne még mit "csiszolgatni"...
Összeségében: jó játéknak ígérkezik. -
Susarc #7307 Instance-os küldiket nem nagyon akarja betölteni....:S