24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    De akkor minek van a nőstényeknek melle?
  • Johika
    Crash volt nalam is azota nem lehet belepni.
  • Susarc
    tojásrakók:P
  • Susarc
    valami rést kifogtál a pajzson én 25 perce nem tudok belogolni
  • PiszkosFred
    Akkor mázlim volt, mert egy instance loadingnál besültem, altf4 és nincs 5 perce, hogy újra a barlangban vagyok Stonefallban.
  • MaRee
    Szerintem semmi baj nincs a véleményeddel. Sokan azt várták, hogy ez egy "új Skyrim" lesz, hát nem az. Sok embernek vannak emiatt visszás érzései a játékkal.

Amúgy ha úgyse tudtok belépni, egy ingame chat vitában segítsetek:

Az argonianok hogy szaporodnak?
  • kemotox
    Mi trollkodás abban, hogy leírtam a véleményem? Meséld már el.
  • kemotox
    Hajajj úgy néz ki nagyon beletapostam a lelki világodban a múltkor a modi topikban :((
  • alienenemy
    Azt írja, hogy a szerver most megy karbantartás módba. Aki benn van, az még játszik, de új login nincs.
  • Susarc
    pedig nem:D
  • Jeffjohnson
    kb. 10 perce folyamatosan próbálkozom és a már lent is linkel Maintenance mode jön fel aztán egy percig rá se lehet nyomni a play gombra. Úgyhogy nem.
  • PiszkosFred
    Pedig de.
  • Jeffjohnson
    Ne aggódj be se lehet logolni úgyhogy nem vesztesz sokat.
  • Susarc
    áááá de hülye vagyok az a FŐZÉS:D azthittem ilyen mágikus recept gyártó skill:)

jaja árnyékot kikapcsoltam,mert 15-20 fps-t zabált fel
  • Nos
    na van porges a forumon :)
    kar, hogy mire lejön hétfő lesz
  • PiszkosFred
    Árnyék bugos szerintem, vedd le. Receptek miatt pedig keress egy kocsmát, ott főzz! :)
  • Susarc
    aki bent vagy ne logoljon ki,mert be sem lehet logolni:D
  • Susarc
    kicsit meleg nekem is:S
  • Különc
    Meglepődött bárki is?
  • MaRee
    Egy srác most írta chatre hogy a másik gépén megfőtt a videokártya :D
  • petecz
    Hát én most jutottam el egy régi morrowindes területre és olyan nosztalgia kapott el. Már ezért megérte. :)
  • Susarc
    Fred kraftolgatsz? most nyomok reszörcsöt levehették volna a 6 órás időt,mert így nem fogok sok mindent kifejleszetni a Béta alatt:P

A receptes szakmának a műhelyét nem lelem:S
  • Nos
    nem mindegy milyen a minimum grafika, de tényleg . . . .
    nem is értem
    bár a 15 az erős túlzás, 98-ban örültünk volna neki :)
  • SuLtAN17
    Bárki bármit mondd, én nem is vagyok egy nagy TES-rajongó, kicsit skyrimeztem kicsit morrowind, de nem ájultam el tőle, de karaktert csináltam beléptem, és ez a játék már akkor is megéri a pénzét, ha elfejlődök 50-ig és vége... Hozzáteszem 2004 WoW béta óta játszom MMO-kal, volt nálam Conan,Swtor,Gw2.
  • Susarc
  • soundsonic
  • PiszkosFred
    Hát, mondták, hogy le lehet butítani nagyon, hogy bármilyen gépen fusson, de ennyire retrora nem gondoltam volna. Viszont, így most már biztos, hogy az melós gépen is futni fog :D
  • drop
    maintrance van lol most irja
  • soundsonic
    ÉN sem :) Biztos most szabadult rá a nép, vagy épp tesztelnek.

Off: sz SWTOR spemmel Nephin :P Már a 3. emailt küldi az új repcsi módjáról..
  • ricsaj
    Nem azzal akarok jonni h beta mert majdnem végleges, de EZ EGY KURVA STRESS TEST (mar bocsanat) amiket felsoroltal mind server altal kezelt dolgok ami nemtudom mennyire de valoszinuleg szenvedésben van.
    IGEN szerver miatt is lehet ocsmany egy textura a tobbi meg szerintem is egyertelmu
  • Susarc
    na most nem tudok belogolni
  • nomiss
    hogy lehet morpholni ? :D
  • MaRee
    A chaten is ezt nyomja pár ember, hogy kicsik a mapok. Egyébként ez most open world, vagy minden zónának külön töltőképernyője van?
  • SuLtAN17
    Nekem is, szerintem minden Pistike most loggol, várok éjfélig :)
  • BoneDragon
    Minimum és maximum grafikai beállítás.
    Azért ez így durva minimumon, kb 15 éves játéknak néz ki, de lehet keveset írok.
  • benőmenő
    Eddig játszottam, most azért léptem csak ki, mert beragadt quest közben, amikor egy elf hulláját kellett vizsgálni.
    Ez a sok rohangáló ember furcsa, és az is, hogy az ellenfelek összes távolsági támadása ilyen homing missile, tehát nincs az mint a többi TES-ben, hogy majd kikerülöm és kész.
    Eddig a legjobb mmo, amit próbáltam, de nem fog rávenni, hogy lemondjam a DaS 2 előrendelésemet :D
    Gondolom ez is az mmo mivoltból fakad, hogy brutálisan be bír szaggatni, a tutoriálban voltak 25 frémes részek helyenként, a sok npc-t és player-t biztos nagyon szereti a cpu.
    BTW csak szerintem fura, amikor egy Khajiit engem kér meg, hogy oldjam meg a patkánygondjait? :D
  • PiszkosFred
    Azt, hogy kicsik a mappok, te vagy az első a történelemben, aki ezt állítja :) Mi számít akkor nagynak?
  • petecz
    Igaz. Bocsi. Egyébként nekem tetszik nagyon a cucc.
  • celgene32
    Nekem atjott a Elder Scrolls feeling ha meg a PVP is jo lenne.

Masik meg, mar a nagyanyam kutyajanak is van kulcsa stress testre minek az NDA, hadd streameljenek szerencsetlenek.
  • j0nNyKa
    ezen az utolso mondatodon azert ha megengeded, rohognek egy ~3-4 orat :)
    amugy a kis mapokat megmutatod nekem? esetleg az ocsmany textura ismetlodest is melle csaphatnad, illetve az alacsony latotavolsagot is