The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a szomorú, hogy napi pár (legyen 2-3) óra nem számít hardcore-nak. Most komolyan, munka/iskola mellett heti 7/7-ben napi 2 óra már rohadtul hardcore-nak kéne számítson. A napi 6-8 óra nem hardcore, hanem beteges, nem ez kéne a norma legyen a különleges tárgyaknál.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

PiszkosFred
HW* cimet

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Uralkodo statuszt ugyanugy ki kell "seggelni" az ESO-ban is, ahogy a WoWban is ki kellett a GM/HQ cimet anno. Napi par ora jatekkal mar most mondjon le a jatekosok nagy resze rola, lesz helyette ezernyi mas lehetoseg. Legalabbis a hirek mostansag errol szolnak.

Long_Gun
Player drop? az már ultima online-ban sem volt fun.
Egyedi ereklye? Wowban elkövették ezt a hibát kapunyitáskor,(mount) patakokban folyt a casual könny miatta, aztán class legendary most meg mindenkinek aki nem rest kiseggelni. Az uralkodói v. más státusszal viszont szvsz nincs akora gond bár sírás lessz azért ha nem embernek való napi játékidõ kell hozzá. Meglássuk, én szorítok hogy sikerüljön a lehetetlen.

PiszkosFred
Ettol "felek" - bar el kell fogadni, hogy ez egy mmo lesz -, hogy a korabbi egyjatekos TES jatekokban az igazi kincsnek szamito Ereklyek (Artifacts) nem lesznek mar annyira egyediek, es boldog-boldogtalan ezekkel fog rohangalni. Ami azert is vicces, mert lore szempontjabol ritka, amibol ketto van, nem hogy ezer 😄 Nagyon remelem, hogy nagyon maceras es "nyugos" feladat lesz hozzajutni egy-egy ilyen Ereklyehez, amely megadna a sulyat es fontossagat az egesz rendszernek.

Errol mar beszeltunk regebben, miszerint jo lenne, ha az Ereklyek egyediek lennenek (ha mas nem, Campaign/Hadjaratonkent), es mondjuk aki megszerzi, a keszithet belole replikakat. Amely epp csak gyengebb, mint az original, de meg sem lennek Umbrabol mindenkinek egy-egy peldanya otthon, csak egy masolattal rendelkezne. Pl ezeket a replikakat lehetne arulni, es ezzel lehetne kereskedni, akar a statjai, akar a "skin" miatt. A lenyeg, hogy legyen egyedi dolog, mint a Uralkodoi statusz. Valami ilyesmi.

PiszkosFred
Itemizacio kapcsan a tier rendszert emlitik, ha jol emlekszem (illetve +enchantment +random stat). Az biztos, hogy nem lesz olyan targy, ami koveti a szintunket (lasd heirloom cuccok a WoW-ban vagy egyes szintezos Deadric Artifact a TES korabbi reszeben).

Kinott cuccok maximum nem lesznek effektivek, de hordhatok lesznek.

A legtobb nagyobb tier item tobb random enchantmenttel rendelkezik, amelyeket elvileg le lehet majd venni es eltarolni az Enchanter szakmaval, illetve a szakma nelkul csak felulirni egy ujjal, amit boltolt/talalt a jatekos.

Az, hogy az adott armor/weapon skillje szamit e az adott vedettseg/sebzes kapcsan, fogalmam sincs. Az biztos, hogy az adott armor/weap skillben valo jartassag alapjan nyilnak meg uj kepessegek, de remelem, lesz valami hatasa magara a targyra is, amit hordunk, ugy lenne ertelme.

A nagyobb tier itemek pedig azt hiszem minimum karakter szinthez lesznek majd kotve, legalabbis az elso PVE "sajat" szintezos Szovetsegi teruleten. Utana jon a kepbe majd a Veteran Pont, de szerintem meg ok sem tudjak, mire lesz is jo a VP, legalabbis valtozik hetrol hetre a funkcioja.

A keresletnel szoba johet meg a crafting, nem tudjuk egyelore, hogy mennyire lesz bonyolult es az alapanyagokat mennyire lesz nehez osszehozni. Az eljarast ismerjuk - lasd Skyrim alkimia -, de lehet tobb szintu is. Vagyis, banyaszol/gyujtesz, abbol keszitesz valamit, amibol megint keszitesz valamit, es ezt - a ketszer megmunkalt targyat - fogod felhasznalni a vegso targykeszites receptjeben.

Illetve, mivel lesznek nagyon ritka es egyedi receptek, az azzal keszult targyaknak lehet majd erteke.

Lovesem sincs, hogy lesz megoldva, hogy ne legyen itemflood minden storeban, ami letezik.

Torzonborz
És ha a durability eléri a zérót akkor nem tudod használni a cuccot és kész ? Végtelenségig lehet javítani ?
Ennek a gazdaságnak így tényleg a kereslet lehet az alapja az viszont nem tudom hogy lesz meg. Max ha "kinövöd" a cuccaid bár nem tudom itt szinthez lesz e kötve ? Errõl info Fred ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kár, hogy nincs "megsemmisülés", meg player drop 😞 pedig de szép is lenne, fõleg a legendary (deadric) cuccok miatt, lehetne akkor vadászni a tulajdonosaikra 😉
Na és így megoldható lenne, hogy tényleg csak 1 db legyen fajtánként és ne szaladgáljon minden második kis srác auriel nyilával 😄
PiszkosFred
Fogalmam sincs, hogy mi fogja biztositani a keresletet 😊 Targyak es javak itt nem semmisulnek meg, csak kopnak (standard mmo fele 8-10% durability loss), vagyis igazad van, nem potlasert megy a "boltba", hanem upgrade miatt.

Szimpatikus a fejlesztõk elképzelése a kereskedelemrõl (guild bolt), csak egy apró dolog szúrja a szememet: A Nick Konkle interjúban a srác hatalmas gyártó és kereskedõ guildokról beszél ami szép és jó is lenne, de egy dolgot elfelejt. Ahhoz hogy ez mûködjön nagy mértékû keresletre is szükség van. A lentebb említett EVE-ben ezzel nincs is gond, mivel ott megsemmisülnek a tárgyak, így azt gyártással/kereskedelemmel kell pótolni. (gyk. az eve-ben ha meghalsz(kilõnek), elbuksz mindent és mehetsz venni új cuccokat)
Na ez az ESO-ban, ha csak nem siklottam el valami bejelentést felett, ez nem így lesz. (sajnos) Ezért legnagyobb sajnálatomra, így az elmondottak alapján sajna ezaz egész guild bolt felhajtás szép is jó is, de értelme csak akkor lenne ha itt is elvesznének/megsemmisülnének a cuccok, hogy legyen értelme gyártani...
j0nNyKa
nem kaptunk bétát, úgyhogy áll a fejlesztés

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
- A guild max letszama limitalva van, igy nem lesz 1 nagy szerver guild. Kis kereskedo halmazok lesznek a tobb szazezer jatekosokbol osszeallva.
- Nem AH, hanem Store. Ugyanaz, mint a WoWban a boe epic raidekrol, csak nem dkp vagy epgp pontokkal fizetsz, hanem aranyban, ha ki akarod venni.
- Penzbevetel aze, aki berakta.
- Tobb guildben a tagsag nekem bejott a GW2-ben, tobb ismerossel is tudtam/tudom tartani a kapcsolatot ugy, hogy kozben nem kell oda-vissza logolnom, join/leave stb.
- Utolsot nem ertem. Egy-egy hadjarat sikere bonuszokat jelent az egesz gyoztes vagy nyeresre allo Szovetseg reszere, nem guild szinten, globalisan.
- % jutalekrol nincs info, de elkepzelheto, hogy a guild is kap az eladott cuccbol par %-ot. Vagy, lehet, hogy ez guildmesteri szinten opcio lesz a jogok es egyeb beallitasok kozott. A fene se tudja.
- Lesz guidl penz, minden olyan ficsor lesz (bankkal es rangokkal, stb), mint barmelyik standard mmoban, amelyekben vannak guildek.

Olyan keveset tudunk errol, hogy az mar bosszanto. Osszesen kb. 5-6 mondat hangzott el ezzel kapcsolatban az interjuk soran, es semmi tobb. Elvileg jon majd valami cikk, hamarosan, az rendbeteszi a dolgokat. Elvileg.

Én azt nem értem az eddigiek alapján, hogy guilden belül mi a fenének kell AH? Az hogy lehet nyitni publikus pavilont guildeknek az oké, de valóban sok a kérdés vet még ez fel. Kié lesz az eladott áru pénzbevétele? Lesz %-os jutalék a guildnek? Lesz egyáltalán guild pénz? Egyszerre 5 guildben lehetünk ugye.. Lesz-e értelme ennek? Elõbb-utóbb lesz 1 nagy szerver guild a kereskedés miatt ami gyakorlatilag global AH-ként üzemel majd, ebben biztos vagyok. Innentõl viszont egy-egy hadjáratnak a sikere kié lesz, melyik guildé? stb. stb.

drop
van hír a szerveröl? mert állítólag van béta accja a srácnak csak nagyon hallgat

Running
Kíváncsi leszek erre a kereskedelmi rendszerre, mert a GW2 féle központi kb megölte a tárgyak beszerzéséért való küzdelmet.
Teljesen hülyeségnek tartom, hogy bemész egy boltba és 6 millió féle cuccból bevásárolsz, mert minden kapható. Ez már nagyon casual nekem.

PiszkosFred
The Elder Scrolls Online - Kérdezz-felelek vegyes felvágott 9. rész

Aránylag rövid, de talán van benne egy-két érdekes válasz.

j0nNyKa
...vagy!
már csak fél év.

Az.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Bar ott tartanank mar, hogy lenne egy legyartott item, amit lehetne arulni 😄 Meg fel ev, hosszu lesz.

Yay, örülök. 😊 Felkészült ügynökeink alig várják, hogy bemutathassák Önöknek termékeinket! 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
PC-n jatszunk, PS4-t igazabol csak en szerettem volna - amig ki nem derult a havidijas megoldas 😊 Igy majd egyszer megnezem, marad a szokasos pc-n jatszas.

PiszkosFred
A vilag igy mukodik. Az ertelmes ember kitalal egy-egy rendszer/projektet, a casual meg megveszi/fizet erte 😄 Ha az ertelmesebbje fenn tudja tartani az ESO altal kitalalt rendszer, nem lesz gond. Lenyegeben amiatt van a gond nalad is, hogy Cyrodiilba kell menned, ha vasarolni akarsz. Ha ez a helyzet, tuti bekerul egy-egy vendor a pve zonakba is, es nincs gond.

Nem tudok valasszal szolgani a miertekre, en is csak annyit tudok, amit olvasok es hallok. Ahogy bekerul a betaba ez, jobban es tisztabban fogunk latni.

Ha nem ragaszkodtok a PS4-es verzióhoz, nyitottak vagyunk a kereskedelmi kapcsolatokra! 😊

Long_Gun
A gond itt pont az "értelmes ember" kitételen van, 1 mmo-t nem õk hanem a 80% casual réteg tart el és õk lesznek azok akik telesírják a hivatalos forumot ezen gazdasági rendszer miatt ha nincs kinyalva a sejhaj elmennek és ha elmennek kevesebb zsé>f2p>kevesebb content, de ne legyen igazam és mûködjön. Nem látom értelmét én se miért ne mûködhetne 1 global ah, lehet hogy nem látom a fától az erdõt de csak jó érvek jutnak eszembe melette.

PiszkosFred
Konkretan fogalmunk sincs, hogy mukodik az ESO kereskedelme, szerintem meg betaban sem teszteltek, csak otleteket irnak es mondanak az interjuk soran a fejlesztok.

Amit irtal, hogy Runninggal mit es hogy mukodtettetek, azt irtam le en is ket kommenttel korabban, miszerint kulon szerepkorok lesznek guilden belul is. Miert ne mukodne? Szerintem siman jo, kicsit a vanilla WoW feelingek jonnek elo, amikor ket MC reset kozott a guild 90%-a farmolt alapanyagokat a tankok fireres cuccaihoz, amelyet vagy mi, vagy egy masik topguild egyik craftere tudott csak megcsinalni 😊 Ki volt osztva, ki, mit es hol farmoljon, kozos volt az erdek, ha haladni akartunk.

Ma mar nincs ilyen, megveszi az ember AH-bol es csokolom. Ez is jarhato ut, de nekem semmi bajom azzal, ha "el kell mennem a boltba" es ott vasarolnom, ahelyett, hogy "netrol" rendelek 😊

j0nNyKa
hááááááát, ez mondjuk neccesen hangzik, ha már a gw2 jött példának, ott tök jó volt az, hogy running majszter vezényletével kioszottuk, hogy ki mivel foglalatoskodik, és azt a játékost nyaggattuk, ha kellett valami

vagy most lehet én nem látom át a teso-hoz kapcsolódó terveket (vagy még ki sincsenek annyira dolgozva, hogy kiderüljön), de mintha ez a fent leírt nem mûködne valami jól ebben a rendszerben?!

PiszkosFred
50 fos limiten mi is gondolkodtunk mar, foleg hogy jelenleg 20-22 account lesz nalunk a max. Vagyis, a haveri alapon szervezodo, es kb 7-8 eve egyutt jatszo guildunkben a store csak akkor lesz, ha recruit is lesz. Es pont ezert irtam azt, amire mi is gondoltunk, hogy lesz 1-2 tagsag csak haveri, ismeros, csalad, nemzeti, stb alapon. A masik harom lesz az, amit esszel kell majd, esetleges a kereslet-kinalat alapon eldonteni.

Gw2-nel mukodott, D3-nal nem. Valami miatt az ESO-nal feltek ettol, fogalmam sincs miert. Ha nem jon be ez a kozosseg altal szabalyzott kereskedelem, akkor tuti, hogy jon az ESO-ba is egy global AH-s megoldas, aztan kiderul, mi lesz.

Egyebkent a vicc az, hogy ezt a fajta "guildek nyithatnak boltot/standot/pavilont" dolgot par honapja leirtam itt is, meg elkuldtuk nekik is, mint otletet. 😊 Persze, nem mi talaltuk ki, csak mi is hasonlora gondoltunk. Annyi kulonbseggel, hogy a mi otletunkben a boltok a fovarosok kereskedelmi negyedeiben lettek volna elerhetoek, es kb 4-6 hetente erkezo content peccsel kerultek volna be. Amolyan guild hazkent is funkcionalt volna, buszke lehetett volna minden guild arra, hogy "tessek, ez itt a mi boltunk". Na kapunk valami hasonlot, csak pvp zonaba rakva. Bar hozzateszem, a legnepszerubb helyek valoszinuleg a bazisok kornyeki helyek lesznek, ahova konnyen eljut az ember, es ritkabb lesz a harc.

Viszont arrol meg nem volt szo, es nagyon erdekelne majd a fejlesztok valasza, hogy Campaign-onkent hogy oldjak ezt meg? Mert attol, hogy egy guildbe tartozunk, meg kerulhetunk (szandekosan vagy veletlenul) ket kulonbozobe? Akkor pedig hogy erem el a kinalatot? 😄

Van itt meg kerdes, a felet sem ismerjuk a tervnek...

Kíváncsian várom, mi lesz a TESO-féle gazdasági modellbõl, szerintem érdekes és nagy lehetõségek vannak benne. 2 apró gondom van vele csupán így látatlanban:

- 50 fõs guild kell a belsõ bolthoz is, ez szerintem sok (kérdés, hogy 50 acc vagy 50 karakter, az elõbbire tippelek)

- az a magyarázat, hogy a megaszerver miatt nem lehet AH, kicsit sántít, miután a GW2-ben remekül mûködik a közös AH (persze a szintezõs/gyakori tárgyak értéke alacsony néhány nap/hét/hónap múlva, de az endgame/ritka/imba cuccok és alapanyagok igencsak borsos árúak, sõt, a TESO-nál még az sem lenne, ami a GW2 rákfenéje (ti. nem fejlõdnek a cuccok), mert itt van itemfejlõdés

PiszkosFred
Na igen, de akkor mi legyen?
A globalis megaserver miatt nem tudsz csinalni AH-t sem, mert kb ugy fog kinezni, mint a Diablo3-ban. Nagyon jo volt otlet szinten a global AH, de aztan kiderult, nem fog mukodni, az "item flooddal" nem szamoltak, vagy alulbecsultek. Nem is csoda, hogy kiveszik, es maga a foguru nyilatkozta le, hogy nagy hiba volt a globalis AH a D3-ban. Nem lett volna ez maskent az ESO-ban sem.

En hiszek a kozosseg altal szabalyzott es iranyitott kereskedelemben/rendszerekben, lasd EVE. Az ESO-ban a kereskedelem - legalabbis en igy gondolom - tagolva lesz. Lesznek beszallitok, lesznek kereskedok, lesznek vasarlok, es lesznek a kezmuvesek/crafterek, akik gyartjak a cuccokat. Ki fog alakulni egy aranylag atlathato Kamara/Ceh rendszer, amelyben lehet majd tudni, hova es mikor lesz erdemes menni. Persze, az elso par honapban kaotikus lesz minden 😊

A general/trade szpem elmarad, mert a hirek szerint mindezt fel fogja valtani a hirdeto tablak, nevezzuk "aprohirdeteseknek", amelyeket elerhetsz a fovarosokban. Az mar mas kerdes, hogy itt csak a szemelyt/tulajt fogodni latni, es az altala kinalt cuccokat, bizniszhez talalkoznotok kell.

Meglatjuk mi lesz, mindenesetre egy-egy guildnek a tagsaga es az ismerosok "szamontartasa" fontosabb lesz az ESO-ban, mint a tobbi mmoban. Mivel egyszerre 5 guildnek lehetsz tagja, amibol talan 2 lesz haveri alapon, a masik harmat jol meg kell gondolni. Sot, valoszinuleg meg is kell erte majd dolgozni, valamit valamiert alapon.

De olyan ember is lesz, aki heti "20 oraban" csak craftol, vagy banyaszik, es beszallitokent csinal sok penzt. De olyan is, aki nem csinal mast, csak megrendeleseket teljesit, futarkent, X guild storebol megveszi ami kell, es berakja az Y guild store-ba, hogy elerheto legyen. MOndok egy peldat. Egy beszerzo a sajat guildemben tagja a legjobb armorsmitheket gyujto guildnek, akkor megkerem, hogy XXX aranyert vegyen 4-5 (hasrautottem) olyan pancelt, amelyrol tudjuk, hogy kell 4-5 guild tarsunknak. O pedig ott megveszi, majd berakja mihozzank.

Persze mindez leirva es theorycraftban kivalo, aztan elesben majd kiderul, hogy kalap szar, de megegyszer, en bizok benne, hogy ertelmes emberek egy ido utan kialakitanak egy alap rendszert, amely jo kiindulasi pontnak. Nem lesz konnyu sem gyors, de hat semmi sem az 😊

Aztan az is lehet, hogy szar lesz az egesz, es bejon a kepbe a golbalis AH, ahova percenkent toltenek fel 1000 darab ugyanolyan stattal rendelkezo targyat, amely ugy lenyomja az arakat, hogy tenyleg nem foglalkozik vele az ember.

Az emberi lelemenyessegre az EVE-n kivul ott a Diablo2, mint jo pelda, es vele a cserere, vagy SOJ-ra mint fizetoeszkoz epulo kereskedelmi rendszer. Senkit sem erdekelt eleinte, aztan lett egy rendszer, amelyet mai napig visszasir mindenki.

Long_Gun
Ty a fordítást.
Szvsz ez a kereskedelmi rendszer úgy szar ahogy van, mondom ezt megáltalkodott TES rajongóként, (de több mint 13 év mmo-val a hátam mögött) mert player trade player mi lessz ebbõl? Elsõ pár nap kulturáltan a trade csatin wts kutyagumi mp.enként 5x, aztán másnap mindenki átköltözik a general-ra "mer a trédet nem óvassa senkise" mp.-enként minimum a tripláját generálva a trade forgalmának. Mindenki itt akar majd eladni minden neki nem kellõ cuccot vagy mert csak kell a zsé. (ennek persze 90%-a vendortrash). Guild store, casual pistaként a heti 20 óra játékra fordítható idõmet arra verjem el hogy átnyálazom Cyrodil-ban az erõdöket ha 1ébként éppen nem kivánom a pvp-t? Hátha kapni valami kutyagumit ami epikkkkkk? Ez a rendszer 10 éve lehet hogy mûködött volna, de régóta ki van nyalva a seggünk szép fényesre, megszoktuk a kényelmet ez a rendszer meg messze nem az.

Running
Jó kis cikk volt, köszi.

PiszkosFred
A korábban már említett SC féle Konkle interjú érdekesebb kérdéseinek összefoglalója:
The Elder Scrolls Online - Excluzív Nick Konkle interjú sok-sok érdekességgel

Említésre került a harc „súlytalanságát” érintõ kritika, tisztába lett téve a Guild Store publikus részének a kérdése, szóba kerültek a Daedra Ereklyék, a használható Hátasok típusai/fajtái, illetve kiderült, mi a helyzet a Duellel és az Oblivionban látott Arénás küzdelmekkel, a Vérdíjakkal és a Justice rendszerrel.

Megjegyzés: minden változhat (és változik is) hétrõl hétre, semmi sincs kõbe vésve.

magas labda volt😛

nekem is ugyanez ugrott be rögtön, erre belinkeled<#nevetes1>

legjobb 😄
"
-Ti mind egyéniségek vagytok!
- Én nem!
"

fejnelkuli
Szuper! 😄
Reméltem is, ha már ennyire testre lehet szabni a karakterem.
Mert ha nem lehetne látni, akkor nem sok értelme lenne.

PiszkosFred
Persze, TP és FP is. Gombnyomásra válthatsz, vagy egér görgõvel zoom ki-be, ahogy tetszik.

kemotox
Én úgy láttam a videókból, hogy van külsõ nézet is.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

fejnelkuli
Lesz benne külsõ nézet?

PiszkosFred
Ez speciel még dicséret is lehet, mert az animációkkal a Bethesda nagyon hadilábon állt eddig 😄 (Az a tank szerû mount az Oblivionból még ma is kísért...)

Nyilatkozták, hogy folyamatosan cserélik az animációkat és a textúrákat, illetve a régi területeket hozzák szintre. Mert pl a Daggerfall területeket tavasszal tesztelték, és azóta bekerült sok minden a játékba, így van az, hogy a bétában az Ebonheart zónák mozgalmasabbnak tûnnek, mint a Daggerfall zónák. Direkt van egy team, aki updateli a "régi", vagyis régen tesztelt contentet. Ugyanígy van egy dedikált csapat, akik megjelenítésen ügyködnek, optimalizálnak és csiszolgatnak - közte a mozgásokon és harci animációkon.

Ami viszont szembetûnõ, hogy az állóképes animációkon (beszélgetés, vásárlás, stb) az NPC keze/ruhája és a fegyver (vagy bármilyen tárgy amit fog a kezében), nagyon nincs szinkronban, össze vissza mozog, és nem egyszer egymásba csúsznak. Ezeken is melóznak, bár ez gondolom csak a béta egyik bugja a sok közül.

nekem valahogy a mozgás idegen az eddigi TES játékoktól.
Running
Nem marhaság, én is azt éreztem, hogy elég karcsú a lehetõségek száma, fõleg az arcokat tekintve.

PiszkosFred
Nekem még mindig csak egyetlen egy bajom van vele - fõleg a "ofi" alapján -, hogy az egyes fajokat hiába csûröm, csavarom, valahogy mindegyik úgy néz ki a végén, mintha az adott faj összes karaktere rokona lenne a másiknak, mert az alapvetõ vonásaik nagyon hasonlítanak. Skyrimban markánsabb különbségek voltak fajon belül is, de itt akárhogy ia variálom, a száj, a szem, orr, stb alakja nem, csak a poziciója (és az is csak minimálisan) változtatható. Jó lenne, ha beleraknának "shape" (változatos, elõre elkészített testrészek) lehetõséget is, mint a Skyrimba, ahol nem csak szemek közelségét vagy irányát, vagy száj magasságát és ajak feltöltését lehetett állítani, hanem 4-5 elõre definiált típusból is választhattál, a vékonytõl a vastagig, stb.

Tudom, hatalmas nagy marhaság, mert ahogy a bolgár közmondás is megmondja, "3 óráig kreálod a karaktered arcát - de 3 percig sem nézed utána összesen", de szeretem, ha tényleg egyedi minden. 😊 A sörhason meg a többi tetszetõs lehetõségen kívül.

nekem nem tetszik annyira... kövezzetek meg.
Hmm, lehet benne valami, volt olyan csúszka korábban, ami nem okozott túl feltûnõ változást.

PiszkosFred
Igen.

Illetve, konzol verzióban - chat hiánya miatt - az egyes üzeneteket (pl: "lets group up", vagy "follow me", "lets make business" stb) valószínûleg nem csak megjeleníti a status sorban, hanem el is fogja "mondani" a karakter.

Sztori közben továbbra sem beszél a karakter, szal hja, ilyen effektek és nagyon rövid emote/command fog csak szólni.

Legalábbis a pletykák szerint, a fene tudja mit raknak még bele a premierig 😊 Már ez a generátor másabb, mint amit eddig láttunk. Textura szempontjából mindenképp, de a csúszkák is mintha többet változtatnának az az adott testrészen. Utóbbi nem biztos 😊

Hangbeállítási lehetõség? Mégis beszél a karakterünk? Bár gondolom ez inkább a "nyögésekre" vonatkozhat.

PiszkosFred
Ez viszont hivatalos, ez nem lesz kukázva:

PiszkosFred
Már csukott szemmel is, de na... hátha van új ember, aki nem látott még ilyet 😊