24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Zehman
    Valaki írta hogy azok akik előrendelték, tudnak 100g-ért lovat venni, hol lehet? a sima mount árusnál?
  • Johika
    200 korul kb.
  • Running
    Volt már erről szó, de lehet tudni, kb mennyi skill pontot lehet összefarmolni a játékban?
  • benőmenő
    Csak pve-t csinálom eddig és eléggé tetszik.
    Viszont lesz mit optimákolni a véglegesig. Vga-t 50%-on, cpu-t 60-70%-on terheli a játék (cpu-nál külön furi, ahogy az első magot hajtja maxon a másik 3 meg 40%-ot mutat lol), és mégis bedroppol nem ritkán 40 frame alá.
    Szuper kis játék lesz ez!
  • Johika
    Skill calculator
  • Susarc
    12....:(
  • nomiss
    nincs meg valakinek a skill calculator lementve ? bocsi de nem szeretném 20 percig keresni a forumon ,tudom Nephin linkelte.
  • yesname #7540
    Vár türelmesen... egy darabig. :)
  • nomiss
    ez kari requesting charahcter loadnal, kilép és probálkozik vagy vár türelmesen ?
  • yesname #7538
    4. szinten vagyok még csak. Teli van idegesítő dolgokkal, mint pl. groupon belül nem tudunk kereskedni, ki kell lépni hozzá. (Vagy nem jöttünk rá hogyan kell.) Térképről nem lép ki a bindelt egérgombbal ha a kurzor a térkép felett van, csak belépni lehet rá. Láthatatlan társak és ellenfelek.
    Túlságosan könnyű. Esküdöztek, hogy nem lesz az, de sajnos az. (Eddig egyetlen MMO volt megfelelő nehézségű, a Secret World.) Magától gyógyul a karakter. Nem akar fogyni a stamina, sem a magicka. Túl nagy a regeneráció. Ellenfelek gyenguszok. Aki előrébb tart nyugtasson meg, hogy ez máshogy lesz. :(
    Ezeken kívül viszont hangulat és a világ egy az egyben hozza a jó ES hangulatot és designt. Tetszik a harcrendszer is. Igaz az emberek szinte megklönbözhetetlenek egymástól, a felszerelések kidolgozottsága egyelőre kritikán aluli.
    Összességében ezek ellenére tetszik. A jelenlegi havi díj mértékét viszont csak icipicit soknak tartom.
  • BrianGT
    én mennék, de még csak 5-ös vok..hányastól enged instbe? 10?
  • benőmenő
    Most nézem, hogy a kontrollert meg fel sem ismeri, hogy tv-n messzebbről játsszak, akkor ennek mi értelme van ilyen alacsonyra tenni?!
  • Susarc
    jó kérdés....mindenki panaszkodik a LOS miatt
  • benőmenő
    A fov az tényleg nagyon el van szabva :/
    Nekem még tps nézetben is fejfájósan alacsony.
  • pupyroby1
    Sziasztok! Már tegnap óta próbálgatok belépni, de folyton kidob ezzel a crash report-al. Valaki esetleg tudja mi lehet a gond? A sz.gép elvileg elég hozzá.

====================================================================
    eso has stopped working.
    ====================================================================

[reporter]
    version = 0.01

[extra]
    ProductName = eso
    Version = eso.live.1.0.0.730626
    branch = live
    char.account = pupyroby1
    client.executablebits = 32
    client.mode = login
    client.renderertype = D3D9
    client.session_start_timestamp = 2014-02-08T06:54:51.796Z
    client.time_since_load = 0
    client.timestamp = 2014-02-08T06:55:25.312Z -frme 2284-
    client.uptime = 33.6
    computer.name = LOTRO-CC5F9ABB3
    computer.user = p.robert
    cpu.arch = 0
    cpu.count = 2
    cpu.level = 15
    cpu.type = 586
    data.depotid = 4000
    data.dir = E:/The Elder Scrolls Online/depot/
    data.syncm = databuild
    data.version = 0.win.0.live.729239
    exe.buildnum = 730626
    exe.opt = release
    exe.reltype = public
    exe.type = client
    gfx.description = 6.14.10.7267
    gfx.deviceid = 38032.-394258613.0
    gfx.driver = ati2dvag.dll
    gfx.vendorid = 4098
    globby.address = 198.20.200.183
    globby.port = 24502
    login.address = 198.20.200.183
    mem.current = 302
    mem.peak = 302
    mem.physical = 2047
    os.osbits = 32
    os.platform = windows
    os.version = 5.1.2600.Szervizcsomag 3
    ptime = 0
    realm.depotid = 0
    realm.id = 4000
    realm.name = NA Megaserver
    reportfield.ver = 3
    version.major = 1
    version.patch = 0
    version.subpatch = 0
  • Fpocok
    Ne bazz? Akkor mi értelme az FPS nézetnek, ha nem tudom használni mert fáj a fejem tőle?
  • Zehman
    Hol lehet venni lovat?
  • Susarc
    valaki Insta? 12 sorci vagyok
  • Susarc
    atm sehogy:S
  • Susarc
    AKIK ELŐRENDELTEK TUDNAK VENNI LOVAT 100!!!!! ARANYÉRT!!!!

SRY CAPS
  • Fpocok
    [nagy]FoV-ot hogy váltok?
  • Berennior
    Igen.
  • BrianGT
    persze tudom...csak ha van olyan képesség ami adott castnak hasznos lenne bow mellé azért kérdeztem..de ha nincs akkor maradok nightblade-ben vele... amúgy templer milyen módon harcol? olyan karim még nincs.. paladin jellegű a speckó képességei?
  • Berennior
    Nem kötelez rá arra senki sem, hogy fejleszd a class skilleket. A Classok csak azért kerültek be, hogy legyen egy "kiindulópont"
    Ha BOW-ot akarsz használni, akkor elég ha fejleszted a BOW skilleket.
  • BrianGT
    Sziasztok!

Eddig egy varász castot lestem meg, nagyon tetszik a játék stb. Kihasználom minden percét amit ad a beta, de eddigiek alapján bow-s játékstílushoz melyik castot mondanátok? sour. kilőve egyértelmű... nekem a nightblade nekem totál rogue-ra hajaz... lopakodás..két kis tőrrel..nah meg ahogy látom a kaszt egyedi képességei is erre mutatnak. De akkor dragonnight inkább?
  • soundsonic
    Sajnos most is találtam olyan hibát mint Jonny-kánál, hogy a quest-et csak relog után tudtam teljesíteni.
  • tenca
    Nincs valakinek vsync problémája? Hiába van bekapcsolva, ugyanúgy van csíkozás.
  • Whysper
    Vagy itt is úgy van mint a skyrimben ,hogy a stamina csak annyit jelent ,hogy hányszor tudsz nagyot ütni a staminas skillekből meg mennyit tudsz futni DK-val ,de ha templar harcost csinálsz akkor full magika?
  • Whysper
    csak lvl 3-ig volt időm és akkor TEMPLAR teljes mértékben magika-ból harcol? Staminara nem is kell rakni neki?
  • Whysper
    csak lvl 3-ig volt időm és akkor TEMPLAR teljes mértékben magika-ból harcol? Staminara nem is kell rakni neki?
  • Whysper
    Tegnap volt lehetőségem egy picit játszani ORC templarral. Igazából nem volt időm kiteljesedni,hogy skillek mennyire passzolnak és átlátni,hogy számomra egy harcos templar mint ahogy látom híbrid ként mennyire lesz életképes ,de ahogy kérdésem az,hogy a fegyveres melee skillek azok DK-nál stamina tudom ,de itt spellből harcolok és így staminara kevesebbet rakhatok mert kell magika. viszont a fegyverekhez meg kell a stamina. Amúgy nagyon tetszik!! Nállam FULL HD ultran megy és nagyon szép a játék!
  • nomiss
    bocs megvan
  • nomiss
    tényleg mondja már el valaki mire jo morph ? és hogy kell csinálni?
  • ricsaj
    Mindig ettol kaptam agygorcsot megy a rinya hogy a havidij.
    Sose vetett fel a penz de ugyanmar.
    van munkad? Igen? Van hiteled? Ha nincs akkor siman vallalhato.
    ha mar az elso kerdesre nem a valasz akkor meg komolyabb gondod is van minthogy egy jatek havidija miatt fajjon a fejed
  • Arhenius
    Maintenance on the beta server from 10:45PM EST to 12:45PM EST

Az 4:45-6:45 magyar idő szerint.
  • Reiki
    Nem mennek a szerverek :( ennyit jelent.
  • soundsonic
    103 hibakódra tudja valaki a megoldást? Failed login van
  • Arhenius
    Igaz hogy legalább 500 ezer ember feltelepítette gond nélkül, de biztos hogy a launcherrel van a baj...
  • DasIsFuck
    rohadjon meg aki egy ilyen pocsék launchert kiszart magából...
    egész nap ezt a foshalmazt töltöm, de nem elég neki a 30 gb...igaz csak 3x csináltam ennyi üres helyet...
    ehelyett tölti azt a 21 gigát már 3-adjára...mi azon olyan kurva bonyolult h letölti majd onnan felteszi?

• ANDAXINx
    nem tudtam utazni hozzájuk, mert beragadtak a "tutorial" részen