24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    kezdenek felébredni a népek:P
  • LadyWhox
    Requesting character load. Már jó ideje nem tudok belépni.
  • TVelvet
    Vicc ez a töltési idő... Már 8 perce tölt egy területet...
  • Susarc
    nem tudok belogolni:P fák
  • s0n1c
    Közben rájöttem, hogy woodwork station kell hozzá.
  • MaRee
    Doshiára mi a tactic, aki már megcsinálta? Tudjátok, nagy négykezű naga szerű nőszemély self healező gömbökkel. Spoilerbe is jöhet. Bocs hogy itt kérdezem, de a zone chaten ha válaszolnak egyáltalán értelmesen akkor is 10percig tart a két töltőképernyő.
  • soundsonic
    Xpadder-rel sem működik a gamepad?
  • PiszkosFred
    A faszságokat ne most, majd a béta után lécci, kösz. :)
  • s0n1c
    Staffot lehet craftolni?
  • MaRee
    Én sem fogok majd ha megvettem, de most minél magasabb szinten el akarok érni a béta végéig, mert ez a pár nap lesz nálam a sorsdöntő, hogy megveszem-e. Eddig a nem felé billen a mutató.
  • Nephin
    Öööö... mi a probléma? :D
  • Wheyprotein
    En soha nem rohanok. Minden sarok es ko moge benezek. Elvegre TES :P
  • MaRee

Igen, swtor + neverwinter nálam.
  • Fpocok
    Majd szépen raknak be a boltba, hogy pénzért tudjál.
  • nomiss
    ttényleg nem lehet a skilleket resetelni ? azt írják soha nem lehet a generalon..
  • MaRee
    Én lvl 20-at hallottam :D

Egyébként tetszik a fejlődés lassúsága, most így hogy végig rohanok mindenen kb, 9 óra alatt lettem lvl 8.
  • Wheyprotein
    Nekem kisse Neverwinter erzesem van. A mobok mozgasa, a karakterek egyforma lotyogose miatt es a vilag csorendszer felepitese miatt is.
    Van sok felfedezni valo szerencsere meg TES hangulat :)
    Gamepad-ot valaki osszetudta esetleg buheralni a jatekkal?
  • Berennior
    Lassan elérem az 5. szintet. Azt mondják, hogy 10. szint felett "kezdődik az élet a játékban"...
    Már a második szigeten tartok. :)
  • MaRee
    Igen, bár most jobb mint tegnap éjaszaka.
  • TVelvet
    Nektek is barmi lassan tölt be egyes területeket?

• Zehman
    valaki kitudta már próbálni a pvp-t?
  • benőmenő
    Egyébként elég fura, hogy az Elder Scrollsos skill csoportok eltűntek :(
  • PiszkosFred
    De, lehet, attribútum- és skill pontokat is.
  • PiszkosFred
    Majd 10-12 szinten mondd, hogy könnyű, amikor egyszerre hárman támadnak rád :) Ott már azért akad kihívás. 1-10 között - ha nem húzol be feleslegesen még két grouput - aránylag könnyen lehet haladni.
  • MaRee
    Nem lehet újra rakni őket? Valaki azt mondta Davons Watchban lehet resetelni a skilleket.
  • PiszkosFred
    Igen, meg kell gondolni, hogy mire költöd őket, képességre, craftra, morphra stb. Mert mindenre nem lesz elég.
  • yusukee
    Néhány quest is adott nekem skillpontot.
  • MaRee
    Van már SG-s bétaguild?
  • Chris
    Azt néztem, hogy a skyshardok achievementjei alapján a világban lévő összes skyshard után kb. olyan 100-110 pont jár. Ezen felül meg ugye van a szintenként járó 50 (ugye ennyi a max szint?) skill pont. Ezeken felül lehet még vmilyen módon pontot szerezni?

Másik kérdés, hogy a class, weapon, armor, stb. skillfákon túl a craft, guild, alliance war, stb. ágakra is ugyanezekből a pontokból kell költeni? Mert akkor ezekszerint lesznek érdemi döntések és nem lehet minden lényeges ágat kimaxolni?
  • Rannah
    Valószínű, mert reggel 6-kor még nagyjából gyorsan ment a töltés. Most,hogy már mindenki felébredt, valahogy nem akar túljutni a karakterválasztó képernyőn, csak percek múlva.
  • Running
    alt, belépés a chat ablakba klikk a mailre, majd megint alt és voálá kienged a rabságból.
  • Fpocok
  • benőmenő
    Miután bezártam az errort az "alt exit" eltűnt.
  • benőmenő
    Más harmadjára csinálja, hogy nem tudok kilépni egy beszélgetésből/merchantból.
    Legutóbb kaptam hibaüzit is (természetesen a betaforumra is kiraktam):
  • BoneDragon
    Úgy nézem a töltési idő a játékos létszámtól függ, talán ezen még javítanak.
  • nomiss
    köszi
  • puca007
    köszönöm szépen :)
  • Johika
    Jo a jatek, egyedul a toltes idok zavaroak kicsit.
  • danone
    Eddig kétszer próbáltam belogolni, egyből nyitás után és most, mind a kétszer gond nélkül tulajdonképpen. Ezzel kb túl is szárnyalta az általam játszott StressTest-ek 90%-át, úgyhogy le a kalappal.
  • LadyWhox
    Megjegyzem, dungis küldiért is kaptam skill pontot. pl. BC.