24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #7587 kezdenek felébredni a népek:P -
LadyWhox #7586 Requesting character load. Már jó ideje nem tudok belépni. -
#7585 Vicc ez a töltési idő... Már 8 perce tölt egy területet... -
Susarc #7584 nem tudok belogolni:P fák -
#7583 Közben rájöttem, hogy woodwork station kell hozzá. -
MaRee #7582 Doshiára mi a tactic, aki már megcsinálta? Tudjátok, nagy négykezű naga szerű nőszemély self healező gömbökkel. Spoilerbe is jöhet. Bocs hogy itt kérdezem, de a zone chaten ha válaszolnak egyáltalán értelmesen akkor is 10percig tart a két töltőképernyő. -
soundsonic #7581 Xpadder-rel sem működik a gamepad? -
#7580 A faszságokat ne most, majd a béta után lécci, kösz. :) -
#7579 Staffot lehet craftolni? -
MaRee #7578 Én sem fogok majd ha megvettem, de most minél magasabb szinten el akarok érni a béta végéig, mert ez a pár nap lesz nálam a sorsdöntő, hogy megveszem-e. Eddig a nem felé billen a mutató. -
Nephin #7577 Öööö... mi a probléma? :D -
Wheyprotein #7576 En soha nem rohanok. Minden sarok es ko moge benezek. Elvegre TES :P -
MaRee #7575 #7565
Igen, swtor + neverwinter nálam. -
#7574 Majd szépen raknak be a boltba, hogy pénzért tudjál. -
nomiss #7573 ttényleg nem lehet a skilleket resetelni ? azt írják soha nem lehet a generalon.. -
MaRee #7572 Én lvl 20-at hallottam :D
Egyébként tetszik a fejlődés lassúsága, most így hogy végig rohanok mindenen kb, 9 óra alatt lettem lvl 8. -
Wheyprotein #7571 Nekem kisse Neverwinter erzesem van. A mobok mozgasa, a karakterek egyforma lotyogose miatt es a vilag csorendszer felepitese miatt is.
Van sok felfedezni valo szerencsere meg TES hangulat :)
Gamepad-ot valaki osszetudta esetleg buheralni a jatekkal? -
Berennior #7570 Lassan elérem az 5. szintet. Azt mondják, hogy 10. szint felett "kezdődik az élet a játékban"...
Már a második szigeten tartok. :) -
MaRee #7569 Igen, bár most jobb mint tegnap éjaszaka. -
#7568 Nektek is barmi lassan tölt be egyes területeket?
-
Zehman #7567 valaki kitudta már próbálni a pvp-t? -
#7566 Egyébként elég fura, hogy az Elder Scrollsos skill csoportok eltűntek :( -
#7565 De, lehet, attribútum- és skill pontokat is. -
#7564 Majd 10-12 szinten mondd, hogy könnyű, amikor egyszerre hárman támadnak rád :) Ott már azért akad kihívás. 1-10 között - ha nem húzol be feleslegesen még két grouput - aránylag könnyen lehet haladni. -
MaRee #7563 Nem lehet újra rakni őket? Valaki azt mondta Davons Watchban lehet resetelni a skilleket. -
#7562 Igen, meg kell gondolni, hogy mire költöd őket, képességre, craftra, morphra stb. Mert mindenre nem lesz elég. -
yusukee #7561 Néhány quest is adott nekem skillpontot. -
MaRee #7560 Van már SG-s bétaguild? -
Chris #7559 Azt néztem, hogy a skyshardok achievementjei alapján a világban lévő összes skyshard után kb. olyan 100-110 pont jár. Ezen felül meg ugye van a szintenként járó 50 (ugye ennyi a max szint?) skill pont. Ezeken felül lehet még vmilyen módon pontot szerezni?
Másik kérdés, hogy a class, weapon, armor, stb. skillfákon túl a craft, guild, alliance war, stb. ágakra is ugyanezekből a pontokból kell költeni? Mert akkor ezekszerint lesznek érdemi döntések és nem lehet minden lényeges ágat kimaxolni?
-
Rannah #7558 Valószínű, mert reggel 6-kor még nagyjából gyorsan ment a töltés. Most,hogy már mindenki felébredt, valahogy nem akar túljutni a karakterválasztó képernyőn, csak percek múlva. -
#7557 alt, belépés a chat ablakba klikk a mailre, majd megint alt és voálá kienged a rabságból. -
#7556 -
#7555 Miután bezártam az errort az "alt exit" eltűnt. -
#7554 Más harmadjára csinálja, hogy nem tudok kilépni egy beszélgetésből/merchantból.
Legutóbb kaptam hibaüzit is (természetesen a betaforumra is kiraktam):
-
#7553 Úgy nézem a töltési idő a játékos létszámtól függ, talán ezen még javítanak. -
nomiss #7552 köszi
-
puca007 #7551 köszönöm szépen :) -
Johika #7550 Jo a jatek, egyedul a toltes idok zavaroak kicsit. -
#7549 Eddig kétszer próbáltam belogolni, egyből nyitás után és most, mind a kétszer gond nélkül tulajdonképpen. Ezzel kb túl is szárnyalta az általam játszott StressTest-ek 90%-át, úgyhogy le a kalappal. -
LadyWhox #7548 Megjegyzem, dungis küldiért is kaptam skill pontot. pl. BC.