24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• csimposz
    Fenébe, azt hittem azért fogok látni valamit a játékból, de nem baj, így is nagy fless és megtiszteltetés, hogy mi tesztelhetjük. Már alig várom a továbbiakat.
    Az oldalon jól értelmeztem, hogy a játék megvásárlása mellé 30 nap után havidíjas is lesz?
  • BoneDragon
    Jézusom. Komolyan gondoltam. Büntess.
  • Nephin
    Jézusom. Ezt komolyan gondoltad? Semmi köze?
  • MaRee
    De igen, ez a stressz teszt miatt van pontosan.
  • Nephin
    Stresszteszt nagyüzem.
  • Pluskast
    Per pill én sem bírok bemenni, de srácok. Ez a stressz teszt lényege :)
  • BoneDragon
    Nem fogok előfizetni, ahhoz nekem többet kell letenniük pedig kellemesen csalódtam. Annak semmi köze a stressz tesztnek, hogy a küldetés közben mikor beléptem a templomba 10 perc laza töltőképernyővel a végén kivágott hibával, utána megint belépni az volt 2-3 perc, aztán megint be a templomba ahol 10 perc töltőképernyő... Ezt eljátszotta 3x. :)
  • TVelvet
    Nálam is csak tölt. :( Csináltam egy új karit, azzal megy nagyjából, de beragadt töltőképernyőre folyton.
  • Crokin
    Már 1 órája nem tudok kijönni az első barlangból, rift-et aktiválom és csak tölt... ha kilövöm és visszalépek akkor meg mindig zuhanok és kampec :D
  • csimposz
    Én most kezdtem volna, tegnap csak beléptem, de a felszippantós után mindig visszadob az előző mentéshez sajnos. Nem tudok haladni vele. Ti is így vagytok?

• Whysper
    lvl3-ig mentem ,de ha jól értem akkor ha 2 kezes fegyverre specelek akkor kapok stamina skilleket és a templarból meg a manasakat?
  • Whysper
    Valaki próbálta már a Templar healelős buildjét? az is mehet meleeként vagy az inkább ilyen ranged féle? Mert nekem iylen van skyrimben mint ez ,hogy a healel regeli a staminát is csak azt nem tudom ,hogy staminából jövő melee ütés az van-e akkor ,ha healelős templarra specelek
  • LadyWhox
    :DDDDDD
  • soundsonic
    Majd ,ha előfizetsz a játékra headstart után nem lesz ilyen :) Jelenleg béta és stressz tesz folyik. Remélem ezt szem előtt tartod
  • BoneDragon
    3x dobott ki töltő képernyőről. Szóval laza 30perc+ várakozási idő...
  • MaRee
    Fred, neked beváltotta a játék az eddigi reményeidet?
  • puca007
    Íjász karakterrel játszom, nekem szinte állandó a FP de néha sajnos TP kell az ellenséges képességek elkerülése és egyáltalán behatárolása miatt.
  • PiszkosFred
    FP nézet inkább a szólózás miatt került bele, no meg azért, mert TES-hez elengedhetetlen. PVP-ben öngyilkosság, ott a hagyományos TP nézet az egyetlen megoldás.
  • MaRee
    Az fps nekem is szar, főleg mert nincs ütközésvizsgálat, és mindenki átszalad mindenen. Olyan,mintha a semmit csapkodnám. Én is tps-ben nyomom.
  • Jockey
    Egyenlőre tetszetős, ha tényleg igaz, hogy lvl10 utàn kinyílik az tèr, akkor jó lehrt ez, az eleje ugyebár elèd csőpályás..
    Amit nem èrzek egyenlőre, az a fps-tps nèzet. DF után tesztelgetem az fps nèzetet, dede nem vagyok biztos benne ez mass pvp-be hatèkony tud maradni sok enemy esetèn. Tps meg megnehezíti a cèlzást casternèl rangednèl..ki hogy tolja ès mi a preferált nézete?
  • benőmenő
    Ez mehetne valami faq-be, mert elég gyakori és idegesítő hibát lehet vele megkerülni
  • Nephin
    Nem lehet.
  • Nephin
    Igen, működik, legalábbis a múltkori karakteremet beengedte.
  • Zehman
    Hülye kérdés de én vagyok béna vagy tényleg nem lehet a víz alá lemerülni? :D
  • nomiss
    mükődik a pvp ? aki magasabb szintű probálta ?
  • Nephin
    Stonefallsban vette talán, mindenképp PvE területen.
  • PiszkosFred
    Ott vettem, arany áron matolcsy miatt, de ez már legyen az én bajom :) Megnézem akkor még egyszer akkor este a városi istállóban is, mert Cyrodiilban az Ebonheart bázison a csóka nem állt velem szóba, csak ha fizetek 17 rugót neki.
  • Fpocok
    Amint adsz egy logikus magyarázat, miért kerül többe egyeseknek a ló, örülni fogok.
  • Nephin
    Nálunk megvette egy srác 100-ért, de ő a hivatalos oldalon vette az imperialt. Lehet, hogy ez kell hozzá, mármint a hivatalos oldalas vétel.
  • Fpocok
    Én azt nem értem, hogy egy teszt során, wipe előtt, miért kell valakinek 100x többet fizetnie, hogy tesztelhesse ugyanazt, mint a másik.
  • nomiss
    neked mi bajod ?
  • MaRee
    Minden egyes szavával egyet értek.
  • Susarc
    kegyetlen mit kap ez a játék gyerekek.....savat savval.....mindenhol:S

http://www.pcgamer.com/previews/the-elder-scrolls-online-hands-on/?utm_source=fb&utm_medium=emp
  • Torzonborz
    p2w mert egy lovat occóért lehet venni ?

ha lehet.

yayyy
  • PiszkosFred
    Azért vicces ez, mert digitális imperial itt van az accomon a beta mellett, és továbbra is 17200 pénzt kér ez a nyomorult lókupec. Hol van az olcsó mount, mert megőrülök, hogy még most sincs csak 11000 aranyam :D
  • Fpocok
    Igen.
    De aki már megvette, annak sokkal sokkal olcsóbb. P2W baby!
  • Nephin
    Nekem is, dehát ez a stresszteszt. :)
  • PiszkosFred
    Ha visszalépek este, akkor meg tudom mondani majd, de az tény, hogy az első ilyen shrine amit láttam 20-25as területen volt.
  • BoneDragon
    Legolcsóbb ló 17200 gold, ezek betegek! :D
  • nomiss
    Hol vagy hányas szinttől ?