24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7708 Azt mondják ismerősök, és már fórumokon is olvastam, hogy a zónák közötti töltési időt lehet csökkenteni picit, ha lentebb veszi az ember a grafikát. Valamit, valamiért alapon. Illetve, a goha.ru-s oroszok azt mondják (és ezek ritkán tévednek), hogy jelenleg us-eu összesen 2-3 millióan próbálnak bejutni/vagy vannak belépve a tesztre. -
MaRee #7707 Na úgy látom eddig tartott az én szerencsém is, kidobott egy 15 perces loading screen utn azóta meg nem tudok belépni, sebaj.
Cloakok vannak a játékban? Mert én eddig nem találkoztam egyel sem. -
Whysper #7705 elirtam bocs. *staminát töltő heal -
Whysper #7704 Én szeretem akkor a hulladékokat! 8) (mind1 ne off) Ez az ESO nekem tetszik igaz haza megyek biztos healers + két kezes fegyveres templart próbálok ki szóval újra kell kezdenem !! 8) kívánics vagoyk a staminát növelő heal mennyir etölti a staminamat játékban és akkor mehetnek a staminas ütések. Valaki próbált már ilyesmit? -
MaRee #7703 Én is inkább Argoniant csináltam volna, faszán néznek ki. -
#7702 Szivárgás allert ! Szerintem badass lett a gyíkom.
-
#7701 Mert a BF4 egy hulladék talán azért :D -
Nos #7700 Az elején mindig van "Cryolás" ( :) ez a szó). Addig, amíg ki nem kopnak azok, akik mást vártak. Nyílván nem lehet olyat csinálni, ami mindenkinek tetszik. Na de én most lecsökkentem a cryolók számát magammal. Tényleg jó, de nem fogott meg. Talán majd visszatérek, ha ilyesmire vágyok. Addig is várós a DA Inquisition.
Jó játékot! -
Whysper #7699 Amúgy a Cryolás már populár séma! 8) BF4-nél is ez volt/van! 8) -
Whysper #7698 Nekem nagyon tetszik ,de azért nem olvasom el csak klikkelek az NPC-kre mert a teljes játékban szeretném az egészet újból nyugodtan végig vinni...Nem akarok belemélyedni beta-ba! 8) Komolyan erre a játékra vártam már nagyon régóta. ÉN tudatában avval ,hogy ez beta és nem teljes és az MMORPG-k amúgyis 1-2 hónap után tökéletesednek ki így ÉN 10-ből 9,5-t adok neki. klassz! Nekem egyetlen egyetlen egy a problémám csak vele,de ez nem annyira zavaró. Nekem a mozgás ,hogy mindenki ugyan ugy pattog súlytól fajtól függetlenül,de csak ez az egy!
-
sayiid #7697 Jó -jó de hova tünt a 200millió dollár amit beleöltek a játékba?:D -
MaRee #7696 TEhát ha valakinek nem tetszik a játék, akkor az wowos crybaby, makes sense. -
#7695 Ez egy themepark mmo, ezt azért vegyük figyelembe. A szabadság a zónákon belül adott, de a zónák szinthez kötöttek. Lásd Morrowind ott is szopták ha Seyda Neenből elindult Balmorába, majd lvl1-ként bementél a nekro barlangba az út mellett, vagy Seydából elindultál Ebonheartba :) Oblivionban volt a skálázós módszer, ember nem anyázott annyit, mint amiatt. Skyrim a kettő között volt.
Tudom, hogy felesleges pofázok, és valószínű már idegesítő is, de ha valaki vette a fáradtságot, és olvasta a híreket (nem feltétlen ami híreinket), akkor tudja, hogy az első Frakció szintezése themepark mmo jelleggel lett megoldva, a fentebb már leírt zónában jelen lévő szabadsággal. Az 1-50-ig tartó szintezés a játék kb 20%-a. DE erre azt mondani, hogy csőszerű, a fene tudja. Irányított az igaz, de csőszerű?
Az igazi szabadság az Overland területeken fog jönni, 50+, ott tényleg azt csinálsz majd, amit akarsz, a világ egy szintben lesz veled bárhova is menj.
"A klasszikus vágjál fát, szedjél virágot, bányássz követ dolog már nem olyan menő." - Hát, maga a világ is így működik IRL. Hogy kellene akkor beszrezni az alapanyagot saját kezűleg? Nyúlja le a Zenimax a replikátor licenszét a STrekből? :D Vagy, csak úgy legyen, kattintásra álljon rendelkezésre minden? Nem kötekedni akarok, de valahogy csak be kell szerezni egy fantasy világban az alapanyagot, nincs fedex meg ebay egyelőre. -
Munkie #7694 Akinek nem inge... :D Nyilván nem csak ők sírnak. Az, hogy mélyebb szerepjáték... hát ezt pedig nem lehet az első 10-20 szintből leszűrni... WoW sztorija pl első kijátszásra leköt érdekes stb. 20. karinál meg már pörgeti az ember. Viszont endcontentben, ahogy folyamatosan kerülnek be az új dolgok... na az mély. És itt még nem tudjuk az hogy sikerült. :) -
#7693 "Aki persze wow-os átrohanósan játszik, annak ez dög unalom lesz."
Köszönöm, hogy kimondtad. Ha nem olvasnám el amiket mondanak az Npck és csak tényleg menne és darálná az ember, akkor valóban kurva unalmas lenne, mert pont ez az a kis plusz szerintem, ami miatt jó lesz a játék, és képet kapsz arról, amit ténylegesen csinálsz. Szinkron miatt sokkal beleélősebb, mint a wall of text olvasása. -
Nos #7692 Szerintem nem a wowosok sírnak, hanem azok, akik kicsit mélyebb szerepjátékot vártak. Wow, te jó isten, hová alacsonyítassz :) -
#7691 kb órák ota gond van a belogolásal sajnos -
Munkie #7690 Én bízom benne, hogy magasabb szinten még érdekesebb lesz. Most is annak vélem. Abban is bízom, hogy figyelnek a játékosok visszajelzéseire (eddig úgy tűnik figyelnek). Az ilyen WoW-os crybabykre meg a kutya sem kíváncsi. Megkövezés előtt jó pár évet lehúztam wowban, sőt még most is wowozok. De ne haragudjon meg senki, de a blizzard is WOTLK óta annyira ötlettelen... csak a sok ember aki beleölt több százezret az évek alatt, nyilván nem dobja csak úgy el... :) -
MaRee #7689 A nehézség is össze-vissza van kicsit belőve. Van, hogy két 2-3 szinttel nagyobb mobot is simán ölök, de jön 2 velem egy szintű scamp és alig maradok életben. -
Nephin #7688 Nekem bejött, az ostrom nagyon intenzív minden tekintetben, a terület hatalmas és nagyon szép, zergeknek, szóló vadászatnak és kisebb csapatoknak is van helye és feladata, a harc kicsit kaotikus volt, szokni kell a jelöléseket. -
alienenemy #7687 érdekes, hogy mindenki ennyire negatív. Szerintem nagyon hozza a TES feelinget. Tetszik.
/bug - itt találsz egy tök jó bug report felületet.
Nem tudom ki, mire számított. Pl. a crafting szinte azonos a Skyrim-mel. Vannak receptek, lehet kísérletezni, stb.
A questek itt-ott kicsit mászkálósak, de a sztorik jók. Aki persze wow-os átrohanósan játszik, annak ez dög unalom lesz.
Én arra számítok, hogy az rpg kedvelők maradni fognak, a többiek meg lelépnek hamar.
Összességében az a kérdés, hogy mik lesznek a lehetőségek magasabb szinteken. Ez itt most egyáltalán nem látszik. De a játék kivitelezése szerintem nagyon jó. Eddigi mmo megjelenések között messze a felső polcon van. -
Nephin #7686 Szerintem nem lehet, fajonként tér el a szín. -
Zehman #7685 Cyrodiil-ban másnak is hiányzik egy csomó épület? szal bugosak az erődök.:)
-
#7684 Hali.
Olyan problémám lenne, hogy a loginnál állandóan Error 201-re hívatkozva nem enged belépni.
Utána néztem, hogy kiknek ékezetes betűik vannak a login névbe, azokat nem engedi be. De nekem nincs ékezet, sem más speciális karakter.
Esetleg valaki tudna rá megoldást, hogyan lehetne felcsatlakozni ? -
Whysper #7683 A tetoválásoknak ,hogy lehet színt változtatni? -
Whysper #7682 Én örülök ,hogy fizetős. Egy server-re elég lesz X ember nem kell száz millió! 8)Annyi mindenre elvernek az emberek 3000 Ft-t cigire stb. Én nem cigizek simán megvan az ára. vagy már lassan 2 Whisky Cola egy szórakozó helyen! 8) Szóval mint party fotós csak kibírom ,hogy 4 vodka red bull-t iszom meg és nem 5-t 8) 10/hó sok lenne ,de ezer nem. Magyar fejjel lehet sok ,de egy Angolnak 7 font semmi. Szóval lesz itt létszám. Én meg úgy vagyok vele ,ha folyamatosan megy be a pénz és normálisan állnak hozzá az emberek a cégnél akkor legalább tudnak miből fejlesztésre szánni! 8)
-
nomiss #7681 Mesélj legyszi milyen élményeid voltak? -
Bandras DaSilva #7680 Ezzel teljesen egyetértek. Nekem is ez a fő bajom per pillanat.
Amúgy a questek jók lennének mert elég sok ötletes van és eddig még nem nagyon ismétlődtek, élveztem is őket.
Viszont van egy iszonyú Neverwinter MMo feelingje, attól meg rosszul voltam 10 perc után. Ott még bírom mert érdekel, hogy meddig jutok, mik vannak még:)
Az eddig látott zónák kicsik. Glenumbrában vagyok most. Remélem lesz jobb. Kicsit ilyen Everquest 2 induló területei jutnak eszembe. Azok is anno iszonyú picik voltak és a sok rohangáló ember tönkrevágta az egészet. Itt is szaladgál mindenki.
Az, hogy nem külön instanceba rak mindenkit nálam nagy plusz. Vannak érdekes harcok így, de nem baj:)
Utálni fogtok ezért ,de eddig ez is eléggé csőszerű. Nem annyira mint az swtor, de azért sehol sincs a Skyrimhoz vagy a Morrowindhez képest.
Gondolom a sok ember miatt van, de per pillanat nem sikerül karakter törölni, ha crashelsz vagy kilövöd a kliens mikközben a börtömből a kezdő területre töltős helyen vagy, akkor esélyes, hogy loopba kerülsz és ha resurrect here-t nyomsz, akkor mindig lezuhan az embered valahonnan és jól meg is halsz. Szal azt nem ajánlom.
Craft eddig semmi extra, de nem nagyon ástam bele magam még. A klasszikus vágjál fát, szedjél virágot, bányássz követ dolog már nem olyan menő. Máshogy kellett volna. Attól még lehet jó mert érdekekesnek tűnik a fejlődés.
A skillek fejlődése jó, tetszik, hogy szintet lépnek, lehet morpholni, új utakat nyitni az nálam egy nagy plusz. Dungeonben nem voltam még, remélem ma sikerül addig eljutni.
No, de most vissza, aztán majd összeszedek még pár dolgot.
BTW, bugot merre reportolhatunk? -
xalyy #7679 Ha nem lenne havi fizetős hanem csak egyszeri akkor megérné de így, hogy még meg is vedd és még fizess is havonta így sok ez... -
#7678 Hát, ilyesmivel próbálkoztam, de egyszerűen elfogy az idő :) Köszi mindenesetre, megpróbálom. -
Nephin #7677 :)
- a sorrend mindegy
- elkezded lenyomni az egyik rugót, megnézed, mikor kezd el "remegni", elengeded, megjegyzed, kb. hol kezdődött a "remegés"
- ha mázlid van, elsőre bekattan, ha nem, akkor újra lenyomod és az előbb megjegyzett pont előtt hajszálnyival elengeded
- ha bekattan, oké, ha nem, még egyszer meg kell próbálni stb.
Kis gyakorlással ráérzel, mennyivel korábban kell engedni és bőven időn belül nyithatóak még a nehezebbek is. -
Nos #7676 hmm, hat ez tényleg mmo.
Jobb, mint bármelyik, amelyikre eddig ránéztem, de akkor is az.
A játékkal magával egyébként nincs baj, mielőtt bárki a fejemet venné ezen a fórumon, egyszerűen csak annak, aki nem szereti az mmo-kat a szokásos dolgok miatt (már vagy hatvanan mentették meg előtted a lányt, míg a környéken bóklásztál, most te jössz / mindenki vagdalkózik esztelenül egy területen, nincs mélysége a személyiségeknek . . .), annak ez nem lesz a kedvenc játéka.
Amíg ingyenes, addig elbohóckodok vele, mert tényleg nem rossz, de ezért asszem nem fogok fizetni. -
VanDaal #7675 Bocs, ha esetleg volt már róla szó, de másnak is akadt olyan problémája a játékban, hogy rendszeresen eltűnnek a quest ado NPC-k?
Nem felhánytorgatni akarom a játéknak, hiszen csak béta, meg stressz teszt, meg minden, csak jó lenne tudni, hogy lokális vagy globális problémáról van-e szó? :) -
#7674 Tényleg leírhatnád, mert részemről már oda se megyek a zárt ládákhoz, túl drága az egerem ahhoz, hogy hetente vágjam a földhöz :) -
#7673 Ez a stressz teszt azt hiszem jól sikerül mert eddig kb. több időt töltöttem a login képernyőt bámulva mint a játékban. Kis szinten ha kidob csak sokára lehet visszamenni. Nem mintha másra számítottam volna :) -
#7672 Egyetértek. A börtönből szökés itt érdekes elsőre, de lehetne egy skip tutorial rész is, mint a legtöbb PAX/GC eventen. -
#7671 Küldetésekhez pár dolgot:
- Városi- és főküldetések: ezek végigvisznek a zónákon, ez a céljuk, messzire küldenek, amolyan útjelző bójaként. Miközben ezeket csinálod, illetve haladsz a cél felé, találkozol:
- Apróbb, local questekkel, amelyek rendszerint a közelben orvosolhatóak, kevés mászkálással.
Mindegyikből van annyi, mint a szemét. Minden újkori TES-ben ez volt, kezdve a Morrowinddel (ahol nem is az, hogy fél napig mentél A-ból B-be, de még közben fogalmad sem volt, hogy hova kell menned, mert nem volt szájbarágva, mint manapság), Oblivionban és a Skyrimban is. Ez az egész lényege, egy pókháló szerű rendszer, amelyben azt csinálsz, amit akarsz.
ESO-ban detto ez van. -
yusukee #7670 Hát remélem, hogy ezt a hosszú bejelentkezős/map töltős izét megoldják gyorsan, mert sok játékost el fog ijeszteni. -
petecz #7669 Szerintem az swtor küldetései izgalmasak voltak kis szinten is. -
Nephin #7668 már*
@yusukee: +1