24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Tatyla
    ja Battlemage :D
  • j0nNyKa
    a-a, a 3-ban kiegyezhetunk, de en pl 2kezes kalapacsos sorc-kal mentem sokaig, es nagyon elveztem, eros is volt, es fun to play
    elder scrolls jatekban nem jelenthetsz ki semmi ilyesmit
    viszont a 3-mas szam az totalisan jo otlet (3 random fegyver vagy 3 random armor)
  • PiszkosFred
    Cimbora sorcival iron armorban es ketkezes karddal vonul :)
  • Kryon
    Aki ilyen-olyan okból rendszertelen időközönként játszik, illetve több játék között "ugrál", annak a p2p nem jó. De lehet hogy ez csak nagyon vékony réteget érint, sajnos én pl bele esek :(
  • Tatyla
    3 az már jó lenne de a mágusnak ne kelljen már a kétkezes kalapács :D
  • Munkie
    Igen, egy reward választás tényleg elférne... első 10 szinten bow-ot használó nightbladeként, 90%-ban valami 2Handed swordaxe ot kaptam és heavy armorok tömkelegét... majdnem célzásnak vettem, de mégsem.
  • Susarc
    level 13 vagyok és kb 3 tárgyam van amit rewardból kaptam és hasznos volt a karimnak:D
  • LadyWhox
    ja bocs..ez a sima :(
  • LadyWhox
    http://livekodok.hu/index.php/2011-08-04-23-47-02/k2-categories/item/380-eso
  • j0nNyKa
    ez is jo felvetes, a valaszthato rewardot azt mar multkor is hianyoltuk - bar nehez, mert ugye kaszttol fuggetlenul barmilyen fegyvered / pancelod lehet, vegulis azt nem varhatjuk, hogy minden quest utan mindegyik fajta armorbol / fegyverbol lehessen valasztani
    de igen, mindenkepp jo lenne mondjuk 3 valasztas
  • j0nNyKa
    ez jo felvetes, megirhatnad a keszitoknek is :)
    szerintem nem a beta miatt nincsen, hanem alapvetoen nem is terveztek
  • Fpocok
  • Susarc
    60 dollár az már 25%-os kuponnal annyi! ennél már hogy akarod olcsóbban megvenni?:P csak érdeklődnék:)
  • LadyWhox
    Fene egye meg. :(
    Szülinapom van, gondoltam de jó lesz bétázok..
    Erre ma szinte mindig várakoztat. :(
  • warcat
    60 euró környékénél ki lehet hozni valahol olcsóbbra az imperial editiont?
    Nuuvemen látom,hogy kb 48,de azt max vpnnel lehet megvenni
  • sayiid
    Nekem mind1. Én fizetek egy játékért, hogy ha van benne munka tartalom és érzed, hogy nem egy single player játékkal játszol pl: (EVEonline) De erről nem mondok véleményt mert még nem próbáltam mert másfél napja nem lehet belépni és még másfél nap van vissza. talán tudok majd 1percet játszani.
    valakinek van infoja mennyire lesz ez közösségi játék? Gondolok itt most arra ,hogy Céhek, saját erőd (vagy valami),cw, siege ilyesmi?
  • benőmenő
    A töltés idő tényleg gáz, de legalább van időm hearthstone-t is játszani közben :D
  • TDC Geronimo
    P2Pre gondolnak szerintem nem f2pre a legtöbben.
  • LadyWhox
    ingyé*
  • LadyWhox
    Az F2P MMO-knál a sok ingyenélő atomsötét kis hülye gyereket utálom.
    Akik szinte mindig tönkrebasszák a játékélményt. Merthát igyé van, az jön be aki akar. (No offense..akinek nem inge..)
  • PiszkosFred
    Hát, ha szar, akkor ingyen is szar, a pénz számít a legkevésbé. :)
  • Whysper
    Amúgy pl ,hogy hogy dark elfet skyrimben lehetett hófehérre kreálni itt meg csak ilyen sötét színei vannak. BETA miatt vagy nem is lesz rá lehetőség csak mert Én egy 1 max 2 karit szoktam csinálni nem 100-at és nekem fontos ,hogy néz ki...
  • BoneDragon
    Hát igen, ezért havidíjat kérni 2014-be, háát...
  • PiszkosFred
    Még egy gondolat: Úgy fogd fel az ESO szökés utáni első zónáit, mint a sokat emlegetett WoW-ban a Deathknight 55-58 sztoriját, vagy a pandák 1-12-es "szigetén" történteket. Ott sem hagyhatod el a területet addig, amíg végig nem csinálod a küldetéseket. Utána pedig, tiéd a világ. Nem mondhatod ezt a megoldást oldschoolnak vagy réginek, mert látod, a wow is most hozta be a képbe ezt a sztorimesélős kezdést. ESO-nál pedig mindig is így kezdtünk, egy kihagyhatatlan tutorial, majd utána a főtörténettel irány az első város, hogy képben legyünk.
  • Terawatt
    Az egész játékipar casualosodik. Okos telefonok, buta emberek világát éljük, ahogy fogalmam sincs ki mondta.
  • Tatyla
    nekem eddig tetszik DE:
    1.mi ez a fél órás töltés?
    2.miért nincs választható reward?
    ezen kívül a többi jó meg jó lesz remélem,de még a havidíj mindig bassz a a csőröm
  • Munkie
    Hát én akkor kíváncsi lennék, hogy melyik az az MMO, amihez nem elég egy átlagos csimpánz értelmi szintje... de tényleg. Lehet a mai MMO piac csinálja ennyire hülyebiztosra a dolgokat, de sem a GW sem a WOW, de tény az ESO sem hozza azt a "hűű hogy a rákba van ez" szintet. Bár akkor meg sokaknak azzal lenne baja... Kielégíteni mindenki igényeit? Esélytelen. Főleg ekkora játékos számoknál.
  • PiszkosFred
    Az ilyen troll videókkal nem kell foglalkozni. Sosem fogja megismételni a wow sikerét, én magam sem fogom lemondani az ESO miatt a wow előfizetésemet, még áprilisra sem :) Tipikus flémekeltő faszság a videó, az olyan primitív emberek számára, akik mindig valami ellen mennek és csak fehér vagy fekete létezik számukra, és nem valami mellett kardoskodnak, elfogadva azt, hogy miért ne lehessen egyszerre kettő is?
  • Terawatt
    Nincs még kész nekik a wiki.
  • PiszkosFred
    ...és még így is, senki sem ért semmit, senki sem talál semmit, mindenki néz bután :)
  • BoneDragon
    Azért a wow bevágásoknál figyelt arra, hogy ultra lowon legyen a grafika, lol :D
  • BoneDragon
    Ezen a kijelentésen percek óta mosolygok. :) Pont, hogy már nem lehetne hova butítani...
  • Whysper
    8-P
  • Susarc
  • j0nNyKa
    Our record-breaking attempt starts in three hours on the ESO beta test server. Will you be there to help us make ESO history?

(btw szeretnem mindenkinek megkoszonni, aki erzi magarol, hogy kegyetlen nagy butasagokat ird ide - bearanyozzatok ezt az unalmas hetveget, ne hagyjatok abba)
  • MaRee
    Nekem kétmagos 2100as proci, hd 6770 1gb és 8 giga rammal full hd-ben minden highon medium árnyékokkal stabil 40-50fpst fut tömegbe is, elég jó.
  • Terawatt
    Same proci, 8gb ram, és 550TIvel nyomulok, és nekem fixen jó minden ultrán. Megjelenésre az ilyen gondok már orvosolva lesznek szerintem. Npc eltűnési jelenség meg elég bizarr. (1280x1024ben tolom, mert a full hds monstrumom megdöglött.)
  • Whysper
    Jó nekem si fullon megy az FX-el,de kíváncsi leszek a hirhedt 100 fős PVP-re. Olyan lesz mint GW2-be akkor siralomház!
  • Munkie
    Persze én sem egy Pentium4eshez képest értettem, hogy nincs erőművem... Csupán ez egy 1.5 éves config, ami már akkor csak egy High-End alja volt. Azóta meg amik vannak... (persze ki a fene tudná azokat folyton megfizetni...) Szóval lehet mást értünk erőmű alatt! :D
  • benőmenő
    Azért egy mmo-nál az i5-ös ivy az sokat dob a dolgon.
    Nekem phenom 2 x4 @3,2Ghz, 4GB RAM és 270x-el Mistralban kínosan sokat szalad 30 alá.