24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    1 koktél:P
  • Whysper
    Tudom pont ezt írtam az egyik sírónak ,hogy egy angolnak ahol laktam itt kint a kanárin ahol lakok 7 font vagy 9 euro vicc gategória! 8)
  • Susarc
    engem az Istennek sem akar kiengedi az "instából":S
  • Kryon
    Ne hidd, szerencsésebb sorsú országokban ez nem pénz, nem tartja vissza őket.
  • PiszkosFred
    Tessék úgy kezelni a dolgot, hogy a goha.ru fórumán írták, mint belső infót. Sok leak származik tőlük, de korán sem biztos, hogy ez valós. Kiderül, biztos lesz számadat a rekord loginról pár napon belül.
  • Kryon
    F2P-re sok el tud menni, az biztos, ebbe a csapdába már nem egyszer beleestem.
  • PiszkosFred
    Na, amíg pofáztam, addig átengedett. Kb 20 perc lehetett, mert a végére értem a 2 Broke Girls heti részének :)
  • Susarc
    olyan kis bénácska sajnos:P
  • Susarc
    3-4 millió! OHMFG! én 800000-1 misi közé tippeltem
  • Tatyla
    a Temple of Auri-El-ből nem tudok kijönni egy órája
  • MaRee
    Jólvan, akkor hogy valami jót is mondjak:

A zene szuper, a szinkronizálás szuper, a látvány és a tájak kidolgozottsága egyszerűen fantasztikus, ahogy a karaktermodelleké is. A fegyverek és armorok is tetszenek, bár még nem sokat láttam. A térképek az első zónában kicsik maximum, Stonefalls pl HATALMAS és attól függetlenül hogy egy map, nagyon változatos a táj. Nincs üresség, nagyon sok a látnivaló a térképen a már elmített hosszú séták közben. Kellően sok kripta-rom-farm egyéb van, de ezekbe még sajnos nem mélyedtem bele mert félek ha belépek valahova kapok egy 20perces loading screent.
    A gépigényre szintén nincs panasz, nagyon eltalálták. Alig várom, hogy mehessek lassan a következő területre, és hogy a többi faj kezdőit is lássam.
  • Torzonborz
    Miért , mi a baj combattal ?
  • PiszkosFred
    Hát, stress teszt van, az a csoda, hogy eddig bírja. Ha igaz amit a goha írt, akkor 3-4 milliónak próbálnak bejutni, és döglik a rendszer bizonyos része. De, ezért van ez a három nap, ez a cél, a limitek feszegetése. Reggel 6-7 fele próbáltam, 10 sec alatt jutottam el a password beírásától Deshaan közepéig. Most fél óra se :D
  • TDC Geronimo
    Hát amilyen a combat egyelőre, úgy a pvphez sok sikert kívánok :)
  • Whysper
    Talán a havi díj kiszűr a sok vérpistikét!
  • Jockey
    Keves idom van ra, de nekem egyenlore tetszik, kicsit ijjaszkodtam, egesz turheto tps-ben is. Questek atlagosak, nincs vele gond, grafika nekem bejon nagyon, skillprogress sztem kelloen szabad, ha tenyleg akkora a pvp zona mint, amit irtok nem lesz ezzel gond..
    Azt is ertem, aki csalodott es nem akar fizetni erte, azt kell mondjam sajnalom, jon meg par mmo, ugyanezen problemakkal fognak talalkozni, de gl..
    Kifejezetten orulok, hogy havi dijjas a game, nagyon jo kis szuro lesz, es talan kevesebb negativ flame ha lement az ingyen honap..
    En varakozasaim alabol 0 szinten van evek ota a frissen erkezo mmoknal, ez hala istennek nalan felulrol verte at a szallagot, latok benne potencialt, igaz inkabb pvp erdekel..
  • Susarc
    fákkk már majdnem megvan a fegyó swap......találtam egy 13-as zöld resto staffot......
  • PiszkosFred
    A kommentedre írtam, de nem neked céloztam, elnézést. Nekem teljesen mindegy, hogy f2p vagy p2p lesz, mindkettőért fogok fizetni amíg lehet és van kedvem, a pénz nem számít. Örülnék a p2p-nek hosszú távon, mert tudom, tapasztalat, hogy mmoként háromszor annyit költök mtx rendszerben, mint amikor p2p-ben minden elérhető. Szal számomra oly' mindegy, ha csak 10-en maradunk a végén és úgy játszom végig a tartalmat, akkor annyian :) Ha ez havi 3500 Ft-ba kerül, akkor annyiba, ha havi 20 ezret kell ráköltenem, akkor annyit. Még ha örülni, nem is örülnék az utóbbinak, de hát a hobbi az hobbi.
  • yusukee
    Elég szomorú ennyi negatív véleményt olvasni. Nekem tetszik a játék, de hiába, ha egyedül fogok játszani. :( Egy MMO-ba elvégre kellenek emberek is. Remélem pár hónapot azért kibír majd.
  • Tatyla
    na déltől olyan fél 4-ig jó volt a töltés bementem bárhova pikk-pakk meg ki is jöttem de most már csinál olyat hogy tölt (20-30perc vagy annyinak érzem :D)majd errorral kidob a login screenre...
    na én biztos így nem rendelem elő ha kijött és megoldják ezt a load dolgot akkor meggondolom...
  • Torzonborz
    Igen , fórum , igen meg lehet osztani a véleményt de bőven elég ha leírod egyszer hogy nem tetszik ( vagy másnak tetszik ). Minek itt ismételgetni ? Jobb lesz bárkinek is ?
  • PiszkosFred
    Nem is fogsz. Hamarosan indul a "rekordkísérlet" is ráadásul :) Csak remélheted, hogy Rana megmentette a falusiakat, én nagyon drukkoltam neki, szabályosan sajnáltam, amikor.... no spoiler.
  • Kryon
    Ne vedd ennyire a szívedre, egy szóval sem írtam, hogy rossz lenne a játék. Nem is tudok róla nyilatkozni, mert nem próbáltam. A fizetési modell nem tetszik, nagy különbség.
  • MaRee
    A te véleményedre végképp nem vagyok kiváncsi. Ugyan úgy azokéra akik beböfögik, hogy "menj vissza skyrimezni/wowozni". Ez egy fórum, mindenkinek lehetőség van megosztani a véleményét a játékról. A negatív vélemény is vélemény. De mint általában, a legnagyobb fanbojok fogják az első ingyen hónap után abbahagyni valszeg
  • warcat
    Na persze,megint van hangoskodó troll tábor,érdekes módon a 80 dolláros imperial edition vezeti az eladási listát pl gmg-n,nuuvemen is az volt az első míg le nem korlátozták Dél-Amerikára.

Iszonyat módon sarazzák a játékot,pedig eddigiek alapján bőven megéri csak a felszintezés/felfedezés kedvéért is,nem kötelező endgame-re maradni/nem is tervezem,de persze ki kell próbálni/.
    Amit még hallok és nem értem,az a "kicsi a térkép".Fel nem tudom fogni,hogy akkor mi neki a nagy?Így is szívom a fogamat a wayshrineozés miatt,mert nincs mount,kutyagolsz 1-2 percet vagy perkálsz.
  • Susarc
    40 perce nem tudok kijönni a kriptás hosszú küldiből.....se a küldetés végi portálon át se wayshrine-al és a főbejáraton se.......:((((((((((((((
  • j0nNyKa
    persze hogy nem valtoznak, nem tamogatja a hero engine
  • PiszkosFred
    Az én gondolatom nem számít, a tömegé számít, én hiába fizetnék majd 3 accot is, ha a tömeg nem és folyamatosan vonja vissza a preordert, meg bojkottra szólít. Hiszen ebben a játékban még a napszakok sem változnak (by diopapa), miről beszélünk kérem?
  • j0nNyKa
    legalabbis te 2 orankent azert berinyalsz valamit - ebbol mar siman lehet altalanositani, hogy "jol betett maganak a jatek"
    kerdes, hogy ha akarnank picit gondolkodni is, akkor a fent leirt hogyan alakulna - sajnos nem akarunk, az nehez
  • Whysper
    Amúgy itt szabadságról regélt valaki. például karakter generálásban faj/kaszt/fegyver stb. ilyen MMO-ban még nem játszottam hol ennyire szabad volt minden szinte!
  • j0nNyKa
    erdemes lenne megirni nekik, hogy egy "Import options from another character" opciot meg bevarazsolhatnanak - nem hinnem hogy egy 8-10 emberoranal tobbet venne igenybe
  • MaRee
    Értem én az iróniát, de sajnos tényleg elég nagy a negatív visszhang. Ezzel a nyílt bétával jól betett magának most a játék egyébként.
  • PiszkosFred
    Ezt? Mindenki, csak összegeztem. Az kimaradt, hogy ha valaki ír egy pozitív reviewt róla (ld PCGuru), azonnal jön megoldás, miszerint hazudnak, mert a helyi forgalmazóval úgy kötötték a szerződést, hogy csak úgy csinálhattak 15 képet, 15 perc ingame footaget, hogy a cikkben csak jókat írnak. Ez pedig így átverés, és monnnyonle a teljes szerki.
  • LadyWhox
    ÖÖööö...hogy mivan?
  • Munkie
    Először megijedtem, hogy PiszkosFred gondolatait olvasom... :D
  • Nephin
    Azt sajnálom, hogy a billentyűzetkiosztás karakterre érvényes, nem accra, mindig újra be kell állítani új karakternél.
  • sayiid
    jaja 200millió dollár után f2p konzol :D
  • Különc
    Ezt ki írta?
  • Susarc
    néztétek,hogy a login screenen már köszöngetik a részvételt és hogy nagyon happy launch-lesz 4/4-én!......tehát kész vannak?:P
  • PiszkosFred
    Teljesen mindegy. Ez a játék már most megbukott. El kell olvasni az emberek véleményét, senkinek sem tetszik, senki sem akar fizetni érte, senkinek sem jó semmi amit talált a játékban. A fejlesztők helyében én menteném a menthetőt, PC-re ki sem adnám - ha így fogadja a PC-s közösség, nincs értelme -, csak konzolra, ott talán 1-2 évig ellene f2pként, korlátok nélkül, szabadon és ingyen adva mindent.

Sokan írják, hogy a TES VI-nak ezzel a bukással sajnos lőttek, de minimum 4-5 év újabb csúszás, mire kiheverik ezt a blamát, valószínűleg a teljes The Elder Scrolls sorozat megszűnt évekre a tesztelők szerint. Talán a Bethesda túléli, bár nagyon sokan esküdöznek, hogy többet nem vesznek Bethesda játékot. Ez van.

A 200 millióból vehettek volna inkubátorokat, vagy segíthették volna az éhező afrikaiakat, esetleg menthették volna az őserdőket, nem pedig egy ilyen "5-10 éve is szar" mmo-t.

Kár érte :(