24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7911 Neked meg gondolkodni kellene kedves, aztán "puffogni". :) Kezdőhelyekről nem lehet felrakni egyelőre semmit. Háttértörténet, mélyebben és hosszabban pedig lassan egy éve elérhető "nálunk" is magyarul (link a fejlécben ha érdekel), fajokra lebontva, és globálisan összefoglalva is. Egyéb kérdés?
-
#7910 WHO , AOC , DF . Ezekben biztos . -
cain #7909 inkább pve-ben. lásd bővebben a klasszikus beülök a broker elé a ház ajtajába, hogy más már ne férjen el c. témát. -
MaRee #7908 A franc tudja fejből. WAR-ban pl volt és tetszett. GW2-ben nem tudom van-e szerintem nincs, se wowban, de ott mégsem olyan, mintha szellemekkel harcolna az ember, nem tudom érthető-e mire gondolok. Még az előző béta tesztkor beszélt itt erről pár ember, meg hogy az ütéseknek nincs "súlya".
-
Wheyprotein #7907 Hogyan tudok szigetet valtani? Kellene a main story-hoz. -
sayiid #7906 Akkor ez is mi? Fő oldalon fenn van a leírás a szövetségekről a STORY OF ESO ami kb egy oldalas story iromány ezek mind publikusak.
teso online link
Nem kell mindent a titoktartásra fogni. -
#7905 Warhammer Online-ban volt, ha jól emlékszem. -
#7904 Szerintem a collision detection csak idegesítő problémák sorát generálná, főleg pvp-ben. Nekem nem hiányzik. Árkádos, ez tetszik :) -
cain #7903 Melyik mmoban van ütközésvizsgálat? -
#7902 Az első fejezetet nekem nem akarja betölteni. Ez valami globális bug? Börtönből most teleportálnék el, de csak tölt és tölt... majd hosszas várakozás után Error üzenet fogad. -
#7901 /stuck -
cain #7900 Azért ma már nem az egy f2p játék színvonala, mint 10 éve. -
MaRee #7899 Legtöbb embernek az a baj vele, hogy kicsit árkádos, és hogy nincs ütközésvizsgálat, mindenen át lehet futni. Ezt nem értem, hogy miért hagyták ki belőle, pvp-ben szerintem igen fontos dolog lenne. Bár nekem tetszik a harcrendszer, végre nem az egymillió spellt-skillt kell zongorázni polip módjára a billentyűzeten. -
bunny #7898 15p gametime után sikerült leesnek a grafika alá, elő se tudok mászni, meg se tudok halni. Bosszantó, reloadui se segít, a support 10p után se töltődött be, szóval asszem karakter delete és újrakészítés lesz :(
-
#7897 Onann tőle idéztem a "nincsenek napszakok" faszságot :) Sok ilyen, és ehhez hasonló, a teljes sötétségről árulkodó aranyköpést szoktam elrakni a lol.txt-be, néha nagyon jól tud jönni összefoglalók idején :) -
#7896 Indítottam egy melee karaktert is. Most már tényleg nem értem mi a problémátok a harcal, ugyanolyan, mint bármelyik ES-ban. -
csimposz #7895 Nézem a PH-s picsogásokat.. sokat fórumozok ott, de ez most meglepett, hogy egy pillanatra sem jut eszükbe, hogy stressz tesztről van szó, és béta verzió...
Én fikagép vagyok, de pár óra játék után azt tudom mondani, végre egy online szerepjáték, ami nem egy 100. WOW. Nekem nagyon bejön a kezelés, az irányítás, a Skyrim is nagyon tetszett, annak a kezelését hangolták még jobbra, szerintem jó ötlet volt.
Az külön tetszik, hogy az alap angol tudásommal is megértem a sztorikat nagyjából, könnyű a nyelvezet, és kattintásig vár a következő sorral, így ha valamit nem értek van időm lefordítani.
Szerintem külön melóztak azon, hogy az ALT+Tab ne okozzon gondot, végre egy játék ami nem fagy meg, nem ugrik ki stb ha percenként ALT+Tabozok sem.
Nekem eddig tízből tíz, semmi rosszat nem tudok elmondani a játékról. Sajnálom hogy a havidíja már több lesz, mint az internet előfizetésem ára, fele ennyiért cserébe szó nélkül befizetnék, de a munkám miatt (nincs időm kihasználni a heti 1-5 játékidőm mellett) nem éri meg havonta 4000 Ftot kiadni érte. De bízok benne, hogy kapunk free game-t a tesztelésért, most ezért is erre szántam az egész hétvégémet. Egy helyen azt nyilatkozták a készítők, hogy az "értékes" játékosoknak ingyenesre akarják. Hátha.. :) -
Bandras DaSilva #7894 Korábbi kicsi a világ kommentem visszaszívva:)...kicsit messzebb jutottam és errefelé már szép nagy minden.
Alakul a dolog. -
Nephin #7893 Diopapa látom ott is össze-vissza hazudozik... -
#7892 NDA miatt nincs, sajnálom. Később talán. -
sayiid #7891 Valaki tudna adni egy kis felvilágosítást a történetről a kezdőhelyekről stb? vagy ez fenn van valami magyar teso oldalon? -
sayiid #7890 Bocs. akkor legközelebb spoilerben!:) -
soundsonic #7888 Prohardveren is sok az ellenző :(PHMa már tényleg minden ingyen kell mindenkinek, sőt egyesek még azt is elvárnák h neki fizessenek. Tisztelet a kivételnek.. -
csimposz #7887 Köszönöm!
Más:
Légyszi srácok nem technikai kérdésekben és képekkel kapcsolatos postokat SPOILERbe, mert megőrülök h félszemmel olvashatok csak vissza! -
Munkie #7886 Hosszú töltésnél azt is javasolják, hogy 10-15perc után inkább próbálkozzunk újra. -
csimposz #7885 Requesting character loadnál érdemes végtelenségig várakozni, vagy kilép-beléppel többre megyek? Mi a tapasztalatotok? -
#7884 Nem lehetne ezt törölni? -
#7883 25 mbit és 2 perce várom, hogy túl érjek a felén -
#7882 És ne pngben :) -
MaRee #7881 Én is most csináltam egy Khajiit altot hogy megnézzem az aldmeri kezdőhelyeket. Egyébként ekkora képet legközelebb légyszi spoilerbe :D -
sayiid #7880 Amúgy szép a játék
-
MaRee #7879 Mi a bajod? Nem kötöttem bele semmibe, csak páran elmentünk felfedezni a térkép határait és ezt találtuk, semmi offense nem volt ebben a képben. -
Arhenius #7878 Nem értem a fajtádat, ha ennyire utálod a játékot hogy minden szarba belekötsz akkor minek játszol ? Ki kényszerít ? Vagy mit akarsz bebizonyítani ? -
MaRee #7877 Hmm szép a kilátás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ashyn #7876 Skill Calc. -
Susarc #7875 -
#7874 http://skillcalc.massyx.de/ -
Arhenius #7873 Skill Calculator -
Susarc #7872 köszönöm! -
Susarc #7871 Skill Kalkulátorra dob valaki egy linket? google nem találja és nem saveltem el a browswerbe én marha:S